|
Notki |
Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#22 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 05 2005
|
![]() @Up: puknij się koleś.. :|
Co do wrla, myśle, że nie warto, jak wrzuci invisible i zacznie wam szaleć to możecie sobie nie poradzic + retarged = zgon maga w 1 rundzie. A i jak już to blocker niech blokuje z shieldem, bo stone golemy i ataki wrla mogą go troche obić (wrl atakuje takim pociskiem energii na dystans, który jest blokowalny tarczą i zadaje fizyczne obrażenia, o niego mi chodzi głównie)
![]() |
#23 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 01 2007
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Memku of Golasza
Profesja: Elite Knight
Gildia: Legendary Friends
Świat: Harmonia
![]() |
![]() mort? przecierz zanim ci exhaused minie to on sie z tego morta uleczy xD masz utamke.. on jest wredny, beam w ciebie, bloker exeta, on zas beam, ty juz masz mane na wykonczeniu, on w ciebie brusta masz juz po manie i hp, manasujesz sie, on zas brust/explo ty juz praktycznie lezysz... wiec sd only ;p
(jezeli masz dobry mlvl - 50) to moze brusty i explo... ale nie polecam wrl nie jest az taki dobry w swojej sile, ale cholernie trudno go bloczyc... najlepiej na demoni (gdzei nie wejdziesz) bo tam w kat ucieka i trap. a tutaj bedzie latal we wszystkie strony i ostrzeliwywal cie tonami explo/brustow i bedzie tam tyle f bombow ze z ognia ci zjedzie z 200 many... wiec stoj daleko, a jak bloker dobrze gra to niech go ustawi i jak on tylko sie ruszy to sie miej na bacznosci... uff. to tyle ;p GL co do miejscowki ;p to polecam ta na wrl quescie.. ale bloker musi lurnac pod schdy a ty m walla w przejscie zeby nie przyszly hero ;p jezeli oczywiscie tam dojdziecie... niestety ale inna miejscowka odpada, demonia - za maly lvl, tomb - bez komentarza...., ferumbras tower - powodzenia, gdzei one jeszcze sa... nie pamietam ;p co do blokera to bym sie nie martwil o ile nie bedzie stal na beama, ale TY sie mniej na bacznosci ;p |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Użytkownik forum
|
![]() Nie dacie rady, blocker moze combo nie wytrzymac a ty jak ci sie wyczerpie utamo vita i tego nie zauwarzysz po tobie jak sie przezuci
![]() ![]() Twuj blocker ma GSa? ajjjj to lipa ![]() ![]() ![]() Zdecydowanie za małe lvle i (możliwe) zanim dojdziecie to padniecie ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 06 2006
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Berylia
Poziom: 40
Poziom mag.: 41
|
![]() I poszliśmy, z pomocą kumpli dostaliśmy się na wrl questa tylko oprócz mnie był jeszcze 47 ed. I co dalej? Było zupełnie inaczej niż mówiliście. Blokera trapneły stone golemy (i nasze magic walle nieudolnie zucane
![]() ![]() ![]() ![]() P.S Loot nawet nawet ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 02 2004
Lokacja: Piła
Stan: Na emeryturze
Imię: Bomaw Tyron
Gildia: Davemports
Świat: Celesta
Poziom: 111
Poziom mag.: 7
|
![]() Jak czytam ten temat to nie moge smiechu ogarnac xD
Nie wiem jak ten typek 60 knight mogl pasc od tego wla. Jedyna odpowiedz na to pytanie brzmi : byl noobem i nie umial sie uhac. Taka jest moja skromna opinia ![]() @Teraz do kogos tam u gory kto pisal ze ten wl bedzie im ciagle uciekac na wl quescie. Jesli sie umie go dobrze zblokwoac to uwierz mi, nigdzie nie ucieknie. @Do kogos kto pisal ze jak wl zniknie to go nie znajda. Czlowieku... W takim wypadku uzywa sie explo. I niema problemu ze znalaezieniem wla. @caly temat Ludzie.. jesli nie wiecie, nie znacie sie, nie byliscie nigdy na wl to nie gadajcie im takich glupot.. Tylko mącicie chlopakom w glowach. |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Użytkownik Forum
|
![]() Dacie rade! jak ja zwiedziałem tomby ze swoim teamem miałem akurat 34lvl i tak się złożyło że ja poszedłem pierwszy i mi warlock wyskoczył ale nie padłem chociaż potrafi przywalić
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
@topic Ja ci powiem, że w ogóle nie będziesz mieć waste, no, może na dojściu... A warlock cię nawet nie tknie! Jedynie bloker straci ~55k, jeśli ma aola... ![]() Edit: @up <bez komentarza> Ostatnio edytowany przez druidek13 - 27-01-2007 o 19:12. |
|
![]() |
![]() |
#29 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 12 2006
|
![]() Cytuj:
@topic:Możecie pójsć ale zejdzie wam mnostwo UH, a tobia SD ![]() Tak więc nie polecam. ps : jak sie wybierzecie to nakreccie film, obejrzał bym. pzdr
![]() |
![]() |
#30 |
Zbanowany
Data dołączenia: 23 09 2006
Lokacja: Polska
Stan: Niegrający
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#31 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 06 2006
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Berylia
Poziom: 40
Poziom mag.: 41
|
![]() Cytuj:
![]() Cytuj:
![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Użytkownik forum
|
![]() @Jecht
ciebie p......o co ty porównuje wrl do demka buahahahahha skandaliczny przejaw głupoty -.- ![]() Ostatnio edytowany przez Predator6 - 28-01-2007 o 19:38. |
![]() |
![]() |
![]() |
#33 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 08 2006
Lokacja: Warszawa
Profesja: Rookstayer
|
![]() Twój post to skandaliczny przejaw głupoty.
||
![]() |
![]() |
![]() |
#34 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Pozatym jak mogl pasc majac 1000 hp stojac na ukos od wla?:S Takie max combo na ukos moze wyniesc moze ze 400 hp max :S Wiec sry ale taka prawda.. Jest noobem ^^ A tak wogle.. Jaki szal przywolywania stone golemow? Warlock moze miec w obstawie tylko 1 stone golema nie wiecej ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#35 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
a co do słowa noob, to chyba powinienes powiedziec niewbie, chyba nie musze tego przypominac tak wykwintnemu graczowi jak ty ;]
![]() |
![]() |
#36 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#37 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
a noob nie wie nic a mowi jakby wiedział, wiec on tu odpada bo nie gada o tym jak sie zna tylko pyta O_o nie zmuszaj mnie zebym ci musiał tłumaczyc takie podstawowe pojecia ;/
![]() |
![]() |
#38 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 02 2007
Lokacja: Na planecie Ziemia
Stan: Niegrający
Profesja: Druid
Świat: Secura
|
![]() jak chcesz na to isc bedzie waste i walka na żywca
1)kup se 5 bp uh o tak na zapas 2)bedze ci potrzebny giant sword,golden armor,k legsy.rh,stell bootsy/bohy i KONIECZNIE AOL!! 3)Przyda ci sie wsparcie druid/soccer 4)Pamientaj że mogą ci sie trafić żałosne itemy i uhy sie napewno nie zwrucom 5)warlorck: sumunuje golemy,leczy sie,stajie sie niewidzalny. To WSZYSTKO ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Guest
|
![]() Tylko nie wiem jak się chcesz dostać na Warlock's jezeli chcesz iść z 39 lvlem,a na Demonie jest potrzebny 60lvl+(bramka lvl'a)xD
|
![]() |
![]() |
#40 |
Użytkownik forum
|
![]() 60lvl na lajcie bloknie WRL bez zadnych dodatkow typu witch itd.
Twoj sorc tez da rade jesli dobrze go blokniesz CHODZI TYLKO O WASTE |
![]() |
![]() |