|
Notki |
Furora Wydarzenia ze świata Furora Moderowanie nowych tematów na tym forum zostało włączone. Proszę pilnie czekać na akceptację tematu. Moderowanie postów w niektórych tematach zostanie włączone. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#2881 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
Tak ma pan racje w stu procentach ![]() ![]() Pozdrawiam wszystkich : ) |
|
|
![]() |
#2882 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
TO WIDZISZ ziomek nie dosc ze leja na ciebie koledzy w tibi(bo widze ze juz gildi nie masz HAHAHAA) to jeszcze kumple z rl, PRZYKRE, MUSI CI BYC SMUTNO I TERAZ PEWNIE PLACZESZ W KĄCIE ale nie przejmuja sie JESTESMY Z TOBA HAHAHA. I ja nie robie z siebie IDIOTY twoj stary zrobil IDIOTE, ja napisalem prawde, i w ogole wez sie tutaj nie udzielaj bo niemasz pojecia kozakujesz tylko na forum, a swoim super EK gowno robisz i chcialem ci powiedziec ze bedziesz musial zmienic swiat bo masz hunta 4ever, lepiej bedzie dla wszystkich jak JEBNIESZ Z 10 na krawężnik. Napisales ze masz wejscie na TS no stary OMG jaki ty jestes RZEZNIK OMG mozesz gadac z Taifunem NO CO TY w[][]FF bede mogl kiedys zrobic sobie z toba ss-a w DP, przeciez ty masz WJAZD NA TS-a H@H@HH@H@H@ POLEGLEM.pozdro |
|
![]() |
#2883 |
Guest
|
![]() omg oceT pojebalo Cie ? nie pisz juz tak bo przed chwila spadlem z krzesla ostatni raz takie cos !
![]() ![]() Pzdr ![]() |
![]() |
#2885 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 24 11 2004
Lokacja: Płock
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Furora
Poziom: 60
Poziom mag.: 50
![]() |
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#2886 |
Zbanowany
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2887 |
Guest
|
![]() |
![]() |
#2888 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 12 2006
Lokacja: Warszawa
Gildia: No Name/Fraternitas
Świat: Furora/Nebula
Poziom: 100
Skille: 23
Poziom mag.: 65
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2889 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 05 2005
Wpisy bloga: 2
Imię: Imargam
Profesja: Elite Knight
Gildia: Ekipa Misia
Poziom: 327
Skille: 104/102
Poziom mag.: 10
|
![]() Ocet to nordmark , potwierdzam . ;>
Zdrowi na umyśle mają o wiele więcej wyobraźni niż ci, którzy są naprawdę chorzy. Wygadują głupstwa, wymyślają nieprawdopodobne rzeczy. Naprawdę chorzy są łatwo rozpoznawalni. Tkwią głęboko w swoim szaleństwie, osaczeni nim, bezsilni. Nawet szaleństwo ma swoją logikę.
|
![]() |
![]() |
#2890 |
Guest
|
![]() |
![]() |
#2891 |
Użytkownik Forum
|
![]() @ Mroczno
moze bys pg na kyrze odjebal a nie ze na mf nie masz hajsu ; >
#2892 |
Guest
|
![]() Hehe loal czlowieku ktos Ty ? : D
|
![]() |
#2893 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 01 2007
Lokacja: B-stok
Imię: Montura
Świat: furora
Poziom: 170
|
![]() Ja sie nie musze pod nikogo podszywc. Nikomu w tibi nie mowilem ze zalozylem konto na tibia.pl ale jesli ktos ma jakies watpliwosci co do tego czy mowie prawde to prosze pytac lub dzwonic(vision ma moj numer komy).
|
![]() |
![]() |
#2894 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 09 2005
|
![]() Name: Mateusz Dragon Wielki
Sex: male Profession: Elder Druid Level: 279 ojojojojoj i po co ci byla ta wojna taif? ![]()
#2895 |
Guest
|
![]() @Kumulus i inne neo dzieci
oceT jest jaki jest ale przynajmniej nie pierdoli bzdor i nie rozpowiada na forum plotek tak jak wy. To ze was kara na forum i w rl by was zniszczyl samym wzrokiem to juz wasz problem, przyzwyczajcie sie.. Ciekawe co petroBot(Bartek) porabia, Taifun(Łukasz) w koncu zrozumial ze tibia to gowno. |
![]() |
#2896 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 10 2006
Stan: Aktywny Gracz
|
![]() @up
taaa boi sie wyjsc z pz a nie zrozumial ze tibia to gowno tylko mass log vision i odrazu kozaki z duskow ofline albo w pz taki baran nigdy nie zrozumie co to rl zycie |
![]() |
![]() |
#2897 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 03 03 2006
Lokacja: Czerwionka
![]() |
![]() siemka wrucilem z woja i zastalo mnie are niespodzianek w hacie stara mi neta odlonczyla wien musze zalorzyc nowego ma ktos neta z plusa ery czy orange??? jak sie sprawuja??? dzialo sie cos ciekawego na furorze od 9 miesiency ominelo mnie cos?????
|
![]() |
![]() |
#2898 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 10 2006
Stan: Aktywny Gracz
|
![]() @up
nety od dostawcow telefoni komrkowej z tego co wiem nie za dobrze spisuja sie jesli chodzi o tibie, dlugie freezy i lagi |
![]() |
![]() |
#2899 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 03 03 2006
Lokacja: Czerwionka
![]() |
![]() no to moze jakies porady co pod laptopem w miare sie sprawuje tak zebym niemusial zato placic niewieadomo ile.... aha i jak zaistalowac tibie pod linuxem klientam ama sciagnientego juz
|
![]() |
![]() |
#2900 |
Zbanowany
Data dołączenia: 15 09 2006
Lokacja: Ino
Imię: Zili Zelin
Gildia: Cze
|
![]() No i stało sie Taifun nie jest juz 2 jesli chodzi o exp , Mateusz Dragon wielki wyrównał sie z Taifunem :> Pzd
|
![]() |