|
Notki |
Furora Wydarzenia ze świata Furora Moderowanie nowych tematów na tym forum zostało włączone. Proszę pilnie czekać na akceptację tematu. Moderowanie postów w niektórych tematach zostanie włączone. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#2461 |
Użytkownik Forum
|
![]() chyba za mocnego slowa urzyles mowiac haknal bo porprostu dostal passy jak na dloni?
![]() |
#2463 |
Zbanowany
Data dołączenia: 15 09 2006
Lokacja: Ino
Stan: Na Emeryturze
Imię: Zili Zelin
Profesja: Elite Knight
Gildia: Cze
|
![]() Btw. wiecie ze ten temat ma najwiecej obejrzeń w dziale "Wydarzenia ze światów" ; o ponad 200k
|
![]() |
![]() |
#2465 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 20 11 2006
Lokacja: Exiva "Glon~
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Glon Darn
Profesja: Elder Druid
Gildia: Bro.~~Of~~Hea.
Świat: Berylia
Poziom: 47
Poziom mag.: 48
|
![]() Ehhhh ja tam sie cieszylem jak padl taif i jak padli ima i zwidek ;] jestem ciekawy kto wygra wojne ! ;] niech rozleje sie krew
![]() |
![]() |
![]() |
#2466 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 01 2007
|
![]() A ja nie..... Taif powinien zdobyć 1st 300 lvl!!! A przez tą wojne wszystko się niszczy.....Imargam Zwidek, Taifun To byli kumple a teraz?
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2467 |
Użytkownik Forum
|
![]() Taifun, Draverik i Mestor Rhu też byli kumplami...."a teraz?"
Ostatnio edytowany przez Yebro - 24-01-2007 o 18:27. |
![]() |
![]() |
#2470 |
Użytkownik Forum
|
![]() A tak pozatym Imcio chciał wojny od dawna..
![]() Czemu z Taifuna robicie takiego PA i w ogole? |
![]() |
![]() |
#2471 |
Użytkownik Forum
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2472 |
Użytkownik Forum
|
![]() Odkąd pamiętam Imek zawsze uwazał się za pana
![]() No, ale widocznie nikt się za Drav nie wstawił więc wszyscy go nie chcieli? Odkąd pamiętam w Dusk zawsze tematy są poruszane dopiero potem podejmuje się decyzje... |
![]() |
![]() |
#2473 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 07 2006
|
![]() SUCHY1 poj..ebie ku..zwa piszesz ze taifa nieubijom itp.a juz go kurwa dawno ujeba..li
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2474 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 09 2005
|
![]() Sarin wiesz co to jest edit?
![]()
#2475 |
Zbanowany
Data dołączenia: 15 09 2006
Lokacja: Ino
Imię: Zili Zelin
Gildia: Cze
|
![]() Tak czy siak jesli wygraja duski to Imargam , Katrila ,Zwidek itp nie pograja juz na tym serwerze wiec nawet gdyby imargam znów padł to i tak bedzie walczył dalej więc taifun raczej nie wbije pierwszy 300 lvl bo iść expić w jego sytuacji
to prawie samobójstwo , Mateusz Dragon Wielki szybko dogania Taifuna i według mnie to on osiągnie pierwszy 300 lvl . Przynajmniej takie jest moje zdanie...każdy może się myslić - poczekamy zobaczymy . ![]() |
![]() |
![]() |
#2476 |
Guest
|
![]() Weź kur*a juz skończ. 5 ostatnich stron to aby twoje niedojeb**e posty. Idz sobie z mamą przy obieraniu kartofli podyskutuj a nie piszesz na forum z językiem wsadzonym w du*e Taifuna. Taifun nie bedzie mial pierwszy 300 i basta.
|
![]() |
#2477 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 04 2006
Lokacja: Warszawa
Stan: Aktywny Gracz
Świat: Furora
|
![]() taif by pozwolil Vision zaplacic(wiadomo calego paymenta by pewnie on przycial
![]() |
![]() |
![]() |
#2478 |
Guest
|
![]() |
![]() |
#2479 |
Użytkownik Forum
|
![]() po co gadac o przeszlosci? bylo minelo i gdybanie nic nie da
gdyby w historii Polski coś sie inaczej wydarzylo, kto wie jak wygladalaby teraz mapa ![]() to samo z Furora - gdyby jakichs wydarzen nie bylo albo bylyby inne calkowicie inaczej moglaby wygladac Furora - wazne ze teraz jest jaka jest - tyczy sie to tez przyszlosci - czy ktos mi moze powiedziec co sie na 100% stanie za tydzien/miesiac/rok ? w historii Furory byly juz rozne wydarzenia czesto zaskakujace wiec skad pewnosc ze np nagle imargam i zwidek nie wroca do dusk~? (oczywiscie to tylko przyklad bo w praktyce to 'raczej' niemozliwe) a tak offotopwo czy nie sadzicie ze sama formula wojen w Tibii jest troche bezsensowna? na przykladzie Novy - chyba od kwietnia '06 jest tam wojna z obecnym wynikiem 161:129 - no i czy to cos dalo? obie strony tylko traca kase i exp na wojnach i nikt sie nie poddaje bo strata 1-2 lvli nieznacznie zmienia sily a jakos te wojny sie nie koncza za szybko... po prostu serwer sie MARNUJE . kiedy po obu stronach sa wyrownane wzglednie sily to wojna jest niemozliwa do zakonczenia - tak wiec czy nie sadzicie ze wojny w Tibii powinny zostac 'zreformowane' ? pozdrowienia dla wszystkich
#2480 |
Użytkownik Forum
|
![]() I tak w grobie zginiejecie i tyle po was więc po co kłótnie.
@proevo6 Gdzie napisalem, ze Taif 1 wbije 300? ![]() ![]() ![]() Spamuje forum? Człowieku jak nie grasz tu to się nie odzywaj na forum-.- w 99% co pisze jest prawdą; ) No więc po raz kolejny muszę napisać (bo cięzko wam to zrozuiec) Nie wchodzę w dupę Taifunowi..więc japska nędzne wymoczki. |
![]() |