![]() |
#2481 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 12 2005
Lokacja: Szczecin
Stan: Początkujący
Imię: Dodi Brae
Profesja: Knight
Gildia: Rambo Style
Świat: Obsidia
|
![]() Szkoda by mi bylo sprzedac dodziaka
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2483 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 12 2006
Lokacja: SIED(L)CE
Stan: Aktywny Gracz
|
![]() Cytuj:
![]() kolego na siatkówke idz albo na szachy bo zycie depcze wyobraznie pozdro dla all kibiców hehe Ostatnio edytowany przez Tibijczyk1984 - 27-01-2007 o 11:48. |
|
![]() |
![]() |
#2484 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 01 2007
Lokacja: Gostyń
Profesja: Sorcerer
![]() |
![]() Cytuj:
![]() Co do jego wieku to niech sie nie wypowiada.
![]() |
#2485 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 12 2005
Lokacja: Piła
Profesja: Elite Knight
Gildia: Thumbs up
|
![]() Czy to jest odpowiedni temat, do krytykowania czyjegoś wieku,do krytykowania osób które kibicują innym klubom niż my sami, do wzajemnego wyzywania się? Proszę wszystkich o opamiętanie się bo znowu skasują nam pare stron.
|
![]() |
![]() |
#2486 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Ma ktos może Filmik jak padl Wczoraj Alith Takilbya?
P.s Mannow 140 lvl :/ ![]()
>>You'll never walk alone, Kolejorz!<< Ostatnio edytowany przez Capy - 27-01-2007 o 13:06. |
![]() |
![]() |
#2487 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 11 2005
Lokacja: Tomaszow Mazowiecki
|
![]() Nirvy
Nikt tu nie krytykuje wieku ale czlowieka ktory mysli ze jest najmadrzejszy, najsmieszniejszy, najfajniejszy i najjajcownieszy i ze jest naj polakiem ze wszystkich polakow i nie chodzi w dresach i sie dobrze uczy i ma fajne chary i fajny nick i fajne obrazki i fajnych kolegow. My nikogo nie krytukujemy tylko mowimy co maprawde ludzie mysla o smieciu ktoremu wydaje sie ze jest taki naj ![]() Bo chyba do tego jest forum ? zeby sie lepiej poznac ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez strazak - 27-01-2007 o 13:07. |
![]() |
![]() |
#2488 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 12 2005
Lokacja: Piła
Profesja: Elite Knight
Gildia: Thumbs up
|
![]() [quote=strazak;1226088]Nirvy
Nikt tu nie krytykuje wieku ale czlowieka ktory mysli ze jest najmadrzejszy, najsmieszniejszy, najfajniejszy i najjajcownieszy i ze jest naj polakiem ze wszystkich polakow i nie chodzi w dresach i sie dobrze uczy i ma fajne chary i fajny nick i fajne obrazki i fajnych kolegow. My nikogo nie krytukujemy tylko mowimy co maprawde ludzie mysla o smieciu ktoremu wydaje sie ze jest taki naj ![]() Bo chyba do tego jest forum ? zeby sie lepiej poznac ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Poglądy można wymieniać tylko wyzywanie się oraz śmianie się z czyjegoś wieku nie jest na miejscu, napewno nie tu. |
![]() |
![]() |
#2489 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Przestańcie Już!! Piszcie Cos na Temat. Wyzywanie itp itd sie skonczylo
![]() Ja chce Filmik z deada Alith Takilbya ^^
#2490 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 06 2006
Lokacja: ok. Rybnika
Imię: Fingregher
Gildia: Pink Shoes in Public
|
![]() Cytuj:
![]() Cytuj:
![]() @ Dodi Mnie by było szkoda tego co kupiłby Fingrega ![]()
![]() |
![]() |
#2491 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 04 2006
Lokacja: Bydgoszcz
Stan: Na Emeryturze
|
![]() ja bym nawet 10 lv nie sprzedal, w koncu jakas tam, mniejsza czy wieksza prace w tego chara wlozylem. a ze konto mam to samo od poczatku grania w tibie - szkoda byloby sprzedawac caly dorobek.
@ strazaki, baixosy i reszta wasze wypowiedzi tylko utwierdzaja mnie w moim przekonaniu. slowa gowniarz uzylem w 100% jego znaczenia oraz z pelna swiadomoscia tegoż znaczenia a co do mojego wieku, jesli myslicie ze jestem mlodszy to od razu jestescie lepsi - jeszcze bardziej utwierdzacie mnie w moim przekonaniu. dane nie sa zaklamane, 10 kwietnia skoncze 15 lat ![]() hyhy to tyle niech mannow expi bo cos czuje ze za ET bedzie gorzej, jesli kiroy/ryba nie beda mieli twardej reki do rzadzenia ![]()
I wipe it off on tile, the light is brighter this time Everything is 3D blasphemy My eyes are red and gold, the hair is standing straight up This is not the way I pictured me I can't control my shakes How the hell did I get here? Something about this, so very wrong I have to laugh out loud, I wish I didn't like this Is it a dream or a memory? Ostatnio edytowany przez Ptak~ - 27-01-2007 o 15:18. |
![]() |
![]() |
#2492 |
Użytkownik Forum
|
![]() suv
mi nie chodzi o twoj wiek ale o mala pojemnosc mozgoczaszki ![]() |
![]() |
![]() |
#2493 |
Użytkownik Forum
|
![]() @suv
wogole nie zwrocilbym uwagi na twoj wiek,bo mam w dupe ile kto ma lat,ale nie bedzie mnei ktos w moim wieku nazywal gowniarzem ![]() chodzilo mi ,nawet nie o to o co strazakowi,tylko ze o twoej zachowanie.. moze i jest skuteczne ( tzn ze se bedziesz expil),ale napewno nei przysparza ci sojusznikow ,jacy by oni nei byli ^^ kazdy ma cie poprostu za tchorza ![]()
#2494 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 01 2007
|
![]() Nie ma to jak kogoś jechać po jego wieku. Chciałbym tylko zauważyć, że liczba lat danej osoby niekoniecznie jest odzwierciedleniem jego mądrości, poziomu intelektualnego. To że ja mam 18 a ktoś ma 15 nie oznacza że jestem od niego mądrzejszy, lepszy itp.
Pozdrawiam 'dziadków'. |
![]() |
![]() |
#2495 |
Użytkownik Forum
|
![]() gawlarz
powtorze jeszcze raz bo nie rozumiesz !! nie chodzi mi o wiek suva ale o jego maly mozdzek !! i zwiazane z tym jego zachowanie. czyli nie wiek ale zachowanie !! |
![]() |
![]() |
#2496 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 08 2005
|
![]() dzis padl varkas ...... z alitha nie ma filmiku ostatnio cos amulam uz filmami maci racje :/ za duze spontany nam wychodza
![]() |
![]() |
![]() |
#2497 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 01 2007
|
![]() Dobrze strażak ale powiedz mi dlaczego o jakie zachowane konkretnie Ci chodzi? O to w Tibii czy na forum?
|
![]() |
![]() |
#2499 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 01 2007
Lokacja: Knw
Stan: Na Emeryturze
Imię: M@ti
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Last Sunrise
|
![]() Siemka
![]() ![]()
Hail & Kill ~Squat till you puke~ ...You stand alone,ten plates in the hole.Its you versus the weight.You are thinking."Im gonna get up" But you will,yeah you will pule.Yeah it will be hard getting off the crapper the next couple days.But it will worth,cuz when there is chalk on your hands and sweet on your back there is no better place in the world.This is pain.This is animal... CAN YOU HANDLE IT? |
![]() |
![]() |
#2500 |
Użytkownik Forum
|
![]() witamy cie gal ^^