![]() |
#2421 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 12 2006
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Knight
Świat: Obsidia
Poziom: 70
|
![]() 2 Serwery Non-Pvp widze wyszły.
Szkoda że nie Pvp...może troche syfu z obsidi by wybyło.
It is proper to survive it ... Ostatnio edytowany przez Floy - 25-01-2007 o 23:13. |
![]() |
|
![]() |
#2422 |
Zbanowany
Data dołączenia: 23 08 2005
Lokacja: Ostróda
Stan: Niegrający
Profesja: Royal Paladin
Poziom mag.: 25
![]() |
![]() @capy, moreg, baxior
idzie sobie kurwa stad .. 2 strony ty smiejecie sie z byle czego i piszecie w wiekszosci "@capy" albo " @moreg" albo "@baxior" to kurwa bez jaja >.< aha i capy .. ie + forum tibia.pl wieczorem = double posty ![]() zalozcie sobie temat "piszemy tylko do kogos! Zamiast prywatnych wiadomosci wolimy posty" |
![]() |
![]() |
#2423 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 01 2007
Profesja: Elder Druid
Poziom: 50+
|
![]() No pvp - no fun.
Przepraszam Cię Awolwerku, za to że nie dopuściliśmy Cię do głosu. Chcesz to się włącz. Wiem że ostre offtopy, ale to tylko forum. Aha;d Żeby nie było, gadamy dla Twej wygody na gg ;d Ostatnio edytowany przez mOreg - 25-01-2007 o 23:16. |
![]() |
![]() |
#2424 |
Użytkownik Forum
|
![]() @AWO
wybacz panie awolver ;D tez zauwazylem ze sie to w chat przerodzilo ;D sry for all :> i nie jestem kurwa baxior ~~:S opowiedz cos o starych czasow,bo ja to widze jak zza mgly ^^ xD ale z tego co tam piszecie wiekszosc kojarze ;D szczegolnie boneshardow
#2425 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 01 2007
Lokacja: Gostyń
Profesja: Sorcerer
![]() |
![]() @awo
Sorrka, ale to nie moja wina ze mam double posty ![]() Co do swiatów non-pvp, gralem kiedys i nie polecam bardzo szybko sie nudzą. @Boixos Odezwij sie na GG! ;d
>>You'll never walk alone, Kolejorz!<< Ostatnio edytowany przez Capy - 25-01-2007 o 23:26. |
![]() |
![]() |
#2426 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 09 01 2007
|
![]() Może skończmy te kłótnie.
Do Ryby : Masz racje co do Pephiego ale gdyby nie on wasze szanse na wygranie wojny bylyby znacznie mniejsze ![]() Do Kiroya : U are the boss. Mądra decyzja z Cassparim. |
![]() |
![]() |
#2427 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Hmmm, Cass poleciał, Mentor znów dzisiaj padł, może zastanów się jeszcze nad nim...Ale oczywiscie zrobisz jak uwazasz.
#2428 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 09 01 2007
|
![]() Ej chłopcy niechce być złośliwy wobec Mentora ale tyle dedów takim pallem...
Może ma lagi ale napewno coś jest nie tak jak powinno. |
![]() |
![]() |
#2429 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 04 2006
Lokacja: Bydgoszcz
Stan: Na Emeryturze
|
![]() z tego co pamietam mentor w jeszcze starej starej wojnie, katg to bylo wtedy ? a moze rambo albo sobs nie pamietam, ale ponoc co chwile mial deep red, z sd jak trafil to i tak byl sukces. expic moze we czterech umieli, ale z tego co slyszalem pvp nie za dobre
![]() btw Baxios Capy ktos_tam_jeszcze http://img165.imageshack.us/img165/8066/eloziom6mh.jpg takie z was ziomy ? ![]()
I wipe it off on tile, the light is brighter this time Everything is 3D blasphemy My eyes are red and gold, the hair is standing straight up This is not the way I pictured me I can't control my shakes How the hell did I get here? Something about this, so very wrong I have to laugh out loud, I wish I didn't like this Is it a dream or a memory? |
![]() |
![]() |
#2430 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 06 2006
Lokacja: ok. Rybnika
Imię: Fingregher
Gildia: Pink Shoes in Public
|
![]() Cytuj:
![]() Cytuj:
![]() Wypowiedzieliśmy wojne ET bo My w Pink nie znamy pokoju za wszelką cenę choć sam pokój jest rzeczą cenną i pożądaną. Jest jednak tylko jedna rzecz w życiu ludzi, narodów i państw która jest bezcenna. Tą rzeczą jest honor . Wiem, że mamy w dupe i tak jak powiedział Pephy - żywi z tego nie wyjdziemy - ale walczymy ![]() Temat o PINK wyczerpany ![]()
![]() |
![]() |
#2431 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 01 2007
Lokacja: Somewhere...
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 60
Poziom mag.: ~
|
![]() Zdarzyło sie widzieć Mentora w akcji...
Oto przykład: http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/17053 Mógłby troszke popracować nad pvp... a nie tylko pisać "chcesz kupić pacc?" xD
#2432 |
Guest
|
![]() . <-- kropka po 10 stronach bezsensownych bluchów
![]() skoro temat o Obsidii to mini reklama ![]() jeśli jacyś członkowie starego Order of Glory to czytają to msg me na tibii or gg ![]() wróciliśmy jako Order of Night ![]() pozdrawiam Yofa |
![]() |
#2433 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 08 2005
|
![]() Pinks : taa szacuneczek fakt faktem to odwazne z ich strony ze sie tak rzucili :/ aczkolwiek nie po to ejst ta wojna aby walczyc przeciwko polakom :/ no ale chyba innego wyjscia nie ma :/
a co do wojny i rzadzenia po wojnie .... jesli wygramy to napewno liderem bedzie odpowiednia osoba :/ a nie jak teraz samowolka :/ niestety niektore sytuacje msuze tolerowac ze wzgledu na wojne ... no ale casspari se przecholowal i tyle :/ general Caster : bardzo cie przepraszam ze zrobil to czlonek Et :/ prosilem blagalem kazalem i nic :/ dlatego Cass jest poza Et:/ coo z nim zrobisz twoja sprawa !! Pozdrawiam Wuja Kiroy Oficer polityczny ![]() ![]() ![]() ![]() p.s podalem swojego msn po to ze jesli ktos chce wiedziec konkretnego zapytac sie a nie po to aby otrzymywac spamy :/ bardzo prosze wyluzujcie ![]() aha i z nikim nie bede sharowal itd naprawde dziekuej za propozycje ale mam swojego chara ![]() |
![]() |
![]() |
#2434 |
Użytkownik Forum
|
![]() @suv
usmialem sie po pachy
#2435 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 11 2005
Lokacja: Tomaszow Mazowiecki
|
![]() Since Pephy has tried to reach out for peace
|
![]() |
![]() |
#2436 |
Użytkownik Forum
|
![]() a po naszemu ? bo u mnie kiepsko z angielskim
![]() @boxios a miales isc w kat sie poplakac ![]()
I wipe it off on tile, the light is brighter this time Everything is 3D blasphemy My eyes are red and gold, the hair is standing straight up This is not the way I pictured me I can't control my shakes How the hell did I get here? Something about this, so very wrong I have to laugh out loud, I wish I didn't like this Is it a dream or a memory? |
![]() |
![]() |
#2437 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 01 2007
Lokacja: Polska
Profesja: Royal Paladin
Gildia: nieznana :>
Świat: Obisida
Poziom: 40+
![]() |
![]() Cytuj:
Cytuj:
1 Zdajecie sobie sprawę, że tylko potwierdzacie moje słowa? 2. Poniekąd sam sobie jestem winny, bo w pośpiechu źle się wyraziłem.. Do kibiców (PRAWDZIWYCH) zupełnie nic nie mam, ale do panów, którym najwyraźniej wszystko jedno, na jaki mecz idą, byleby komuś napier**** już jak najbardziej. Kogoś uraziłem, przepraszam.. Tak Avatar to osobista sprawa, ale łącząc to ze sposobem wypowiedzi można wysunąc konstruktywne wnioski. I owszem, należy skończyć wreszcie te badziewne kłótnie w tym temacie. Peace ==Koniec offtopu== @down Spoko mnie też czasami ponosi ![]() Ostatnio edytowany przez Guodek - 26-01-2007 o 12:05. |
||
![]() |
![]() |
#2438 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Normalnie nie jestem taki za jakiego mnie uważasz, a pisze tak ponieważ mnie to wkurza
![]() ![]() Okej Zrozumiałem ![]() ![]() ![]() ![]()
>>You'll never walk alone, Kolejorz!<< Ostatnio edytowany przez Capy - 26-01-2007 o 12:15. |
![]() |
![]() |
#2439 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 12 2006
Lokacja: SIED(L)CE
|
![]() 1 Zdajecie sobie sprawę, że tylko potwierdzacie moje słowa?
2. Poniekąd sam sobie jestem winny, bo w pośpiechu źle się wyraziłem.. Do kibiców (PRAWDZIWYCH) zupełnie nic nie mam, ale do panów, którym najwyraźniej wszystko jedno, na jaki mecz idą, byleby komuś napier**** już jak najbardziej. Kogoś uraziłem, przepraszam.. Tak Avatar to osobista sprawa, ale łącząc to ze sposobem wypowiedzi można wysunąc konstruktywne wnioski. I owszem, należy skończyć wreszcie te badziewne kłótnie w tym temacie. Peace taki cwany jestes dzieciaku bo net pozostawia anonimowosc i mozesz obrazac kogo chcesz i jak chcesz ale w rl swiecie juz taki cwany nie jestes pewnie kolejny cwaniaczek co siedzi przed kompem i tylko ma swiat wirtualny OMG litosci bo mi sie rzygac chce na widok takich ludzi jak ty ![]() |
![]() |
![]() |
#2440 |
Użytkownik Forum
|
![]() @ Tibijczyk
i vice versa
![]() |