![]() |
#21 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 10 2006
Stan: Aktywny Gracz
Imię: woah berry jerry
Profesja: Paladin
Świat: Xerena
Poziom: 31
Skille: 62/41
Poziom mag.: 10
|
![]() a ja chce zeby zbalansowali profesje czyli udupic magow
|
![]() |
|
![]() |
#22 |
Użytkownik Forum
|
![]() lol co wszyscy z tym zwiększeniem siły knightów?
jakbyście np. na 20lv nie latali ze skillem 30/30 to byście nie narzekali... @topic przydało by sie takie party na pvp że nie ranisz na nim swoich qmpli np. z gfb czar leczący dla druida FACC (np. tak jak e-vis tylko że leczy) bo druid tak jakby tylko uhy mógł robić na faccu ;/// i to mnie dobija (jeden słaby czar to chyba nie tak wiele? ;] ) |
![]() |
![]() |
#23 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 01 2006
Lokacja: Chorzow
Stan: Niegrający
Imię: Co ci do tego?
Profesja: Knight
Poziom: 58
Skille: 79/79
Poziom mag.: 6
![]() |
![]() moi drodzy bawie sie w to juz kilka lat i wedlug mnie nie wazne kto ma lepsze czary itp. ale kto ma wieksze doswiadczenie o to cytat: "nie wazna broń wojownika ale jego umiejętnosci we wladaniu nią"
czyli inaczej moze pokokac kazdego jesli potrafisz Cytuj:
Powrócilem teraz mam nowe zasady ![]() http://www.wirtualny-swiat.com/index...=28&ref=Guuggo WWW.PAJACYK.PL wspomóż glodne dzieci ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Voodoomaster - 01-02-2007 o 18:26. |
|
![]() |
![]() |
#24 |
Zbanowany
Data dołączenia: 09 10 2004
Lokacja: TIBIA
Stan: Tutor
Imię: TIBIA TIBIA
Profesja: Knight
Gildia: TIBIA TIBIA
Świat: TIBIA TIBIA
Poziom: TIB
Skille: TIBIA T
Poziom mag.: TI
|
![]() 1. Ja bym proponował kilka rzeczy dla palla/knighta, otoż,żeby skile zależały od lvl ( nie chodzi mi żeby wszyscy mieli takie same skille, ale żeby jakieś minimum było podczas robienia lvl [np. minimum na 20lvl 45/45 a na taki 60lvl min. 75/75] tak więc gdy ktoś zrobi sobie skille ~75/75 to żeby mogł sobie spokojnie expić i dostawać zaużmy 20% axe/club/sword/distance i shielding na lvl)
2. Czar leczący dla FACCa (takie coś jak exura sio), oczywiście słabszy i na mniejszy lvl. 3. Coś co by według mnie miało wielki sens: uderzenia z rożdzek (te bronie mnie wkur&^&%) zależały od mlvl i uderzenia były tak jak z explo (np. Wand of vortex 0-10 [ 10 siada częściej jak masz wysoki mlvl], a np. taki 33druid z Tempestem biłby 0-75 w zależności od mlvl [chociaż gdyby miał min. 25mlvl to hity by nie zchodziły poniżej 30] Wtedy 100+ lvl i tak biły by z tych różdżek po 70 a 12 lvl-owi nie opłacało się chodzić na potwory dla nich nie przeznaczone [typu: DS Cyclops]. Podumowując: żeby bić z tego szita, druid/sorc musi pomęczyć się z mlvl tak jak Knight z skillami~~. Ostatnio edytowany przez Rehu - 01-02-2007 o 18:40. |
![]() |
![]() |
#25 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 01 2007
|
![]() @up
o różdżkach zgadzam się z tobą w 100% ![]() A jak ktos jeszcze powie, żeby poprawić sorca... Dobre pomysły są z tym party na pvp i z żarciem dla knighta ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 30 06 2006
Lokacja: Bełchatów
Profesja: Elite Knight
Świat: Arcania
Poziom: 66
Skille: 81\80
Poziom mag.: 6
|
![]() wlanczajac ten temat wiedzialem ze komus bedzie malo dla postai magicznych...
1 owszem postacie magicze maja malo capa (gralem nimi i wime jak to jest) ale nie narzekajcie na nie 2 gdzies w jakims temacie przeczytalem "kiedys knight byl najlepszy i bylo git" skoro kiedys mógl byc najt najlepszy to moze byc teraz sork prawda??;] 3 prawda sorkiem czy drutem mozesz sybciej expic niz palem/najtem ale skoro ci tak zalezy na lev a nie na samej grze dana profesia to sie przezuc na postacie magiczne 4 przewaznie ale nie zawsze pal bedzie plakal ze palowi zle najt ze najtowi drut ze drutowi a sork ze sorkowi ale pomyslcie tak racjonalnie co maja inne profesjie ich + i - i dopiero wtedy zacznijcie myslec co by sie tu przydalo zmienic i ulepszyc dla sprawiedliwosci 5 na miejscu cipów tez malo bym dawal na facc bo przeciez im zalezy zebys kupic pacc i dal im zarobi prawda?? to chyba logiczne 6 wiekszosc gralem knightem i nie nazekalem ze ta profesjia ma to ze inna tamto ale lubialem grac wlasnie w taki sposób 7 jesli uwazasz ze twoje profesjia jest lipna a inne maja wiecej to ja zmien jesli sa jakies blendy ortograficzne to sory zawsze mialem banie z dyktand ![]() |
![]() |
![]() |
#27 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 28 11 2006
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#28 |
Guest
|
![]() Młodzież mnie poprze i zostane prezesem cip'softu !!!
Za mojej kadencji : -speary nie będą się łamać -czary sorcow i druidow będą spalać 2x wiecej many niż teraz, w niektorych przypadkach 50% wiecej -eq z wyższej półki będzie dostępne tylko dla knightów <e-plate, g-legs, mms, d-helm i leprze..> - NIC NIE BĘDZIE !!! No i wyprowadze gm'ow na ulice tibii bo od tego oni są, od tego są oni,od tego są. NO I ZAPOMNIJCIE O ALKOCHOLU WY ZDEMORALIZOWANE PIJAKI !!! Zlikwiduje dwarven ringi i co wtedy zrobicie buahhah ZŁO ![]() |
![]() |
#29 |
Zbanowany
Data dołączenia: 28 11 2006
|
![]() 10/10 gz!!!!
|
![]() |
![]() |
#30 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 02 2006
Lokacja: Białystok
Świat: Obsidia
![]() |
![]() Cytuj:
przeciez prawie i tak malo kto procz knightow nosi e-plate ,mms itp ,czasem do screena zaloza jakies sorce ,speary musza sie lamac ,bo jesli beda niezniszczalne 8 palek wbije 90 dista jednym spearem ,a co do tej 2x many na czar to juz przesada ,wiekszosc z was pisze glupoty nawet nie zastanawiajac sie nad tym ! ja bym chcial nowe miasto dla facc i tanszego aola ;D |
|
![]() |
![]() |
#31 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 02 2005
|
![]() Cytuj:
![]() |
#32 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 03 2005
Lokacja: Wrocław
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Guardia
Poziom: 44
Poziom mag.: 45
|
![]() O rLy ??
Niech każdemu dają MPA, DSL 1000000k i słownik w łapę. Każdy będzie zadowolony.
#33 |
Guest
|
![]() A ja bym chciał : megik plejt almor dargan skael leags millllllllion cece gejmmastara, bym w czipsafcie i bycc wlodca tibie.
A tak serio to niczego. Moim zdaniem tibia już jest "95% idealna" ale .. jakby było widać np. Knight wali z BS'a to jak on atakuje było by widać tego bs'a w jego ręce oraz jak bije z niego. Tak samo pall, sorc, druid. |
![]() |
#34 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 07 2006
Lokacja: Wrocław
Stan: Na Emeryturze
![]() |
![]() To ma być temat do żartów, czy do spamu? Coś mi się nie wydaję, żeby Cipsoft to wszystko przeczytał, a tym bardziej wprowadził do Tibii.
#35 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 01 2007
Lokacja: Radom
Imię: Yoko Tar
Świat: Pacera
|
![]() Cytuj:
Moja propozycja to exura gran tla knighta a może i vita. |
|
![]() |
![]() |
#36 |
Guest
|
![]() NIC !!!! Nich juz nic nie dodaja (chyba ze ze 3 tomby
![]() |
![]() |
#37 |
Zbanowany
Data dołączenia: 17 01 2007
Lokacja: planeta ziemia
Profesja: Rookstayer
Gildia: noobs and newbies
Świat: Ziemia
Poziom: 999
Skille: 999/999
Poziom mag.: 99
|
![]() trzeba szybko ulepszac knightow
![]() @topic - nowe rozdzki, najt ma lepiej bo jego bronie z odpowidnim skillem zadaly by 2x tyle co najlepsza rozdzka!!! - zwiekszac obrazenia rozdzki sposobem % sily czarow, im wyższy mlv i lvl tym bardziej nawalamy |
![]() |
![]() |
#38 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 01 2007
Lokacja: Nie powiem <foch>
Imię: Tadin Iron
Gildia: Zaraz Bede :P
Świat: Harmonia
Poziom: 35
Skille: 69/67
Poziom mag.: 5
|
![]() DODAC MOZE NIE ALE COFNAC TE QUOFITY (nigdy nie zapamietam jak to sie pisze ) !!
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Guest
|
![]() Zeby padla snieg i mozna bylo balwany lepic. Bo narazie balwany so ale nei so w sniuegu ;/
|
![]() |
#40 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 10 2006
|
![]() Cytuj:
skoro 8 lvl uderza (jelsi mozna to tak nazwac) az 10+ 8 lvl z 0 m lvl Siła twoich czarów wynosi 100% 100 lvl z 70 m lvl Siła twoich czarów wynosi 410% wiec uderzalby 4x mocniej w przypadku najlepszego wanda Wand of Inferno obrazneia 65 (teraz niezaleznie od m lvl) to wyobraz sobie jakby byly 4x wieksze (oczywiscie ze sorc na 30+ lvl ma wieksza sile czarow no aele nei chce mi sie dokladnych wyliczen robic) 260 ![]() ![]() ![]() ludzie blagam pomyslcie zanim napiszecie Cytuj:
ty szczegolnie pomysl zanim napiszesz |
||
![]() |