![]() |
#802 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 11 08 2006
Lokacja: Ostróda
Stan: Początkujący
Imię: Master Kozilov
Profesja: Druid
Gildia: White-Eagle
Świat: Obsidia
Poziom: 19+
Skille: n/a
Poziom mag.: 22
|
![]() Utani Gran Hur ""Swizdu Gwizdu Lece w Pizdu!
Exevo Gran Mas Vis ""Milo Bylo Cie Poznac... Exevo Gran mas Vis ""To Nie Zostaniemy Nawet Przyjaciółmi?? Exura ""Vita |
![]() |
![]() |
![]() |
#803 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 29 12 2005
|
![]() I dodam swoje
![]() Utevo Lux ""Nie boje sie gdy ciemno jest wciskam F1 swiatelko jest xD Pzdr. |
![]() |
![]() |
![]() |
#804 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 17 01 2007
Lokacja: Honolulu
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Po co na to patrzysz??
Profesja: Elder Druid
Gildia: Po co na to patrzysz??
Świat: Candia,Pandoria
Poziom: 27
Poziom mag.: 29
|
![]() exori vis "" kici, kici skur******
Exura "" Gów** daje, ale sie przydaje Exura gran "" (prawie) Boskie leczenie ran Utani gran hur "" Weź się rozpędź i jeb*** w mur Utani hur "" Weź się rozbiegnij i w ściane jeb*** ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#805 |
Guest
|
![]() Utevo Lux "" Nie boję się gdy światło znika bo mam latarkę mego chomika
Utani Gran Hur ""Biała ściecha niech mnie prowadzi Utani Hur ""Lecę bo chcę, lecę bo PK goni mnie, nie dbam o Uhy, maneee, lecę bo deda nie chcę Exura ""Ciągle padam, nie przejmuję się ratami i bugami. Padam od pekaczy z wandami. Bija mnie aksami i rodami, a ja ciagle padam! |
![]() |
![]() |
#806 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ja mam kilka sucharów heh:
Exevo mort hur ""ka me hame wbij sie w sciane! Utani Gran Hur ""Nitro w ruch Exori vis ""Kiss! |
![]() |
![]() |
![]() |
#807 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 04 2006
|
![]() to ja dam swoje
![]() Adura Vita ""zrobilem uha, uha smierdziucha xD Exura Vita ""Cheat for live Utani Gran Hur ""....mig....mig.... Exori Vis ""BzzZZzzzt i jedyne jakie zapamiętałem Utani Gran Hur ""utevo res ina "ferrari
09:59 Sashra [211]: sell 125 ice rapier 09:59 Alesar: Do you want to buy 125 ice rapiers for 625000 gold? 09:59 Sashra [211]: yes 10:00 Alesar: Thank you. Here you are. Ostatnio edytowany przez skwaru - 27-01-2007 o 22:21. |
![]() |
![]() |
![]() |
#808 |
Użytkownik forum
|
![]() Utani Gran Hur ""Nitrous oxide system
Utevo Lux ""Nie boje się gdy światło znika, bo mam latarkę Panasonica Exura Vita ""Padłeś? Powstań! Exevo Gran Mas Vis ""Ja mam 20 lat, Ty masz 20 lat, a on ma Deda... |
![]() |
![]() |
![]() |
#809 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 05 2006
Lokacja: Daleko
Stan: Na Emeryturze
|
![]() exevo flam hur "" upss przepraszam odbilo mi sie hahaha
![]()
![]() ,,Wyobraźnia bez wiedzy może stworzyć rzeczy piękne. Wiedza bez wyobraźni najwyżej doskonałe.'' Albert Einstein Zarób do 100 k dziennie na małym lvl jezeli myslisz ze tam jest keylogger to sie grubo mylisz ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#810 |
Chelsea Fan
Data dołączenia: 08 04 2006
Lokacja: Szczecin
![]() |
![]() ja uzywam opisow tylko w czarach ktorych zadko uzywam..."NIEPOTRZEBNY MI FREE SPAM". Ale juz napisze...
utamo vita ""3,2,1 Co robie? Niewiem!!! exevo gran mas vis ""Wiesz co ci k***a powiem???...milo bylo cie poznac ![]()
![]() |
#811 |
Chelsea Fan
Data dołączenia: 08 04 2006
Lokacja: Szczecin
![]() |
![]() tak btw ludzie co wy k***a tak co chwili kamehameha czy jakos tak...za duzo dragonballa? jak juz macie ogladac bajki to se kurwa wlaczcie cartooon network i wyczajcie toma i jerrego badz looney tunes xDD to jest klasyka a nei jakies chinskie syfy...chyba lepiej obejrzec jak kojot po*******a w nartach po asfalcie xDDDD
![]() |
#812 |
Użytkownik Forum
|
![]() up@ reksio ruls
![]() |
#813 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 12 2006
|
![]() utevo lux '''stefan prad wlaczyli
exura gran ''''' ranny weteran!ranny weteran!pomocy exura'''dziala jak narkotyk Adeta sio'''''jestes pod moja wladzaaa abrakadabra - uuups to ja go uzywam ![]() edit]niedawno taki zobaczylem : exura vita '''ooooch aaach uuuuch
Link referencyjne. Ostatnio edytowany przez Marvik - 31-01-2007 o 17:01. |
![]() |
![]() |
![]() |
#814 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 25 01 2007
|
![]() Exeta res ""choc tu piesku :>
utani gran hur ""gogo megaman |
![]() |
![]() |
![]() |
#815 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 23 12 2006
Imię: Emboiment Of Apophis
Profesja: Knight
Gildia: brak
Świat: Calmera
Poziom: 27
Skille: trenuje
Poziom mag.: 4
|
![]() Mój kolega ma: utevo gran lux "" ciemność mam w d**** a torcha nie kupie
moje:exura "" padłeś , powstań , powerade , utevo gran lux"" Dalej , dalej latarka Gadżeta ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#816 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 31 01 2007
Lokacja: W Piekle
Imię: Obsous Suman
Profesja: Sorcerer
Świat: Guardia
Poziom: 15
Poziom mag.: 7
![]() |
![]() Najlepsze jakie slyszalem to:
Exevo Gran Mas Vis """W11, na ziemie!!!! Utani Gran hur """Lece bo chce, lece bo orshabaal goni mnie, czy mam uh'y czy nie, lece bo sd'ki konczom sie!! Utani Gran hur """00 dla W11. W11 -Zglaszam sie - znalezlismy deda kolo depo w Thais, prawdopodobnie pk, lub dostal z UE. W11- Juz tam jedziemy. W11 na ziemie!!! Jestes dziwko oskarzony o pk pod depo. Do radiowozu i na komisariat. Nie tylko nie to!!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#817 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 09 2006
Lokacja: Bydgoszcz
Profesja: Elite Knight
Świat: Nerana
Poziom: 268
Skille: 96/92
Poziom mag.: 9
|
![]() up@ żal mi ciebie
![]() A co to tematu to prawie wszystko sie powtarza wymyslcie cos nowego ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#818 |
Guest
|
![]() utani hur ""moja nowa Beema
exori ""br? exori ""Small Nuclear Bomb Exevo gran mas vis ""Let's see if you survive this one! Exevo gran mas vis ""Every second I wait is more that i can take! Exevo Gran vis lux "" Kamehameha! Exevo Flam hur "" Burn baby burn! Utamo vita "" Ok ,well adleast I will life , well until i have mana |
![]() |
![]() |
#819 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 01 2007
|
![]() Adura Gran ""taka mala rzecz, a leczy
Exura ""Po cholere mi to? Exura gran ""mas vis Exura vita ""heal yeeh! Exana pox ""lepsze od plukania zoladka Utamo vita ""can't touch me! Exevo pan ""bierzcie i jedzcie z tego wszyscy Comment plax;] |
![]() |
![]() |
![]() |
#820 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 02 2006
Lokacja: Żory
|
![]() Ja widziałem i jednego sam używam
![]() utani gran hur "świstu gwizdu lece w pizdu" exori "Jebut" exevo gran mas vis "czemu on tak leży?" ![]()
Jeżeli nie wiesz co przedstawia ten obrazek. To znaczy, że nie wiesz co to prawdziwy futbol. Jeżeli nigdy ich nie widziałeś. To znaczy, że nie wiele w życiu widziałeś. Jeżeli nie znasz ich przydomku. To znaczy, że nie rozumiesz mnie. Jeżeli mnie nie rozumiesz. To znaczy, że... CZERWONE DIABŁY! NA ZAWSZE WIERNY! OD 1997 ROKU! You see dead Game. You recognized Tibia. It was killed by CipSoft. |
![]() |
![]() |