![]() |
#1502 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 06 2005
Stan: Usunięty
Świat: Danubia/Iridia
Poziom: 108
Skille: 99/81
|
![]() jini a piles kelerisy ?;D
|
![]() |
![]() |
#1505 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 01 2007
Profesja: Royal Paladin
Poziom: 60
|
![]() Cytuj:
![]() Ja nie prosilem siostry by mi kupila , Tylko ona sama mi zaproponowała .. Jak nie wiesz co mowic to sie kurwa nie odzywaj a jesli i tak cos powiesz to na dno to splywa , zawsze tak bywa prawda na wierzch wyplywa ... Ja nie mam kasy zeby sie upijac Jakimis Koniakami etc. Teraz mam 2 Chara zaczynalem od poczatku i nabilem wiekszy lvl od Ciebie.. Ja sie nie pluje o 200 gp ktore porzyczylem .. Ja nie plakalem jak wjebalem 120k na pacc'a. Tak jak ty Co dales inva nieznajomemu .. ( Varimatus) .. Jak juz mowilem niezabijam kumpli tylko poto bym ZALICZYL FRAGA.. Jak widzisz Pajacu WIele osob pije/pilo tanie wina .. Ja sam Polecam "Warke-Jablko Mieta" Trudne dzieciaki kontra dzieci bananow , to nie z ekranu kolejny odcinek klanu Pozdro dla koneserow taniego wina |
|
![]() |
![]() |
#1506 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 01 2007
Lokacja: Szczecin
Stan: Aktywny Gracz
Imię: -----
Profesja: Rookstayer
Świat: Iridia
Poziom: ---
Skille: ---
Poziom mag.: --
|
![]() Cytuj:
![]() gdzie te czasy co można było co piątek iść na "misję" "Keleris","Dzban Leśny" <<< Ludzie to jest nie do picia!!. Kto słyszał o winie w kartonie. Nie żebym był jakimś alkoholikiem czy cuś... ![]() Jak widzę dalej nic konkretnego na forum a każda kolejna strona to bluzgi... Co za różnica kto ile ma lat... Przecież wieku się nie zmieni, a każdy mial chyba kiedyś (lub będzie miał) 12 lat. A pozatym jest wiele "dorosłych" osób, które według mnie powinny "zaliczyć" szkołę jeszcze raz. To tyle xD |
|
![]() |
![]() |
#1507 |
Użytkownik Forum
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1509 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
a co do twojego levelowania na paccu, nie chwaląc się 90 dni pacca 1lvl-55lvl w 14 dni i 5 godzin potem 3 tygodnie emeryturki i od wczoraj 57 ale dzis na guardach freeza zlapalem i zdechłem ^^ -Poczym wróciłem do miasta i sapał do mnie jakiś 42 knight, no to go pogoniłem, a on zaczął sapać do Shamali Przybiegł Sham, zaczął mnie bić, zawołałem kumpli, knighta dobił jakis 9 level a shamala spierdolił do pz :S to by było na tyle ![]() White Power! |
|
![]() |
#1510 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 09 2006
Lokacja: B3
Stan: Niegrający
Gildia: Power-Rangers
|
![]() Nie ma jak winko FART (tanio szybko fajnie)
||
![]() |
![]() |
#1511 |
Guest
|
![]() |
![]() |
#1512 |
Użytkownik Forum
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1513 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 30 08 2006
Lokacja: Bydgoszcz
Imię: ګګ۞۞۞
Profesja: Master Sorcerer
Skille: ۞
|
![]() Cytuj:
Dzbana leśnego nie piłem ![]() ALE I TAK KOMANDOS ROX xD ![]() Ale Keleris też niczego sobie xD Tak żeby nie było off topa ![]() Jak tam wasze lagi na iridi xD ? Bo ja już wogóle nie mam ![]() Pozatym @Jinikao , założyli ci już NETIE :> pzdro Ostatnio edytowany przez Trai'ler - 28-01-2007 o 18:58. |
|
![]() |
![]() |
#1514 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
Ja dziś padłem na freezie, więc nadal jest badziewnie, a btw to dziś ładne porównanie dostałemw msg 'Tobie dać UE to jak dać małpce bazookę' ![]() |
|
![]() |
#1515 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 30 08 2006
Lokacja: Bydgoszcz
Imię: ګګ۞۞۞
Profesja: Master Sorcerer
Skille: ۞
|
![]() Cytuj:
Balsam pomorski to taka wódeczka w przystępnej cenie : ) ![]() Ale Według Mnie KOMANDOS _/ ROX Pozatym żeby nie było offtopa to za co próbowali zabić LOTHA ? Ostatnio edytowany przez Trai'ler - 28-01-2007 o 19:39. |
|
![]() |
![]() |
#1516 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ja tam lagi mam dalej. Może i mniejsze ale nie mogę powiedzieć żebym "płynnie chodził".
codziennie logam się jakimśm nobem i sprawdzam ![]() Tymczasem od 2 dni gram sobie w taką gierkę "wizardry 8" ![]() Za parę dni powienien być update, który "zniesie" urodzinowe przedmioty itp. więc może po tym lagi całkiem znikną ![]() |
![]() |
![]() |
#1517 |
Użytkownik Forum
|
![]() @trail u mnie 15,60 ,-
Ja mam lagi nadal |
![]() |
![]() |
#1518 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 25 10 2006
|
![]() Keleris jest pyszny, komandosa piłem dawno temu, tez mi smakowal. Osobiscie lubie też miodowo-lipowe no i mixa białego pół słodkiego za 3,50.
A co do piw to nic nie przebije Specjala. No chyba, że Harde, ze wzgledu na cene (1,60 po oddaniu butelki!) xDddddd |
![]() |
![]() |
#1519 |
Użytkownik Forum
|
![]() Zostawiając wina...
Ostatnio w uzyciu miałem Finlandię czerwoną (100dniówka więc nie wypadało spirytu pić ![]() Nie polecam tego, prawie wogule nie czuć że to jest wódka smakowa... |
![]() |
![]() |
#1520 |
Użytkownik Forum
|
![]() Jakie to jest kurwa nie mile ;s nie polecam
|
![]() |