|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#22 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 01 2005
Lokacja: III RP
|
![]() Skąd tam sie znalazł komputer NASA?
![]() |
#23 | |
Użyszkodnik
Data dołączenia: 05 02 2004
Lokacja: Festung Breslau
Stan: Początkujący
Imię: Vanhelsen
Profesja: Druid
Gildia: Inner Circle
Świat: Auchindoun
Poziom: 80
Skille: LW/Skin
Poziom mag.: 2k
![]() |
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#24 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 08 2004
Lokacja: Uwiędły Las
![]() |
![]() Kiedyś Ghost lub Kald powiedział, że w przyszłości zegar w Windzie będzie obsługiwał vertex i pixel shadery 123.9a (czy jakoś tak)... i chyba mieli rację...
Jestem przeciwny monopolizmowi, więc Microsoftowi również. @Tapeta Boskie. ![]() Ostatnio edytowany przez Shanhaevel - 30-01-2007 o 18:37. |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
pokrzywa
Data dołączenia: 24 06 2004
Lokacja: malopolska
Stan: Niegrający
Imię: Lobo Destrojer
Profesja: Knight
Gildia: Messangers of Chaos
Świat: Solera
Poziom: 111
Skille: 94/92
Poziom mag.: 7
![]() ![]() |
![]() Vista była defaultowo przystosowywana do obsługi procesorów wielordzeniowych np.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#27 | |
Zbanowany
|
![]() Cytuj:
Co do visty mam chyba jakiś upusty, przy kupowaniu xp było coś o tym wspomniane, ale jak narazie pozostaje na xpku a shit(li)nux mnie nie interesuje , piękny super i przyjemny a żeby coś wgrac ... z resztą temat o Viscie i nie wiem dlaczego inni wyjeżdżają z Linuxem a podziały zawsze były i będą jedni za linuxem inni nie |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Guest
|
![]() Szkoda, mi raczej nie pójdzie - lekko kosmiczne wymagania sprzętowe.
Windows XP Pro~ cały czas się trzyma : ) |
![]() |
![]() |
#29 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 01 2005
Lokacja: III RP
|
![]() to co? Ja jakos nie mam problemow z graniem.
![]() |
#30 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 11 2003
|
![]() Cytuj:
I zeby nie bylo - sam korzystam z XP Pro, czasem odpale pingwina z live-cd. Niestety, ale 4 uzytkownikow (cala nieszczesna rodzina...) komputera w domu nie pozwala mi zbytnio dostosowac komputera do wylacznie wlasnych potrzeb... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#31 | |||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 09 2004
Lokacja: Węgorzewo/Gdańsk
![]() |
![]() Wymagania minimalne Visty:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
![]() |
![]() |
#32 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 23 09 2004
Wpisy bloga: 3
Imię: RC-1262
Gildia: Twoja Stara słucha metalkoru
![]() |
![]() Cytuj:
I zwykłe Ubuntu w trybie bez gui odpalisz na byle śmieciu a oferuje więcej niż Vista ;d Ostatnio edytowany przez Ryłek - 30-01-2007 o 21:04. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#33 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 08 2004
![]() |
![]() Cytuj:
Oczywiście wersja 32bitowa ? Która gówno ma. Zresztą na takiej konfiguracji,jaką napisałeś system ten ma ponoć ledwo chodzić,a o graniu można zapomnieć.
GRUPA TEA TIME REKRUTUJE ; ) OTWARTA DLA WSZYSTKICH FANÓW SPANIAŁEGO NAPARU POSIADAJĄCEGO PONAD DWA TYSIĄCE LAT TRADYCJI. http://www.forum.tibia.pl/group.php?groupid=126 Jesteś fanem Diablo 2 ,ale gra już ci się znudziła? http://www.forum.tibia.pl/showthread.php?t=187841- Zapoznaj się z tym tematem,a nie pożałujesz!!!!!!!! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#34 | |
pokrzywa
Data dołączenia: 24 06 2004
Lokacja: malopolska
Imię: Lobo Destrojer
Profesja: Knight
Gildia: Messangers of Chaos
Świat: Solera
Poziom: 111
Skille: 94/92
Poziom mag.: 7
![]() ![]() |
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#35 | ||
Użytkownik Forum
|
![]() @emilok
Problem w tym, że w czasach wejścia XP na rynek dalej była supportowana alternatywa w postaci 98, sam OS nie wymagał gigabajtów miejsca na dysku ani nie miał pixel shaderów w pasku zadań. @Matek Cytuj:
Brak supportu dla iMaca jest w moim przypadku jedyną barierą, bo wykorzystuję swój sprzęt w dużym stopniu do rozrywki, a spora część producentów moje Jabłko ma po prostu w dupie (że przypomnę cytat o dokumentacji). Cytuj:
*+10 punktów do lansu Ostatnio edytowany przez Ghost Nieudany - 30-01-2007 o 21:43. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 03 2004
Lokacja: from Dwarves Lands...
|
![]() @Matek
Super, to teraz do minimalnych wymagań gry będę musiał dodawać minimalne wymagania mojego OSa, albo lepiej - wy*******ać całego shella explorera, żeby w coś pograć, no bo FPSy będą mi żarły renderowane w czasie rzeczywistym paski zadań. Już nie wspominając o tym, że 15 GB to mój Win 98 nie miał po 5 latach bez czyszczenia z wysokim wskaźnikiem eksploatacji OSa przez bachory mojej ciotki.
Smoki powinny być okrutne, chytre, nieczułe i straszne. Ale coś ci powiem, czlowieku.... Smoki nigdy nie paliły na stosie, nie torturowały, nie rozpruwały na kawałki i nie nazywały tego moralnością. Terry Pratchett, "Straż! Straż!" ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 01 2007
Lokacja: In the coffin...
![]() |
![]() Kurde, gdy to dzisiaj usłyszałem w wiadomościach myślałem, że zaliczę glebe.
1 GB RAM, min. 1 GHz i krytyk czy tam pracownik (chuj wi) powiedział, że kompa będzie nieziemsko spowalniać... To jest chore i w ogóle qwa bezsensu...
![]() |
#38 | |
Zbanowany
|
![]() Cytuj:
gratz wtedy Twoja rodzina też nimi jest |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 03 2005
|
![]() Mad-sin ma racje. To jest chore.
Matek. To sa kosmiczne wymagania dla systemu, ale nie dla gry... Slyszalem, ze zaden kompter z przed roku nie da rady utrzymac NFS'a carbon oraz system visty naraz. Ale to tylko slyszalem ;p. Z reszta gry narazie nie sa przystosowane do nowego systemu, chyba ze ten system sam jest przystosowany do nich. XD Jednym slowem ten system jest narazie g0wno warty, a do prawidlowego dzialania potrzebuje komputer NASA. End. Nie ogladalem premiery bo po co? By sluchac jak mozna w 30 sposobow ogladac obrazek? |
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 07 2004
Lokacja: Bełchatów
Imię: Pacek man
Profesja: Brak (Rookgaard)
Świat: Julera
|
![]() ludzie co wy tam wiecie? nawet nie poczuliście smrodu visty na kompie a już psioczycie że niedobry, że zły, że głupi, ze komercha. A ja wam powiem że gdybyście mieli kompy mogące to pociągnąć każdy z was starał by sie mieć ten systemik jak najszybciej. Ja na przykład nie lubie linuksów a moj win xp jeszcze mnie nie zawiódł może to kwestia umiejętnej obsługi nie wiem ale na wina xp nie moge narzekać. Przypuszczam ze jak dostane do rąk mojego nwego laptopa to ściągne z serwera polibudy viste i będe się nim cieszył a za 3 lata kto będzie pamętał o wymaganiach systemu kiedy kazdy będzie miał kompy 3 razy lepsze niż dziś. Zapewne na początku system okaże sie być dziórawy ale który program w versji 1.0 jest doskonały. Poczekajcie z osądami aż sami przetestujecie i nie raczcie mnie stareotypami bo to nudne jest niezwykle