|
Notki |
Furora Wydarzenia ze świata Furora Moderowanie nowych tematów na tym forum zostało włączone. Proszę pilnie czekać na akceptację tematu. Moderowanie postów w niektórych tematach zostanie włączone. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#2742 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 23 02 2006
|
![]() Hehe no tak co tu kogo oszukiwac wiadomo ze Vision raczej wygra;] a jakby taif przeprosil przyjalbys owe przeprosiny??
![]() |
![]() |
![]() |
#2743 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 05 2006
Stan: Na Emeryturze
Świat: new serv plz!!
|
![]() Sorry Imargam, nie chcę po tobie jechac, bo Cię szanuje, ale jeśli jesteście tacy pewni siebie to zarypcie Taifuna raz, a dobrze.Od jakiegoś czasu śledzę wydarzenia na Furorze i widzę że bawicie sie w podchody jak 30lvlowcy.Nie bij proszę
![]() @down: jak każdy szanujący się gracz:walczyc do końca, nawet jeśli zwycięstwo jest nierealne(nie twierdzę, że nie może wygrać. Jego siłą jest lvl. siłą Visious:cała reszta ![]() >>Imagam, jagbyś potrzebował mięsa armatniego na wojnę totalną(czyt ostateczną) to msg me ![]()
Masz w domu obiad prawda? Pomyśl, że są dzieci, które nie mają.... Proszę pomóż im --> www.pajacyk.pl www.thewitcher.com www.witcher.phx.pl Ostatnio edytowany przez Elwer Balus - 27-01-2007 o 22:13. |
![]() |
![]() |
#2744 |
Użytkownik Forum
|
![]() Imargam czy Taifun ma jakas możliwosc zeby odejsc z wojny i sie nie zbłaźnić ?
![]() filmik fajny ![]() ![]() Tarrin Kerrax [118]: I nie pierdolic ze grzyby sa nie dobre ... Tarrin Kerrax [118]: A mi parufki stygna Burn Abl [104]: ja mam piwko Burn Abl [104]: i slonecznik Tarrin Kerrax [118]: Ale kurwa paruweczki mam pyszunia ![]()
![]() Ostatnio edytowany przez sallceson - 27-01-2007 o 22:23. |
![]() |
![]() |
#2745 | |
Użytkownik forum
|
![]() Cytuj:
A jeszcze mam mytanie Ima skladales mu juz jakas propozycje ugody?? |
|
![]() |
![]() |
#2746 |
Guest
|
![]() @sallceson
zrookować się bo i tak ten char do dupy xD |
![]() |
#2747 |
Użytkownik forum
|
![]() BUHAHAHAHAHAHAH dobry tekst ;p xD
Ale pytam powaznie ;p |
![]() |
![]() |
#2748 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 12 2006
Stan: Usunięty
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Furora
Poziom: 56
Poziom mag.: 52
|
![]() Character Information
Name: Mateusz Dragon Wielki Sex: male Profession: Elder Druid Level: 277 World: Harmonia Residence: Venore House: Market Street 6 (Venore) is paid until Feb 11 2007 Last login: Jan 27 2007, 16:44:08 CET Account Status: Premium Account Ah jescze 2lv :d ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2749 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 05 2005
Wpisy bloga: 2
Imię: Imargam
Profesja: Elite Knight
Gildia: Ekipa Misia
Poziom: 327
Skille: 104/102
Poziom mag.: 10
|
![]() Cytuj:
Kto powiedzial ze jestesmy pewni siebie , mowie to poraz kolejny my mamy chary spisane na straty a to ze zaczyna sie kreowac szansa na wygranie wojny no coz , to Taifun ma 2x liczniejsza gildie , przewage lvli , oni expia wojna trwa a ja moge wam obiecac jedynie tyle ze bedzie trwac dlugo ![]()
Zdrowi na umyśle mają o wiele więcej wyobraźni niż ci, którzy są naprawdę chorzy. Wygadują głupstwa, wymyślają nieprawdopodobne rzeczy. Naprawdę chorzy są łatwo rozpoznawalni. Tkwią głęboko w swoim szaleństwie, osaczeni nim, bezsilni. Nawet szaleństwo ma swoją logikę.
|
|
![]() |
![]() |
#2750 |
Zbanowany
Data dołączenia: 11 11 2006
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Knight
Świat: Calmera
![]() |
![]() Taifun nie będzie 1 polakiem z 300lvl tylko Mateusz.(chyba).Wole żeby Mateusz zdobył pierwszy 300 lvl niż taifun.Uda mu sie to napewno (:
edit: Ale cały bp po 100 crystali ?:> Proponowałeś już mu takie coś?I co on na to? Ostatnio edytowany przez MagField - 27-01-2007 o 22:41. |
![]() |
![]() |
#2751 |
Użytkownik Forum
|
![]() Nic , za to dowiedzialem sie ile ja mam placic ;>
1kk+sca+taifun zabija mnie z sova ![]()
Zdrowi na umyśle mają o wiele więcej wyobraźni niż ci, którzy są naprawdę chorzy. Wygadują głupstwa, wymyślają nieprawdopodobne rzeczy. Naprawdę chorzy są łatwo rozpoznawalni. Tkwią głęboko w swoim szaleństwie, osaczeni nim, bezsilni. Nawet szaleństwo ma swoją logikę.
|
![]() |
![]() |
#2752 |
Zbanowany
Data dołączenia: 05 06 2006
Lokacja: Kraków
Imię: -
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Harmonia
|
![]() Im, nie spisujce charów na straty. Jeżeli wygracie wojne (a wszystko na to wskazuje) to wy bedziecie dyktowac warunki i expic (: Kazdy to wie ze Vision wygra, nie wazne czy teraz czy za 3 lata, ale to jest pewnie . Duskiness sa za bardzo zdygani, mają małe morale i styrani psychicznie.
Pozatym wynik 20:9 mówi sam za siebie. Jezeli Duskiness byli by tacy zajebisci jak sie mówi, to oni by wygrywali wojne. Wlasciwie sami sobie wmawiaja ze jest jakas szansa dla nich..... Ale to nierealne wg mnie ![]() O wlasnie, przypomnialo mi sie. xd. Wy macie cos czego Duski nie mają - mianowicie zgranie i Katrile. Vision jako gildia jest zajebiscia zagrana i rozumieja sie prawie bez słow ( to mozna zobaczyc na filmikach ) i na dodatek Katrila jest dobrym i myslacym liderem. A to juz duzy krok do triumfu. @Edit: Jedno mnie zainteresowało xD Jezeli mozna wiedziec, to co wspolnego maja ze soba nicki Imargam i Magrami? Bo jak nie trudno zauwazyc Magrami to od tyłu Imargam i na odwrót. Moge poznac historie tego całego zdarzenia? xd Ostatnio edytowany przez Kiwix - 27-01-2007 o 23:05. |
![]() |
![]() |
#2753 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 04 12 2006
|
![]() Moim zdaniem Taifun coś zawdzięcza Imargamowi przynajmniej trochę odpocznie od ciągłego grania bo jak Ima mówi woja długo potrwa.
|
![]() |
![]() |
#2754 |
Użytkownik Forum
Lokacja: Gdańsk
Stan: Niegrający
Imię: kiedys Tarrin Kerrax
|
![]() @Pytania do Imy
Nie ogarniam czegos. Przeciez Ima nie jest Liderem Vision jest tylko smiesznym 200 najcikiem ![]() @suchy. Człowieku sram na ciebie zadką kupą juz dawno zauwazylem ze jestes osoba nie warta uwagi dlatego nie bede przedluzał bo jestes totalnym ZEREM.
![]() |
#2755 |
Użytkownik Forum
|
![]() @Tarinek
Idz zajadac te swoje "parufki" ;]
|
![]() |
![]() |
#2756 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 06 2006
Profesja: Elder Druid
Świat: Askara
|
![]() z tibia.de
"Imho Vision is Polish Del'Toro" czy istnieje lepszy komplement dot. zgrania gildii??xd Ponawiam swoje pytanie czemu montura nie walczy z vision? |
![]() |
![]() |
#2757 |
Użytkownik Forum
Lokacja: Gdańsk
Stan: Niegrający
Imię: kiedys Tarrin Kerrax
|
![]() Zapytaj samego Montury
![]()
![]() |
#2758 | |||
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
![]() Cytuj:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#2759 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Pozdro dla Krzysia =***
|
|
![]() |
![]() |
#2760 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 28 12 2006
|
![]() Śledze troche te wydarzenia na tym forum i na tym świecie i wcale nie jestem pewny ze Vision wygra tą wojne, (takei jest moje zdanie) ;p
Przecież nawed jakby vision zaczeli expić to duski mogą robic mass logi i z 20:9 zrobiło by sie szybko 20:30(takie jest moje zdanie ale czas pokaże co bedzie dalej ![]() ![]() ![]() |
![]() |