Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Forum ogólne > Wydarzenia ze światów > Obsidia

Notki

Obsidia Wydarzenia ze świata Obsidia

Zamkniety temat.

Opcje tematu
stary 24-01-2007, 19:25   #2341
skarpetad
Użytkownik forum

Data dołączenia: 24 01 2007

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Elite Knight
Świat: obsidia
Poziom: 50
Poziom mag.: )
skarpetad ma numer GG 2630747
Domyślny

Czesc witam wszystkich , zarejestrowalem sie tutaj bo musze dodac swoje 2 grosze poprostu krew mnie zalewa jak widze co niekturzy pisza a dokladnie finer . Twierdzi ze na poczatku popieral et ale teraz juz nie , i jego jedyna nadzieja w ng ) . Rozumie ze tibia to gra ale dla zabawy nie wypowiada sie wojny takiej gildii jak et . i teraz mam do ciebie pytanie czy wiesz jaki byl powud wypowiedzenia et wojny czy dokladnie wiesz za co padl 3 x , piszesz ze jestes z gildia do kocna a odpowiedz mi jaki miales wplyw na decyzje o wypowiedzeniu wojny czy wogule ktos pytal cie o zdanie bo watpie. I jak et ma to potraktowac jako joke ? To dla zartu mozesz uzbierac teraz 50 k i nad czym tu plakac. jestes pewny ze nikt z twojej gildii nie pomagal ng i dasz sobie za to urwac glowe ? Myslisz ze jakby ng wiedzialo ze pomagasz et to nie zabili by cie , najpewniej noob charami . A teraz efekt domina za twoimi postami nastepni zarzekaja i wypisuja " WITAMY W POLSCE" . Ja sam mam na obsidii 3 postac , 2 pierwsze sa huntowane przez ng zreszta jak wygladala gra , 1 przyklad (expie sobie na scaranbach wchodzi jakis 20 lvl z ruzdzka i nie ma zamiaru wychodzic pomimo ze bylem tam dobre kilka h zrobilem na nim skula stracil z 10 hp efekt jest taki ze za 5 min wpada 3 z ng hunted payment wszystko naraz ofkors w pierwszej kolejnosci death . takich przypadkow mialem pare nikt nie slucha zadnego tlumaczenia dlatego twierdze ze dla kogos kto powaznie mysli o grze na tym serwie duzo lepsza sytuacja bedzie gdy wojne wygra et i ich popieram jezeli nie sa to chodzące idealy to napewno jest to mniejsze zlo i w takich kategoriach trzeba na to patrzec , i jeszcze jedna uwaga , gdy zaczynala sie wojna ilu ludzi z et mialo rs ? a z ng wiekszosc ciekawe czy mieli misklicka ? jakim cudem skoro sa tacy dobrzy , finer kogo znasz z ng ze w nich pokladasz swoja nadzieje ? nie popadajcie w skrajnosci zadaniem et jest rozbic ng na kazdy mozliwy sposob , osoby pomagajace im tez nie moga czuc sie bezpiecznie i to normalne ) i na koniec niczym haslo wyborcze ludzie WYBIERAM MNIEJSZE ZŁO ) )) ))) )))) )))))
HAIL <<E>><<T>>
skarpetad jest offline  

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 24-01-2007, 19:39   #2342
Tjor masaker pro skater
Użytkownik Forum

Tjor masaker pro skater's Avatar

Data dołączenia: 19 08 2006
Lokacja: w kurwa wy*******aj

Stan: Początkujący
Świat: shitsidia
Poziom: hój
Skille: huj/hój
Domyślny

Capy 1 czy 2 twoje wypowiedzi bez tych calych przecinkow, kropek itp brzmialy jak bełkot jakiegos dresa. Ale ogólnie piszesz całkiem zwięźle i chwała ci za to że nie naśladujesz mantla

Tjor masaker pro skater jest offline  
stary 24-01-2007, 19:44   #2343
strazak
Użytkownik Forum

strazak's Avatar

Data dołączenia: 23 11 2005
Lokacja: Tomaszow Mazowiecki

Domyślny

A ja

Daje suvowi najwyzej 1 miesiac zanim zacznie oficjalnie strzelac z sd do chlopakow z ET
strazak jest offline  
stary 24-01-2007, 19:45   #2344
Capy
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 03 01 2007
Lokacja: Gostyń

Profesja: Sorcerer
Świat: Obsidia
Capy ma numer GG 6145289
Domyślny

DresA?! Boshh , no ale okej postaram się w następnych postach uzywac więcej znaków interpunkcyjnych. Pozdrawiam
Capy jest offline  
stary 24-01-2007, 22:10   #2345
Fin'er
Użytkownik Forum

Fin'er's Avatar

Data dołączenia: 24 06 2006
Lokacja: ok. Rybnika

Imię: Fingregher
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez .:Boixos:. Pokaż post
@fire czy fine czy jak ci tam

pephy wyraznie powiedzial-24h na opuszczenie gildii.
to ze dolaczasz do gildii gdzie lider ma cos z deklem powinno wszystkich gowno obchodzic,miales czas,bylo odejsc

reasony zabijania innych?
providowanie i wspomaganie NG MYŚLE.
Krowa myślała i zdechła...

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez skarpetad Pokaż post
Czesc witam wszystkich , zarejestrowalem sie tutaj bo musze dodac swoje 2 grosze poprostu krew mnie zalewa jak widze co niekturzy pisza a dokladnie finer . Twierdzi ze na poczatku popieral et ale teraz juz nie , i jego jedyna nadzieja w ng ) . Rozumie ze tibia to gra ale dla zabawy nie wypowiada sie wojny takiej gildii jak et . i teraz mam do ciebie pytanie czy wiesz jaki byl powud wypowiedzenia et wojny czy dokladnie wiesz za co padl 3 x , piszesz ze jestes z gildia do kocna a odpowiedz mi jaki miales wplyw na decyzje o wypowiedzeniu wojny czy wogule ktos pytal cie o zdanie bo watpie. I jak et ma to potraktowac jako joke ? To dla zartu mozesz uzbierac teraz 50 k i nad czym tu plakac. jestes pewny ze nikt z twojej gildii nie pomagal ng i dasz sobie za to urwac glowe ? Myslisz ze jakby ng wiedzialo ze pomagasz et to nie zabili by cie , najpewniej noob charami . A teraz efekt domina za twoimi postami nastepni zarzekaja i wypisuja " WITAMY W POLSCE" . Ja sam mam na obsidii 3 postac , 2 pierwsze sa huntowane przez ng zreszta jak wygladala gra , 1 przyklad (expie sobie na scaranbach wchodzi jakis 20 lvl z ruzdzka i nie ma zamiaru wychodzic pomimo ze bylem tam dobre kilka h zrobilem na nim skula stracil z 10 hp efekt jest taki ze za 5 min wpada 3 z ng hunted payment wszystko naraz ofkors w pierwszej kolejnosci death . takich przypadkow mialem pare nikt nie slucha zadnego tlumaczenia dlatego twierdze ze dla kogos kto powaznie mysli o grze na tym serwie duzo lepsza sytuacja bedzie gdy wojne wygra et i ich popieram jezeli nie sa to chodzące idealy to napewno jest to mniejsze zlo i w takich kategoriach trzeba na to patrzec , i jeszcze jedna uwaga , gdy zaczynala sie wojna ilu ludzi z et mialo rs ? a z ng wiekszosc ciekawe czy mieli misklicka ? jakim cudem skoro sa tacy dobrzy , finer kogo znasz z ng ze w nich pokladasz swoja nadzieje ? nie popadajcie w skrajnosci zadaniem et jest rozbic ng na kazdy mozliwy sposob , osoby pomagajace im tez nie moga czuc sie bezpiecznie i to normalne ) i na koniec niczym haslo wyborcze ludzie WYBIERAM MNIEJSZE ZŁO ) )) ))) )))) )))))
HAIL <<E>><<T>>

1)Jak już to dodaje się 3 grosze a nie 2.

2)My wypowiedzieliśmy wojne na poważnie w pełnym tego słowa znaczeniu.

3)Wiem jaki był powód wypowiedzenia wojny, Royal opisał to dokładnie w swoim poście

4)Nie wiem jakie były powody zabijania Royala bo ich nie było najzwyczajniej w świecie. Podobno padł bo jest rl Alitha i ktoś tam słyszał na Ventrilo, że Royal ich wspomaga .

5)Pytano się mnie o zdanie w sprawie wojny i wyraźne się opowiedziałem po której stronie stoje.

6)W NG znam mało ludzi. Pisałem, że pokładam w nich nadzieje bo to chyba logiczne -> mam payment od ET a nie od NG.

I tak ponadto . Rzucasz się jak goły Leon w pokrzywy... Demokratyczny kraj -> nie lubisz NG to kibicuj ET. Możesz nawet dać im chara, kase, samego siebie - mnie to nie obchodzi...

@ Pephy

Pytałem się o powód zabijania Royala, nikt nie podał w miarę rozsądnego dlatego nie wyszedłem. Moim zdaniem ( a wyrażania własnego zdania mi nie możesz zabronić choćbyś miał i 300 lvl) przesadzacie.

Ostatnio edytowany przez Fin'er - 24-01-2007 o 22:14.
Fin'er jest offline  
stary 24-01-2007, 22:19   #2346
skarpetad
Użytkownik forum

Data dołączenia: 24 01 2007

Świat: obsidia
Poziom: 50
Poziom mag.: )
skarpetad ma numer GG 2630747
Domyślny

no ladnie mnie wypunktowales , nie rzucam sie w pokrzywy chcialem ci wytlumaczyc na poczatku byles za et , potem wypowiadasz im wojne ,
na dodatek sam przyznajesz ze on pomagal ng "podobno" i go popierasz skoro nie mogles byc neutralny to twoja sprawa a nie bluzgaj teraz po et zachowuj sie jak na wojnie a nie siej propagandy i nie obracaj ludzi przeciwko et o to mi głownie chodzi , dzieki
skarpetad jest offline  
stary 24-01-2007, 22:34   #2347
zielaq
Użytkownik Forum

zielaq's Avatar

Data dołączenia: 26 07 2004

Imię: Pephy
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 222
Poziom mag.: 81
Domyślny

napisalem CI ze kux bil illu podczas battle na darashi i tyle nie wyszedles a teraz placzesz ze masz payment
zielaq jest offline  
stary 24-01-2007, 22:35   #2348
Fin'er
Użytkownik Forum

Fin'er's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez skarpetad Pokaż post
no ladnie mnie wypunktowales , nie rzucam sie w pokrzywy chcialem ci wytlumaczyc na poczatku byles za et , potem wypowiadasz im wojne ,
na dodatek sam przyznajesz ze on pomagal ng "podobno" i go popierasz skoro nie mogles byc neutralny to twoja sprawa a nie bluzgaj teraz po et zachowuj sie jak na wojnie a nie siej propagandy i nie obracaj ludzi przeciwko et o to mi głownie chodzi , dzieki
Mówie podobno bo nie ma dowodów - a chyba wiesz co to znaczy.

Skarpetad - wojna polega głównie na propagandzie xD. Nie śpij na historii.

@ Pephy

A ja sie pytałem za co padł 04 Stycznia - przed Darashia .
stary 24-01-2007, 22:39   #2349
strazak
Użytkownik Forum

strazak's Avatar

Domyślny

Fingregher
wypowedzieliscie wojne to sie bij a nie placzesz na forum i zarzucasz wszystkim ze sa beeeee bo cie nie zaluje

To nie Pephy wypowiedzial wojne tobie ale ty pephiemu wiec o co chodzi ?

Walcz, plac albo zakladaj nowego chara bo suv chyba ci ie pomoze, sam niedlugo bedzie w opalach
strazak jest offline  
stary 24-01-2007, 22:46   #2350
Kiroy
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 25 08 2005

Strzałka

po pierwsze : Suv Nigdy nie bedzie mial hunta od ET .....

Fin: wiesz sam nie moge sie postawic przeciwko calej gildii :/

fakt faktem no niektorzy juz za bardzo brosli w piorka ... ale staram sie to korygowac a nie zawsze mi to wychodzi bo nie moge iec na to wplywu jak jestem w pracy czy na univerku :/
Kiroy jest offline  
stary 24-01-2007, 23:09   #2351
strazak
Użytkownik Forum

strazak's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Kiroy Pokaż post
po pierwsze : Suv Nigdy nie bedzie mial hunta od ET .....
Taki jestes pewien, a pamietasz jak mowiles ze Ty i NG to grupa przyjaciol rozmawajaca o wspolnych wyjazdach na wakacje ? i jak wam razem dobrze ?

A ja Ci mowie ze bedziecie sie strzelac z suvem i to niedlugo
strazak jest offline  
stary 24-01-2007, 23:19   #2352
Ryba_90
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 26 09 2005

Stan: Aktywny gracz
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Fin'er Pokaż post
Mówie podobno bo nie ma dowodów - a chyba wiesz co to znaczy.

Skarpetad - wojna polega głównie na propagandzie xD. Nie śpij na historii.

@ Pephy

A ja sie pytałem za co padł 04 Stycznia - przed Darashia .
No cóż jesli dobrze pamietam to, to bylo wtedy jak mielismy druzyne 3 osobowa? wiec mozliwe ze poprostu padl za nic gdyz gal z benkiem pkowali troche. Poprostu mial pecha.

Co do suva nie wydaje mi sie zebysmy mieli sie strzelac chyba ze on zamierza zmienic 'plany'
Ryba_90 jest offline  
stary 24-01-2007, 23:24   #2353
Szafa
Użytkownik Forum

Szafa's Avatar

Data dołączenia: 16 03 2005
Lokacja: inąd

Domyślny

niech pomysle jaka to teoria byla hmm... a tak ktos pisal jak sie wojna zaczynala ze Suv moze expic i NG mu explocka nie zaklada bo nie chce zeby doszedl do ET i po wojnie sie z nim rozprawia, o ile by wygrali. Teraz to raczej wyglada ze to ET bedzie sie z nim po wojnie rozprawiac.

co do tego ze Suv chce Mentora klepac to moje zdanie jest takie, ze skoro potrafi krasc , wywalac ludzi z expa , wymuszac itemy/kase to niech tez nauczy sie ponosic konsekwecje.
jak cos chetnie pomoge i tak nie gram palem a zawsze to 100 hp z sd wezne ;p
Szafa jest offline  
stary 24-01-2007, 23:26   #2354
Ptak~
Użytkownik Forum

Ptak~'s Avatar

Data dołączenia: 30 04 2006
Lokacja: Bydgoszcz

Stan: Na Emeryturze
Domyślny

jak narazie nie zamierzam nic zmieniac, ktos tam pisal ze sie netem zaslaniam - facet, nie znasz mnie, to sie kurwa nie udzielaj. ja nie jestem jakims zasranym polaczkiem ktory jak nie ma lagow nie idzie walczyc i mowi ze ma lagi. poprostu - nowy net podlaczyli, a lagi sa nadal. a propos pephy, wiesz co mysle na ten temat - wole nic nie robic niz dac passy szwedom z kyry bo mam lagi.

I wipe it off on tile, the light is brighter this time
Everything is 3D blasphemy
My eyes are red and gold, the hair is standing straight up
This is not the way I pictured me
I can't control my shakes
How the hell did I get here?
Something about this, so very wrong
I have to laugh out loud, I wish I didn't like this
Is it a dream or a memory?
Ptak~ jest offline  
stary 25-01-2007, 00:12   #2355
Myllion
Guest

Domyślny

Nie, no zal dupe sciska jak musze czytac te Wasze klotnie ;o wezcie juz sobie dajcie z tym spokoj.

Caly czas na Suva jedziecie, ze dolaczy do NG etc.
Suv chyba wie, ze Mannow jest tylko teraz dla niego mily z checia by go wzial do guildi bo jak by dolaczyl do nas (ET) to sobie moze niezle przejebac (zawsze te 30 z lmma wiecej) hehe taki maly dzolk Suv nie bierz serio ;]

Pephy & Suv

Nie dajcie sie ponosic tym forumowym trollom stad - nie ma sensu ; f

Ostatnio edytowany przez Myllion - 25-01-2007 o 00:25.

stary 25-01-2007, 00:48   #2356
Fin'er
Użytkownik Forum

Fin'er's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Ryba_90 Pokaż post
No cóż jesli dobrze pamietam to, to bylo wtedy jak mielismy druzyne 3 osobowa? wiec mozliwe ze poprostu padl za nic gdyz gal z benkiem pkowali troche. Poprostu mial pecha.

Co do suva nie wydaje mi sie zebysmy mieli sie strzelac chyba ze on zamierza zmienic 'plany'
I o to mi chodziło... Po prostu przyznać że nie było reason - ot tak 4fun. ( btw. mieliście wtedy troche większa grupe - Ty, Yuni, Don, Kiroy, Benek, Gal, Pephy, Cass...). Teraz też pekujecie 4 fun - Shake'Apocaliptic może być chyba tego przykładem.

Cała sprawa Pink zaczeła się od Milivojaca - gdyby on nie dostał hunted od Mentora pozostałby w Pink. Gdyby pozostał w Pink - Royal nie latałby po bitwach. Gdyby Royal nie latał po bitwach ET by go nie ubiło ( co do ostatniego nie jestem pewnien na 100% )

Ja nie płacze o swój payment, mówie tylko jak jest. Troche zabolało mnie że osoba która pomagała niegdyś ET - jak na swój lvl ma dosyć duży payment.
Decyzje o zostaniu w gildii nie podjąłem na "bani" więc będę całkowicie ponioseę konsekwencje. A to, że teraz bardziej wole by Ng wygrało to chyba logiczne w mej sytacji no bo przecież nie będę dalej pakował kasy w ET by Ci zabili mnie sd które zostały kupione za moje pieniądze.

Pamiętajcie - dziś to ja jestem hunted - jutro możecie to być wy...

KONIEC TEMATU O PINK~

Ostatnio edytowany przez Fin'er - 25-01-2007 o 01:38.
Fin'er jest offline  
stary 25-01-2007, 01:32   #2357
Darotaa
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 05 01 2007
Lokacja: Knurów

Imię: Darota
Gildia: N /G\
Poziom: 103
Domyślny

Mylion ma racje

Ostatnio edytowany przez Darotaa - 25-01-2007 o 01:34.
Darotaa jest offline  
stary 25-01-2007, 02:01   #2358
strazak
Użytkownik Forum

strazak's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Darotaa Pokaż post
Mylion ma racje
A wlasnie ze niema
strazak jest offline  
stary 25-01-2007, 10:08   #2359
Capy
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 03 01 2007
Lokacja: Gostyń

Profesja: Sorcerer
Capy ma numer GG 6145289
Domyślny

Suv jaki jest taki jest, bedzie sie zadawał z mannowem i narazie bedzie wporzadku, może i dołaczy do jego Gildii, ale może i nie. Jedno jest pewne będzie expil a to mannowowi się nie podoba, ponieważ on chce Byc Number One(The best sorc on serwer) i Suv wbije 130 LVL jak pephy i mannow przyjdzie i go zabije wtedy dołaczy do ET. Takie jest moje zdanie PozdrO!
Capy jest offline  
stary 25-01-2007, 11:50   #2360
Ryba_90
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 26 09 2005

Stan: Aktywny gracz
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Fin'er Pokaż post
I o to mi chodziło... Po prostu przyznać że nie było reason - ot tak 4fun. ( btw. mieliście wtedy troche większa grupe - Ty, Yuni, Don, Kiroy, Benek, Gal, Pephy, Cass...). Teraz też pekujecie 4 fun - Shake'Apocaliptic może być chyba tego przykładem.

Cała sprawa Pink zaczeła się od Milivojaca - gdyby on nie dostał hunted od Mentora pozostałby w Pink. Gdyby pozostał w Pink - Royal nie latałby po bitwach. Gdyby Royal nie latał po bitwach ET by go nie ubiło ( co do ostatniego nie jestem pewnien na 100% )

Ja nie płacze o swój payment, mówie tylko jak jest. Troche zabolało mnie że osoba która pomagała niegdyś ET - jak na swój lvl ma dosyć duży payment.
Decyzje o zostaniu w gildii nie podjąłem na "bani" więc będę całkowicie ponioseę konsekwencje. A to, że teraz bardziej wole by Ng wygrało to chyba logiczne w mej sytacji no bo przecież nie będę dalej pakował kasy w ET by Ci zabili mnie sd które zostały kupione za moje pieniądze.

Pamiętajcie - dziś to ja jestem hunted - jutro możecie to być wy...

KONIEC TEMATU O PINK~
Jaka mielismy ekipa to ja chyba lepiej wiem niz Ty. Kiroj mial facc, ryba tak samo, casspari i pephy wtedy byli przeciwko nam a don sobie pkowal sam albo czasem z evo :>
Ryba_90 jest offline  
Zamkniety temat.

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania