![]() |
#501 |
Zbanowany
Data dołączenia: 27 05 2005
Lokacja: Suwałki
Stan: Aktywny gracz
Imię: Veldoor
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Antica
Poziom: 150
Skille: 25 / 18
Poziom mag.: 81
![]() |
![]() Pozyczylem passy od kumpla i zrobilem ssa z dowodem
Ukaze go temu kto bedzie zainteresowany zamiana informacji na temat znikania spike... Over&Out |
![]() |
|
![]() |
#502 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 07 2006
|
![]() Cytuj:
Widzę, że brakuje Ci już pomysłów jak zdobyć info o Spajku ;]
You have the strongest armour, because you are the weakest. ![]() Ostatnio edytowany przez - Prodigy - - 02-02-2007 o 14:54. |
|
![]() |
![]() |
#503 |
Guest
|
![]() Szczerze zrobiłem sobie Rookstayera na świecie Isara (zero szacunku ;/) Rookguardian Sai Stinger, no i dzięki wam Prodigy, Instykt zmieniłem zdanie o Rookgaardzie... przedtem było: "OMg musze wbic te je*ny 8 lvl..." a teraz ma. już 7 i Rookgaard jest jedynym miejscem nietkniętym przez najbliższe updaty... oznacza to że jest to najlepsze miejsce z klimatem.
|
![]() |
#504 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
@up Racja rookgaard to teraz najlepsze miejsce ze starym klimatem Tibijskim. Szkoda, że Cipki na mainie całkiem zepsuli klimacik i,że już tego nie naprawią. Teraz liczy się kasa, kasa i kasa. |
|
![]() |
![]() |
#505 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 11 2006
Stan: Niegrający
|
![]() Wedlug mnie tworzenie qesta na ss jest zgodne z polityka CIPow. Od zawsze sa oni przeciwni istnieniu rookstaylerow. A jaki sens ma zycie rookstaylera mosiadajacego SoF? Rotworm-2 hity Minotaur-3 hity Orc Spearman-2 hity Co to za zycie... Jaki sens miala by taka gra. Toz to prawie niesmiertelnosc.
|
![]() |
![]() |
#506 |
Guest
|
![]() Niekoniecznie, SoF to nie Giant Sword albo inne cacko które zadaje obrażenia b.duże SoF jeżeli ma 21 ataku (albo 24) będzie jechał minosy ze skillem sworda: 20 po 34-44 hitów, poza tym, SoF TO LEGENDA, każdy chce ją miec po prostu by powiedzieć "mam go :-)" ja już bym wolał Poison Dagger niż SoF bo jeszcze mnie n00bki by ztrapowały, shakowały itd. Na pewno ktoś z Rookstayerów ma SoF to jest pewne na 100% ale nikt się nie chce przyznać ze względu hakerów.
|
![]() |
#508 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 27 05 2005
Lokacja: Suwałki
Stan: Aktywny gracz
Imię: Veldoor
Świat: Antica
Poziom: 150
Skille: 25 / 18
Poziom mag.: 81
![]() |
![]() Cytuj:
![]() Tylko dla tych wybranych jest ten ss |
|
![]() |
![]() |
#509 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() @edit Nie porównuje Cie do Coraya bo to by była zbyt wielka obraza. |
|
![]() |
![]() |
#510 |
Guest
|
![]() @Up
Są 3 możliwośći: 1. Tylko gdy ktoś znajdzie jakiegoś buga i Gm mu da SoF 2. Po zdobyciu 200 lvl na Rookgaardzie 3. Po wrzuceniu do wody Magic Light Wand. |
![]() |
#511 | ||
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() Cytuj:
![]() |
#512 |
Guest
|
![]() Ojoj pomieszałem strasznie ok... a więdz mówicie że to nie koniec Questu? k. tylko jak masz już SoF to przynajmniej Pokaż go... ;] i będzie Gites ;D
Ostatnio edytowany przez frecio - 02-02-2007 o 21:27. Powód: A tak o :d |
![]() |
#513 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
PS. Nie rozumiem o co Ci chodzi. Napisałeś haotycznie i bez sensu. Jak Mopmaster nie da jakiegoś screena z dowodem, że wie gdzie pojawia się SoF, lub ktoś nie powie jak zrobić, żeby SoF zniknął, ten temat za kilka tygodni odejdzie na 5-6 strone, a wtedy to już go nic nie uratuje. |
|
![]() |
![]() |
#514 |
Zbanowany
|
![]() Imo, to jedyne, na co można liczyć to to, że w końcu ktoś się wygada jak dojść do dalszej części questa. Tak jak zrobiono ze 'zniknięciem' sofa.
Wszak SoF znika już od tibii ~7.4 spokojnie.. I jak wiele osób znikało go przypadkiem, tak wiele zapewne robiło to celowo. I czyż przez te parę lat, nie odkryli oni dalszej części tej zagadki? Bo mi się wydaje, że ktoś już jest dalej. "Wydałoby się" powiecie. A patrzcie jak długo tajemnica o znikaniu miecza pozostawała tajemnicą. Tak samo może być z dalszą częścią questa, który bądź co bądź - jest pewnie dość, uhm, trudny. Jeśli nie powiedzieć że bardzo trudny, i szczerze mówiąc mam nadzieje ze ta dalsza część nie opiera się na tak bezsensownych rzeczach jak te, które trzeba wykonać by zniknąć sofa; ) Ostatnio edytowany przez Gallar - 02-02-2007 o 22:40. |
![]() |
![]() |
#515 |
Guest
|
![]() Jestem zdiwiony ze to polacy rozwiazali quest z Sof a nie jakis tam Sunriuse czy jak on sie tam wabi
![]() |
![]() |
#516 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 04 2006
Wpisy bloga: 4
Imię: Ameriov Rookstayer
Profesja: Rookstayer
Gildia: Vampires
Świat: Isara
Poziom: 70
Skille: 96 Fish
|
![]() @up
Dlaczego tacy ludzie są na ziemii, dlaczego?! |
![]() |
![]() |
#517 |
Użytkownik Forum
|
![]() Bo inaczej swiat bylby nudny
![]() |
![]() |
![]() |
#518 |
Guest
|
![]() Jesli ktos jest zainteresowany zamiana informacji znikanie spike sworda na informacje gdzie sie pojawia prosze pisac pod nr gg 5776129.
Ofiarowuje jeden dowód a potem oczekuje odpowiedzi na to jak zrobic zeby zniknal spike sprawdzam to i udzielam dalszych informacji co zrobic aby sie pojawil. Zapraszam tylko ludzi zainteresowanych i z wiedza na ten temat ![]() |
![]() |
#519 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 02 2007
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Zlatan'shi
Świat: Refugia
Poziom: 33
Skille: 18/23
Poziom mag.: 39
|
![]() Czlowiek, ktory nie wie, kim jest Sunrise, w ogóle nie powinien zaglądać do działu "Tajemnice Rookgaardu"...
|
![]() |
![]() |
#520 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Daj sobie już siana, Mops~ ![]()
You have the strongest armour, because you are the weakest. ![]() Ostatnio edytowany przez - Prodigy - - 03-02-2007 o 18:37. |
|
![]() |