![]() |
#21 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 19 07 2005
Lokacja: Szczecin
Stan: Początkujący
Imię: Kamusiatka
Profesja: Rookstayer
Świat: Antica
Poziom: 15
|
![]() Wytężam i co? PSTRO
Teraz mam w głowie mętlik.... może poprostu niech ktoś zniknie tego miecza z kamyczka, a my (co tego nie umiemy) bedziemy go szukać, bo wkońcu gdzieś się musiał pojawić... Tylko trzeba się jakoś zgadać... |
![]() |
|
![]() |
#22 |
Użytkownik Forum
|
![]() Dwa miejsca. Ogień i Energia. Prosta rzecz to zginąć. Czyżby zginąć w training roomie?
@down Zgadzam się niestety ![]()
[HACKED] by Winzard Ostatnio edytowany przez slawekmag - 27-01-2007 o 20:21. |
![]() |
![]() |
#23 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 05 2004
|
![]() Jestem niemalże pewny, że kiedy ktoś na forum będzie blisko odkrycia sposobu i go niedokładnie opisze, to zaraz powstanie temat, założony przez któregoś z uczestników żartu, w którym stwierdzi on, że zlituje się nad całym forum i wspaniałomyślnie opisze sposób.
@Milan Mógłbyś zacząć pisać normalnie, przestać stosować wielokropki i stylować swój tekst na tylko_my_znamy_sekret_jeden_sie_wyłamał_ale_i_tak_ poniesie_kare_cuz_we_rock
![]() ![]() Buy k-legs! Ostatnio edytowany przez Midarth - 27-01-2007 o 20:38. |
![]() |
![]() |
#24 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 12 2006
Lokacja: ankrahmun
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Bartek thug
Profesja: Royal Paladin
Świat: Samera
Poziom: 81
Skille: 86/60
Poziom mag.: 18
|
![]() stanac w dwoch miejscach - prosta rzecz zginac a wiec moze trzeba przebiec pierw bo energii a potem po ogniu a nastepnie zginac?
THUG LIFE - The Hate U Gave Lil Infants Fuck Everybody 2Pac Shakur 1971-1996 R.I.P. 21:36 Prince On Samera [55]: me will wait you anther all of that will pay to me me will wait you so pay to me so the royal helemt will be 30 k 15:39 Phoragus [13]: SZUKAM PRZYJACIELA ()<45lvl+>() 00:55 Nassif Neto [53]: where are carlin? |
![]() |
![]() |
#25 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 08 2005
Lokacja: Rookgaard / Gorzów Wlkp.
Stan: Na Emeryturze
Imię: Soru Halton
Gildia: Boy Better Know
Poziom: 43
![]() |
![]() @Midarth:
Nawet wiem przez kogo... A w tym temacie są błędy. I nie mówcie mi, ze nie. Nie mówię, ze tego nie dokonali. Może wiedzą jak - ale na ślepo. Jeden z nas wyłamał się... Za dużo powiedział. Szczęście, że nie wie wszystkiego. Jeżeli nie wiesz, że PROWOKACJA / WKRĘT polega na podaniu informacji które NIE są prawdziwe (odejście Hege... Odejście modów innych - odeszli? Nie. A napisali, że tak... Co? Bana im?) to już nie moja wina. I my chyba wiemy lepiej... -.-"
![]() Ostatnio edytowany przez Milan ognia - 27-01-2007 o 20:38. |
![]() |
![]() |
#26 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 04 2006
Lokacja: Thais depot...
Stan: Niegrający
Imię: Petersaber
Profesja: Druid
Gildia: Silver Cross
Świat: Julera
Poziom: 43
Skille: 22/25
Poziom mag.: 49
![]() |
![]() Mnie krew zalewa jak widzę Milana i resztę... złamali regulamin, wyraźnie pisze, że za ich przewinienie powinni dostać trochę punktów karnych
Cytuj:
Milan@ Wyjdź z tego tematu, bo się znowu zacznie kłótnia... I Midarth ma rację -.-
Ostatnio edytowany przez Always hunted - 27-01-2007 o 20:36. |
||
![]() |
![]() |
#27 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 14 11 2006
|
![]() Cytuj:
yhy.. to powiedz mi czy pell padl jak robil ten trik ;> @topic Ja kombinuje tak... skoro to "cos" co znika spike sworda i ogien nie moze byc daleko.. i narazie trzymam się "tego " poisen-drit itd.. jak to nie wyjdzie prubuje nastepnego przykladu... ludzie mozecie chodz raz pomyslec -.- Byczycie sie siedzac na forum i czytajac co kto nowego napisze zamiast ruszyc sie i wziasc do roboty.... Naprawde... Widzac co tu sie dzieje mam juz ochote siedziec na tibi.org Pozdrawiam tych ktorzy przynajmiej prubuja cos zrobic-.-, Xzizz~ |
|
![]() |
![]() |
#28 | |||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 07 2006
|
![]() Cytuj:
![]() Cytuj:
... Cytuj:
You have the strongest armour, because you are the weakest. ![]() Ostatnio edytowany przez - Prodigy - - 27-01-2007 o 21:04. |
|||
![]() |
![]() |
#29 |
Prezes Supportu
Data dołączenia: 14 09 2005
|
![]() Temat do skasowania
Ostatnio edytowany przez Kshaq - 28-01-2007 o 13:46. |
![]() |
![]() |
#30 |
Użytkownik forum
|
![]() Niech Milan z taqd nie odchodzi... może jeszcze cos podpowie.... przeciesz on to wie. A co do tej zagadki... czy przypadkiem ten Sword sie gdzieś nie pojawia jak zniknie? Ponawiam moją poprzednia wypowiedz. Aby ktoś z Wiedzących zniknął sworda a my niewiedzący będziemy ganiac po mapie i szukać czegos dziwnego. Bo ponoć jak Sword znika to w Tibi coś się zmienia, ale tzreba być spostrzegawaczym, (to było w temacie o Zdobyciu SoFa.)
może cos się otwiera, lub odsłania... albo pojawia się gdzieś cos w zamian sworda, co pomoże go znaleść.. jakis kluycz gdzieś ... Trzeba latać i szukać... Już dziś szukałam ale nie znalazłam nic,,, ale wierze w ten SpikeSword ... i wiem że gdzies musi byc... przeciesz w tibi nie ma trzeciego wymiaru który pochłania itemy... |
![]() |
![]() |
#31 |
Użytkownik Forum
|
![]() Jeśli cipsoft zrobił tak, aby dało się zniknąć spike sworda, to nie zrobił tego bez powodu. To nie koniec questa.
#32 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 01 2007
|
![]() Słyszałem od rookerów ,że na rooku jest jakiś popiół i może na niego trza wylać wode a ognie przygasną na wyspie ze spikiem ?
|
![]() |
![]() |
#33 |
Użytkownik forum
|
![]() Też słyszałam o tym popiole... ale co to da że ognie zgasną skoro i tak na wyspe nie wejdziesz?? po kamieniach sie nie da chodzić... a ten popiół to może słuzy do tej banalniej rzeczy? Albo rzy coś nim zgasić, jak piaskiem? np. ten ogień w mino hell lub w training roomie?
|
![]() |
![]() |
#34 |
Użytkownik Forum
|
![]() @Laila Polka co słyszałaś o tym popiele
@ja sam główkowałem (jeszcze pamientam jak chciałem sciąć dwarven tree za domem toma the tannera small axem xD) i moze trzeba gdzieś iść połknonć slime to mó pomysl
15:42 Czikita of rook: rookfrajer? 15:42 Christine de'Sky: yes |
![]() |
![]() |
#35 |
Guest
|
![]() Boże, już mnie głowa boli od tego myślenia. Robiłem wszystko (no prawie) a to "coś" dalej leży na tej zakichanej wyspie !!! nie mam już sił ...
![]() |
![]() |
#36 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 01 2007
|
![]() Solucja master slayera w translatorze
Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#37 |
Użytkownik forum
|
![]() @Dambibi
Za dużo nie słyszałam. Przecztałam do 41 strony ten temat o zdobyciu SoFa (teraz juz może byc ich więcej) i wiem tlyko to co tam pisali. Moge to Wszystko ładnie streścić: Popiół : ponoć można go wykopać kilofem (pick) i służy do dalszej części questu na SoFa. Klucz do Mino Maga : ponoć może go zrobić Blink Orc jak dasz mu 100 piece of Iron(nie wiem czy dobzre napisałam) ale to tylko pogłoski. Ponoc Mino Mag ma coś wspólnego z SoFem(chyba teleport) Banalna RZECZ : po zrobieniu banalniej rzeczy Sword Of Fury znika ze swojej wysepki. Ale tlyko kilka osób wie jak i gdzie zrobić banalną rzecz. Główna podpowiedzią jest: Cave - dirt - poison - bite bite - ouch - step twice - flames down. Ghoul: Też ma jakieś skrajne powiązanie z SoFem, mówią że trzeba go pokonać by zdobyć Sworda TO troche tego co wiem. a Jeszcze jest coś takiego co juz chyba pisałam że jak zniknie ten sword to coś się zmienia! To ponoć jest rozwiązanie wszystkiego. A co do zagadki, myślałam że trzeba zacząć w tym tnelu z miasta na drugą strone mostu, ale ponoc nie, więc możliwe ze terzba zacząć z któregoś siedliska spiderów. Bo w końcu musi być Poison. a Kshaq pisał że to specywiczna jaskinia. CoŚ w tym jest!! Sorki jeśli to Offtop. ale może się przydać... |
![]() |
![]() |
#38 |
Kapłan Preclanski
|
![]() Poison cave (dziura z PSami) to jedyna rzecz której jestem pewien...
@down Jest na mojej liście ![]()
![]() Ostatnio edytowany przez Michoss - 27-01-2007 o 21:34. |
![]() |
![]() |
#39 |
Prezes Supportu
Data dołączenia: 14 09 2005
|
![]() Temat do skasowania
Ostatnio edytowany przez Kshaq - 28-01-2007 o 13:46. |
![]() |
![]() |