![]() |
#221 |
Zbanowany
Data dołączenia: 11 11 2006
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Knight
Świat: Calmera
![]() |
![]() Podziele sie z wami moim odkryciem hehe pewnie już o tym wiedzieliście ,ale i tak napisze i prosze po mnie nie jechać jak sie ośmiesze :>
Jak sie wchodzi na deserta i idzie sie drabinką na góre jest ded w nim leather set w ciele książka i ten ktoś opowiada chyba o wędrówce i pisze 1 dzień 2 dzień itd. aż do 5 i umiera od poision spidera ![]() You read: Danger! Don't enter! <-Co tam jest na dole?Słyszałem że zerek jakiś fire devil i coś jeszcze nie wiem co kto by mi mógł prytoczyć jakie są tam potworki i co tam jes kryje? :> No i jak jest tam ta dziura i pisze eby nie wchodzić to obok są pola z ogniem i pod jednym z nich jest dziura.Ktoś wie co tam jest?Przedostać tam sie nie da bo jest ta diura obok której pisze żeby nie wchodzić....Ahh ale to dziwne zaczynam sie bawić w tą zagadke z pustynią :> edit: 14:37 You see a sign. You read: Library Please be quiet! Jak tam sie dostać? edit: Już wiem co jest w tej dziurze.Skorpion i obok skorpiona jakiś chyba 'miłosny list'.Tylko że nie ma tam miejsca żeby sie ropnąc na góre więc lepiej nie wlaźcie tam ![]() Ostatnio edytowany przez MagField - 28-01-2007 o 15:49. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#222 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 27 05 2006
Lokacja: Kalisz
Imię: Setzer Gambler
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Julera
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#223 |
Zbanowany
Data dołączenia: 11 11 2006
Świat: Calmera
![]() |
![]() Mam pare screenów i do nich pare pytań.
1. ![]() Jaki klucz potrzebny żeby tam sie dostać /\ . I co jest w boxie? 2. ![]() Co jest w tej dziurze która sie tam znajduje i czemu jest otoczona trumnami? :> 3. ![]() Co jest w tej dziurze?I czemu są takie dziwne komory tam?(tzn. jak by klatki tej w której stoje)? 4. ![]() Jak tam sie dostać?I co tam jest? Prosze odp. na moje noobowskie pytania :> |
![]() |
![]() |
![]() |
#224 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 19 01 2006
Lokacja: woj.opolskie
Świat: Harmonia
Poziom: 59
Skille: 81/80
|
![]() Cytuj:
Myśle, że osobiście mogę się wam przydać. Narazie nie napisałem tu nic nowego czego byście nie wiedzieli, ale to dlatego, że cały czas jestem krok za wami. Ja na przeczesywanie pustyni także poświęciłem wiele godzin, odkrywając po koleji wszystko to co było tu opisane. Dla mnie w Tibi nie liczy się tylko exp i trening, ale właśnie takie zagadki. Mam już jaki taki level, a stracona kasa na uhy nie ma dla mnie znaczenia jeśli przyjdzie mi w przyszłóści zwiedzać niebiezpieczne miejsca związane z tą tajemnicą. Na Refugi nie zrobilem postaci do pomocy dlatego, że po prostu nie miałem czasu, a nawet gdybym ją zrobił to było duże prawdopodobieństwo, że nie wstawie się na spotkanie w umówionym terminie. A to dlatego, że przygotowuje się do re-instalacji Windowsa i przez cały czas komputer jest okupowany przez innych członków rodziny robiących kopie plików etc. To, czy przedstawicie mi swoje odkrycia zalezy od was i nie bede mial zalu, że jesli odmowicie. Prosze jedynie o to abyscie to mądrze przemysleli. To wszystko. Acha. Co do reszty "drużyny" to nie dziwie się, że was zostawili bo jestescie tylko kolejnymi prostakami gotowymi stac na switchu pzrze kilka godzin, gadajac o dupie maryni, zeby dostac jakas nagrode. Wasz Xeradus |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#225 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 10 2006
Profesja: Elite Knight
|
![]() to stary voc quest i klucz na panniple czy jak to sie pisze
![]() nic nowego ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#226 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 27 07 2006
Lokacja: Localhost
Stan: Na Emeryturze
Świat: RL
|
![]() Cytuj:
Ostatnio edytowany przez Raynold - 28-01-2007 o 17:17. Powód: Kuźwa, tak trudno zrozumieć hasło: "NIE CYTUJEMY ZDJĘĆ"?! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#227 |
Guest
|
![]() Żal mi was. Ja o takich rzeczach myślałem 3 lata temu jak miałem 30 lvl, żeby zrobić quest do skarbca w kazordoon. Wiele questów od starych czasów zablokowano, inne zmieniono. Uwierzcie mi, że nie odkryjecie nic nowego. Myślicie, że cipsoft zrobił jakiś quest z super rarami, który mogą wykonać 20-50 lvl na facc?
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#228 |
Kapłan Preclanski
|
![]() @up
No comment -.- Takie podejście właśnie powoduje że tibia ma klimat RPG mniejwięcej na poziomie 2,5%
![]() Ostatnio edytowany przez Michoss - 28-01-2007 o 17:18. |
![]() |
![]() |
![]() |
#229 |
Zbanowany
|
![]() @2xUp
Wyjdz stad jesli nie masz nic konkretnego do powiedzenia. Ps. I nie wracaj! |
![]() |
![]() |
![]() |
#230 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
tak sie sklada ze mam 100 lvl pacc zrobiony behe quest , demon helmet etc. i co? w ktoryms trzeba sie wykazac czyms oproc - idz zabij all wez nagrody? moze zrobili qyuest z rarem dla inteligentnych? 3 lata temu miales 30 a teraz masz 60 (informacje o postaci) dobry jestes ![]() Ostatnio edytowany przez Draggy_Slayer - 28-01-2007 o 17:54. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#231 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 07 2006
Imię: Kicior sir'Sven
Gildia: Rulers of dark
Świat: Astera
Poziom: 106
|
![]() @Amylion No to gratulacje. Podejrzewam,że jestesmy na tym samym etapie. Niech jeden z poinformowanych osób napisze do mnie to zobaczymy czy jesteśmy sobie w stanie pomóc.
Offtop Troche chamsko, ze chociaż swoich współpracowników nie powiadomiłeś... Ostatnio edytowany przez Kic~ - 28-01-2007 o 18:52. |
![]() |
![]() |
![]() |
#232 | |
Zbanowany
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#233 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 02 2006
Lokacja: Legnica
Imię: Netilos
Gildia: Predators Army
Świat: Secura
Poziom: 71
Skille: 86/83
Poziom mag.: 6
![]() |
![]() Szkoda słów na tego Pana, który organizował wyprawę, choć sam w niej nie uczestniczyłem, jak można zebrać ludzi "team", który pomaga, poświęca swój czas dla ciebie, a potem zostawić ich jak śmieci.
Ps. Mam nadzieje że nic nie odkryjesz i nic nie zdobędziesz. Pewnie myślisz sobie jaki ty to cwany jesteś, a z ciebie po prostu zwykły noobek. ![]()
![]() |
#234 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 27 05 2006
Lokacja: Kalisz
Imię: Setzer Gambler
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Julera
|
![]() Cytuj:
nie bylo cie tam ,wiec wypowiadasz sie nt. wyprawy...gz |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#235 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 27 07 2006
Lokacja: Localhost
Świat: RL
|
![]() Cytuj:
my poswiecilismy na to kilka miesiecy zmudnych poszukiwan, czytania i tlumaczenia ksiazek, a oni pol godziny stania w jednym miejscu i gadaniu glupot. chcialbym tez przypomniec, ze kilka miechow temu to Ty starales sie odkryc sekrety pustyni, ale zrezygnowales z tego i zajales sie expem i tylko tym. coz, niektorzy wola PG, inni RPG. pa. jeszcze jedno: co do wykorzystywania moich "stojaczkow" - prawda, wykorzystalem ich, ale nie oszukalem. Czy ja im cos obiecywalem? @edit2 rownie dobrze za stojaczki moglyby mi posluzyc 8lvlowe postacie obslugiwane przez kolegow z osiedla ( moglbym tez isc na mc, zaden problem ). mam tu 6 noobow na 8-11lvlach, wiec zaden problem dla mnie. @down idz przed siebie i gin. Ostatnio edytowany przez XIII - 29-01-2007 o 18:15. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#236 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 10 12 2006
|
![]() Wy tu gadacie o jakiejś zagadce też to znalazłem ale ja chce tylko z tamtąd WYJŚĆ!Sam nie pokonam 3 fire devili i berserka nawet nie mam zarcia.Pomużcie prosze.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#237 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 05 2004
|
![]() Maszeruj albo giń!, zabrzmiałoby lepiej ;p
![]() |
#238 |
Użytkownik Forum
|
![]() nie wiem o co wam all wszytskim chodzi
pan XIII troche mnie w to wsyztko wciagnal i moglibysmy isc tam na mc i nie wukluczam ze jakbysmy cos znalezli to choc w czesci podzielilibysmy sie znaleziskiem z naszymi "stojaczkami" ale my ivul jestesmy ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#239 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 02 2006
Lokacja: Legnica
Imię: Netilos
Gildia: Predators Army
Świat: Secura
Poziom: 71
Skille: 86/83
Poziom mag.: 6
![]() |
![]() Wywnioskowałem to po postach ludzi którzy byli z tobą tam, chodzi mi o chamskie zachowanie wobec nich, traktując ich jak przedmioty, a na końcu bez słowa zostawiając ich pod pustynią.
Co do moich poszukiwań to wcale ich nie zakończyłem, i nie wiem po czym wywnioskowałeś że zajełem się expieniem ;/
![]() |
#240 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 05 2006
Lokacja: Zielona Góra
Stan: Na emeryturze
Imię: Sante Mefisto
Profesja: Elder Druid
Świat: Xerena
|
![]() Wracam do tematu po dluzszej nieobecnosci z powodu wyjazdu
![]() ![]()