|
Notki |
Furora Wydarzenia ze świata Furora Moderowanie nowych tematów na tym forum zostało włączone. Proszę pilnie czekać na akceptację tematu. Moderowanie postów w niektórych tematach zostanie włączone. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#2701 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
HASUHASUHASHASU !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 z piatku na sobote o 1 w nocy przesiadywac na forum hahahahahahahahaHGAHAHAHAHAHGAHAHSHAHA a przeciez tyle kolezanek i tylu kolegow masz HAHAHWASHSHASHAHA!!! HAIL DUSSKINES HAIL TAIFUN ~ |
|
|
![]() |
#2702 |
Zbanowany
Data dołączenia: 11 11 2006
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Knight
Świat: Calmera
![]() |
![]() @up
Widze że ty też masz coś z głową jak normadek czy jak mu tam...Brawo.Przez takich ludzi jak ty i normadek Polska schodzi na psy ,a psy razem z nią... rISpekt. |
![]() |
![]() |
#2703 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 09 2005
Stan: Na Emeryturze
|
![]() @ Suchy: wziales dzisiaj tabletki?
![]()
#2704 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 08 2006
|
![]() Ciekawie sie zapowiada sytuacja na furoce
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2706 |
Guest
|
![]() |
![]() |
#2708 |
Zbanowany
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2709 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
a co moze nie powiedzialem prawdy przeciez terain czy h*j wie jak sie on tam zwie mowi ze jego ZYCIE to nie TIBIA i ze ma wielu przujaciol w RL hahahah!! cos widac ze chyba raczej nie ! nooby odjebcie sie od taifuna zaloze sie ze kazdy z tego forum dal by sie wrucha* zeby byc taki jak on haha! |
|
![]() |
#2710 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 04 2006
Stan: Usunięty
Świat: Furora
|
![]() @up
ile masz lat ? ![]()
#2711 |
Zbanowany
![]() |
![]() @up
Suchy może mieć 9-10 lat.Widać że też chłopak ma kompleksy.Żal. P.S suchy "przyjacÓł piszemy przez " Ó " a nie U ![]() |
![]() |
![]() |
#2712 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Widzisz co ta wojna powoduje na tym forum i na tibia.com niektorzy to juz malo co sie ze szczescia nie posikaja ze ktos kogos zabil albo ze ktos tam wygrał.. troche to smieszne jak zwykla gierka moze tak zmieniac ludzi Oo pzdr.
![]() |
![]() |
#2713 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 23 02 2006
|
![]() A wiedz to co napisze moze wydawac sie dla was glupie i napewno tak bedzie
Przeczytalem wydarzenia z tego swiata prawie cale i jestem na bierzaco chodz nie gram na Furora. Poprostu zainteresował mnie ten świat... Z poczatku bylem fanem Taifuna gdy pierwszy raz obejrzalem filmik z jego smiercia by Vision pomyslamem... Jebani Vision czego oni kurwa od niego chca ?? ![]() tzn Vision raczej napewno wygra i Taifun dobrze o tym wie (tak mi sie wydaje) Wiedz nie lepiej dla niego bylo by przyznac sie do porazki i przeprosic za wszystkie szkody a jak trzeba bylo by to jeszcze zaplacic?? Wkoncu nie sztuka jest wygrac z honorem ale i pogodzic sie z porazka i odejsc z honorem. Oczywiscie doexpic do tego 300 a moze i dalej ![]() Pozdro YoDog Ostatnio edytowany przez YoDog - 27-01-2007 o 18:44. |
![]() |
![]() |
#2714 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 09 2005
|
![]() Moze ty bys tak zrobil, ale powiedz to komus takiemu jak taif, albo tym co mu jeszcze z dupy nie wyszli
![]()
#2715 |
Użytkownik forum
|
![]() No tak wkoncu nie jestesmy anie nie znajdziemy sie na miejscu Taifa ;]
|
![]() |
![]() |
#2716 |
Użytkownik forum
|
![]() Takich ludzi jak suchy jest napewno wiecej xD jak by dostal Taifuna to pewnie albo z ue przez przypadek by all pociagna pod depo albo o 19:00 na dememki poszedl w samym srodku demohell ;p XD
Ostatnio edytowany przez YoDog - 27-01-2007 o 19:10. |
![]() |
![]() |
#2717 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 05 06 2006
Lokacja: Kraków
Imię: -
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Harmonia
|
![]() oO Sasho sie rozkozaczył ; o
Cytuj:
@Suchy: Daj se juz siana.... @proevo: skoro mamy go olewac , to nie kontynuj tej beznadziejnej dyskusji dalej... @salceson: tutaj Cie popre :> Ostatnio edytowany przez Kiwix - 27-01-2007 o 19:19. |
|
![]() |
![]() |
#2718 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() P.S : Idz se wyd*pc tajfuna |
|
![]() |
#2719 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() Dodam tylko ze to moje osobiste skromne zdanie na ten temat i nikogo nie musi ono obchodzic ![]() ![]()
![]() |
#2720 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 02 2006
Lokacja: Nowa Sól
Profesja: Paladin
Świat: Askara
Poziom: 25+
Skille: 60+
![]() |
![]() Po 1 - Taifun juz praktycznie chce placic, bo chce bardzo wbic 300 lvl! Ale Vision nie ma zamiaru go puscic
![]() po 2 - olewac takiego suchego a nie odpisujecie to go jeszcze podpudowywuje ;p
16:57 Rahuelle [21]: ej ludzie moji drodzy powieccie mi jedno po ile chodzi >>>>>wand of plague <<< jak tos wiem nie wali do mnie ;D: ![]() Ostatnio edytowany przez frick - 27-01-2007 o 19:34. |
![]() |