|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 08 2006
Lokacja: W domu
Stan: Na Emeryturze
Imię: Koper =D
Gildia: Dom strachow
Świat: Pacera
|
![]() Witam....
Nie wiem czy to jest akurat dobry dzial zeby tworzyc taki temat ale zaryzykuje.... Mam wiec pytanie .... Czy jezeli usunieto mi prawdopodobnie mail'a to czy moge kupic pacc ? czy nic sie nie stanie ? Bo jestem zainteresowany kupnem pacc a moj mail sie "skasowal" ( oczywiscie nie ja go skasowalem tylko administratorzy portalu na ktorym byl mail ). Dziekuje za odpowiedzi .... Pozdro
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 11 2005
Lokacja: Wrocław
|
![]() Zawsze przeciez mozesz zmienic maila tylko, ze to potrwa 30 dni.
@down Zostanie Ci jeszcze 2.5 miesiaca pacca, ktorego ja bym wykorzystal na nauke : ] ( z gory zakladam, ze kupujesz pacca na 3 miechy) @edit Wydae mi sie, ze mozesz bo pacc przychodzi na twoje konto a na maila przychodzi tylko potwierdzenie kupna. Ostatnio edytowany przez Bakuo - 31-01-2007 o 23:40. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
|
![]() @up
Wiem ze mozna zmienic mail'a ale mi zalezy na czasie .... wiesz ida ferie czas wolny i chce go wykorzystac.... ![]() No dobra ale mi chodzi konkretnie czy moge tak zakupic pacc ..... nie chodzi mi jak poswiece ten czas ![]()
Koniec snów, śmierć staje się rzeczywistością Nigdy nie dyskutuj z idiotą, najpierw sprowadzi cię do własnego poziomu, a potem wykończy doświadczeniem. Ostatnio edytowany przez Pustelnik - 31-01-2007 o 23:28. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zbanowany
Data dołączenia: 27 12 2006
Lokacja: Gdańsk
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Knight~~
Profesja: Knight
Gildia: blade boyss
Świat: Danubia
Poziom: 22
Skille: 65/59
Poziom mag.: 4
|
![]() Możesz na maila przychodzi tylko potwierdzenie
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 01 2006
Lokacja: /home/prog/
Świat: Solera
|
![]() @up
to jak potwierdzi jak nie mozse sie wlogowac na maila? |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 12 2005
Lokacja: UK/Łódź
Profesja: Elite Knight
Świat: Titania
|
![]() Logujesz się na swoje konto na www.tibia.com. W "Payments" pojawia Ci się, że masz nieaktywowanego PACCa. Aktywujesz i masz. Mail nie jest do niczego potrzebny
![]() @down Tak jak ja ![]() Ostatnio edytowany przez Emok - 01-02-2007 o 13:07. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 10 2006
Lokacja: Białystok
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Luminera
Poziom: 73
Skille: ~/31
Poziom mag.: 52
![]() |
![]() Ja kupowałem pacc to nawet na maila nie wchodziłem
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
No dobra ale nie moga sie naprzyklad "pluc" Ci z Cipsoftu ? Kiedys czytalem ze jezeli e-mail zostal usuniety to postac tez zostanie .... ??
![]() |