![]() |
#2601 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 24 01 2007
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Elite Knight
Świat: obsidia
Poziom: 50
Poziom mag.: )
![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() teraz inna sprawa , tak zwani krzykacze na forum pokroju finera ludzie niezwykle pokrzywdzeni przez et ![]() ale jest jeszzce inny aspekt tej sprawy , 2 czy 3 osoby potrafi zrobic wrazenie jakoby wszyscy byli przeciwko et . poprostu inni sie tutaj nie wypowiadaja albo jest ich malo <STRASZAK RULEZ> Wogóle sposób myslenia niektórych osób mnie irytuje . ktos mysli ze jezeli wypowie sie pochlebnie o et na forum to potem w grze pephy bedzie chodzil z nim na hunty ? : D Dalej niektorzy prowadza jakąś dziwną polemike ze ng im nic nie zrobilo , skoro im nic nie zrobilo to spoko ale co 2 post jest ich no po chuja ![]() Hail ET |
![]() |
|
![]() |
#2602 |
Użytkownik forum
![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() teraz inna sprawa , tak zwani krzykacze na forum pokroju finera ludzie niezwykle pokrzywdzeni przez et ![]() ale jest jeszzce inny aspekt tej sprawy , 2 czy 3 osoby potrafi zrobic wrazenie jakoby wszyscy byli przeciwko et . poprostu inni sie tutaj nie wypowiadaja albo jest ich malo <STRASZAK RULEZ> Wogóle sposób myslenia niektórych osób mnie irytuje . ktos mysli ze jezeli wypowie sie pochlebnie o et na forum to potem w grze pephy bedzie chodzil z nim na hunty ? : D Dalej niektorzy prowadza jakąś dziwną polemike ze ng im nic nie zrobilo , skoro im nic nie zrobilo to spoko ale co 2 post jest ich no po chuja ![]() Hail ET |
![]() |
![]() |
#2603 |
Użytkownik forum
![]() |
![]() |
![]() |
#2604 |
Użytkownik forum
![]() |
![]() przepraszam ale net :/
Ostatnio edytowany przez skarpetad - 30-01-2007 o 18:37. Powód: slaby net ) |
![]() |
![]() |
#2605 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 22 01 2007
Lokacja: Poznań
Imię: Dani Chemics
Gildia: Escadrone Of Death
Świat: Obsidia
Poziom: 38
Poziom mag.: 5
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2606 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 08 2006
Lokacja: Torun
Profesja: Royal Paladin
Poziom: +++
|
![]() Dani-Chemics a nie przyszlo Ci do glowy ze moze skarpetad napisal tak specjalnie (celowo, z rozmyslem, z premedytacja
![]() |
![]() |
![]() |
#2607 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 11 2005
Lokacja: Tomaszow Mazowiecki
|
![]() lolik
Oj bylem bylem wilkiem, pamietam jakim noobem wtedy bylem i jak wielu nobow tam wtedy bylo. Jak sie wszyscy do NG podlizywali szczegolnie do Kiroya i Xarabka ![]() Z ludzi z jajem pamietam tylko Rybe. Ostatnio edytowany przez strazak - 30-01-2007 o 18:46. |
![]() |
![]() |
#2608 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 12 2006
|
![]() Cytuj:
no jeszcze niewidziałem aby ktos z powodu neta rypnął az tyle postów. Nie zebym myslal ze celowo ale.. ![]() Strazak@ Niektore opinie na czyiś temat moglbys pozostawic dla siebie. Nie twierdze ze to nie prawda, ale to tylko wzbudza niepotrzebne konflikty. |
|
![]() |
![]() |
#2609 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 22 01 2007
Lokacja: Poznań
Imię: Dani Chemics
Gildia: Escadrone Of Death
Poziom: 38
Poziom mag.: 5
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2610 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 01 2007
Lokacja: Knw
Stan: Na Emeryturze
Imię: M@ti
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Last Sunrise
|
![]() dobra w*****lem sie na fozivo :S ale juz mi przeszlo ;p
Hail & Kill ~Squat till you puke~ ...You stand alone,ten plates in the hole.Its you versus the weight.You are thinking."Im gonna get up" But you will,yeah you will pule.Yeah it will be hard getting off the crapper the next couple days.But it will worth,cuz when there is chalk on your hands and sweet on your back there is no better place in the world.This is pain.This is animal... CAN YOU HANDLE IT? Ostatnio edytowany przez Gal'axy - 30-01-2007 o 21:31. |
![]() |
![]() |
#2611 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 01 2007
|
![]() kurwa mac ale sie w*****lem !!! Zlapalem hunta praktycznie za nic doi huja
Patrzcie - expie na guardach , poszedlem po manasy wpierdolil sie 28 sorc i expi to go wyjebalem ale sie narzucal wiec wziolem mu lota (chujowego ale to szczegol) , dobra mniejsza z tym, potem probowal mnie gonic (lol nie wiem co chcial zrobic) i padl na guardach ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2612 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 12 2005
Lokacja: Szczecin
Stan: Początkujący
Imię: Dodi Brae
Profesja: Knight
Gildia: Rambo Style
|
![]() @ Qxwaaatz
Z twojej opowiesci wynika ze ukradles loota a pozniej jeszcze wlasciciela tego lootbagu zabiles albo przyczyniles sie do jego deda ! Sory ale to nie wyglada dobrze. @ Strazak daj spokoj Suvowi jego prawo robic to na co ma ochote podobnie jak reszta graczy. @ wszystkich moich kolegow Przeskanujcie kompa uzywajac PestPatrol albo TDS-3 z biegiem czasu mam coraz mniej kolegow i niechcial bym stracic przez haka tych ktorzy jeszcze mi pozostali. Piotrek Ostatnio edytowany przez Dodi Brae - 30-01-2007 o 19:40. |
![]() |
![]() |
#2613 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#2614 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 01 2007
Profesja: Elder Druid
Poziom: 50+
|
![]() Cytuj:
Co się dzieje!? Wygrywamy we fragach, i co z tego. A tu tyle osób miesza się w inne sprawy... |
|
![]() |
![]() |
#2615 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 12 2005
Lokacja: Szczecin
Stan: Początkujący
Imię: Dodi Brae
Profesja: Knight
Gildia: Rambo Style
|
![]() @Qxwaaatz
Jezeli wyszedles z kopalni po manaski to zrezygnowales w tym momencie z expienia w tym miejscu. Jezeli ktos przyszedl a Ciebie nie bylo to zajal to miejsce dla siebie. Niemoze byc przeciez tak ze ktos np .Qxwaaatz zostawi labela ze poluje tu i poluje tu mimo ze sprzedaje lota, kupuje manaski, jest w szkole. Takie jest moje zdanie. Nastepnym razem popros kolege o manaski. |
![]() |
![]() |
#2616 |
Użytkownik Forum
|
![]() Dodi ale nie chodzi o to. Wiem ze zle zrobilem i dlatego zaplacilem tyle ile chcial. Ale caly moj problem w tym ze on pomimo iz chcial 15 k , gdy zaplacilem chce jeszcze bohy, Jezeli znalazly by sie pieniadze na te bohy , zaplacilbym to kto wie czy znowu nie wymysli drugie bohy albo cos w tym stylu... Nie wiem co zrobic, pewnie new char...
|
![]() |
![]() |
#2617 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 03 2006
Lokacja: Bydgoszcz
![]() |
![]() @Qxwaaatz
Na moje Arifo szukal frajera i znalazl. Sorry, ale tak to wyglada. Ja nigdy w zyciu nie zaplacilbym jakiemus Arifo nawet 1k. To jest gra, wiec nie ma co plakac. Na dodatek grasz na servie pvp, wiec tutaj rzadzi ten kto ma wiekszy level, lepsze umiejetnosci no i kumpli. Ja wiem do kogo moge sapac, a kogo powinienem nie tykac, zeby nie robic sobie problemow i tego sie trzymam. Nieraz po prostu trzeba przyjac, ze zostalo sie wychoojanym, lecz ty zostales wychoojany potrojnie. Raz: wbil ci sie koles na guardy, dwa: ukradles mu loota, w konsekwencji czego padles, trzy: wyslales Arifo 15k ![]() ...wiec pomysl jaki bylby obrot sytuacji, gdybys ustapil temu komus kto wbil ci sie na guardy i po prostu stamtad wyszedl ![]() Ostatnio edytowany przez don~ - 30-01-2007 o 20:15. |
![]() |
![]() |
#2618 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#2619 | |