Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Forum ogólne > Wydarzenia ze światów > Obsidia

Notki

Obsidia Wydarzenia ze świata Obsidia

Zamkniety temat.

Opcje tematu
stary 30-01-2007, 18:28   #2601
skarpetad
Użytkownik forum

Data dołączenia: 24 01 2007

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Elite Knight
Świat: obsidia
Poziom: 50
Poziom mag.: )
skarpetad ma numer GG 2630747
Domyślny

glupie minki w*****aja mnie ale o tym za chwile , jeszcze 2 tyg temu tydzien az milo wchodzilo sie na forum i czytalo o kolejnych fragach dla et ogulna euforia , istna sielanka, z czasem to zniklo nie ma tez nowych fragow .
teraz inna sprawa , tak zwani krzykacze na forum pokroju finera ludzie niezwykle pokrzywdzeni przez et wiadomo ze ludzie majacy cos do powiedzenia w tej wojnie nie przejmuja sie tym co tu wypisywane
ale jest jeszzce inny aspekt tej sprawy , 2 czy 3 osoby potrafi zrobic wrazenie jakoby wszyscy byli przeciwko et . poprostu inni sie tutaj nie wypowiadaja albo jest ich malo <STRASZAK RULEZ>
Wogóle sposób myslenia niektórych osób mnie irytuje . ktos mysli ze jezeli wypowie sie pochlebnie o et na forum to potem w grze pephy bedzie chodzil z nim na hunty ? : D Dalej niektorzy prowadza jakąś dziwną polemike ze ng im nic nie zrobilo , skoro im nic nie zrobilo to spoko ale co 2 post jest ich no po chuja ))) Jestescie twardzi macie swoje racje i zdania wniescie cos do gry w tibii a nie na forum prubujesie udowodnic kto jest zly a kto dobry ) Zakładając ze jestem za et , i gdyby mnie jakis evo hawk zabil to nie bluzgal bym od razu na cale et . Tutaj jest 3 wyjscia popierac et , ng , albo nikogo z nich : D Wiec apeluje nie żalcie sie nikomu na forum jak to wam zle , kazdy ma jakies problemy , kture trzeba rozwiazywac samemu i to w grze a nie tutaj udawac pokrzywdzonego , wiec przestancie pierdolic i nie nabijajcie beznadziejnych postow . Analfabeci zyja wokol nas Jezeli zauwazyles cos ciekawego na obsidii to pisz , taka jest mysl przewodnia nikt na to nie zwraca uwagi i sory za wywody nie na temat ale krew sie gotuje naprawde , pozdro all
Hail ET
skarpetad jest offline  

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 30-01-2007, 18:28   #2602
skarpetad
Użytkownik forum

Domyślny

glupie minki w*****aja mnie ale o tym za chwile , jeszcze 2 tyg temu tydzien az milo wchodzilo sie na forum i czytalo o kolejnych fragach dla et ogulna euforia , istna sielanka, z czasem to zniklo nie ma tez nowych fragow .
teraz inna sprawa , tak zwani krzykacze na forum pokroju finera ludzie niezwykle pokrzywdzeni przez et wiadomo ze ludzie majacy cos do powiedzenia w tej wojnie nie przejmuja sie tym co tu wypisywane
ale jest jeszzce inny aspekt tej sprawy , 2 czy 3 osoby potrafi zrobic wrazenie jakoby wszyscy byli przeciwko et . poprostu inni sie tutaj nie wypowiadaja albo jest ich malo <STRASZAK RULEZ>
Wogóle sposób myslenia niektórych osób mnie irytuje . ktos mysli ze jezeli wypowie sie pochlebnie o et na forum to potem w grze pephy bedzie chodzil z nim na hunty ? : D Dalej niektorzy prowadza jakąś dziwną polemike ze ng im nic nie zrobilo , skoro im nic nie zrobilo to spoko ale co 2 post jest ich no po chuja ))) Jestescie twardzi macie swoje racje i zdania wniescie cos do gry w tibii a nie na forum prubujesie udowodnic kto jest zly a kto dobry ) Zakładając ze jestem za et , i gdyby mnie jakis evo hawk zabil to nie bluzgal bym od razu na cale et . Tutaj jest 3 wyjscia popierac et , ng , albo nikogo z nich : D Wiec apeluje nie żalcie sie nikomu na forum jak to wam zle , kazdy ma jakies problemy , kture trzeba rozwiazywac samemu i to w grze a nie tutaj udawac pokrzywdzonego , wiec przestancie pierdolic i nie nabijajcie beznadziejnych postow . Analfabeci zyja wokol nas Jezeli zauwazyles cos ciekawego na obsidii to pisz , taka jest mysl przewodnia nikt na to nie zwraca uwagi i sory za wywody nie na temat ale krew sie gotuje naprawde , pozdro all
Hail ET
skarpetad jest offline  
stary 30-01-2007, 18:35   #2603
skarpetad
Użytkownik forum

Domyślny

Hail ET
skarpetad jest offline  
stary 30-01-2007, 18:35   #2604
skarpetad
Użytkownik forum

Domyślny

przepraszam ale net :/

Ostatnio edytowany przez skarpetad - 30-01-2007 o 18:37. Powód: slaby net )
skarpetad jest offline  
stary 30-01-2007, 18:36   #2605
Dani-Chemics
Użytkownik forum

Dani-Chemics's Avatar

Data dołączenia: 22 01 2007
Lokacja: Poznań

Świat: Obsidia
Poziom: 38
Poziom mag.: 5
Dani-Chemics ma numer GG 6054097
Domyślny

Przykład :
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez skarpetad Pokaż post
<STRASZAK RULEZ>
Błagam zainstaluj Fire Fox'a i sprawdzaj ortografie ... po takich postach moje oczy --->
Dani-Chemics jest offline  
stary 30-01-2007, 18:40   #2606
axio90
Użytkownik Forum

axio90's Avatar

Data dołączenia: 13 08 2006
Lokacja: Torun

Profesja: Royal Paladin
Poziom: +++
Domyślny

Dani-Chemics a nie przyszlo Ci do glowy ze moze skarpetad napisal tak specjalnie (celowo, z rozmyslem, z premedytacja ) ?
axio90 jest offline  
stary 30-01-2007, 18:44   #2607
strazak
Użytkownik Forum

strazak's Avatar

Data dołączenia: 23 11 2005
Lokacja: Tomaszow Mazowiecki

Domyślny

lolik
Oj bylem bylem wilkiem, pamietam jakim noobem wtedy bylem i jak wielu nobow tam wtedy bylo. Jak sie wszyscy do NG podlizywali szczegolnie do Kiroya i Xarabka Wcale nie tesknie do tamtych czasow.
Z ludzi z jajem pamietam tylko Rybe.

Ostatnio edytowany przez strazak - 30-01-2007 o 18:46.
strazak jest offline  
stary 30-01-2007, 18:51   #2608
^Trial^
Użytkownik Forum

^Trial^'s Avatar

Data dołączenia: 05 12 2006

Domyślny :p

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez axio90 Pokaż post
Dani-Chemics a nie przyszlo Ci do glowy ze moze skarpetad napisal tak specjalnie (celowo, z rozmyslem, z premedytacja ) ?

no jeszcze niewidziałem aby ktos z powodu neta rypnął az tyle postów.
Nie zebym myslal ze celowo ale..

Strazak@
Niektore opinie na czyiś temat moglbys pozostawic dla siebie.
Nie twierdze ze to nie prawda, ale to tylko wzbudza niepotrzebne konflikty.
^Trial^ jest offline  
stary 30-01-2007, 19:04   #2609
Dani-Chemics
Użytkownik forum

Dani-Chemics's Avatar

Data dołączenia: 22 01 2007
Lokacja: Poznań

Poziom: 38
Poziom mag.: 5
Dani-Chemics ma numer GG 6054097
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez axio90 Pokaż post
Przeszło mi to przez myśl .. ale nie widze w tym sensu .. Ty widzisz ? EoD blisko rozpadu..
Dani-Chemics jest offline  
stary 30-01-2007, 19:14   #2610
Gal'axy
Użytkownik Forum

Gal'axy's Avatar

Data dołączenia: 27 01 2007
Lokacja: Knw

Stan: Na Emeryturze
Imię: M@ti
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Last Sunrise
Domyślny

dobra w*****lem sie na fozivo :S ale juz mi przeszlo ;p

~Squat till you puke~

...You stand alone,ten plates in the hole.Its you versus the weight.You are thinking."Im gonna get up"
But you will,yeah you will pule.Yeah it will be hard getting off the crapper the next couple days.But it will worth,cuz when there is chalk on your hands and sweet on your back there is no better place in the world.This is pain.This is animal...

CAN YOU HANDLE IT?

Ostatnio edytowany przez Gal'axy - 30-01-2007 o 21:31.
Gal'axy jest offline  
stary 30-01-2007, 19:17   #2611
Qxwaaatz
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 28 01 2007

Domyślny

kurwa mac ale sie w*****lem !!! Zlapalem hunta praktycznie za nic doi huja
Patrzcie - expie na guardach , poszedlem po manasy wpierdolil sie 28 sorc i expi to go wyjebalem ale sie narzucal wiec wziolem mu lota (chujowego ale to szczegol) , dobra mniejsza z tym, potem probowal mnie gonic (lol nie wiem co chcial zrobic) i padl na guardach Ale chuj z tym, ide do ab a tu arifo i dwoch typkow mnie napeirdala ok padlem. Whuj manasow i uhow zdobyli bo akurat pech chcial ze mnie przylagowalo i combo... Mniejsza z tym , pytam sie co i jak , i Arifo mowi ze mam zaplacic do Ab 15 k. Ok powiedzialem ze spoko , wyslalem parcelem a ten cfel mowi ze mam jeszce bohy wyslac !!! omg Powiedzialem mu ze nie stac mnie a on Hunted 4ever ! Zwracam sie do was o pomoc, zaplacilem uczciwie a ten leser to jak z tym przyslowiem, "Dac palca to chce reke.." Kiroy wyslalem ci kase na wojne jeszce kiedys , wiec prosze uprzejmie , moglbys cos w tej sytucaji pomoc? Odp plz
Qxwaaatz jest offline  
stary 30-01-2007, 19:37   #2612
Dodi Brae
Użytkownik Forum

Dodi Brae's Avatar

Data dołączenia: 06 12 2005
Lokacja: Szczecin

Stan: Początkujący
Imię: Dodi Brae
Profesja: Knight
Gildia: Rambo Style
Domyślny

@ Qxwaaatz
Z twojej opowiesci wynika ze ukradles loota a pozniej jeszcze wlasciciela tego lootbagu zabiles albo
przyczyniles sie do jego deda ! Sory ale to nie wyglada dobrze.

@ Strazak daj spokoj Suvowi jego prawo robic to na co ma ochote podobnie jak reszta graczy.

@ wszystkich moich kolegow
Przeskanujcie kompa uzywajac PestPatrol albo TDS-3 z biegiem czasu mam coraz mniej kolegow i niechcial bym stracic przez haka tych ktorzy jeszcze mi pozostali.

Piotrek

Ostatnio edytowany przez Dodi Brae - 30-01-2007 o 19:40.
Dodi Brae jest offline  
stary 30-01-2007, 19:43   #2613
Qxwaaatz
Użytkownik Forum

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Dodi Brae Pokaż post
@ Qxwaaatz
Z twojej opowiesci wynika ze ukradles loota a pozniej jeszcze wlasciciela tego lootbagu zabiles albo
przyczyniles sie do jego deda ! Sory ale to nie wyglada dobrze.

@ Strazak daj spokoj Suvowi jego prawo robic to na co ma ochote podobnie jak reszta graczy.

@ wszystkich moich kolegow
Przeskanujcie kompa uzywajac PestPatrol albo TDS-3 z biegiem czasu mam coraz mniej kolegow i niechcial bym stracic przez haka tych ktorzy jeszcze mi pozostali.

Piotrek
Dode ale posluchaj! Ten kolo 28 sorc wjebal sie w respa wiec mialem prawo go stamtad wyrzucic. A ze nie chcial to zrobilem to w malo cywilizowany sposob.. Ale o to chodiz ze pomimo iz wyslalem to co mialem wyslac ten Arifo ciagle a waty i jeszce na dodatek poweidzial ze mam hunted 4ever...
Qxwaaatz jest offline  
stary 30-01-2007, 19:48   #2614
mOreg
Użytkownik Forum

mOreg's Avatar

Data dołączenia: 14 01 2007

Profesja: Elder Druid
Poziom: 50+
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Gal'axy Pokaż post
Dziekuje z Gory Za Gre, Podziekujcie Fozivo I JEGO PK'rOM , to nie ma sensu.
Guild Left
You have left the guild.

Dla Ryby, i kiroya ;*
Wygrywana wojna staje się przegraną.
Co się dzieje!?
Wygrywamy we fragach, i co z tego.
A tu tyle osób miesza się w inne sprawy...
mOreg jest offline  
stary 30-01-2007, 19:54   #2615
Dodi Brae
Użytkownik Forum

Dodi Brae's Avatar

Data dołączenia: 06 12 2005
Lokacja: Szczecin

Stan: Początkujący
Imię: Dodi Brae
Profesja: Knight
Gildia: Rambo Style
Domyślny

@Qxwaaatz
Jezeli wyszedles z kopalni po manaski to zrezygnowales w tym momencie z expienia w tym miejscu. Jezeli ktos przyszedl a Ciebie nie bylo to zajal to miejsce dla siebie.

Niemoze byc przeciez tak ze ktos np .Qxwaaatz zostawi labela ze poluje tu i poluje tu mimo ze sprzedaje lota, kupuje manaski, jest w szkole.
Takie jest moje zdanie.
Nastepnym razem popros kolege o manaski.
Dodi Brae jest offline  
stary 30-01-2007, 20:00   #2616
Qxwaaatz
Użytkownik Forum

Domyślny

Dodi ale nie chodzi o to. Wiem ze zle zrobilem i dlatego zaplacilem tyle ile chcial. Ale caly moj problem w tym ze on pomimo iz chcial 15 k , gdy zaplacilem chce jeszcze bohy, Jezeli znalazly by sie pieniadze na te bohy , zaplacilbym to kto wie czy znowu nie wymysli drugie bohy albo cos w tym stylu... Nie wiem co zrobic, pewnie new char...
Qxwaaatz jest offline  
stary 30-01-2007, 20:13   #2617
don~
Użytkownik Forum

don~'s Avatar

Data dołączenia: 24 03 2006
Lokacja: Bydgoszcz

don~ ma numer GG 6472095
Domyślny

@Qxwaaatz

Na moje Arifo szukal frajera i znalazl. Sorry, ale tak to wyglada. Ja nigdy w zyciu nie zaplacilbym jakiemus Arifo nawet 1k. To jest gra, wiec nie ma co plakac. Na dodatek grasz na servie pvp, wiec tutaj rzadzi ten kto ma wiekszy level, lepsze umiejetnosci no i kumpli. Ja wiem do kogo moge sapac, a kogo powinienem nie tykac, zeby nie robic sobie problemow i tego sie trzymam. Nieraz po prostu trzeba przyjac, ze zostalo sie wychoojanym, lecz ty zostales wychoojany potrojnie. Raz: wbil ci sie koles na guardy, dwa: ukradles mu loota, w konsekwencji czego padles, trzy: wyslales Arifo 15k . Dobrze, ze nie bylo cie stac na te bohy...

...wiec pomysl jaki bylby obrot sytuacji, gdybys ustapil temu komus kto wbil ci sie na guardy i po prostu stamtad wyszedl .

Ostatnio edytowany przez don~ - 30-01-2007 o 20:15.
don~ jest offline  
stary 30-01-2007, 20:43   #2618
Qxwaaatz
Użytkownik Forum

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez don~ Pokaż post
@Qxwaaatz

Na moje Arifo szukal frajera i znalazl. Sorry, ale tak to wyglada. Ja nigdy w zyciu nie zaplacilbym jakiemus Arifo nawet 1k. To jest gra, wiec nie ma co plakac. Na dodatek grasz na servie pvp, wiec tutaj rzadzi ten kto ma wiekszy level, lepsze umiejetnosci no i kumpli. Ja wiem do kogo moge sapac, a kogo powinienem nie tykac, zeby nie robic sobie problemow i tego sie trzymam. Nieraz po prostu trzeba przyjac, ze zostalo sie wychoojanym, lecz ty zostales wychoojany potrojnie. Raz: wbil ci sie koles na guardy, dwa: ukradles mu loota, w konsekwencji czego padles, trzy: wyslales Arifo 15k . Dobrze, ze nie bylo cie stac na te bohy...

...wiec pomysl jaki bylby obrot sytuacji, gdybys ustapil temu komus kto wbil ci sie na guardy i po prostu stamtad wyszedl .
Na szczescie sa jeszcze na tym jebanym swiecie prawdziwi kumple ktorzy nie sapia tylko na czyjas kase tylko pomaga w potrzbeie, i wlasnie po tym poznaje sie prawdziwych przyjacil, Dani Chemics wieeeelkie GRATZ kurwa dla Ciebie stary , zawsze mozesz na mnie liczyc Naprawde THX 4ALL
Qxwaaatz jest offline  
stary 30-01-2007, 20:53   #2619
don~
Użytkownik Forum

don~'s Avatar

Data dołączenia: 24 03 2006
Lokacja: Bydgoszcz

don~ ma numer GG 6472095
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Qxwaaatz Pokaż post
Na szczescie sa jeszcze na tym jebanym swiecie prawdziwi kumple ktorzy nie sapia tylko na czyjas kase tylko pomaga w potrzbeie, i wlasnie po tym poznaje sie prawdziwych przyjacil, Dani Chemics wieeeelkie GRATZ kurwa dla Ciebie stary , zawsze mozesz na mnie liczyc Naprawde THX 4ALL
Czyli widzisz... Teraz ty jestes gora
don~ jest offline  
stary 30-01-2007, 20:54   #2620
Qxwaaatz
Użytkownik Forum

Domyślny

ta ale bez Daniego chuja bym zrobil
Qxwaaatz jest offline  
Zamkniety temat.

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania