![]() |
#2581 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 06 2006
Lokacja: ok. Rybnika
Imię: Fingregher
Gildia: Pink Shoes in Public
|
![]() Cytuj:
Ps. Nie powiesz mi chyba że Illu, Mayheim czy Franco to osoby niezastąpione - bo takich nie ma... Aha no i chyba da się wygrać wojne bez takiego Pk ![]()
![]() |
|
![]() |
#2582 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 01 2007
Lokacja: Knw
Stan: Na Emeryturze
Imię: M@ti
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Last Sunrise
Świat: Obsidia
|
![]() Cytuj:
![]() ![]()
Hail & Kill ~Squat till you puke~ ...You stand alone,ten plates in the hole.Its you versus the weight.You are thinking."Im gonna get up" But you will,yeah you will pule.Yeah it will be hard getting off the crapper the next couple days.But it will worth,cuz when there is chalk on your hands and sweet on your back there is no better place in the world.This is pain.This is animal... CAN YOU HANDLE IT? |
|
![]() |
![]() |
#2583 |
Użytkownik Forum
|
![]() 08:43 Yaugardo [80]: could u tell me a reason?
08:43 Mannow [140]: you are planning on joining them muhahauhauhauahua zmiutl mnie śmiechem. No to panowie... Ja pi******* takie coś nie mowcie ze et za free ubija ... bo jak widac 2 strona robi to samo ![]() Mannow KOcham Cie ![]() |
![]() |
![]() |
#2584 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 25 02 2006
Lokacja: Jelenia Góra
Stan: Usunięty
Imię: Angatevon/Blacov
|
![]() Cytuj:
Olejcie to jakies smieszne spotkanie Acr'a i zbierzcie sie all na vencie czy na guild chacie ale doslownie kazdy zeby byl i przedyskutujcie wszystko od poczatku. Bo to nie Ng stalo sie lepsze, tylko wy zaczeliscie pierdolic robote. Po pierwsze musicie popracowac nad waszymi ludzmi, skonczyc z random pk i thiefowaniem na pacc i przedewszystkim zdyscyplinowac sie, dobrze by bylo zwiekszyc wasza aktywnosc, bo ng znow coraz chetniej expi. Tak wiec do dziela chlopaki, mysle ze znow przemyslana akcji ostudzi troche Ngersow, aha wiem wiem ze na open battle tchorze nie wyjda ale dobrze zaplanowany snake attack moze byc rownie skuteczny /Anga |
|
![]() |
![]() |
#2585 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 11 2005
Lokacja: Tomaszow Mazowiecki
|
![]() Od dawna mowilem
ze suv nie zrobi nic, bedzie sie powolywal na lagi ale do ET nie wstapi. Malo tego przylaczy sie do NG we wlasciwym czasie. Czyzby ten czas wlasnie nadszedl ![]() Kiroy czy nadal nie masz ochoty strzelac sie z suvem ![]() Ryba co cie obchodzi ze padaja polakie nooby od pk, rob swoje bo co te polskie noby zrobily dla ciebie ![]() |
![]() |
![]() |
#2586 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 03 2006
Lokacja: Bydgoszcz
![]() |
![]() @Anga
Zlote slowa! W zupelnosci sie z toba zgadzam. Z poczatku myslalem, ze ET nie da szansy NG, ale niestety cos zaczelo sie psuc. Odkad pamietam zawsze klutnie Polakow i ich brak zgrania doporwadzaly do przegranej. Tutaj niestety nastepuje podobna sytuacja... |
![]() |
![]() |
#2587 |
Użytkownik Forum
|
![]() 12:15 Yaugardo [80]: masz jakas kase moze;/
12:15 Mentor de'Vrie [114]: nie 12:15 Yaugardo [80]: ![]() 12:16 Yaugardo [80]: huj runki porobie 12:16 Yaugardo [80]: ![]() 12:17 Yaugardo [80]: mentor a jak myslisz 12:17 Yaugardo [80]: wy rektutujecie do et? 12:17 Mentor de'Vrie [114]: nie wiem 12:17 Yaugardo [80]: ![]() ![]() 12:17 Mentor de'Vrie [114]: jak dalbys passy to by cie przyjeli 12:18 Yaugardo [80]: :d 12:18 Mentor de'Vrie [114]: dalbys? 12:18 Mentor de'Vrie [114]: to oni by juz logowali w niego i by grali 12:18 Yaugardo [80]: ja i tak po hacku jestem 12:18 Mentor de'Vrie [114]: i by ci runki wlzyli Kiroy Rybka Gal O czy on mowi do mnie ![]() |
![]() |
![]() |
#2588 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 06 2006
Lokacja: ok. Rybnika
Imię: Fingregher
Gildia: Pink Shoes in Public
|
![]() Cytuj:
W tej wojnie i Ng posuneło się za daleko zabijając niewinnych ludzi i Et nie pozostało im dłużne. Na 99,9% gdyby przed wojną się dowiedzieli że wspomagałem Et też bym pewnie zaliczył ded'a... Ng jednak w moim wypadku się dało się wyprzedzić ![]() NG nie wyjdzie na oppen battle bo boi się waszych sd - oni po prostu nie mają kim atakować więc wolą pojedyńcze akcje w których nie liczy się siła tylko zgranie i spryt ( na oppen każdy potrafi ciskać F1) ![]()
Ostatnio edytowany przez Fin'er - 30-01-2007 o 13:45. |
|
![]() |
![]() |
#2589 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 25 02 2006
Lokacja: Jelenia Góra
Stan: Usunięty
Imię: Angatevon/Blacov
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#2590 |
Użytkownik Forum
|
![]() huh nie rozumiem zachwan mannowa po dluzszej konwersacji stwierdzil ze jestem free :s dziwny czlowiek
|
![]() |
![]() |
#2593 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 04 2006
Lokacja: Bydgoszcz
|
![]() wiec tak po pierwsze: strazak powiem bez ogródek - pierdol sie
po drugie: spora czesc polakow w et daje passy innym. nie powiem kto, bo az taka swinia nie jestem, ale yaugardo nie dziw sie, ze mentor Cie o to pyta. po trzecie: w et brakuje przywodcy tak jak brakowalo w sobs, i wiem ze tego przywodcy nie znajdziecie, bo go poprostu w waszych szeregach nie ma. a nawet jesli jest dwoch kandydatow - kiroy i ryba - watpie, zeby mieli oni zamiar tak sie na was wydzierac, zebyscie wreszcie zaczeli sluchac. po czwarte: do ng dolaczac nie mam zamiaru, nie podoba mi sie polityka dorpaza oraz azareda, robia oni dokladnie to samo co pephy. moge was za to zapewnic, ze nie pozaluje fraga na NIKIM z et, kto zabije kogokolwiek z moich znajomych bez powodu. to samo zreszta tyczy sie ng - vilarion jednak wyperswadowal mi zabijanie, zalecil rozmowe z mannowem. bo w ng - w przeciwienstwie do et - jest o takich sprawach z kim rozmawiac. po piate: strazak pierdol sie
I wipe it off on tile, the light is brighter this time Everything is 3D blasphemy My eyes are red and gold, the hair is standing straight up This is not the way I pictured me I can't control my shakes How the hell did I get here? Something about this, so very wrong I have to laugh out loud, I wish I didn't like this Is it a dream or a memory? Ostatnio edytowany przez Ptak~ - 30-01-2007 o 17:00. |
![]() |
![]() |
#2594 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#2595 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 28 01 2007
|
![]() Archin pisał ze NG bierze sie za Pits of Inferno...
sciema na jakiegos trapa (wczesniej mowil ze wkrotce w wojnie bedzie niespodzianka) czy pg? ![]() |
![]() |
![]() |
#2596 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 11 2005
Lokacja: Tomaszow Mazowiecki
|
![]() suv
hue hue hue ![]() ale ty maczo jestes hue hue , no kto by pomyslal hue hue wiec najpierw niepozaluj fraga na ludziach ktorzy zabili wielokotnie twojego gejowskiego love ![]() ![]() po drugie - ja sie mam z kim jak to ujales "pieprzyc" a ty ? hue hue masz kogos ? hue hue czy tylko archin ci zostal hue hue po trzecie - nie zabijaj mannowa plaxxx plaxxx bo vilarion bedzie smutny ![]() |
![]() |
![]() |
#2597 |
Użytkownik Forum
|
![]() Strazak a Ty kto do korwy nedzy jestes ze tak kozaczysz o.O. Ponoc w White Wolfah nawet byles ale jakos nie moge Cie skojarzyc bo wydaje mi sie ze takiego palanta w WW nie bylo
![]()
#2598 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 08 2006
Lokacja: Torun
Stan: Aktywny Gracz
Poziom: +++
|
![]() loliku a czemu sie czepiasz? Strazak jak cos napisze to zawsze sie to sprawdza. dobrze pisze jak Avolver to zgraja przydupasow NG albo teraz ET albo Suva napisza ze robi cos nie tak
![]() Strazak nie przejmuj sie idiotami ktorzy juz chyba nawet niegraja ![]() |
![]() |
![]() |
#2599 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 08 2006
Lokacja: Torun
Stan: Aktywny Gracz
Poziom: +++
|
![]() I jeszcze jedno
kiedys najwiecej pekowal suv z kolegami , nie raz moi koledzy mieli z nim problemy a teraz jaka metamorfoza. Suv obronca obsidii hahaha nikt ci nie uwierzy ![]() |
![]() |
![]() |
#2600 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 01 2007
Lokacja: Knw
Imię: M@ti
Gildia: Last Sunrise
|
![]() w 100 % zgadzam sie z suvem
![]() ![]() ![]() ![]()
Hail & Kill ~Squat till you puke~ ...You stand alone,ten plates in the hole.Its you versus the weight.You are thinking."Im gonna get up" But you will,yeah you will pule.Yeah it will be hard getting off the crapper the next couple days.But it will worth,cuz when there is chalk on your hands and sweet on your back there is no better place in the world.This is pain.This is animal... CAN YOU HANDLE IT? |
![]() |