![]() |
#581 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 08 2004
Lokacja: Knurów k/Gliwic
![]() |
![]() no wlasnie, wpakowales sie, moze pora sie nareszcie wyplatac, a prznajmniej sie przytkac? chodzi mi o teg oposta na tibia.com, szlag mnie normalnie trafia ;/
|
![]() |
|
![]() |
#582 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 21 01 2007
|
![]() @Sidar
Odpowiedz mi na dwa pytania xD 1. Kiedy w koncu kogos zabijecie ? 2. Wymienisz c arm, na royal steel, za powiedzmy 5k ? |
![]() |
![]() |
#583 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 09 2006
Lokacja: Giżycko
Stan: Na Emeryturze
Świat: Selena
|
![]() Ja 18:38:17
nigdy nikogo nie zabiją ulixter 18:39:00 chuj ulixter 18:39:03 z tym ulixter 18:39:03 xD ulixter 18:39:08 my to zrobimy ulixter 18:39:12 jak levele wbijemy ulixter 18:39:13 hrhrhr Ja 18:39:21 hyhy Ja 18:39:22 ;p Ja 18:39:41 zebrac 5x 70lvls + my 70 lvle i rozjebiemy swe Ja 18:39:52 haha Ja 18:39:54 xd Ja 18:39:58 lub polakow Ja 18:39:58 ![]() ulixter 18:40:06 polakow latwiej ulixter 18:40:08 buhaha |
![]() |
![]() |
#584 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() ![]()
I am the target of your jealousy, I am the one who you just wanna be, Look, look in the mirror, what you see, You full of shit why can't you see. I am the target of your anger, I am the one who you call danger, I am the one who believe in destiny, You motherfucker I am your enemy, Your worse enemy. |
|
![]() |
![]() |
#585 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 08 2004
Lokacja: Elbląg
Stan: Aktywny Gracz
|
![]() Mam pytanie co do Kotiego, i prosiłbym o odpowiedź kogoś z gildii RA albo Ultimation (tych tu mamy więcej) lub też samego Kotiego.
Czy Koti odszedł z wojny, zaprzestał walki? Z tego co widzę nie jest w żadnej gildii, jednak o ile to nie jest powodem do takich rozmyślań, o tyle jego name w temacie na temat POI Questa i napis obok owego (going) daje sporo do myślenia. Proszę o pewne informacje a nie przypuszczenia... |
![]() |
![]() |
#586 |
Użytkownik Forum
|
![]() a ja mam pytanie do sidara. kto z twojej gildii bral udzial w jakiejs wojnie? chodzi mi o jakas powazniejsza
|
![]() |
![]() |
#587 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 07 2005
Stan: Niegrający
![]() ![]() |
![]() @up
Chociażby Iomer?-.- |
![]() |
![]() |
#588 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 03 2006
Lokacja: Wrocław
Imię: Scotty Dermyn
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Polska Peppol
Poziom: 70+
Skille: 80+/50+
Poziom mag.: 17
![]() |
![]() to moze powiedz gademu zeby nie zaczynal rozmowy od hello fucker etc bo nie recze za siebie... jesli ciebie trafia szlag to co dopiero mnie ? nie bede sie wyplatywal z tego bo to nie ma sensu, mija sie z celem dla ktorego przystapilem do wojny... tak ja juz mowilem dawno temu to jest moj ostatni char... wiec nie ma co sie scierac ze swe... pozatym nastepnym razem nie mow mi co mam robic... ja nie gady zeby mlodszych sluchac...
#589 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 02 2005
Lokacja: polack
Stan: Usunięty
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Pl brothers in caves of hunt
Świat: selena/xerena
Poziom mag.: 45
![]() |
![]() brac udzial a walczyc to jest wielka roznica.
20:24 Iyan Xoder [14]: lol btw, old pl Szarancz or new swe one? |
![]() |
![]() |
#590 |
Użytkownik Forum
|
![]() |
![]() |
![]() |
#591 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Sidar Maca Draco i Koti _/
yoo Ostatnio edytowany przez Khazul - 24-01-2007 o 23:20. |
|
![]() |
![]() |
#592 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 08 2004
Lokacja: Knurów k/Gliwic
![]() |
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#593 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 01 2007
|
![]() No to tak:kiedy wkoncu kogos zabijemy hmm...?
Mysle ,ze jak naszej ekipie skoncza sie egzaminy np:Mac~ to zaczniemy dzialac ale nic nie moge obiecaj bo wiesz ciezko jest uwalic kogos jak ma isc 10 osob a idzie 5 w tym 60 rp i 60 ms 2 knightow ![]() ![]() ![]() Lenrock@ Haaha to zes trafil z pytaniem ![]() W naszej ogolnej ekipie w wojnie powaznej o ile sie nie myle braly udzial 4 osoby ![]() Koti , Mac~,Unicron , ktory narazie pomogl nam raz pasc i raz rozwalil nam trapa tak ze szwedzkie nooby mogly wejsc do nas i ukrasc nam poty hauahua ale sciagnolem na sdk ich i odzyskalismy poty to bylo na dezercie no i Laros oczywiscie a no i o arvicie bym zapomnial ale to zdecydowanie za malo.Chyba zaczne wierzyc w cuda i poczekam na wsparcie.Ja bardziej szanuje 50 ms , ktory walnie juz co nie co z sd niz 100+ rp ktory boi sie wyjsc z depo. HAIL Poland_/ REspect for Swe. Co do tego kolesia co byla wklejona jego rozmowa tutaj juz nie pamietam ale chyba Uterix no to zycze mu powodzenia i chce zeby zabil jakies swe jak bedzisz potrzebowal pomocy to msgm. |
![]() |
![]() |
#594 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Pozycz mi 20k na promo+ p set i od jutra zaczynam expic, pod koniec ferii masz 60 msa(+;p) do dyspozycji o kazdej porze dnia i nocy :> jak coś to pm ;]
yoo Ostatnio edytowany przez Khazul - 25-01-2007 o 00:35. |
|
![]() |
![]() |
#595 | |
Użytkownik Forum
Lokacja: Wrocław
Imię: Scotty Dermyn
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Polska Peppol
Poziom: 70+
Skille: 80+/50+
Poziom mag.: 17
![]() |
![]() Cytuj:
![]() |
#596 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 12 05 2006
Lokacja: Norwegia/Drammen
Imię: Laros Feleon
Profesja: Elite Knight
Gildia: Section Eight
Poziom: 150
Skille: 96/92
Poziom mag.: 8
|
![]() Siema chlopaki.
Troche sie na was zawiodlem. Nierozumiem kurwa w czym jest problem. Mogliscie ich spoko zajebac, szkoda ze nam sie nieudalo zadnej akcii zrobic przed moim wyjazdem to naprwno by to inaczej wygladalo. Za szybko sie lamiecie. Wiem ze byscie nawet beze mnie sobie spoko poradzic. Alu i Tiases mnie torche w*****li bo to oni mnie namowili na ta wojne a teraz pierwsi teguja. Moze niemacie takie dobre pvp jak swe ale k***a no macie ambicje. Ale faktem jest ze w polsce sie priorytuje gre albo RL. W szwecii mozna obie zeczy na raz, ktora tez jest ich przewaga. Dobra lece na lekcje. Pa. |
![]() |
![]() |
#597 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 01 2007
|
![]() Hahaua milo Cie widziec Laros znowu.
No widze ,ze wkoncu tu zajzales wiec moge ci tu wkoncu powiedziec cos. Jesli chodzi o to ,ze sie zalamalismy haha nic z tych rzeczy ![]() Kazdy tam ma swojego chara jak na zwyklej tibii tyle samo capa many i hp ten sam skill i mlvl i mam nadzieje ,ze wyjdzie im to na dobre.Czasem sie tam bawimy to wziolem twojego mega Ek i poszlem blokowac orshabala i bloklem ![]() Probowalem Ferumbrasa ale sciagal mnie na hit zaraz jak ssa mi sie konczyly ![]() Czekamy na Ciebie i na pare innych osob ja jestem stale gotowy.Nie wiem czy slyszales o tej akcji w ab na trolch.Odezwij sie jak najszybciej bylo by fajnie ![]() |
![]() |
![]() |
#598 |
Użytkownik Forum
|
![]() Sidar czy mógłbym też spropować po grać na waszym otsie było by miło
sprawdziłbym sie na swoim lvlu ile wytrzymam ![]() |
![]() |
![]() |
#599 | |
Użytkownik Forum