|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Guest
|
![]() Witam wszystkich uzytkowników forum tibia.pl chcialem przeprowadzic mala sonde.Penwgo razu po imprezie z kolegami wszedlem na tibie na mojego 18 knighta skile 45 42 i psozedlem expic na kopalnie.Nabilem tam 20 level w 4 godziny i zrobilem loota na 6k, expilo sie super i jaki lecial loot.Chcialem sie zapytac czy po duzej ilosci alkoholu równiez expi sie wam tak wspaniale (wypilem wtedy 4 piwa)).
Ile wy pijecie przed gra w tibie? Pozdrawiam |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]() no nieźle aj kiedyś wypiłem 0,5 litra i padłem 6 razy a rano myśłaem, rze tjo był hak
|
![]() |
#3 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 09 2006
|
![]() Cytuj:
Hahahahahaha
![]() |
![]() |
#5 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 08 2005
Lokacja: LG TOWN
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Cossma
Profesja: Elite Knight
Poziom: 138
Skille: 94/90
Poziom mag.: 8
|
![]() Cytuj:
4 piwa to nie jest dużo ale zależy jak dla kogo. Alkohol jest zły i nie wolno pić. Nigdy nie grałem po 4 piwach, po tylu to ja w weekendy chodzę na wykłady z Analizy Matematycznej bo tylko wtedy coś rozumiem. @suchy1 Poziom twojej wypowiedzi jest zaskakująco żenujący Ostatnio edytowany przez Cossma - 28-01-2007 o 13:18. |
|
![]() |
![]() |
#7 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 01 2006
|
![]() Cytuj:
@Temat Cytuj:
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 04 2006
|
![]() A może on na myśli piwo w Tibii?
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Guest
|
![]() |
![]() |
#10 |
Guest
|
![]() @TheThunder
Hyba nie czytałeś mojego podpisó Ostatnio edytowany przez DruidMacius - 27-01-2007 o 19:07. |
![]() |
#11 |
Kapłan Preclanski
|
![]() No jazne ia kiedysi wypiłę 36 litruw czystej wudki i grauem w tibje i grauo siem swiatnie i nabiuem 315lvl i nick mi sie zmienil na eteral opiwion i mialem magic pet armor i magic lonk swort i pszyszla policja i mnie zabrali za gfałt na 95latce i powiedzieli re miauem 975 promili alkocholu we krfi ale namiuem 315lvl i byuem mazder!!11!1
Błaagam zamknijcie i/lub skasujcie temat!
![]() |
#12 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
@up jak ci sie nie podoba to wyjdz i tyle.. Chodzi o piwa na real nie w tibii |
|
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 12 2006
Lokacja: www.tibiaspy.com
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Wez Michoss sie uspoko(u?)j, juz bylo pisane ze ten temat jest do skasowania. Piszesz by pisac, nic nie wniosles do tego tematu, oprocz spamu.
@Moderatorzy Prosze o dla 2-3 punkty karne dla niego za spam oraz offtop (to ostatnie mi tez mozecie dac zeby bylo uczciwie)
#14 |
Zbanowany
Data dołączenia: 24 11 2004
Lokacja: Płock
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Furora
Poziom: 60
Poziom mag.: 50
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 12 2006
|
![]() Ale takie zimne piwko w srodku lata gdzie temperatura siega 35+ stopni wcale nie jest wrogiem
![]() Wrecz przeciwnie. xD ! Topic@ Ja kiedys po jak dobrze pamietam 5 piwach poszedlem bloczyc hydry <przed cipbotem>to uhalem sie explo ![]() na drugi dzien jak sie kolega darl ze zmarnowal na mnie 20 bp mf na sio zanim uwalil ta hydre to myslalem ze nie wytrzymam ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 12 2006
Lokacja: in da hell
Profesja: Knight
Świat: Arcania
|
![]() 2 litry czystej = to jakies 20h power gammingu
tyle pije coraz to lepsze tematy powstaja ;x ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zbanowany
Data dołączenia: 27 07 2006
Lokacja: Localhost
Świat: RL
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 01 08 2006
Lokacja: 100LICA
Imię: Borch Trzy Kawki
Profesja: Knight
Świat: Guardia
Poziom: 13
Skille: nvm/nvm
Poziom mag.: xD
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 11 2006
Lokacja: Przemyśl
Poziom: 162
Poziom mag.: 79
|
![]() hmm alkohol ? wg. mnie po nim można się spodziewać więcej głupot niż czegoś dobrego. Narkotyki to juz jest cos innego ale w tibie rzadkościa jest gra na dopalaczu. Osobiście znam 165 EK który bierze nie powiem co bo niechce niczego propagowac i dzieki temu siedzi na expie do 10-13h. Z narkotykami można się spotkać przewaznie po stronie counter-strike'a gdzie w profesjonalnym gejmingu ( nie, nie chodzi mi o wycinanie noobów na ffa -_- ) stosuje się różnego rodzaju odżywki które pomagają zwiększyć refleks i inne podobne umiejętności.
Podsumowujac - alkohol 4fun ( jak kto woli ), a nie do gry. edit: nie mówie ze wszyscy biorą ale znam takie przypadki. Ostatnio edytowany przez spx - 27-01-2007 o 23:04. |
![]() |