![]() |
#2341 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 24 01 2007
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Elite Knight
Świat: obsidia
Poziom: 50
Poziom mag.: )
![]() |
![]() Czesc witam wszystkich , zarejestrowalem sie tutaj bo musze dodac swoje 2 grosze poprostu krew mnie zalewa jak widze co niekturzy pisza a dokladnie finer . Twierdzi ze na poczatku popieral et ale teraz juz nie , i jego jedyna nadzieja w ng ) . Rozumie ze tibia to gra ale dla zabawy nie wypowiada sie wojny takiej gildii jak et . i teraz mam do ciebie pytanie czy wiesz jaki byl powud wypowiedzenia et wojny czy dokladnie wiesz za co padl 3 x , piszesz ze jestes z gildia do kocna a odpowiedz mi jaki miales wplyw na decyzje o wypowiedzeniu wojny czy wogule ktos pytal cie o zdanie bo watpie. I jak et ma to potraktowac jako joke ? To dla zartu mozesz uzbierac teraz 50 k i nad czym tu plakac. jestes pewny ze nikt z twojej gildii nie pomagal ng i dasz sobie za to urwac glowe ? Myslisz ze jakby ng wiedzialo ze pomagasz et to nie zabili by cie , najpewniej noob charami . A teraz efekt domina za twoimi postami nastepni zarzekaja i wypisuja " WITAMY W POLSCE" . Ja sam mam na obsidii 3 postac , 2 pierwsze sa huntowane przez ng zreszta jak wygladala gra , 1 przyklad (expie sobie na scaranbach wchodzi jakis 20 lvl z ruzdzka i nie ma zamiaru wychodzic pomimo ze bylem tam dobre kilka h zrobilem na nim skula stracil z 10 hp efekt jest taki ze za 5 min wpada 3 z ng hunted payment wszystko naraz ofkors w pierwszej kolejnosci death . takich przypadkow mialem pare nikt nie slucha zadnego tlumaczenia dlatego twierdze ze dla kogos kto powaznie mysli o grze na tym serwie duzo lepsza sytuacja bedzie gdy wojne wygra et i ich popieram jezeli nie sa to chodzące idealy to napewno jest to mniejsze zlo i w takich kategoriach trzeba na to patrzec , i jeszcze jedna uwaga , gdy zaczynala sie wojna ilu ludzi z et mialo rs ? a z ng wiekszosc ciekawe czy mieli misklicka ? jakim cudem skoro sa tacy dobrzy , finer kogo znasz z ng ze w nich pokladasz swoja nadzieje ? nie popadajcie w skrajnosci zadaniem et jest rozbic ng na kazdy mozliwy sposob , osoby pomagajace im tez nie moga czuc sie bezpiecznie i to normalne ) i na koniec niczym haslo wyborcze ludzie WYBIERAM MNIEJSZE ZŁO ) )) ))) )))) )))))
HAIL <<E>><<T>> |
![]() |
|
![]() |
#2342 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 08 2006
Lokacja: w kurwa wy*******aj
Stan: Początkujący
Imię: Thor massa'cra
Gildia: Swiniopas and trzoda
Świat: shitsidia
Poziom: hój
Skille: huj/hój
|
![]() Capy 1 czy 2 twoje wypowiedzi bez tych calych przecinkow, kropek itp brzmialy jak bełkot jakiegos dresa. Ale ogólnie piszesz całkiem zwięźle
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2343 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 11 2005
Lokacja: Tomaszow Mazowiecki
|
![]() A ja
Daje suvowi najwyzej 1 miesiac zanim zacznie oficjalnie strzelac z sd do chlopakow z ET ![]() |
![]() |
![]() |
#2344 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 01 2007
Lokacja: Gostyń
Profesja: Sorcerer
Świat: Obsidia
![]() |
![]() DresA?! Boshh
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2345 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 06 2006
Lokacja: ok. Rybnika
Imię: Fingregher
Gildia: Pink Shoes in Public
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
1)Jak już to dodaje się 3 grosze a nie 2. 2)My wypowiedzieliśmy wojne na poważnie w pełnym tego słowa znaczeniu. 3)Wiem jaki był powód wypowiedzenia wojny, Royal opisał to dokładnie w swoim poście 4)Nie wiem jakie były powody zabijania Royala bo ich nie było najzwyczajniej w świecie. Podobno padł bo jest rl Alitha i ktoś tam słyszał na Ventrilo, że Royal ich wspomaga ![]() 5)Pytano się mnie o zdanie w sprawie wojny i wyraźne się opowiedziałem po której stronie stoje. 6)W NG znam mało ludzi. Pisałem, że pokładam w nich nadzieje bo to chyba logiczne -> mam payment od ET a nie od NG. I tak ponadto ![]() @ Pephy Pytałem się o powód zabijania Royala, nikt nie podał w miarę rozsądnego dlatego nie wyszedłem. Moim zdaniem ( a wyrażania własnego zdania mi nie możesz zabronić choćbyś miał i 300 lvl) przesadzacie.
Ostatnio edytowany przez Fin'er - 24-01-2007 o 22:14. |
||
![]() |
![]() |
#2346 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 24 01 2007
Świat: obsidia
Poziom: 50
Poziom mag.: )
![]() |
![]() no ladnie mnie wypunktowales , nie rzucam sie w pokrzywy chcialem ci wytlumaczyc na poczatku byles za et , potem wypowiadasz im wojne ,
na dodatek sam przyznajesz ze on pomagal ng "podobno" i go popierasz skoro nie mogles byc neutralny to twoja sprawa a nie bluzgaj teraz po et zachowuj sie jak na wojnie a nie siej propagandy i nie obracaj ludzi przeciwko et o to mi głownie chodzi , dzieki |
![]() |
![]() |
#2347 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 07 2004
Imię: Pephy
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Next Generation
Poziom: 222
Poziom mag.: 81
|
![]() napisalem CI ze kux bil illu podczas battle na darashi i tyle nie wyszedles a teraz placzesz ze masz payment
|
![]() |
![]() |
#2348 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Skarpetad - wojna polega głównie na propagandzie xD. Nie śpij na historii. @ Pephy A ja sie pytałem za co padł 04 Stycznia - przed Darashia ![]()
![]() |
![]() |
#2349 |
Użytkownik Forum
|
![]() Fingregher
wypowedzieliscie wojne to sie bij a nie placzesz na forum i zarzucasz wszystkim ze sa beeeee bo cie nie zaluje ![]() To nie Pephy wypowiedzial wojne tobie ale ty pephiemu wiec o co chodzi ? Walcz, plac albo zakladaj nowego chara bo suv chyba ci ie pomoze, sam niedlugo bedzie w opalach ![]() |
![]() |
![]() |
#2350 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 08 2005
|
![]() po pierwsze : Suv Nigdy nie bedzie mial hunta od ET .....
Fin: wiesz sam nie moge sie postawic przeciwko calej gildii :/ fakt faktem no niektorzy juz za bardzo brosli w piorka ... ale staram sie to korygowac a nie zawsze mi to wychodzi bo nie moge iec na to wplywu jak jestem w pracy czy na univerku :/ |
![]() |
![]() |
#2351 |
Użytkownik Forum
|
![]() Taki jestes pewien, a pamietasz jak mowiles ze Ty i NG to grupa przyjaciol rozmawajaca o wspolnych wyjazdach na wakacje ? i jak wam razem dobrze ?
A ja Ci mowie ze bedziecie sie strzelac z suvem i to niedlugo ![]() |
![]() |
![]() |
#2352 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 09 2005
Stan: Aktywny gracz
|
![]() Cytuj:
![]() Co do suva nie wydaje mi sie zebysmy mieli sie strzelac chyba ze on zamierza zmienic 'plany' |
|
![]() |
![]() |
#2353 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 03 2005
Lokacja: inąd
|
![]() niech pomysle jaka to teoria byla hmm... a tak ktos pisal jak sie wojna zaczynala ze Suv moze expic i NG mu explocka nie zaklada bo nie chce zeby doszedl do ET i po wojnie sie z nim rozprawia, o ile by wygrali. Teraz to raczej wyglada ze to ET bedzie sie z nim po wojnie rozprawiac.
co do tego ze Suv chce Mentora klepac to moje zdanie jest takie, ze skoro potrafi krasc , wywalac ludzi z expa , wymuszac itemy/kase to niech tez nauczy sie ponosic konsekwecje. jak cos chetnie pomoge i tak nie gram palem ![]() |
![]() |
![]() |
#2354 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 04 2006
Lokacja: Bydgoszcz
Stan: Na Emeryturze
|
![]() jak narazie nie zamierzam nic zmieniac, ktos tam pisal ze sie netem zaslaniam - facet, nie znasz mnie, to sie kurwa nie udzielaj. ja nie jestem jakims zasranym polaczkiem ktory jak nie ma lagow nie idzie walczyc i mowi ze ma lagi. poprostu - nowy net podlaczyli, a lagi sa nadal. a propos pephy, wiesz co mysle na ten temat - wole nic nie robic niz dac passy szwedom z kyry bo mam lagi.
I wipe it off on tile, the light is brighter this time Everything is 3D blasphemy My eyes are red and gold, the hair is standing straight up This is not the way I pictured me I can't control my shakes How the hell did I get here? Something about this, so very wrong I have to laugh out loud, I wish I didn't like this Is it a dream or a memory? |
![]() |
![]() |
#2355 |
Guest
|
![]() Nie, no zal dupe sciska jak musze czytac te Wasze klotnie ;o wezcie juz sobie dajcie z tym spokoj.
Caly czas na Suva jedziecie, ze dolaczy do NG etc. Suv chyba wie, ze Mannow jest tylko teraz dla niego mily z checia by go wzial do guildi bo jak by dolaczyl do nas (ET) to sobie moze niezle przejebac (zawsze te 30 z lmma wiecej) hehe taki maly dzolk Suv nie bierz serio ;] Pephy & Suv Nie dajcie sie ponosic tym forumowym trollom stad - nie ma sensu ; f Ostatnio edytowany przez Myllion - 25-01-2007 o 00:25. |
![]() |
#2356 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Cała sprawa Pink zaczeła się od Milivojaca - gdyby on nie dostał hunted od Mentora pozostałby w Pink. Gdyby pozostał w Pink - Royal nie latałby po bitwach. Gdyby Royal nie latał po bitwach ET by go nie ubiło ( co do ostatniego nie jestem pewnien na 100% ![]() Ja nie płacze o swój payment, mówie tylko jak jest. Troche zabolało mnie że osoba która pomagała niegdyś ET - jak na swój lvl ma dosyć duży payment. Decyzje o zostaniu w gildii nie podjąłem na "bani" więc będę całkowicie ponioseę konsekwencje. A to, że teraz bardziej wole by Ng wygrało to chyba logiczne w mej sytacji no bo przecież nie będę dalej pakował kasy w ET by Ci zabili mnie sd które zostały kupione za moje pieniądze. Pamiętajcie - dziś to ja jestem hunted - jutro możecie to być wy... KONIEC TEMATU O PINK~
Ostatnio edytowany przez Fin'er - 25-01-2007 o 01:38. |
|
![]() |
![]() |
#2358 |
Użytkownik Forum
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2359 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 01 2007
Lokacja: Gostyń
Profesja: Sorcerer
![]() |
![]() Suv jaki jest taki jest, bedzie sie zadawał z mannowem i narazie bedzie wporzadku, może i dołaczy do jego Gildii, ale może i nie. Jedno jest pewne będzie expil
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2360 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 09 2005
Stan: Aktywny gracz
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |