|
Notki |
Fake'i Zdjęcia troche inne od normalnych... przerobione mniej lub bardziej. Tutaj je znajdziesz. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
|
![]() Stworzyłem mój nowy fake pt. "Black Phoenix".
Spis treści: odcinek 1 - poniżej -------------------------------------------------------------------------- 1. ![]() 2. ![]() 3. ![]() 4. ![]() 5. ![]() 6. ![]() 7. ![]() 8. ![]() Proszę o komentarze. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 11 2006
Lokacja: za górami za fake'ami za 7 tematami
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Loira The Trimera
Profesja: Druid
Świat: Trimera
Poziom: 11
Skille: lol
Poziom mag.: 5
|
![]() nawet fajne ale troche nudne w jednym 7/10 i mam pytanie jak zrobiłeś ten efekt jak już naładował ten miecz.. zdjęcie 7.
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
|
![]() @topic
Takie ni jakie .Widac ,ze w gimie robiles efekty. Ocenic nie ocenie bo sam sie dopiero ucze. ![]() Ale rob dalej.
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 09 2005
Lokacja: Białystok.
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Dziwnie sie zaczyna, ale wiem skad wziales to drabinke xD Narazie nic nie oceniam
Edit: Brzydki domek xD
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 07 2006
Stan: Na Emeryturze
![]() |
![]() Może być, ale krótkie
![]() 6/10 na zachęte ^^ |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
|
![]() czekam na odpowiedz
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 11 2006
Lokacja: Lublin
Stan: Niegrający
Imię: Ostatni druidus
Świat: Grimera
Poziom: 27
|
![]() 4/10 zbytnio mi sie nie podoba bo juz jakies napoczatku wyczuwam dziwna energie
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 01 2007
Lokacja: W domu
Stan: Początkujący
Imię: Elynny Luntin
Profesja: Sorcerer
Gildia: Brak
Świat: Harmonia
Poziom: 8
|
![]() Zapowiada się średnio. Prologu nie oceniam. Fajna drabinka
![]() Nie oceniam prologu. Pozdro, Szymor~ @Edit: Pobrałem obrazek z drabinką, ale nie mam zamiaru wykorzystać ją do fake. Powiększyłem lupą se parę razy. To są chyba zmniejszone ściany, i połączenie przerobionej drabinki. Mam rację?
Ta sygnatura przekroczyła dopuszczalne limity określone w regulaminie Ostatnio edytowany przez Szymorferooor - 30-01-2007 o 21:17. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 06 2006
Lokacja: Polska
Wpisy bloga: 1
Imię: Arkwan Tock
Świat: Askara
Poziom: 13
Skille: brak
Poziom mag.: 11
|
![]() -Brzydkie ściany domku.
-Byś jeszcze 3-4 krzaczki dodał. -Nie ma "says" jest tylko nick,ale przymknę oko. +Fabuła +Czary +Drabina (na początku nie wiedziałem co to jest dzięki poprzednicy). +Outfit. +gimpu jest nie za dużo. 7\10
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 07 2006
![]() |
![]() @Thor
Wiem, że Jestem na tym forum troszku krócej niż ty (nie paczcie na date przyłączenia ![]() ![]() ![]() ![]() @Tronic Czemu nie dajesz drugiego odcinka? Acha xD Tak bardzo chciałeś next części mojego fake'a, że może byś skomcił ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 10 2006
|
![]() 5!/10
![]() -niewidze fabuły -malo!
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 30 01 2007
Świat: Real World
|
![]() Moim zdaniem średnie... Fabuły nie widzę tutaj żadnej... Wyczuwa jakąś moc potem znajduje jakiś miecz i tchnie w niego moc. Następnie wychodzi i idzie tak jakby wiedział wszystko gdzie co i jak...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 01 2007
Lokacja: W domu
Stan: Początkujący
Imię: Elynny Luntin
Profesja: Sorcerer
Gildia: Brak
Świat: Harmonia
Poziom: 8
|
![]() @up:
Bo to jest właśnie część fabuły.. Może ten miecz nim kierował ? :> @topic: Dawaj 2 odcinek! :S Pozdro, Szymor~ @welwets: Barabax (nie wiem jak on się nazywa ![]() ![]()
Ta sygnatura przekroczyła dopuszczalne limity określone w regulaminie Ostatnio edytowany przez Szymorferooor - 31-01-2007 o 10:49. |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
|
![]() LUDZIE! TO JEST JEGO MIECZ I on wybiera się do swojego dawnego przyjaciela.
A teraz bez gadania Odcinek 2. ------------------------------------------------------------------------------------- 9. ![]() 10. ![]() 11. ![]() 12. ![]() 13. ![]() 14. ![]() 15. ![]() 16. ![]() 17. ![]() 18. ![]() ------------------------------------------------------------------------------------- CDN Komentarze proszę. |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 10 2006
|
![]() 6/10
-Fabuła -jak sie dostali do lawy? ----------------- Coraz lepiej przynalmiej chyba 1 fajny fake w ferie ![]()
![]() |
![]() |
#18 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 08 2005
Lokacja: Rabka-Zdrój
![]() |
![]() Ermmm... Cholernie SZTUCZNE te efekty. Dziwne to. Takie jakieś... "lekkie" ?
Ludzix? A cóż to za imię? xD 5/10
![]() |
![]() |
#19 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 01 2007
Lokacja: W piekle pomiedzy Sezem, a Drakonem
![]() |
![]() @up
Też nadal nie wiem ^^ @Top Ładnie zrobion, efekty fajne są ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#20 |
Użytkownik Forum
|
![]() NAWET NAWET xD
bardzo fajny ale nadal mnie interesuje na jakim programie robisz te efekty a teraz: plusy: +trawa +efekty +sam już nie wiem co ![]() minusy: -no zbyt dużo się nie dzieje -ehh.. co to za imie Ludzix ocena: 6/10 co do efektów jak możesz napisać to na gadu:2811465
Twoja sygnatura łamała regulamin z powodu swojej wielkości lub sumarycznej wagi obrazków. Ostatnio edytowany przez welwets - 31-01-2007 o 15:29. |
![]() |
![]() |