![]() |
#102 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 01 2004
|
![]() Jeszcze co do tych hunterkow, jest 1 przez wielu graczy znienawidzony pit tego oto przeciwnika, każdy chyba sie juz domysluil gdzie
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#103 |
Użytkownik Forum
|
![]() Jestem druidem o skillach:
11 lv. wkrotce 12 lv. 11 mlv. 17 sword fighting 19 shieldnig Na jakiego potwora moge isc sam(Niedaleko Thais) zeby nie zginac i znaleść troche ciekawszych zeczy? |
![]() |
![]() |
#104 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 07 2004
Lokacja: Dębica
![]() |
![]() roty, orki, trolle, no i minotaury (zwykłe). to w sumie tyle =]
|
![]() |
![]() |
#105 |
Guest
|
![]() po mojemu to zamiast na jakies orki( z ryzykiem ze jakis nOOb zluruje cos lepszego (lidera) bym radzil chodzic na dwarfy do kopalni dwarfow kolo kazodronu, jednakze zawsze z kiolkoma hmm i gfb poniewaz nieraz guardy lurujom<lol>
Rurewonu(Pacera) 18 lvl 27 mlvl skile: 19/21 Pozdrawiam |
![]() |
#106 |
Użytkownik Forum
|
![]() Jak moge sie dostac do rotwormow i minotaura w jaskini przy polnocnym wyjsciu z Thais?(po wysciu z miasta w lewo i do domu po schodach w dol a pozniej do gory i widac arene z ROT I MINO czasem)Razem z kumplem obeszlem cala arene i nie znalezlismy zadnego zejsca.
Ps. O co chodzi z tymi plusami ktore mozna dawac innym uzytkownikom i jak je rozdawac?? |
![]() |
![]() |
#107 |
Użytkownik Forum
|
![]() Czy z takimi skilami i brońmi moge isc na cyklopy albo na cos mocniejszego?Oraz czy moge isc sam czy musze isc np. z 10 lv. ryceżem?Czy cyklopa mozna szybko rozwalic HMMami i Firebalami??
Jestem druidem po pierwsze (to juz pewnie wiecie ![]() 12 lv. nareszcie ![]() 12 mlv 18 sword fighting 19 shieldnig mam: -longsworda 17 atk 14 def -scale armor 9 def -dvarven shield 26 def -chain legs 3 def -leather boots 1 def -soldier helm 5 def |
![]() |
![]() |
#108 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 07 2004
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#109 |
Guest
|
![]() Jestem sorkiem:
19 lvl 22 mlvl 19 sworda (serpent) 22 shielda (dwarven) 42 fishingu tylko nie umiem za bardzo grac (tez sobie klase wybralem...) Co mam bic? |
![]() |
#110 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 29 08 2004
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#111 |
Użytkownik Forum
|
![]() czy na 10lvl i 3mlvl zabije solo zwyklego minosa.... (moj EQ: Chain armor, Carlin S. Copper shield, Leather Shoes i Legs)... I na jakie potworki moge isc z tym zeby zarobic i ulepszyc sprzet...????
PS. Czy moge z tym zabic solo Rota?? z gory dzieki za odpowiedzi
#112 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 29 09 2004
|
![]() na czym mam expowac zeby kasa za runki sie zwracała(mniej więcej) i żeby exp był przyzwoity jak na ten lvl??
sorc(chwilowo bez paca), 36lvl, 50 magic lvl, eq blue robe, crus helmet, ss, dragy shield(niedlugo wymienie na vamp), k legi i p amulet...... jeżeli guardy to w której kopalni i na którym poziomie(tak żeby resp był taki zebym dawal rade z monkami i z runami i zeby nie bylo geomancerow) pozdro ![]() |
![]() |
![]() |
#113 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 07 2004
Lokacja: W domu
![]() |
![]() Solo dasz rade 1 minosowi. Rotworm zabije cię
![]() P.S polecam ci nabić do 10mevl sprzedając bp HMM (od bo nie wiele ci brak do robenia już HMM). W ten sposób bedziesz mógł kupić lebszy exwipunek i możliwe, że rotwormowi dasz rade solo. Pozdrawiam BOFIRO
#114 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 06 2004
Lokacja: Bezdomny z Gor Krańca Swiata
![]() |
![]() Cytuj:
uklep lepszy mlev przez robienie hmmow. kup p-set, dwarven shield. w sumie to jakies 3 bp of hmm... lepiej nie proboj lac rotow. jednemu _moze_ dasz rade... minoski tez sobie lepiej odpusc. lepiej lej trolle i bugi dopuki nie zdobedziesz lepszego eq... btw na jakim swiecie jestes i w jakim miescie? re up: hmmy mozna robic juz na 3 mlev
I feel like 11 years old nOOb... Nie jestem podrecznym manualem. Moje gadu-gadu nie sluzy do spamowania mnie. ![]() Ostatnio edytowany przez aktus - 30-09-2004 o 23:38. |
|
![]() |
![]() |
#115 |
Użytkownik Forum
|
![]() jestem z venore... mam juz 12lvl, 8mlvl i eq. scale armor, chain legs, copper shield(caly czas
![]() ![]()
www.pajacyk.pl Ostatnio edytowany przez Thomas - 02-10-2004 o 16:16. |
![]() |
![]() |
#116 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 08 2004
Lokacja: Wsrod wspomnien Kolor oczu: niebieskoszare IQ:czasem mysle(...) xD
Stan: Usunięty
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: Yy?
Skille: Zmienne
Poziom mag.: <3
![]() |
![]() z amazonami to bym sie wstrzymal na twoim miejscu. A najlepsze resp minosa jakie znam znajduja sie na foldzie.
Ostatnio edytowany przez Adolphus Elbragol - 02-10-2004 o 15:24. |
![]() |
![]() |
#117 |
Użytkownik Forum
|
![]() no ale na folde mam dosyc dluga drogez venore...
![]()
#118 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 08 2004
Lokacja: Kraków
|
![]() Co Cię tak wzięło na Minotaury. W okolicach Venore masz sporo dziur w ziemi a w nich rtoy w ilosciach hurtowych, z tym ze na Twoim miejscu tobym poczłapał do portu i tam sobie wyszedł na taką sporawą wyspę, jest tam dziura z szybkim respawnem bugów .I dopiero na 14-15 lev. z runkami dla bezpieczenstwa poczłapałbym na roty.A na folde droga długa i mozna jakiegoś GS spotkać
![]()
#119 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 07 2004
|
![]() Gdzie expic sorkiem na 22lvlu i 30 magic? Zaden z moich qmpli knightow nie idzie na blokowanie dragow wiec to odpada, guardy, beholdery? na czym szybko expic?
|
![]() |
![]() |
#120 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 09 2004
Lokacja: gdansk
![]() |
![]() a ja mam fajny sposob kilka ton lootu 1-3kexp
bierzemy 1bp of hmm i dobrze sie chodzi z kolem idziesz do dwarvow na zachod od kazo zaj** respawn zbierasz hatchety możesz także iśc niżej jezeli sie boisz robisz z kolem tak na 3-4-ry wskakujesz do dziury a kolo cie wyciaga jak przeszukasz bie jaskinie ruszacie do fibuli i wszystko sprzedajecie Looot-kilka ton (1500oz=1k)szansa dead (10% bez gfb z gfb i hmm 0%) Exp-zalezy od ilosci ludu od 1 do 3k exp NALEZY BEZZGLEDNIE UWAZAC NA LOOTSTEALERSOW mi dzisiaj wrzucilli do wody loootbag 6ton (120000oz) Ostatnio edytowany przez Ciocia Eustacha - 15-11-2004 o 19:27. |
![]() |