Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Forum ogólne > Wydarzenia ze światów > Obsidia

Notki

Obsidia Wydarzenia ze świata Obsidia

Zamkniety temat.

Opcje tematu
stary 30-01-2007, 21:01   #2621
Ghost111
Zbanowany

Data dołączenia: 25 02 2006
Lokacja: Jelenia Góra

Stan: Usunięty
Świat: Obsidia
Domyślny

Widze ze przewaga ET dobiegla konca, i co najsmieszniejsze znow powodem kleski sa wewnetrzne problemy a nie poprostu silniejszy przeciwnik. Ale jak nie jestescie w stanie dogadac sie to czego by sie tu spodziewac... Widac przyjdzie nam jeszcze dlugo poczekac na zmiane rzadzacej gildi.
Ghost111 jest offline  

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 30-01-2007, 21:06   #2622
Misterio
Użytkownik Forum

Misterio's Avatar

Data dołączenia: 09 08 2005
Lokacja: Gorzów Wlkp.

Imię: Elvinuz
Gildia: Husaria
Misterio ma numer GG Napisz na pm
Domyślny

Koniec marzeń o wyrzuceniu NG : ). Dobrze wam poszło. Tylko czekać kiedy odejdą następni gracze z ET : )

Ostatnio edytowany przez Misterio - 30-01-2007 o 21:09.
Misterio jest offline  
stary 30-01-2007, 21:24   #2623
Nirvy
Użytkownik Forum

Nirvy's Avatar

Data dołączenia: 31 12 2005
Lokacja: Piła

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Elite Knight
Gildia: Thumbs up
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Misterio Pokaż post
Koniec marzeń o wyrzuceniu NG : ). Dobrze wam poszło. Tylko czekać kiedy odejdą następni gracze z ET : )

Myślę ,że wojna dopiero się rozkręca więc się nie rozpędzaj......
Nirvy jest offline  
stary 30-01-2007, 21:50   #2624
Fin'er
Użytkownik Forum

Fin'er's Avatar

Data dołączenia: 24 06 2006
Lokacja: ok. Rybnika

Imię: Fingregher
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez ^LoLiK^ Pokaż post
Strazak a Ty kto do korwy nedzy jestes ze tak kozaczysz o.O. Ponoc w White Wolfah nawet byles ale jakos nie moge Cie skojarzyc bo wydaje mi sie ze takiego palanta w WW nie bylo
O ile dobrze pamiętam Strażak przyznał się jakiś czas temu że ma Druida około 60-80 lvl .

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez skarpetad Pokaż post
glupie minki w*****aja mnie ale o tym za chwile , jeszcze 2 tyg temu tydzien az milo wchodzilo sie na forum i czytalo o kolejnych fragach dla et ogulna euforia , istna sielanka, z czasem to zniklo nie ma tez nowych fragow .
teraz inna sprawa , tak zwani krzykacze na forum pokroju finera ludzie niezwykle pokrzywdzeni przez et wiadomo ze ludzie majacy cos do powiedzenia w tej wojnie nie przejmuja sie tym co tu wypisywane
ale jest jeszzce inny aspekt tej sprawy , 2 czy 3 osoby potrafi zrobic wrazenie jakoby wszyscy byli przeciwko et . poprostu inni sie tutaj nie wypowiadaja albo jest ich malo <STRASZAK RULEZ>
Wogóle sposób myslenia niektórych osób mnie irytuje . ktos mysli ze jezeli wypowie sie pochlebnie o et na forum to potem w grze pephy bedzie chodzil z nim na hunty ? : D Dalej niektorzy prowadza jakąś dziwną polemike ze ng im nic nie zrobilo , skoro im nic nie zrobilo to spoko ale co 2 post jest ich no po chuja ))) Jestescie twardzi macie swoje racje i zdania wniescie cos do gry w tibii a nie na forum prubujesie udowodnic kto jest zly a kto dobry ) Zakładając ze jestem za et , i gdyby mnie jakis evo hawk zabil to nie bluzgal bym od razu na cale et . Tutaj jest 3 wyjscia popierac et , ng , albo nikogo z nich : D Wiec apeluje nie żalcie sie nikomu na forum jak to wam zle , kazdy ma jakies problemy , kture trzeba rozwiazywac samemu i to w grze a nie tutaj udawac pokrzywdzonego , wiec przestancie pierdolic i nie nabijajcie beznadziejnych postow . Analfabeci zyja wokol nas Jezeli zauwazyles cos ciekawego na obsidii to pisz , taka jest mysl przewodnia nikt na to nie zwraca uwagi i sory za wywody nie na temat ale krew sie gotuje naprawde , pozdro all
Hail ET
Po 1) Ortografia

Po 2) Sam jesteś krzykacz...

Po 3) Tak to już w życiu bywa - jedni są za, a drudzy przeciw. Świata nie zmienisz...
Co ja mam mówić ?

"Ehh sory ale wiem że mam u Was hunta - ale jednak fajne z Was chłopaki, ogólnie to wyśle kolejną porcję pieniędzy i w ogóle Hail ET "?

Chyba sobie kpisz... to jest forum. Podobnie jak Strażak ( tak Strażak nie Straszak ) krytykuje innych to ja mam takie same prawo . A co to ET świętą krową jest ?

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Ghost111 Pokaż post
Widze ze przewaga ET dobiegla konca, i co najsmieszniejsze znow powodem kleski sa wewnetrzne problemy a nie poprostu silniejszy przeciwnik. Ale jak nie jestescie w stanie dogadac sie to czego by sie tu spodziewac... Widac przyjdzie nam jeszcze dlugo poczekac na zmiane rzadzacej gildi.
Jak już ktoś to powiedział większość ludzi w ET łączy tylko jedno - mają hunta od NG. Założe się, że po wygranej ET - Hawki i Polacy skoczyli by sobie do gardeł...

Ostatnio edytowany przez Fin'er - 30-01-2007 o 21:53.
Fin'er jest offline  
stary 30-01-2007, 22:05   #2625
Guodek
Użytkownik Forum

Guodek's Avatar

Data dołączenia: 13 01 2007
Lokacja: Polska

Profesja: Royal Paladin
Gildia: nieznana :>
Świat: Obisida
Poziom: 40+
Guodek ma numer GG 6677995
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez skarpetad Pokaż post
glupie minki w*****aja mnie ale o tym za chwile , jeszcze 2 tyg temu tydzien az milo wchodzilo sie na forum i czytalo o kolejnych fragach dla et ogulna euforia , istna sielanka, z czasem to zniklo nie ma tez nowych fragow .
Hmm to mamy udawać, że się nic nie stało?

Cytuj:
teraz inna sprawa , tak zwani krzykacze na forum pokroju finera ludzie niezwykle pokrzywdzeni przez et wiadomo ze ludzie majacy cos do powiedzenia w tej wojnie nie przejmuja sie tym co tu wypisywane
ale jest jeszzce inny aspekt tej sprawy , 2 czy 3 osoby potrafi zrobic wrazenie jakoby wszyscy byli przeciwko et . poprostu inni sie tutaj nie wypowiadaja albo jest ich malo <STRASZAK RULEZ>
A kto im zabronił się wypowiadać? Na tym ponoć dyskusja polega. A strażak to zwykły pieniacz, który jest przeciwko wszystkim i każdemu, byleby tylko pow***wiać ludzi.

Cytuj:
Wogóle sposób myslenia niektórych osób mnie irytuje . ktos mysli ze jezeli wypowie sie pochlebnie o et na forum to potem w grze pephy bedzie chodzil z nim na hunty ? : D Dalej niektorzy prowadza jakąś dziwną polemike ze ng im nic nie zrobilo , skoro im nic nie zrobilo to spoko ale co 2 post jest ich no po chuja )))
Nie pisałem nigdzie, że jest spoko tylko, że to mniejsze zło. Prościej się już nie da tego wytłumaczyć.

Cytuj:
(...)prubujesie(...)kture(..)
(...)Analfabeci zyja wokol nas(...)
No faktycznie, zgadzam się.

@edit
Cytuj:
O ile dobrze pamiętam Strażak przyznał się jakiś czas temu że ma Druida około 60-80 lvl .
Może to jest złe alter ego Borga? Na zasadzie Dr Jekyll- Mr Hyde

Ostatnio edytowany przez Guodek - 30-01-2007 o 22:10.
Guodek jest offline  
stary 31-01-2007, 01:02   #2626
Myllion
Guest

Domyślny

To jeszcze nie koniec ...
Nie podniecajcie sie zbytnio :s

stary 31-01-2007, 03:43   #2627
^LoLiK^
Użytkownik Forum

^LoLiK^'s Avatar

Data dołączenia: 22 09 2005
Lokacja: Głogów PL / Tilburg NL

Imię: Yotox
Gildia: Saints
Świat: Nerana
Poziom: 217
Skille: ??/??
Poziom mag.: ??
Evul

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez axio90 Pokaż post
loliku a czemu sie czepiasz? Strazak jak cos napisze to zawsze sie to sprawdza. dobrze pisze jak Avolver to zgraja przydupasow NG albo teraz ET albo Suva napisza ze robi cos nie tak i ze jest glupi.

Strazak nie przejmuj sie idiotami ktorzy juz chyba nawet niegraja

OFT
Moze i strazak ma racje co do grania to gram na Titani PPP a na Obsidie w kazdej chwili moge wrocic tylko oczywiscie juz nie swoim charem a mam do wyboru duzo uwierzcie mi DDDDDD.

ps. Strazak napisz mi na prv kim w Wolfach grales obiecuje ze nikomu nie powiem PPP
stary 31-01-2007, 10:23   #2628
Kiroy
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 25 08 2005

Król

wbijam w to ...
Kiroy jest offline  
stary 31-01-2007, 20:07   #2629
Qens
Użytkownik forum

Data dołączenia: 25 01 2007
Lokacja: ChoRzóW

Profesja: Knight
Poziom: XXX
Skille: XXX
Poziom mag.: XX
Domyślny

Członkowie Et macie zamiar robić coś z wojna? Bo jak narazie wiedze ze zaprzestaliście działać ... ? Gdzie te zgranie taktyka jak na początku wojny?
Qens jest offline  
stary 31-01-2007, 20:30   #2630
Kiroy
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 25 08 2005

Domyślny

qens : bylo i ni ma amba fatima ... życie ... ehh :/
Kiroy jest offline  
stary 31-01-2007, 22:02   #2631
Ryba_90
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 26 09 2005

Stan: Aktywny gracz
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Qens Pokaż post
Członkowie Et macie zamiar robić coś z wojna? Bo jak narazie wiedze ze zaprzestaliście działać ... ? Gdzie te zgranie taktyka jak na początku wojny?
Przestancie pisac takie pierdoly typu co sie stalo z ET i gdzie ta taktyka bo jest to nudne. Najbardziej sie madrza na tym forum Ci ktorzy praktycznie nic nie wiedza "powinniscie zrobic to.. nie powinniscie tamtego itp". Nie wiem czy zauwazyliscie ale ng juz nie wychodzi na open battle tylko atakuja kiedy nas jest malo i czasem sie im udaje dlatego zdobyli troche fragow.
Ryba_90 jest offline  
stary 31-01-2007, 22:51   #2632
Luppy
Zbanowany

Luppy's Avatar

Data dołączenia: 11 09 2006

Stan: Na Emeryturze
Imię: Amura Tao
Profesja: Elite Knight
Gildia: After Life
Świat: Fortera
Poziom: 106
Domyślny

Mam nadzieje ze jeszcze trochę fightować ale na jak długo wam kasy styknie? :|
powodzenia....!
Luppy jest offline  
stary 31-01-2007, 23:04   #2633
Szafa
Użytkownik Forum

Szafa's Avatar

Data dołączenia: 16 03 2005
Lokacja: inąd

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Ryba_90 Pokaż post
Przestancie pisac takie pierdoly typu co sie stalo z ET i gdzie ta taktyka bo jest to nudne. Najbardziej sie madrza na tym forum Ci ktorzy praktycznie nic nie wiedza "powinniscie zrobic to.. nie powinniscie tamtego itp". Nie wiem czy zauwazyliscie ale ng juz nie wychodzi na open battle tylko atakuja kiedy nas jest malo i czasem sie im udaje dlatego zdobyli troche fragow.
z tego co wiem to wy tez nie robiliscie open battle najpierw tylko snake ataki

BTW co to za rozboje w venore ;p ??

Wartex Night
Jan 31 2007, 23:06:54 CET Killed at Level 103 by Yunichi
and by Kiroy Wind

Ostatnio edytowany przez Szafa - 01-02-2007 o 00:16.
Szafa jest offline  
stary 01-02-2007, 00:16   #2634
shemhazaiiii
Użytkownik forum

Data dołączenia: 07 01 2007

Domyślny

Chce ktos kupic uhmakera? Druid 27 lvl 30 mlvl cena do uzgodnienia oczywiscie w "k"
shemhazaiiii jest offline  
stary 01-02-2007, 01:17   #2635
Ryba_90
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 26 09 2005

Stan: Aktywny gracz
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Szafa Pokaż post

Wartex Night
and by Kiroy Wind
Sorry ale nie widze mozliwosci robic open battle na poczatku w 3 ludkow vs ng (okolo 50 ludzi) pozniej z 8 vs 50, teraz jak mamy odpowiednia druzyne to mozemy robic.
A wartex dal sie trapnac noob charowi dlatego padl smiesznie
Ryba_90 jest offline  
stary 01-02-2007, 02:14   #2636
Pyro Aris
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 19 02 2006
Lokacja: Białystok

Stan: Niegrający
Pyro Aris ma numer GG 5842093
Domyślny

ciekawe co teraz wartex odpowie jak go spytam czemu padl ;d
Pyro Aris jest offline  
stary 01-02-2007, 02:19   #2637
Szafa
Użytkownik Forum

Szafa's Avatar

Data dołączenia: 16 03 2005
Lokacja: inąd

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Ryba_90 Pokaż post
Sorry ale nie widze mozliwosci robic open battle na poczatku w 3 ludkow vs ng (okolo 50 ludzi) pozniej z 8 vs 50, teraz jak mamy odpowiednia druzyne to mozemy robic.
A wartex dal sie trapnac noob charowi dlatego padl smiesznie
O to mi chodz, wy nie robiliscie na poczatku open battle bo was bylo malo, a NG teraz nie robi bo nie ma odpowienich ludzi, ktorzy by potrafili dobrze walczyc(bo narazie sie nie popisuja) wiec tez robia snake ataki bo to latwiejsze

Btw. NG mi przypomina taka armie czerwona ;p duzo ich ale slabi, mieso armatnie ;p. Nie kazdy ale wiekszosc albo nie potrafi dobrze walczyc albo sie boi
to jest wasza przewaga ;p
Szafa jest offline  
stary 01-02-2007, 11:12   #2638
Gal'axy
Użytkownik Forum

Gal'axy's Avatar

Data dołączenia: 27 01 2007
Lokacja: Knw

Stan: Na Emeryturze
Imię: M@ti
Gildia: Last Sunrise
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Szafa Pokaż post

Wartex Night
and by Kiroy Wind

Mozecie Nie Uwiezyc ale wartex mozna powiedziec padl od 30 lvl dal sie sam trapna H@H@H@

~Squat till you puke~

...You stand alone,ten plates in the hole.Its you versus the weight.You are thinking."Im gonna get up"
But you will,yeah you will pule.Yeah it will be hard getting off the crapper the next couple days.But it will worth,cuz when there is chalk on your hands and sweet on your back there is no better place in the world.This is pain.This is animal...

CAN YOU HANDLE IT?
Gal'axy jest offline  
stary 01-02-2007, 11:13   #2639
Ghost111
Zbanowany

Data dołączenia: 25 02 2006
Lokacja: Jelenia Góra

Stan: Usunięty
Domyślny

Szafa poniekad masz racje ale... Odkad na tureckich charach graja szwedzi to chyba wszystko powinno byc dobrze, a ze jak juz wiele razy pisalem to tu to tam ze Ng zaczela odzyskiwac przewage to tylko dlatego ze et ma wewnetrzne problemy bo ng to lamusy jakimi byli i jakimi beda

@ edit

Walczysz jednak Pika ?

Ostatnio edytowany przez Ghost111 - 01-02-2007 o 11:15.
Ghost111 jest offline  
stary 01-02-2007, 11:41   #2640
Fin'er
Użytkownik Forum

Fin'er's Avatar

Data dołączenia: 24 06 2006
Lokacja: ok. Rybnika

Imię: Fingregher
Domyślny

Gratulować gratulować

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania