| 
 | |||||||
| Notki | 
| Zdjęcia Podziel się z innymi wszystkimi swoimi najlepszymi momentami z Tibii. | 
| Pokaż wyniki sondy: Czyje Fotki Sa Lepsze | |||
| Panek Rafi |  | 14 | 70.00% | 
| Lord Von Luki |  | 6 | 30.00% | 
| Głosujących: 20. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
|  | 
|  | Opcje tematu | 
|  | #1 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 30 10 2006 Lokacja: Legnica Posty: 62 Stan: Niegrający | Stworzylem Ten Temat Zeby Wklejac Zdjecia Swoje[Panek Rafi] Oraz Zeby Zdjecia Wklejal Moj Kumpel Rl [Lord Von Luki] Ja narazie tylko 2 fotki ale rozkrece ten temat bardzo szybko  Adv  Zabawa w Dp ;]  Wiem ze narazie nie ma co komentowac ale w miare uplywu czasu zapraszam do komentownia [fotki moga wkleic takze dobrzy znajomi z tibii lub koledzy z z rl lub tez inni gracze z Legnicy] | 
|  |   | 
|  | 
|  | #3 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 15 07 2006 Posty: 46 | Gz ssow   wiesz od kogo. Dawaj wiecej chyba ze nie masz ^.- | 
|  |   | 
|  | #4 | 
| Użytkownik forum Data dołączenia: 24 01 2007 Lokacja: Lubin Posty: 7 Stan: Aktywny Gracz Imię: Drut Slow Profesja: Elder Druid Świat: Hiberna Poziom: 46 Poziom mag.: 48 | Masz tu coś odemnie a tak wogule gz lvl xD       42  44  a tu 56Knightem obecie juz nim nie gram  Ostatnio edytowany przez Bartek12345 - 24-01-2007 o 20:53. | 
|  |   | 
|  | #5 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 18 08 2006 Wiek: 34 Posty: 92 Stan: Usunięty Profesja: Master Sorcerer | No cóż, narazie nie ma za dużo rzeczy do oceniania, jednak temat zoczyna się obiecująco (nie ma jak widok 50ek expiącego na drgach ;p) 
				__________________ Usuniete przez moderatora Teraz user ma piekny, rozowy podpis User kocha piękne, różowe podpisy. Dosyć tego dobrego... | 
|  |   | 
|  | #6 | 
| Zbanowany Data dołączenia: 02 05 2005 Lokacja: Olsztyn Wiek: 20 Posty: 814 Stan: Początkujący Profesja: Royal Paladin Gildia: Legendary Souls Świat: Refugia Poziom: ^^ Skille: 1337 Poziom mag.: hm     | raz dwa trzy dzis lighthacka uzywasz ty! nie dosc ze masz ambience w tibii to jeszcze jakis tbi shitow uzywasz? | 
|  |   | 
|  | #7 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 30 10 2006 Lokacja: Legnica Posty: 62 Stan: Niegrający |  | 
|  |   | 
|  | #9 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 30 10 2006 Lokacja: Legnica Posty: 62 Stan: Niegrający | Dzisiaj expiac spotkala mnie niespodzianka mianowicie komp mi sie zresetowal i wlogowalem sie majac 5 hp [; po czym zapomnialem wlaczyc uosu i prawie mnie szlag trafil   ale 2 fotki nowe sa   oraz  Niedlugo nastepne ssy i filmy of cors z questow  ) | 
|  |   | 
|  | #10 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 30 10 2006 Lokacja: Legnica Posty: 62 Stan: Niegrający | No Porcja Nowych Foteczek   ) Kilka Ze Scarabkow      To CO Tygryski Lubia Najabrdziej  )  Jaszczurka O.O  Komentujcie ;D Juz Niedlugo Questy  ) a Teraz MAly Vampik Hunt Po ssie  ) | 
|  |   | 
|  | #11 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 15 07 2006 Posty: 46 | Gz noobq cos mi sie wydaje ze ta sonda troche ci nie wyszla. | 
|  |   | 
|  | #13 | 
| Użytkownik forum Data dołączenia: 24 01 2007 Lokacja: Lubin Posty: 7 Stan: Aktywny Gracz Imię: Drut Slow Profesja: Elder Druid Świat: Hiberna Poziom: 46 Poziom mag.: 48 | Kolejna porcja Fotek ;p Tutaj  ( z powodu smierci kolegi  59lvl  Jakiś tam trap na statku xD  Pierwsze 3mln expa xD  Ostatnio edytowany przez Bartek12345 - 26-01-2007 o 21:56. | 
|  |   | 
|  | #14 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 30 10 2006 Lokacja: Legnica Posty: 62 Stan: Niegrający | Poszedlem koledze poblokac tomba zeby mial mniejszy waste manasow ;] a o to foty;]        Tutaj kolega wbije lvlek ;]  | 
|  |   | 
|  | #15 | 
| Guest Posty: n/a | Czas na Mnie Zaczne Od Advow  Lvle        Mlvle     Stare Czasy   Niedlugo New Foty Komentujcie  | 
|   | 
|  | #16 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 30 10 2006 Lokacja: Legnica Posty: 62 Stan: Niegrający | Swierzy Advansik [ NIE KOMENTOWAC SKILI   ja tylko expie i mam gdzies skile ;] ] (Dedykacja od brata lukiego ktory siedzial kolomnie   | 
|  |   | 
|  | #17 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 30 10 2006 Lokacja: Legnica Posty: 62 Stan: Niegrający | Moglibyscie cos skomentowac? czy to taki wysilek wcisnac "odpowiedz" i napisac kilka slow typu "fajne zdjecia rob wiecej i wklejaj" albo "kijowe foty rzuc sie w gowno" ?? Wiem ze ktos moze miec slabego neta i mu sie strona wczytuje godzine ale nie wierze ze wszyscy ktorzy tu wchodz maja slaby net.... wiec poprosily bysmy o kilka slow komentarzy i jakies uzasadnienia do sondy czemu akurat taki wybor   z gory dziekuje  A tu swierzy advensik   | 
|  |   | 
|  | #18 | 
| Guest Posty: n/a | Swierzy advensik :d   KOMENTUJCIE !!  )) | 
|   |