|
Notki |
Fake'i Zdjęcia troche inne od normalnych... przerobione mniej lub bardziej. Tutaj je znajdziesz. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#41 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 11 2005
Lokacja: Przemyśl
Stan: Na Emeryturze
Imię: Tomaros Stonefist
Profesja: Knight
Gildia: Royal Black Feathers
Świat: Celesta
Poziom: 22
Skille: 65/65
Poziom mag.: 4
![]() |
![]() Naprawde bardzo ładne. Długo ćwiczyłaś zanim dałaś to na forum? Myśle (tylko przypuszczam), że jesteś jednym z wielu dobrych (i sławnych) fake'owców i dajesz to tutaj żeby sprawdzić, czy ludzie oceniaja osobę która robi fake czy właśnie jego. Jeśli nie to przepraszam (przypominasz mi czyjeś fake).
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#42 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 10 2006
|
![]() Bardzo fajny fake
![]() -Małe obrazki [Moze odznacza twoj fake od innych] -zbyt długie dialogi na 1 obrazki.
(Oj tam że nie ma takiego słowa, Shakespeare też bawił się w Neologizmy!) Ostatnia notka jest o czymś w miarę... no właśnie, w miarę jaka? Przekonajcie się sami. Ostatnio edytowany przez Rayza - 12-12-2006 o 14:36. |
![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 08 2006
![]() |
![]() Wszystko ladnie cool... tylko literowki :<
![]() |
#44 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ja akurat wole jak obrazki są mniejsze
![]() ![]()
![]() |
#46 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 12 2006
|
![]() Wybaczcie mi, że tak długo mnie tu nie było
![]() Ale niemiałam internetu a potem komputer mi się popsuł ![]() Ale teraz jest już wszystko dobrze i będę mogła kontynuować mój Fake ![]()
![]() |
#47 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 09 2005
Lokacja: Białystok.
Stan: Niegrający
![]() |
![]() To dobrze, czekamy.
![]() |
#48 |
Użytkownik Forum
|
![]() Spoko fake ale :
Veruis wygląda jakby sie na siebie ... zostawmy to bez komentarza Krolon to chyba byl w Antygonie taki ludek?? ^^ Ogólnie nawet fajne ^^ 5/10 |
![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 20 05 2006
|
![]() Zrób nową część albo będziesz martwym fakeowcem
Ocena:10/10 Małe obrazki są fajne bo można sie doczytać. |
![]() |
![]() |
![]() |
#50 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
Co do fake: Za małe obrazki, fabuła jaka-taka, ale lepsza niż w wieksości fake'ów. Ogólnie fajne. |
|
![]() |
![]() |
#51 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 01 2007
Lokacja: W piekle pomiedzy Sezem, a Drakonem
Stan: Na Emeryturze
![]() |
![]() @Natally
Witamy ponownie ![]() ![]() ![]() @Offtop Wiecie co? Zauważyłem, że forum się zmieniło :/ Jak daje się "cytuj" to jest nowa opcja "pokaz post". To było pierwsze co zauważyłem ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#53 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 11 2006
Lokacja: Lublin
Stan: Niegrający
Imię: Ostatni druidus
Profesja: Druid
Świat: Grimera
Poziom: 27
|
![]() @up nie pomyliles tematow?-.-
@topic bedzie wogule ten fake dokanczany? |
![]() |
![]() |
![]() |
#54 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 10 2006
|
![]() @Natally
Ty robisz bardzo fajny fejk<czas teraz. bo mam nadzie je ze next part będzie ![]() @DracoR morzesz wstawiac notki ?? bo ja nie
![]() |
![]() |
#55 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 12 2006
|
![]() Informacja do wszystkich tych co nie przeczytali uważnie to co napisałam w poprzednim poście.
Tak Fake będzie dalej kontynuowany ![]()
![]() |
#56 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 09 2005
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Songo of Astera
Profesja: Sorcerer
Gildia: Aktualnie brak :(
Świat: Astera
Poziom: 25
Skille: 10/21
Poziom mag.: 35
![]() ![]() |
![]() No cóż fake jest bardzo ładnie, wykonany. Cała przestrzeń na małych obrazkach wykorzystana tak jak powinna być
![]() Plusy: + małe obrazki dzięki czemu nie ma nadmiaru pustej przestrzeni + ładne sklejenie postaci i trzymanych przez nie broni Minusy: - w pewnym sotpniu małe obrazki bo mało może się na nich zmieścić - literówki i niektóre dialogi zbyt długie jak na tak małe obrazki o ale to zawsze da się poprawić ![]() Ogólna ocena jak na mój gust to 8/10 ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
Użytkownik Forum
|
![]() Wrrrr..Veruis dobry ? Coz za horror !! To pierwszy fake w jakim go widze jako jakiegos dżentelmena co sie mizia do panienki ale ta scena z golym facetem poprawila mi chumor ze az sie rotflnelem
![]() A co do fake..Fabula troche dziwna ale grafa mi sie podoba (czyzby tibia.de ? Jesli tak to juz masz banik ![]() ![]()
![]() |
#58 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 03 02 2007
|
![]() czekam na dalsza czesc powodzenia
|
![]() |
![]() |