|
Notki |
Fake'i Zdjęcia troche inne od normalnych... przerobione mniej lub bardziej. Tutaj je znajdziesz. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 02 2007
|
![]() Odrazu mowie to moj Pierwszy Fake.
Ta historia opowiada od dwóch ryzykantach którzy myslą tylko o forsie... Więc uslyszawszy plotke o smoku bez większych decyzji przygotowują się do wyprawy. Co jakiś czas bedę dodawał nowe Faki ![]() Cz 2. Str 3 CZ.3 Str 4 1. ![]() 2. ![]() 3. ![]() Ostatnio edytowany przez Parafian12 - 07-02-2007 o 18:17. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
|
![]() Omg... Jak to Twój pierwszy Fake to zapraszam do PRZYKLEJONEGO TEMATU !! Arght Ludzie czy wy wogule nie myślicie ?! Aż niechce mi się dalej komentowac...
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
|
![]() up@
spostrzegawczy jesteś koleś! A te twoje 1111 zamiast !!! też wymiatają fak zamiast fake omg .... |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 31 01 2007
Lokacja: Barlinek
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Likwidator Sork
Profesja: Sorcerer
Świat: Guardia
Poziom: 19
Skille: 20
Poziom mag.: 21
![]() |
![]() "nie pokoić króla" To się pisze razem, niepokoić
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
|
![]() up@
Sry za błąd , a i to moja decyzja czy będę dawać nastepne odcinki czy nie ok ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zbanowany
Data dołączenia: 20 03 2006
Lokacja: Bydgoszcz
Imię: Tharion Do'Urden
Gildia: Fatal Illusion
|
![]() NIE! Nie torturuj nas kolejnymi..ekhm...częściami tego gówna...chcesz ocenę? 0, a teraz...
Spi**dalaj! Pzdro |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
|
![]() up@
a ty nie dawaj następnych bezsensownych postów e i sam spierd***j |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 09 2005
Imię: Songo of Astera
Profesja: Sorcerer
Gildia: Aktualnie brak :(
Świat: Astera
Poziom: 25
Skille: 10/21
Poziom mag.: 35
![]() ![]() |
![]() parafian12 jak chcesz wiedzieć to ja może i nie wiem jak się tobi fake'i bo sam nie robiłem ale dość juz widziałem żeby wiedzieć jak wygląda dobry i zły fake. A ten muszę powiedzieć że wygląda naprawde kiepsko, dennie i pusto. Na wszystkich obrazkach na zewnątrz widać że nieumiejętnie wklejałeś dach na ściany w tym budynku z kamiennymi ścianami, droga jest wklejona tak na odwal się. Cały ten fake wygląda jak robiony na odwal się, druga sprawa to ortografia. Poprostu koszmar zupełny, ja mam dysortografie a jakoś nie popełniam takich prostych błędów. Przykład to genialne i rozbrajające "wszysli na zwenoacz i..." kolejny błąd to napisane "nie pokoic" zamiast "niepokoic". I ocena końcowa to 0/10 gdyż nie wiem do czego to zakwalifikować. I tak jak to już prae osób powiedziało albo wklej to "coś" do działu moje pierwsze fake albo nie kontynuuj tego bo to jest poprostu tortura dla oka i umysłu :/
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 10 2006
|
![]() Eeee....Odrazu mowie jest taki topic
![]() Nekro. powiniem dac naki punkt ze wpirw trzeba dac do topica 1-2 obrazki.........
![]() |
![]() |
#11 |
Zbanowany
Data dołączenia: 24 12 2005
Imię: Thy slayer
Profesja: Rookstayer
Świat: Candia
Poziom: 9
![]() ![]() |
![]() Jak na pierwszy fake bardzo ładnie kilka napisów nachodzi się na siebie a grunt to udany prolog - taki jak Twój.
Nie wiem, co Wam się w tym nie podoba, fabuła jest, drobne błędy (których NIE DA się uniknąć) są, tekst raczej nie jest najlepszy ale na to można przymknąć oko. Rób dalej, tylko trochę bardziej się postaraj, ok? |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 10 2005
Lokacja: Polska
Imię: ****** Pal
Profesja: Paladin
Gildia: nie mam
Świat: Berylia
Poziom: 11
Skille: 40 dist
Poziom mag.: 3
![]() |
![]() Gdyby to nie był twój pierwszy fake to dalbym ci ocene 0/10. Ale skoro to pierwszy fake, to dam ci ocene 4/10.
Ps.Nie denerwuj się tak kiedy ktoś cie skrytykuje!!!
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 09 2005
Lokacja: Białystok.
Stan: Niegrający
![]() |
![]() - .jpg?
- brzydkie tereny - straznik bramy? bramy nie widze - outfity nie twoje - ogolnie slabo sie zapowiada 4/10
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
|
![]() Zdanie CyberTronic:
Hm... Denne. Pozatym jest przyklejony temat na firts Fake'i. 1(pała, niedostateczny, skala szkolna) Zdanie tronic: Tak, zupełnie zgadzam się z drugą połową mojego cybermózgu. Nietorturuj nas i najpierw pokaż komuś fake zanim go tu zamieścisz, oszczędzisz sobe przykrości. Wyjdź i NIE WRACAJ |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
|
![]() @up
hahahah Ty masz rozdwojenie osobowosci? ![]() @topic jak na 1 fake to ladnie dam 6/10 ![]()
![]() |
#16 |
Użytkownik Forum
|
![]() Jesli chciales kogos tym rozsmieszyc to zes je***l...Tak zalosnego fake jeszcze nie widzialem (no moze poza fake'iem Byczego) "Znany miejscowy zul" [PIERD] to moglo byc nawet smieszne ale tylko dlatego ze glupie...Pozatym jest przyklejony temat 2/10 za checi..
![]() |
#17 |
Użytkownik Forum
|
![]() Dziekuje za Zle a także jak i dobre komentarze...Następna część zrobie dokladniej i bardziej z fabułą . Mam pomysl już na następny odcinek.Prolog nie będzie dlugi ,ponieważ jak wspomnialem na początku jest to mój pierwszy fake.
Po zakończeniu tego prologu zabiore sie za nowy.Włoże wszelkich starań by historia was zaćiekawiła. ![]() Niedługo kończą sie ferie i dlatego moje faki bedą aktuliozowane (chyba tak to sie pisze ) Dosyć powoli ... Ostatnio edytowany przez Parafian12 - 03-02-2007 o 14:41. |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Użytkownik Forum
|
![]() Załosne ... Smok w Lesie Bolu?? a może bólu zresztą ... pisze sie A K T U A L I Z O W A N E 1/10
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Użytkownik Forum
|
![]() @topic
Parafian dawaj next part moze sie rozkreci @up zalosny to jest twoj Ftb