![]() |
#221 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 10 2006
Lokacja: God Wars Dungeon
Stan: Na Emeryturze
Imię: Tathar von Xellio
Profesja: Rookstayer
Gildia: Rook Balanced
![]() |
![]() @Coray
SKONCZ KU*** PISAĆ DUŻYMI LITERAMI! |
![]() |
|
![]() |
#222 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
@up okey okey ![]() Ostatnio edytowany przez Coray - 26-01-2007 o 16:43. |
|
![]() |
#223 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 08 2004
Lokacja: Bełchatów
Stan: Na emeryturze
Imię: Valaxia
Profesja: Brak (Rookgaard)
Świat: Rubera
Poziom: 21
Skille: 20/24
![]() |
![]() Z trudem przeczytałem te wszystkie posty (masa spamu) i niestety to nie prawda. Jestem tego niemalże pewien.
Jedna, główna przyczyna. Nikt nic nie chce pokazać. Każdy broni się, że trzeba samemu rozwiązać zagadkę i trzeba być "pokornym" (żałosne). Jeden ss, pokazanie na trade rozwiązało by sprawę. Jednak nikt nie chce go pokazać. Czemu? Bo pisza, że trzeba samemu poszukać. No dobra, ja samemu poszukam, ale przecież piszecie na forum śmiało, że go macie no to w czym problem. Przecież nie proszę o rozwiązanie. Chcę go tylko ujrzeć. Najbardziej żałosne jest to, że jak ktokolwiek z forum założyłby podobny temat z podobnymi informacjami to jego temat został by usunięty, a on być moze zbanowany -.-
#224 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 07 2006
|
![]() Cytuj:
Zamykać sobie możesz drzwi za sobą, przy wychodzeniu. Wszystko wyjaśnione? Daj mi link do postu, w którym wszystko zostało wyjaśnione, bo chyba go przegapiłem =/ A za tą czcionke, spokojnie można reporta walić, bo zamiast zwracać nią uwage, robisz z siebie idiote =]
![]() |
#225 |
Zbanowany
Data dołączenia: 29 01 2006
Imię: Kardes
Gildia: Rook Terrorist (No Official)
Świat: Xantera
Poziom: 17
Skille: 18/22
|
![]() Nie obraź się Milan ale ja jak czegoś nie zobaczę to nie uwierzę.
Nie wiem czy to cie interesuję czy nie ale jak chcesz żeby użytkownicy nie uważali cie za kłamcę to pokaż fote z ss albo przyznaj się do kłamstwa (jeśli to rzeczywiście kłamstwo) |
![]() |
![]() |
#226 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 06 2006
Lokacja: Bydgoszcz
Imię: Kielek Master
Profesja: Elite Knight
Świat: Iridia
Poziom: 115
Skille: 92/89
Poziom mag.: 7
![]() |
![]() Prawda czy nie prawda, temat popularny jest
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#227 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 08 2005
Lokacja: Rookgaard / Gorzów Wlkp.
Imię: Soru Halton
Gildia: Boy Better Know
Świat: Antica
Poziom: 43
![]() |
![]() Cytuj:
@Gobi: No mówię, żebyście poczekali... -.-" |
|
![]() |
![]() |
#228 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 04 2005
Lokacja: Olkusz
![]() |
![]() Cytuj:
15:37 Jhony rookslayer [42]: 11:36 You see a spike sword(Atk:24 Def:21). It weighs 50.00 oz. 15:39 Jhony rookslayer [42]: is a trick Jemu chodzilo o takiego walka malego. A nie o znikniecie Sofa. |
|
![]() |
![]() |
#229 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() @Milan A nie ? @up Chodziło o trick, związany ze zrobieniem czynności, dzięki której ss znika .... Ostatnio edytowany przez Coray - 26-01-2007 o 16:51. |
|
![]() |
#231 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 10 2006
Lokacja: God Wars Dungeon
Imię: Tathar von Xellio
Gildia: Rook Balanced
![]() |
![]() Spam, że mucha nie siada ^^
|
![]() |
![]() |
#232 |
Guest
|
![]() @All niedowiarki
JA jestem z NIMI! Wątpie że Milan i De'Bove poświęcili by dobrą opinie dla 5 minut sławy. Milan Ognia jestem z tobą! |
![]() |
#233 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 04 2005
Lokacja: Olkusz
![]() |
![]() Cytuj:
Takiś mądry? Skąd wiesz ze chodzi o ten trick jak nie wiesz czy on wogole istenieje. Tak jak mowill Pell, Tibia wiki to "bardzo wiarygodne źródło" . Jak takiś wierny temu trickowi - pokaż go. I po sprawie. |
|
![]() |
![]() |
#234 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 07 2006
Lokacja: Toruń
Imię: Matthew van Dyk
Świat: Galana
|
![]() @Michoss
to niestety masz złe przeczucie @Cormaya czy jak ty sie tam wabisz Koleś wkurzasz mnie. Cwaniakujesz, myslisz zejestes na topie i mozesz wszystko. Mówisz o tym sposobie ta? To znajdz go -.^ Poza tym chyba ci sie cos nieudało z Twoim Rookstayerkiem "Coray Rookstayer, 10lvl Pall". I szczeniaq lepiej nie zadzieraj z ludźmi, którzy są od Ciebie wyżsi rangą. Dziekuje za uwage
Ostatnio edytowany przez MvD - 26-01-2007 o 17:00. Powód: Żal Coraya |
|
![]() |
![]() |
#235 | |
Rook-User roku 2007
Data dołączenia: 22 06 2004
Lokacja: Zielona Góra
Stan: Niegrający
Imię: Pan Klocek
Świat: Titania
Poziom: 51
Skille: 27 fist
|
![]() Cytuj:
A co do owego triku, to nei trik tylko poczatek, ale wy nawet tego nei potraficie. Zzera was zazdrosc, nie mozecie przezyc ze ktos to rozwiazal a co najgorsze nei chce sie z wami tym podzielic. Trudno, ja nie bede juz wiecej nic tu pisal. Mam dosc PW i wiadomosci na gg. Nie wchodze do tematu o SoF..... Nei chce mi sie sluchac przepychanek na miare naszych poslow, rzucanie oskarzen bezpodstawy. Tez tak umiem: Coray jest pedofilem, molestuje 10 letnie dziewczynki i podgladuje kopulujace psy, ze nie mam dowodu? Po co niech on sie broni ze tego nie robi!!!
Chwile z życia Pana Klocka ![]() ![]() "W tym szaleństwie jest metoda. Wal ich wszystkim, co masz. Wal ich mocno i szybko. Wal ich, póki nie przestaną się ruszać. Oto metoda" -Krusk zabójca Tanar'ri |
|
![]() |
![]() |
#236 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 11 2005
Lokacja: Sosnowiec
![]() |
![]() Nice spam, wszystkie posty mówią o tym samym.
|
![]() |
![]() |
#237 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 05 2004
|
![]() Cytuj:
Haha, teraz ty pokazałeś jaki jesteś dojrzały szczeniaqu. Cytuj:
Może zamiast zakładać temat, bez PEWNYCH dowodów, założycie temat, kiedy coś będziecie w stanie udowodnić [przyjmuje tu formę Wy, której sam zacząłeś używać] i przestaniecie się do*******ać do ludzi, których nieprzekonuje twoje słowo honoru i marny filmik.
![]() ![]() Buy k-legs! Ostatnio edytowany przez Midarth - 26-01-2007 o 17:05. |
||
![]() |
![]() |
#238 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 23 08 2006
Stan: Aktywny Gracz
Imię: **** ****
Świat: Furora
Poziom: 19
![]() |
![]() Proponuje by juz kazdy zamilkl w tym temacie;/ odsiewylem 10 minut bez odswiezania i 2 strony+:/ Dajcie spokoj jak ktos chce powiedziec jak rozwiazac to pisac;/ a nie BZDURY
|
![]() |
![]() |
#239 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 08 2004
Lokacja: Bełchatów
Stan: Na emeryturze
Imię: Valaxia
Profesja: Brak (Rookgaard)
Świat: Rubera
Poziom: 21
![]() |
![]() Niezła kłótnia. Nie chcę i nie zamierzam się w to mieszać, ale jedno zdanie mi się nie podobało.
Cytuj:
![]() |
#240 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
Jejku czy ja cwaniakuję, wywyższam się ??? Nie cfaniakuję, nie myślę tak i nie jestem dla ciebie szczeniakiem ... tak to do ojca możesz mówić. Ta moja postac; oddałem ją dla kumpla a info na tibia.pl nie zaktualizowałem. Tak jak już Ir~ wspomniał niektórzy sposób znają, ja również ale teraz nie liczcie, że go podam bo ssa na wyspie nie byłoby już ciągle ... Stwierdziłem prawdę. Okej ja się już nie będę odzywać tylko obserwować. Sam Milan stwierdził, że są "blisko" czyli go jeszcze nie mają, a jak dobrze widzę to pisali, że mają ... Ok ja siedzę cicho i będę obserwować a wy róbcie co chcecie. Apropo : Wyobrażam już se Instynkt jak leży na ziemi ze śmiechu. @Midarth Brawa dla ciebie ![]() @down Jak wykonasz tą sztuczkę i ktoś akurat będzie stać przy spike to jasne, że zniknie przynim yep ? @up racja ... @mlodziutki NIE NAPISAŁA ?! człowieku idź i od początku temat i wszystkie posty przeczytaj a znajdziesz parę napisanych przez nią samą ! Niedawno nawet była w temacie i się nie broniła ? nie zaprzeczała ?? Ostatnio edytowany przez Coray - 26-01-2007 o 17:14. |
|