|
Notki |
Furora Wydarzenia ze świata Furora Moderowanie nowych tematów na tym forum zostało włączone. Proszę pilnie czekać na akceptację tematu. Moderowanie postów w niektórych tematach zostanie włączone. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#2841 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 11 11 2006
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Knight
Świat: Calmera
![]() |
![]() @krytyk
Troche w tym co napisałeś racji jest ,ale nie wszystko ![]() edit: Cytuj:
![]() @down Racja że vision nie mają odrobić lvl ,bo nie są tak głupi żeby expić podczas wojny.(no i jak by expili to by dusski ich tępili i było by więcej fragów dla nich i moe dlatego nie expią? ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez MagField - 29-01-2007 o 16:11. Powód: śmiech na sali |
|
![]() |
|
![]() |
#2842 |
Zbanowany
|
![]() Najpierw o Peji, teraz o Mc Baku i innych "Raperach" ludzie to forum o wydarzeniach z Furory, jeżeli chcecie oceniać czyjeś kawałki to
a) wejdzcie sobie na www.hh.pl b) piszcie sobie o rapie na tibia.pl ale w dziale w którym będzie to bardziej adekwatne do tematu niż wydarzenia z Furory btw Dookola Vision powstala taka propaganda ze noobki z innych servow mysla ze Vision są mastah i że są na drodze ku wygraniu wojny - Vision tej wojny NIGDY nie wygra, pomimo swojego zgrania i pvp, mogą jedynie przeciągać ją tymi swoimi sneakami w nieskonczonosc ale co Duski straca to odrobia wiec wojna w ten sposob moze ciagnac sie w nieskonczonosc. Wiem, ze za chwile ktos z Vision napisze ze o to im chodzi. Ale do wygrania wojny im jeszcze daleko. Bo Dusk giną ale expią i straty odrabiają, a Vision deda za bardzo nie ma jak odrobic. Tyle. |
![]() |
![]() |
#2843 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 01 2007
Lokacja: Carlin
Imię: HIDDEN
Profesja: Paladin
Gildia: SZUKAM!!!!
Świat: Furora
Poziom: 8+
Skille: 22/18
Poziom mag.: 2
|
![]() a to dziwne bo odrobili... i katrila i po czesci imargam sendrius wbil lv wiec nie mow bzdur ziomek
|
![]() |
![]() |
#2844 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 06 2005
Stan: Niegrający
Świat: Aurora
|
![]() Więc jest nas juz 2 w tych 10 % populacji, bo ja na pewno nie spamuje głupot,.. ^^
A co do piosenki nie bede komentowal bo nie lubie HHP. Bye.
Ostatnia wizyta: 21-01-2008 o 20:41 |
![]() |
![]() |
#2845 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 01 2005
Lokacja: Kraków
Świat: Na emeryturze
|
![]() Cytuj:
A ludzie z Vision nie dedają ![]()
![]() |
#2846 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 06 2005
Lokacja: Na wyspie
Imię: Na Emeryturce
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Sunblade
|
![]() Dookola Vision powstala taka propaganda ze noobki z innych servow mysla ze Vision są mastah i że są na drodze ku wygraniu wojny - Vision tej wojny NIGDY nie wygra, pomimo swojego zgrania i pvp, mogą jedynie przeciągać ją tymi swoimi sneakami w nieskonczonosc ale co Duski straca to odrobia wiec wojna w ten sposob moze ciagnac sie w nieskonczonosc.
Wiem, ze za chwile ktos z Vision napisze ze o to im chodzi. Ale do wygrania wojny im jeszcze daleko. Bo Dusk giną ale expią i straty odrabiają, a Vision deda za bardzo nie ma jak odrobic. Tyle.[/quote] Ile mozna odrabiac lev? Predzej znudzi im sie odrabianie leveli niz kogos zabijanie chyba to logiczne. Duski juz ta wojne przegraly a taifun jak zwykle jak jest wojna nagle ma zaleglosci w szkole lub pzreprowadze lol nob i tyle. Poprostu niechce uniknac kompromitacji i niejest aktywny... Zreszta jesli by nawet byl to glowy do wojen niema. Kazdy z was pisze oprocz smerfu i vison( bo ludzie z duskines sa slepo zapatrzeni w taifuna co jest ich bledem) ze niewiadomo co wie a tak naprawde to tylko wasze domysly...
#2847 |
Zbanowany
|
![]() Ze Taif nie jest w wojnie aktywny to sie zgodze, ale co on moze zrobic, w jaki sposob moze wykazac sie aktywnoscia skoro np na taka miejscowke na dtd nie ma opcji wejsc i cokolwiek komukolwiek z Vision zrobic. Wg mnie zbyt duzy nacisk w wojnie polozony jest wlasnie na taifa, moze i h level ale w duskach jest sporo innych sorcow/druidow/palkow ktorzy moga cos w tej wojnie zdzialac, on sam nic nie zdziala.
"Duski juz ta wojne przegraly" - Pawle Mucha, napiszesz tak dopiero po fakcie dokonanym, wojna na razie się nie skończyła i jeszcze wiele się w niej wydarzy. Ostatnio edytowany przez NarroweQ - 29-01-2007 o 16:30. |
![]() |
![]() |
#2848 | |||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 06 2006
|
![]() Jeżeli tak to pardon, ale coś mi sie kojarzyło że był tam przez jakąś chwile...
Cytuj:
Po 2. Może i sie nie oriętuje, ale starczy mi to by sie zapytać 1 członka gildii Vision by mi to powiedział. Raczej tego za plotkę i domysł bym nie uważał skoro są od początku razem w swojej gildii... Po 3. Za experta się nie uważam, możliwe że Ty masz problem z czytaniem ze zrozumieniem, bo nigdzie nie napisałem, że sie uważam za experta... Jeżeli tak napisałem to to wklej... Cytuj:
Pisz troche wolniej bo trudno się rozczytać z tego co sam piszesz. Cytuj:
A Ty niby skąd to wiesz?!
RePenT HeReTiC!!! Know Your Enemy,Because If You Don't Know Your Enemies You Die!!! I Will Punish The Sinners!!! Bullet In Your Head!!! Ostatnio edytowany przez SpAyKeR - 29-01-2007 o 19:45. |
|||
![]() |
![]() |
#2849 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Bo ani Vision ani Dusk tej wojny nie wygraja chyba Ze bedzie jakies wazne wydarzenie (w stylu aristocracy sie do wojny przylacza) bo w obecenej sytuacji dalej Vision bedze 'kąsało' duskow jakas bitwa sie uda duskom itp ale nitk nie zdobedzie miażdzącej przewagi która da zwycięstwo swoja droga jest jakis 'regulamin wojen' w tibi ? bo ja nie znalazlem...
![]() |
#2851 |
Guest
|
![]() |
![]() |
#2852 |
Guest
|
![]() Ciekawe sie zaczyna na furorze robic xD chyba tam wrocimy
![]() Hail and Kill! NABU |
![]() |
#2853 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 06 2006
|
![]() Byś mógł więcej coś napisać pomyłka z mojej strony.. Ale nie Ty nic innego nie napiszesz bo Cie na to nie stać, zbyt ubogie słownictwo...
@Noman Jeżeli wiesz to trzymaj to dla siebie, ja tylko napisze informacje taką jaką podają członkowie gildii tam gdzie był Montura. Nie nie wiem kim jest Kalashnikow, ale jak zapewne mam sie domyślać pod nim sie kryje Spoxster, zresztą nie znam tu każdego nicku każdego chara z furory... Pamięci komputerowej nie mam...
#2854 |
Zbanowany
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2855 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 01 2007
Lokacja: Daleko
Profesja: Rookstayer
Skille: 16/20
|
![]() czyzby Duskiness mass log ? :> 20:00
bedzie akcja ? beda new fragi ? bedzie film ? hyhy ^_-
Vampire of Blink [26]: z czego leci aol ? Sardor Quil [22]: przyniesiesz pare torchów? Sardor Quil [22]: bo ciemno Terse Nyro [19]: jakie skile masz ? Inx Gibon [50]: eng pls Terse Nyro [19]: co to? Lord Kreg [12]: sell wentka Ostatnio edytowany przez iNx - 29-01-2007 o 21:07. |
![]() |
![]() |
#2856 |
Zbanowany
Data dołączenia: 11 11 2006
Profesja: Knight
Świat: Calmera
![]() |
![]() @up
A możesz sie nie podniecać?Prędzej vision wbije fragi na mass logu dussków haha ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2858 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 04 12 2006
Imię: Fusov
Profesja: Sorcerer
Poziom: 10
Skille: 15/14
Poziom mag.: 4
|
![]() [CHAR]Demthes[/CHAR] wyszedł z [GUILD]Duskiness[/GUILD].
Ekipa Taifuna traci ludzi ;> [CHAR]Lechista'gru[/CHAR] i [CHAR]Patriarh'gru[/CHAR] wywaleni, [CHAR]Kolek el'baq[/CHAR] wyszedł podobnie jak [CHAR]Demthes[/CHAR], siedzi teraz w [GUILD]Aristocracy[/GUILD]. Ciekawe co bedzie z Demthesem, bo Lechista z Patriarh założyli jakąś guild ;s |
![]() |
![]() |
#2859 |
Zbanowany
Data dołączenia: 24 08 2005
Lokacja: Kraków
Profesja: Royal Paladin
![]() |
![]() @up zaplacili za wolnosc? czy tylko wyszli
|
![]() |
![]() |
#2860 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 01 2007
Lokacja: Daleko
Profesja: Rookstayer
Skille: 16/20
|
![]() Cytuj:
![]() ![]()
Vampire of Blink [26]: z czego leci aol ? Sardor Quil [22]: przyniesiesz pare torchów? Sardor Quil [22]: bo ciemno Terse Nyro [19]: jakie skile masz ? Inx Gibon [50]: eng pls Terse Nyro [19]: co to? Lord Kreg [12]: sell wentka |
|
![]() |