|
Notki |
Filmy Gdy zdjęcia to za mało do akcji wkraczają filmy. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#41 |
Zbanowany
Data dołączenia: 28 11 2006
|
![]() No jasne wszyscy druidzi i sorki zbankrutują. Knight jest najlepszy i ja jestem za tym, żeby ulepszyć sorca i druida. Vis powinień brać 2 many, a sio 7 many. Zadowoleni?
edit: Przejrzyjcie na oczy, Knight jest pierwszy do ulepszenia w kolejnym update. Wszyscy na tibia.com o to zabiegają. Alternatywą jest osłabienie sorca/druta. Ostatnio edytowany przez d4rqu - 01-02-2007 o 18:15. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#42 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 04 2006
Lokacja: Thais depot...
Stan: Niegrający
Imię: Petersaber
Profesja: Druid
Gildia: Silver Cross
Świat: Julera
Poziom: 43
Skille: 22/25
Poziom mag.: 49
![]() |
![]() Cytuj:
Knight w sumie nie potrzebuje takiego ''mądrego wyboru'' up@ O tak, powinni ulepszyć nieco knighta. Powinni zwiększyć obrażenia melee - tutaj masz rację, 200 sorc walący 900 z SD a 200 knight walący 230 melee to duża różnica. Powinni zwiększyć te obrażenia do ~170% obecnych.
Ostatnio edytowany przez Always hunted - 01-02-2007 o 18:17. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Zbanowany
|
![]() Zaznaczam, że chodzi mi o średnią obrażeń. Max hity są całkiem niezłe, ale jak policzysz te puffy, sparki, hity za 1hp to ci wyjdzie bardzo słaba, nie proporcjonalna do czasu poświęconego na trening średnia. No ale przecież knight bije za darmo:-)
|
![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 10 2005
Poziom: 44
![]() |
![]() wkurza mnie to, ale przeboleje bo nekromanta nie zdąży mi tych 1 punktowych ostrzeżen wystawiac. Poprstu denerwuje mnie takie gadanie. Teraz moze sie posmieje z druida, ktory jest w porownaniu do sorca uposledzony na 150 sposobow, brakiem e wave, brakiem ue, nie mocą robienia sd'kow..uUuu
![]() ![]()
![]() 23:28 Andrzej Epa [31]: schowaj te zeby 23:28 Andrzej Epa [31]: nie warcz na mnie 14:23 Thor Orio [124]: Dam itemy za zaufanie, do wygrania nawet bohy oraz rh i takie smietki magiczne , za slabe eq kasa |
![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 05 2006
Lokacja: Zielona Góra
Stan: Na emeryturze
Imię: Sante Mefisto
Profesja: Elder Druid
Świat: Xerena
|
![]() wydaje mi sie ze autor tematu i d4arq to ta sama osoba. Autor tematu to noob i tyle do powiedzenia. Wszystkie profesje sa dobre jezeli sie tylko umie nimi grac.
![]() |
#46 |
Zbanowany
|
![]() To ci się źle wydaję. I trochę szacunku, ja nie przekręcam twojego nicku.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 07 07 2006
Lokacja: Chorzów
Imię: Xe'Rien
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Nebula
|
![]() Hoho ;D ale sie topic rozkręcił, szkoda tylko, że ta rozmowa jest bezsensowna.
Profesje są na podobnym poziomie, i o to stara się CIP soft już od kilku updatów i to nie ulega dyskusji. Problem jest w tym kto i jak umie ja wykorzystać. |
![]() |
![]() |
![]() |
#48 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 03 2005
Lokacja: Wrocław
Świat: Guardia
Poziom: 44
Poziom mag.: 45
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
Sorry ale musiałem coś napisać,bo jak czytam niektóre wypowiedzi to mi się krew gotuje. @down Będę wzdięczny ![]()
<unknown> jak bedzie po angielsku 'Jezus Chrystus na smierc skazany'? <kitty> 'Jesus Christ Prison Break'? Ostatnio edytowany przez Times - 01-02-2007 o 19:13. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#49 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 02 2006
Lokacja: Żory
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Cytuj:
Ja na 50EK zrobiłem z mniejszym Waste niż ty.... z SD na DLE -.- mi poszło 4,5 bp uh czyli 13,5k a te twoje 6,5 bp SD to jakieś 32,5k BUHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAH Jak ktoś będzie chciał Filmik to dam... zrobie jeszcze raz ten quest nie problem....
Jeżeli nie wiesz co przedstawia ten obrazek. To znaczy, że nie wiesz co to prawdziwy futbol. Jeżeli nigdy ich nie widziałeś. To znaczy, że nie wiele w życiu widziałeś. Jeżeli nie znasz ich przydomku. To znaczy, że nie rozumiesz mnie. Jeżeli mnie nie rozumiesz. To znaczy, że... CZERWONE DIABŁY! NA ZAWSZE WIERNY! OD 1997 ROKU! You see dead Game. You recognized Tibia. It was killed by CipSoft. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 22 03 2005
Lokacja: P-na
Stan: Na emeryturze
|
![]() Super Mr. Waste
![]() Btw. Twoje uwagi dotyczace innych profesji szczegolnie knighta robia sie juz coraz mniej smieszne. Tak przy okazji dla mnie jedynym + druta jest to ze moze leczyc knighta na expie i robic uhy. Wiecej + druta nie widze. Pozdrawiam |
![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 05 2006
Świat: new serv plz!!
|
![]() No normalnie koleś ukradł mi pomysł :/ Juz od tygodnia czaje się, ze może zrobię jakiś trudny quest solo a tu d**a.Jeśli mam być drugi to pierdzielę.
Ps. powodzenia dla twórcy tematu. Ps2. Siemasz Times ![]()
![]() |
#52 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 08 2006
Lokacja: Świebodzin
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Lord-Saimon
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Convicted for Glory
Świat: Iridia
Poziom: 63
Skille: 79/43
Poziom mag.: 16
![]() |
![]() Ej koles nie podniecaj sie swoim druidkiem tak bo bym ci pokazał film ale sprzedalem postac ale robilem solo DL na 42 lvl najtem ze skilami 75 i szlo mi z 10 uhow na DL wiec nie az takie waste jak sie ma troche kasy pozatym nie ponizaj tak knighta bo dla innych druid to scierwo ale tego nie pisza...TY tymswoim druidkiem obesranym mozesz gowno zrobic dla knighta.. na podobnym lvl jak ty masz samymi sd'kami to mu mozesz naskoczyc
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 07 2005
Lokacja: Gliwice
Imię: Mag nad Magami Tomasz
Gildia: Tibia holigans
Świat: Astera
Poziom: 45
Skille: 19/25
Poziom mag.: 49
|
![]() Niby jestes taki swietny rycerzy obrazasz a nie przeczytales ze " Ornamet shieldrespuje się raz dziennie" jak bys zauwazyl ded byl juz odkryty czyli ktos go wziol. Ale mimo to filmik fajny.
![]() |
#54 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 08 2005
Lokacja: Hajnowka
Imię: Mostaer
Profesja: Knight
Gildia: Resurrectors
Świat: Iridia
![]() |
![]() Też mi problem to wybić. Jak by się postarać to można to zrobić 30 drutem.
Jaki będzie następny film??, Rat Quest II?? |
![]() |
![]() |
![]() |
#55 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 06 2006
Lokacja: W Polsce
Imię: Thel Heroes
Profesja: Knight
Świat: Obsidia
|
![]() Cytuj:
1. Mówią na ciebie w domu idiota? 2. Skąd wiesz, że to moja główna postać? 3. SzczegÓlnie... 4. Przytocz mi zdanie, gdzie powiedziałem, że mówię tak bo ma wyższy lvl. Mówiłem o kupowaniu, bo podnieca się tym swoim druidem jakby miał chara Mateusz Dragon Wielkiego. 5.Niema za co, też Cię uważam za dziecko Neo. 6. Tak, myślę że jestem fajny... 7. Ty się mylisz w 300% 8. A ty na 100 lvl Odpowiedziałem Ci dosyć dobitnie na każdą twoja prowokację. Miłego grania swoją SUPER EXTRA EVUL MASTAH 44 LVL. Ps. Żebyś się nie czepiał - Firax Aegamifoth to mój Main char (45lvl) Pozrdo
![]() |
![]() |
#56 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 07 2006
Lokacja: Suwalki
Imię: Sir apocaliptic
Profesja: Elite Knight
Gildia: Deathly Edge
Świat: Kyra
Poziom: 135
|
![]() A wiec tak
Druid to dobra profesja bo sam ja mialem ale knight tez jest dobry. knightem ze skilami 80 na 80 zrobisz chociaz bendzie ciezej niz druidem. Ogolnie zecz muwiac kazda profesja jest dobra. Dziekuje ![]() ![]()
23:56 Tudiddo [26]: nie afkuj ![]() ![]() ![]() 23:56 Fada Mary [20]: wlasnie co znaczy afk ? ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#57 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 02 2006
Lokacja: Bolesławiec
Stan: Aktywny gracz
Świat: Berylia
Poziom: 48
Skille: 70+/70+
Poziom mag.: 6
|
![]() Cytuj:
Nie każde explo to 50 -.- Ja lepiej bym wyszedł lejąc z explo te dl, a dragi na uhach, niż Ty na sd i tych manasach+inne runki. Waste spore. Może ubijasz szybciej, ale nie zawsze liczy się szybkość. Nie odpisuj na to, przecież uhy rosną na drzewach -.- @ Quest jak quest, zabij-uciekaj-szybko uciekaj, bo jak się skończą sd to trudno będzie ubić te cyce w drodze powrotnej(może się nie zrespiły!!!!!1111) Nie cytujcie tego, nie odpisujcie-uznajcie, ze jestem chory psychicznie i mnie niema, nie mam zamiaru się z trollami kłócić.
Shippuuden fan. Ero-sennin fan! Icha Icha Paradise reader. Yondaime Hokage-sama no Konohagakure no Sato. Infamous #1 Pimp of Konoha! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#58 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 20 01 2005
Lokacja: Pupcia
Imię: Rexis ftw
Gildia: Deities of Heaven
Świat: Zanera
Poziom: 113
Skille: 90/85
![]() |
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
Guest
|
![]() gratz!
ale powinienes wiedziec, ze wykonanie takiego questu druidem wcale nie jest trudne. Jaki to problem zrobic utamo vita i bic z sd dl'e? Albo tempest+hmm dragi? Zaden! Druid jest taki dobry oh yeah... na faccu... Poprostu zalosne ![]() Pomysl sobie jakby cie ms porobil. Bys padl jak szmata. A duel z knightem? Ma wiecej cap, wiecej hp, tobie sie skoncza mf'y, runy, a on ciagle bedzie mial uh i cie w koncu ubije. Zreszta zeby pozadnie expic solo np. takim ed czy ms to idzie duzy waste(na facc juz nawet nie wspominam). W tombach 40-50k/h ale waste straszny. Dragi sa w miare oplacalne bo sie zwraca, ale sa czesto zajete. A knightem bierzesz OF i jazda, 50-60k/h i do tego jestes na + Druid tez fajna profesja, ale na facc to nic nie mozesz zrobic. Tylko tracic ciezko zarobione pieniadze na sdki i wykonywac nieoplacalne questy. No i rozwalil mnie tekst, ze umiesz grac bo masz 47 lvl druid na facc i zabiles pare dragow i dl z sdków ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Bastek89 - 01-02-2007 o 22:04. |
![]() |
![]() |
#60 |
Guest
|
![]() Widze ze pomimo argumentow innych osob nadal kretynie twierdzisz ze DRUID POWAH.Wiec moze moj argument cie przekona?;o
Podliczmy koszty Twojej wyprawy: 56 SD- 16k 90 MF- 5k 80 HMM- 1,6k Razem-22,6k Co daje nam 6bp uhow-18k,2 bp hmm 4k a, dzieki takiemu zestawaowi knight wykonal by ten quest spokojnie.... |
![]() |