![]() |
#1163 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 10 2006
Lokacja: Bełchatow
Stan: Niegrający
![]() ![]() |
![]() Ja wygrałem 5:2 ale i tak jestem szósty w VII lidze, będe niedługo sprzedawał cały klub. Skusi sie ktoś na jakiegoś zawodnika? Mój klub to Brunatni Bełchatów
![]() |
#1165 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 06 2005
Lokacja: Chelm
|
![]() Wygrana 6-0 i na pólmetku jestem 1 w tabeli z przewaga 5 ptk nad najgrozniejszym rywalem co i tak nie oznacza wcale awansu i nie zdziwil bym sie jak bym zaja 3 miejsce w lidze.
Ale za to w tym sezonie dopiero wziolem sie za trening i za YS a wiec sie rozwijam ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#1166 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 05 02 2006
|
![]() Dzisiaj wygrana 6:1 i dalej 3 miejsce w lidze
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Waldemar Okoń (148582040) Lat 18, zadowalający stan formy, zdrowy Jest przyjemny, zrównoważony i uczciwy Poziom doświadczenia fatalny, przywódca słaby. Specjalność: gra głową Narodowość: Polska Wskaźnik TSI: 1 430 Pensja: 2 960 zł/tydzień Właściciel: FC Olimpic Szczecin Kartek: 0 Kontuzje: zdrowy Kondycja: przeciętny Bramkarz: fatalny Rozgrywanie: fatalny Podania: solidny Skrzydłowy: solidny Defensywa: nędzny Skuteczność: kiepski St.fragmenty: nędzny Goli w karierze: 0 Hattricków w karierze: 0 Ligowych goli w tym sezonie: 0 Pucharowych goli w tym sezonie: 0 Jest na tl-u wiec jak ktos jest chetny to zapraszam ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1167 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 01 2005
Lokacja: Araraquara, Brazil
Stan: Na Emeryturze
Imię: Neaniver
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Eternal March
Świat: Aldora
Poziom: 53
|
![]() Zaczynam dopiero zabawę z Hattrickiem i mam pytanie na początek - gdzie można sprawdzić, jakie zadania mam do wykonania?
![]()
![]() |
#1168 |
Użytkownik Forum
|
![]() @up
moze chcesz cos kupic ![]() kurde znow duzy minus i nic nie zrobie xD
![]() |
#1169 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 04 2004
Lokacja: Jastrzębie Zdrój Kolor skóry: Biały!
Imię: Gieksa Jastrzebie
Profesja: Knight
Świat: Celesta
Poziom: 8
Skille: 23/25
Poziom mag.: 1
|
![]() A więc polowa sezonu - 7 meczy, 2 wygrane, 5 porażek. Plan minimum wykonany tylko... A miało być lepiej...
![]() |
#1170 |
Użytkownik Forum
|
![]() Zauważyłem, że przez czas niegrania uzbierała mi się ładna kwota 3,5 mln złotych
![]() ![]() edytka: Szybko sobie oblookałem finanse i wyszło, że jak jeszcze sezon pociągnę trening powinienem zarobić więcej a pensje mnie nie zjedzą ![]() ![]()
... Ostatnio edytowany przez Smetana - 23-01-2007 o 21:55. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1171 |
Użytkownik Forum
|
![]() @up
Moze mi pomozesz z moim minusem ![]()
![]() |
#1173 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 11 2003
|
![]() oj korwa dzialo sie dzisiaj... takiej nerwowki to ja nie mialem juz dawno (no, dobra, dokladnie tydzien temu, bynajmniej nie bylo to zwiazane z hattrickiem). Ostateczna wygrana 3-2 daje mi powod do radosci, bo stres byl do ostatniej sekundy... 1-0, 1-1, 2-1, 2-2, i w koncu rzut karny 10 minut przed koncem ;] Ale jest dobrze, obylo sie bez kontuzji i kartek, 3 miejsce utrzymane, 5 wygrana w sezonie... ale cos czuje ze musze kondycje potrenowac niedlugo, bo jest conajmniej fatalnie w tej chwili. Najpierw pewne utrzymanie, potem trening kondychy - taki jest plan na najblizsze tygodnie ;]
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1174 |
Użytkownik Forum
|
![]() Wygrana 4-1 1 miejsce w lidze oby tak dalej hmm jakoś specjalnie na awansie mi nie zależy bo po co dostawać potem w dupsko a jak będzie to się okaże.
Pozdrowienia dla hattrickowego bractwa.
![]() |
#1175 |
Użytkownik Forum
|
![]() 1:6 w dupsko i bramkarz stracony na dwa tygodnie. A zapowiadało się obiecująco.
Rzygam już kontuzjami, trzymanie się kurczowo ósmej ligi chyba nic nie da.
![]() |
#1176 |
Użytkownik Forum
|
![]() 0:6 z liderem :0... Jakim cudem aż tyle? Na szczęście sama pomoc wystarczy na przyzwoitą pozycję w VI lidze
![]() ![]()
![]() |
#1177 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 06 2005
Lokacja: Chelm
|
![]() Ja dzisaj wygrana 5-0 i nawet niezle mi idzie w tym sezonie.
Mam nadzieje ze nic sie nie zawali...
![]() |
![]() |
![]() |
#1178 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 01 2005
Lokacja: Araraquara, Brazil
Stan: Na Emeryturze
Imię: Neaniver
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Eternal March
Świat: Aldora
Poziom: 53
|
![]() Pierwszy mecz dzisiaj rozegrałem, niestety zakończony wynikiem (1-0) - grałem na wyjeździe. Może z czasem będzie szło lepiej..
![]()
![]() |
#1179 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 12 2004
Lokacja: Gdzies tam no niewiem gdzie
Wpisy bloga: 1
Imię: BuBel i Cahreo!111oneone
Profesja: Elite Knight
Gildia: Bubel i caherero
Świat: Bubel i caherer
Poziom: Lol
Skille: 9999/99
Poziom mag.: -1
|
![]() Dopiero co sie dolaczylem. Ktoś chce sparring to na pm. Nazwa mojej druzyny to StratosFeria
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#1180 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 04 2004
Lokacja: Jastrzębie Zdrój Kolor skóry: Biały!
Imię: Gieksa Jastrzebie
Profesja: Knight
Świat: Celesta
Poziom: 8
Skille: 23/25
Poziom mag.: 1
|
![]() nah nah tylko 0-5 z liderem^^
Za tydzień walka o remis, potem lekkie 3 punkty i mecz o utrzymanie w VI lidze. Hej do boju Jastrzębie@!