|
Notki |
Furora Wydarzenia ze świata Furora Moderowanie nowych tematów na tym forum zostało włączone. Proszę pilnie czekać na akceptację tematu. Moderowanie postów w niektórych tematach zostanie włączone. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#2481 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 10 2006
Lokacja: Warszawa
Stan: Niegrający
Imię: Suppressor of Dragons
Świat: Pandoria
Poziom mag.: 51
|
![]() "No więc po raz kolejny muszę napisać (bo cięzko wam to zrozuiec) Nie wchodzę w dupę Taifunowi..więc japska nędzne wymoczki."
Noł kell bliz. Hail Vision. ![]()
![]() |
#2482 |
Użytkownik Forum
|
![]() Oh sry
![]() ![]() i Twoja mafia też Przy okazji chcialbym pozdrowic swoja babcie. EDIT no.1 A tak z innej beczki: Wiesz że są inne dziewczyny poza twoją mamą ew. babcią? Podpowiem Ci... wyjdź na dwór... i tutaj UWAGA! Trzymaj się czegoś! TAM TEŻ SĄ ...dziewczyny A jeszcze lepiej... NIEKTÓRE SĄ ŁADNE!!! Pozdro Piotrek... eee Paweł czy tam Łukasz, któryś z tych sporśnych ownerów. EDIT no.2 Wierszyk Bam bim bum, a kup se rozum Bum bam bim, boś się minął z nim Bum bim bam, a ja ci go nie dam Bo przecież jestem cham. Tadaaaam! Ostatnio edytowany przez Sarin - 24-01-2007 o 20:46. |
![]() |
![]() |
#2483 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 06 2006
Profesja: Elder Druid
Świat: Askara
|
![]() Taifun nigdy nie zapłaci pieniędzy, bo jest na to za dumny, a vision będzie walczyć do roka, więc wojna szybko się nie skończy...
co do formuły wojen to w walce bezpośrednio raczej dużo nie da się zrobić można najwyżej powiedzieć ta gildia co prędzej zdobędzie xx fragów wygrywa albo jeśli zdobędzie przewagę xx fragów, ale to już sobie prywatnie Leaderzy mogą ustalić jednakże nie widzę takich ustaleń pomiędzy dwoma nienawidzącymi się frontami |
![]() |
![]() |
#2484 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 09 2005
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Cytuj:
![]() |
#2485 |
Użytkownik Forum
|
![]() Dzięki bardzo. Tak miało być, miło że któryś załapał
![]() PS: Jakby głupota przekładała się na PLN, to byśmy na inflacji nie wyrobili :/ Pozdro mutki z vision. ![]() EDIT: Wiecie co? Najzabawniejsze jest to, że Vision ma mózgi na wyciągnięcie ręki - w Mediamarkt.. chociaż zaraz, to jest sklep "NIE DLA IDIOTÓW" nie wpuszczą ich, nie ma szans. Ostatnio edytowany przez Sarin - 24-01-2007 o 20:55. |
![]() |
![]() |
#2486 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 04 12 2006
Imię: Fusov
Profesja: Sorcerer
Świat: Furora
Poziom: 10
Skille: 15/14
Poziom mag.: 4
|
![]() Cytuj:
![]() Ironia mode.. Skończcie gadanie nie na temat, ok? A ty Sarin syp dalej swoimi grypsami, to się bana dorobisz ;] |
|
![]() |
![]() |
#2487 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 07 2006
|
![]() Tomo Crusade
Jan 24 2007, 20:06:07 CET Killed at Level 111 by Zwidek and by Nefari Zull Lucyfer Jan 24 2007, 20:02:02 CET Killed at Level 119 by Zwidek Gratz Vision.
#2488 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 12 2006
Stan: Usunięty
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 56
Poziom mag.: 52
|
![]() Cytuj:
Starasz się być śmieszny,przykro mi nie wychodzi Ci. @topic Gz fragów ![]() |
|
![]() |
![]() |
#2489 |
Zbanowany
Data dołączenia: 05 06 2006
Lokacja: Kraków
Stan: Na Emeryturze
Imię: -
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Harmonia
|
![]() Dżisys zbanujcie tego kurde idiote, tyle co on juz doubli i glupot nawalil to szok ;|
Topic: Fenix padl... hihi sprawna akcja, Czekam na Czipsa : ) , Jakby przyszlo co do czego to kręćcie filmik ;d;d |
![]() |
![]() |
#2490 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
Haha buraczku ![]() ![]() ![]() GOGO Vision ![]() |
|
![]() |
#2491 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 01 2007
|
![]() Cytuj:
albo nie ...poumieramy ze śmiechu... ![]()
Yes I'm Tha Best, And No I Ain't Positive--I'm Definite I Know Tha Game Like I'm Reffin' It This Is Tha Carter--Tha Carter Iii, Tha New Testiments And I'm A God, And This Is What I Bless em' wit Bitch |
|
![]() |
![]() |
#2492 |
Użytkownik Forum
|
![]() Off-top : Ehh ludzie, jak chcecie sobie porządzić swoimi dziecinnymi tekstami, to zapraszam do przedszkola nr. 9,, tam zajmują się takimi zfermenciałymi bachorami. A poza tym dawajcie więcej pogróżek o banach, dowiecie się o co chodzi jak PRZECZYTACIE UWAŻNIE regulamin. Pozdro
EDIT: Co wy z tą wazeliną?Poza tym, nie faworyzuję ani jednej gildii ani drugiej, staram się trzymać faktów... tak w ogóle... wazelina wam wypadła. Topic : Żałosny trap, żałosna współpraca - nic dodać nic ująć Ostatnio edytowany przez Sarin - 24-01-2007 o 21:37. |
![]() |
![]() |
#2493 |
Guest
|
![]() |
![]() |
#2495 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 01 2007
|
![]() Cytuj:
![]() widać, że musiałeś korzystać z usług tego przeczkola ![]()
Yes I'm Tha Best, And No I Ain't Positive--I'm Definite I Know Tha Game Like I'm Reffin' It This Is Tha Carter--Tha Carter Iii, Tha New Testiments And I'm A God, And This Is What I Bless em' wit Bitch |
|
![]() |
![]() |
#2496 |
Użytkownik Forum
|
![]() Tak plose pana, wiedzialem ze pan jest taki mądly i w ogole, ale pan moze jakiegos wykstalcenia nabieze? bo skolo taki glab sobie tutaj skace, to ja biole swoj lizak i idem w swoja stlone! Ja siem tak nie bawiem!
|
![]() |
![]() |
#2497 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 10 2006
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Elite Knight
|
![]() @up
nc jestes glupi czy poprostu takiego udajesz? pisales pare stron wczesniej ze ktos z vision nie ma rl zycia a ty masz? siedzac caly dzien na forum i zasypujac je durnowatymi tekstami? taki pro player fajt fri furora nick swoj podaj to za wqrwianie ludzi pz nie opuscisz przez nastepne 2 tygodnie ![]() ![]() pewnie jeden z wielu pieskow tajfunka o.o gz tajfunie wbiles dzis 200k expa ![]() aushauhsauhsuahsauhsauhsau juz nie boi sie wyjsc z pz? |
![]() |
![]() |
#2498 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 02 2006
Profesja: Royal Paladin
|
![]() Z mojej strony proponuje ignorowanie Sarina gdyż jest to osoba mająca problem z myśleniem.
Dziękuję za uwagę.
Kind of a Big Deal Ostatnio edytowany przez Forc - 24-01-2007 o 21:57. |
![]() |
![]() |
#2499 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ehh Wania, weź ten łom, temu chłopu nie podarujemy.. chociaż zaraz, ma trochę pysk obity, odłóż broń, może jeszcze się nawróci. Chłopie, to pytanie zadaj sobie sam, czy jesteś głupi czy tylko durnowaty?
Mini krzyżówka: Gogo taifun 300 :| Edron siedzibą demonów Taifun mistrzem dusków Aberattio got f***** Let the bodies hit the floor Ill kill you Fdp Eeeh nooby... @up Napisałem całą prawdę na furorze i już jestem dyskryminowany? Żyjecie złudzeniami chłopcy, tajfunek się nie podda;/ Ostatnio edytowany przez Sarin - 24-01-2007 o 21:57. |
![]() |
![]() |
#2500 |
Guest
|
![]() zróbmy sonde: Najwiekszy wazeliniarz Taifuna
1) Sarin 2)... ![]() |