Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Forum ogólne > Inne

Notki

Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj.

Odpowiedz

Opcje tematu
stary 18-01-2007, 10:28   #441
Zwadzik
Guest

Domyślny

Ja mialem hacka w sobote, oczywiscie przez TibiaCAM, myslalem ze jak mam antywirusa i jak sciagne cos z keyloggerem to mi to zauwazy i usunie^^ Mialem MS 33lvl 33mlvl koles zwinol wszystko, i dodatkowo chcial mnie chyba zrookowac ale zdazyl tylko do 30lvla ^^, wartosc wszystkiego co zabral to ok. 100k na szczescie chaty nie sprzedalem predzej i mialem cos na start nowej postaci. Teraz gram znow na tym samym koncie tez Magiem i juz mam 16lvl
  Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 18-01-2007, 14:23   #442
michaln92
Guest

Domyślny Miałem Hacka

Gdzie Wpisac Mam Recover Keya Bo Nie Wiem??? Pisac Tu Lub Na Gg 945275
  Odpowiedz z Cytatem
stary 20-01-2007, 11:57   #443
Shiantis
Użytkownik Forum

Shiantis's Avatar

Data dołączenia: 11 11 2006

Domyślny

I moją koffana Vanesse Thylie hakneli... 17 lvl sorc.. <chlip>... bo kumplowi brakowało kasy na bohy... to potrzebował... Chciał za nia 100 k... :/ Wogole to na policję podobno nawet się da zgłosić ale nie będę taka... Pozdro dla wszystkich shackowanych... Teraz mam nowego chara ale już mi to wisi... Moja Arya Thylia nigdy nie będzie taka jak Vanessa... <chlip>

[CHAR]Vanessa Thylia[/CHAR] <--shackowana
[CHAR]Arya Thylia[/CHAR] <--aktualny char

Elysia is my server
Shiantis jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 20-01-2007, 18:05   #444
Uther92
Użytkownik Forum

Uther92's Avatar

Data dołączenia: 19 05 2006
Lokacja: Za górami, za lasami....
Wpisy bloga: 1

Stan: Na Emeryturze
Profesja: Rookstayer
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Shiantis Pokaż post
Wogole to na policję podobno nawet się da zgłosić
A no bo można jak co to ty masz paragrafy, które łamie taka osoba.
Cytuj:
Art. 267. § 1. Kto bez uprawnienia uzyskuje informację dla niego nie przeznaczoną, otwierając zamknięte pismo, podłączając się do przewodu służącego do przekazywania informacji lub przełamując elektroniczne, magnetyczne albo inne szczególne jej zabezpieczenie,
podlega grzywnie, karze ograniczenia wolności albo pozbawienia wolności do lat 2.
§ 2. Tej samej karze podlega, kto w celu uzyskania informacji, do której nie jest uprawniony, zakłada lub posługuje się urządzeniem podsłuchowym, wizualnym albo innym urządzeniem specjalnym.
§ 3. Tej samej karze podlega, kto informację uzyskaną w sposób określony w § 1 lub 2 ujawnia innej osobie.
§ 4. Ściganie przestępstwa określonego w § 1-3 następuje na wniosek pokrzywdzonego.

Art. 268. § 1. Kto, nie będąc do tego uprawnionym, niszczy, uszkadza, usuwa lub zmienia zapis istotnej informacji albo w inny sposób udaremnia lub znacznie utrudnia osobie uprawnionej zapoznanie się z nią,
podlega grzywnie, karze ograniczenia wolności albo pozbawienia wolności do lat 2.
§ 2. Jeżeli czyn określony w § 1 dotyczy zapisu na komputerowym nośniku informacji, sprawca
podlega karze pozbawienia wolności do lat 3.
§ 3. Kto, dopuszczając się czynu określonego w § 1 lub 2, wyrządza znaczną szkodę majątkową,
podlega karze pozbawienia wolności od 3 miesięcy do lat 5.
§ 4. Ściganie przestępstwa określonego w § 1-3 następuje na wniosek pokrzywdzonego.

Art. 268a. § 1. Kto, nie będąc do tego uprawnionym, niszczy, uszkadza, usuwa, zmienia lub utrudnia dostęp do danych informatycznych albo w istotnym stopniu zakłóca lub uniemożliwia automatyczne przetwarzanie, gromadzenie lub przekazywanie takich danych,
podlega karze pozbawienia wolności do lat 3.
§ 2. Kto, dopuszczając się czynu określonego w § 1, wyrządza znaczną szkodę majątkową,
§ 3. Ściganie przestępstwa określonego w § 1 lub 2 następuje na wniosek pokrzywdzonego.

Art. 269a. Kto, nie będąc do tego uprawnionym, przez transmisję, zniszczenie, usunięcie, uszkodzenie lub zmianę danych informatycznych, w istotnym stopniu zakłóca pracę systemu komputerowego lub sieci teleinformatycznej,
Może wstawisz mi notkę ?
Masz problem z keyloggerem ? Nie jesteś pewien co do swojego bezpieczeństwa ? Chętnie ci pomogę
Uther92 jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 21-01-2007, 03:09   #445
Limh
Użytkownik forum

Limh's Avatar

Data dołączenia: 15 11 2006
Lokacja: poland

Stan: Aktywny Gracz
Imię: Arcus Kyre
Profesja: Knight
Świat: refugia
Poziom: 22
Skille: 78/76
Poziom mag.: 4
Limh ma numer GG 4683178
Smutny Zal za rl tibia..........

Calkiem niedawno siedzialem sobie w domq. W dodatku byl to domek mojego kumpla z rl. Wyjechal w nagles sprawie. Gdy zanosilem loot do domq(gdyz tam trzymalem all itemki) nagle nie wiadomo jak wylogowalo mnie. Okazalo sie ze haker odrazu zaczol okradac domq. Wyobrazcie sobie jak miaelm przesrane.
To jeszcze nic kumpel zamówil kilka dni przed hakiem kaske na allegro i niestety stracil ja. Chociaz zalobe bede mial juz do konca zycia to z pewnego kontu ze hakneli mnie akurat wtedy to dobrze gdyz nastepnego dnia chcialem isci wplacic kase na pacc. Pzdr dla macka kumpla z rl.
Limh jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 21-01-2007, 11:51   #446
Uther92
Użytkownik Forum

Uther92's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Caban Nadbaltycki Pokaż post
nie, nie mozna, no chyba ze na policje zglosil by sie cipsoft, bo to do cipsoftu naleza wszystkie konta, gdyby konto rzeczywiscie nalezalo do ciebie - moglbys je legalnie sprzedac a jak wiadomo zabrania tego tibia rules. a dodatkowo przypominam ze hakerzy tibijscy sa na calym swiecie, i jesli haknal cie jakis br itp to juz na pewno nie masz co liczyc ze ktos go bedzie szukal.

policja na pewno nie bedzie szukac kogos kto shakowal konto w grze, bo taka osoba teoretycznie nie spowodowala zadnych szkód majatkowych, w koncu nie ma przelicznika jakis itemkow na rl kase. przeciez sprzedawanie charow jest nielegalne.

pomijam juz, ze gdyby sie postepowalo zgodznie z zaleceniami cipsoftu do zadnego hacka by nie doszlo, jesli masz na kompie jakies nielegalne programy, chocby najmniejsze to ty predzej odpowiesz za to niz ten kto te programy zrobil.

zeby policja znalazla hakera to cipsoft musial by przekazac ip logi do polski czego na pewno nie zrobi.

a walka z hakerami jest bardzo prosta - trzymajcie sie tibia rules, to jak karta gwarancyjna, jak nie zdejmiesz plomby i nie bedziesz sam majstrowal to nic ci sie nie stanie...
BulShit
To tak jakbyś powiedział, ze niemozesz pozwać hackera dom sądu bo zhakował ci windowsa należącego do Microsoftu...Bo tak bo do ciebie należy tylko nośnik z windowsem.
A w szkoday materialne można wliczyć czas i kase potrzebną na sformatowanie kompa etc.
Może wstawisz mi notkę ?
Masz problem z keyloggerem ? Nie jesteś pewien co do swojego bezpieczeństwa ? Chętnie ci pomogę

Ostatnio edytowany przez Uther92 - 21-01-2007 o 11:52.
stary 21-01-2007, 12:36   #447
Uther92
Użytkownik Forum

Uther92's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Caban Nadbaltycki Pokaż post
ale jesli to piracki windows to wszyscy cie maja w dupie

szkod materialnych wcale nie ma, kto mowi ze stracisz konto przez keyloggera, a jesli przez keya to czemu na twoim kompie. jesli grasz w kafejkach itp to zapomnij o takich manewrach. a jesli masz cokolwiek pirackiego na kompie to lepiej wogle nie poruszaj tematu kompa z policja xD

i przypominam, ze postepowanie wedlog tibia rules wyklucza mozliwosc shackowania, wiec jesli je lamiesz to tak jakbys tracil gwarancje na produkt.
Z tym ostatnim się nie zgodze bo wystarczy, że ktoś zna twój ip to już możesz mieć przesrane A do tego wystarczy, że ktoś ma twój numer gg
Może wstawisz mi notkę ?
stary 22-01-2007, 17:37   #448
GrzegorzJakubiak
Guest

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Uther92 Pokaż post
Z tym ostatnim się nie zgodze bo wystarczy, że ktoś zna twój ip to już możesz mieć przesrane A do tego wystarczy, że ktoś ma twój numer gg
może Ty sie lepiej nie udzielaj jesli nie wiesz co jest grane. Miałem doczynienia z policją, sądem w sprawie komputerów i nic nie mogą zrobić, bo jak już Caban Nadbaltycki napisał postac w Tibi nie ma zadnej wartosci materialnej, a na policje idziesz jak zginie Tobie kartka na której byly zapisane wazne rzeczy ?
  Odpowiedz z Cytatem
stary 22-01-2007, 18:21   #449
XIII
Zbanowany

XIII's Avatar

Data dołączenia: 27 07 2006
Lokacja: Localhost

Świat: RL
Domyślny

@up
3 e
Cytuj:
Kradzież kont innych graczy, lub ich hackowanie, jest przestępstwem z prawdziwego życia i może doprowadzić do interwencji policji, gdy prawowity właściciel konta, postanowi to przestępstwo do nich zgłosić.
Poza tym, wszelkie próby kradzieży konta, poprzez rozpowszechnianie różnych linków w grze, lub na forum, by oszukać innych graczy, którzy przez te linki ściągną keyloggera, doprowadzi do długoterminowego zbanowania, lub skasowania konta. Jeśli przypadkowo uzyskasz dostęp do konta innego gracza, np. poprzez brak uwagi o hasło i numer, nie powinieneś wykorzystywać na swoją korzyść tej wiedzy, tylko jesteś zobowiązany poinformować tego gracza, by pomóc mu zabezpieczyć jego konto.
dziesiec znakow.
XIII jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 22-01-2007, 18:31   #450
Shubik
Guest

Domyślny

Ekstra swietnie...
Własnie mnie okradziono z 61 Royalka na furorze ;-(
Adijos!
  Odpowiedz z Cytatem
stary 27-01-2007, 01:23   #451
XaniX
Użytkownik forum

Data dołączenia: 20 01 2007
Lokacja: Poznań rox

Stan: Niegrający
Profesja: Royal Paladin
Świat: Kiedyś Premia
Poziom: 45
Skille: 82/45
Poziom mag.: 21
Domyślny No to się wyżale..........i prosze o nie usunięcie posta

W skrócie powiem że kiedyś miałem dwóch sorcków na darmowych kontach, każdorazowe skończenie grania postacią (działo się to z różnych powodów, ale nie przez hacki) było równoznaczne ze złożeniem sobie obietnicy "nie będe więcej grał w tą pop.......ną tibie". Trzecia postać to był (do dzisiaj) znowu sorc, zaszpanowałem wtedy kupiłem sobie pacca i zrobiłem go na Premii . Narobiłem troche gnoju na serwerze, więc postanowiłem zmienić profesje, zrobiłem palka (na tym samym koncie i świecie, ale go ukryłem więc związku między nimi nie było widać). Dzisiaj wbiłem 17lvl (rano). Chciałem mieć pare HMMów wrazie gdyby mi się amunicja skończyła więc zalogowałem się na sorca, robiąc HMMy napisał do mnie gościu że ktoś mnie obraża na forum (myślałem że jest to związane z tym gnojem co narobiłem), oczywiście ja głupi skopiowałem link wszedłem na niego i wyskoczyła mi prośba o zalogowanie się, ja jeszcze bardziej głupi to zrobiłem, i nic wyskoczył błąd, klikam na pasek tibii i patrze że jestem wylogowany, próbuje się zalogować i zobaczyłem ten mój kochany napis "Accoun number is not correct" (czy jakoś tak). Serce mi do gardła podskoczyło, patrze na tibia.com moja postać jest zalogowana . Lece po kartke z Recover Keyem. Zanim się przebiłem przez całą procedurę Account Lost, a robiłem to na czuja bo angielskiego dobrze nie znam, hacker miał jakieś dobre 10 minut na wywalenie/wysłanie moich żeczy, a i jeszcze zanim się procedura skończyła musiałem stworzyć nowego Emaila. Loguje się na sorca nic nie zostało , miałem nadzieje że na palku zostało moje całe eq ale nie . Łącznie straciłem: Eq (B robe, Knight legi, C hel, Vamp shield), Ze 3000 strzał, Kase (18k była w banku),98 Iron Ores, 24 Henharded Bones, 2 Bast Skirt, Santa Doll, santa hat, 76 Christmas Token, 7 BP HMMs, 2 BP GFB, BP UH i wiele innych cennych żeczy. Teraz znowu daje sobie postanowienie że nie będe już grał w tibie, nie wydam przynajmniej kasy na kolejnego pacca i nie zawale drugiego półrocza tak jak pierwsze. Konto dam koledze (może se kupi pacca).

Zachowałem się jak totalny newbie wchodząc na ten link

Zaprawde powiadam wam kochani gracze tibii nie kopiujcie żadnych jeb..ych linków jakie wam podadzą!!!!!!!!!

To ten link: http://xxx.xxx.xx.xx/forum/?action=t...readid=xxxxxxx dałem te ixy żeby nikt nie pokusił się na wejście na niego, zamiast nich były cyfry.

Pozdrawiam i gratuluje jeśli chciało ci się to przeczytać

Mam jedno głupie pytanko czy po samym wejściu na stronke morzna złapać keyloga lub inny syf? Bo nie wiem czy warto skanować dyski.

Ostatnio edytowany przez XaniX - 27-01-2007 o 02:02.
XaniX jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 27-01-2007, 16:23   #452
Gollada
Użytkownik forum

Gollada's Avatar

Data dołączenia: 27 01 2007
Lokacja: Stalowa Wola

Stan: Początkujący
Profesja: Sorcerer
Świat: Honera
Poziom: 22
Poziom mag.: 18
Brak ikony ...

Z rok temu miałam postać 26lvl - Sorcerer. Ale niestety jakiś kapsztoniec mi całe konto haknoł.. Mojej koleżance na Tibi też wczoraj shakowali 32lvl-Druid. Czy nie można tego uniknąć? Czy można w jakiś sposób odzyskać konto? Czekam Na Odpowiedź...
Gollada jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 31-01-2007, 00:59   #453
cdanio
Guest

Domyślny KŁopot

Witam! Kupiłem chara na h lvlu przez allegro. Dostałem rec keya, passy,meila itd. gram sobie jakis tydzien po czym mam hacka. gram next kilka dni i znow mam hacka. Jak wyczyscilem chara to kolo mi deduje postac..Zauważyłem że jest to kolo ktory mie sellnał chara i ma reca. Chcem zmienic reca, ale musze najpierw poczekac 30 dni aby moje dane rejestracyjne zostaly zmodyfikowane na moje. I Mam takie pytanie.. czy mogę coś w tej sytuacji zrobić? czy można jakoś zablokować rec keya aż do czasu zmiany na nowego?

Pozdro
  Odpowiedz z Cytatem
stary 31-01-2007, 02:52   #454
XIII
Zbanowany

XIII's Avatar

Domyślny

@up
nie, nie da sie.
dlatego postaci na allegro sie NIE KUPUJE.
stary 31-01-2007, 11:47   #455
vulvi
Guest

Domyślny

Taa, z tymi hackami jest tak jakoś głupio...

Myślę sobie kiedyś "nikomu hasła nie podaję, nie loguję się na podejrzanych stronach, nie wchodzę na linki itp. kto by mnie tam hackowal, niby jak i po co?"

Miałem palladyna 22lvl (na 23 ded), 55 distans chciałem poskillować (ferie na dolnymśląsku są). Wczora z wieczora wziąłem se ściągnęłem 2 programy z tibia.org.pl (tam wam radze nic nie ściągać ani nawet tam nie wchodzić. Ich po**ane forum nie działa często, a większość rzeczy jest gorsza niż na tibia.pl ale muszę przyznać że polskie funsite'y tibijskie są do D) te programy to rybak.792 (przydatny program do łowienia, potrzebny mi był żebym mugł wcinać rybki i łowić jednocześnie) a drugi to TBI cośtam. TBI wywaliłem z dysku zanim sie tibia załadowała bo coś mi winda szaleć zaczęła. Rybak se został, ja se złowiłem 50 ryb coby mieć na jutro. Włączam chwile temu tibie. Patrze jakiś Error. A, faktycznie neostrada nie włączona. Włączam i wklepuję hasło i numer acc. hasło zacytuję było takie: "k86krdfr" - teraz i tak już zmienione no i co po nim komu. Myślałem że w kalwiaturę nie trafiam i źle hasło wpisuję - zamiast r na końcu daję T albo E albo cuś. Wnerwiony po 7 próbie obleciał mnie strach - to na pewno hack. Wbijam na tibia.com, szukam tego acoount lost, na czuja (kiepski englisz) wbijam wszystkie te stracone głupoty, dostaję nowe hasło, wklepuję i komp międli i ładuje tibie, ja tymcasem już wiem że hacker nie dedał mi specjalnie bo w Characters nie ma żadnych dedów nowych. I co ja ci widze? ano equipu ni ma (crown armor, BOHy, knight legsy, crus helmet, plecak z paroma rzeczami ok. 4k warty.) depo też czyściutkie (130itemków wartych raczej niedużo, lae potrzebnych do gry), lece do banku, hi - balance (powinno być 13870gp) Suzy mowi że konto puste.

Myślałem że mnie coś pokręci na krześle. Łzy w oczach i i pięści zaciśnięte zacząłem nawalać w klawiaturę. wiele niecenzuralnych słów (sami wiecie co się w takich chwilach mówi) a potem taka pustka - tyle czasu zmarnowane, tyle pracy poszło się pi**dolić i ktoś teraz skręca się ze śmiechu że ja taki n00b jestem. Telefon do kuzyna, (śląskie nie ma ferii więc dzwoniłem na jego przerwie) - kończę z tym gównem, zhackowali mnie.
- No chyba nie! niemożliwe!
- Możliwe juz to wyje..rzuciłem z dysku
- No cóóż, trudno później zadzwonię.

Jesli ten sku** to czyta teraz, to życzę mu z całego serca żeby kiedyś jego okradli i żeby nie mógł nic zrobić. Słyszałem że podobno można iść na policje z taką rzeczą, ale w sumie to te przedmioty warte góra z 50zł więc pałecjanty mają to gdzieś. Apropo tej histori z tym nastolatkiem co na matkę z krzesłem... to ja bym teraz tymże krzesłem tego "hakiera" zaje*ał

Ja już się nie podniosę i kończę z nałogiem. Wam też radzę skończyć
  Odpowiedz z Cytatem
stary 31-01-2007, 15:55   #456
wolandd
Guest

Domyślny hakerzy na infernie

Panie i panowie mam postać na infernie o nicku wolandd możecie sobie zaobserwować jak to goście mniej więcej robią!byłem na lvl 20 a teraz jestem na 15lvl!oprócz tego ze moja postać została doszczętnie okradziona to jeszcze zdegradowana!jestem strasznie wkurzony ale chce was przy okazji uczulić na postać Hito skya!
być może się mylę i to nie on mnie z hakował ale jeżeli nie on to cóż to z zbieg okoliczności sprawił że dednoł moja postać kilka dobrych razy!!!
ps dla przekonania się co do moich słów zerknijcie sobie na tibia.com!!!
pozdrawiam i nie życzę nikomu takiej sytuacji!!!
  Odpowiedz z Cytatem
stary 01-02-2007, 16:30   #457
Carkerek
Użytkownik Forum

Carkerek's Avatar

Data dołączenia: 16 12 2006
Lokacja: Olsztyn

Stan: Aktywny Gracz
Imię: Carker
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Kyra
Carkerek ma numer GG 7819646
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez XaniX Pokaż post
W skrócie powiem że kiedyś miałem dwóch sorcków na darmowych kontach, każdorazowe skończenie grania postacią (działo się to z różnych powodów, ale nie przez hacki) było równoznaczne ze złożeniem sobie obietnicy "nie będe więcej grał w tą pop.......ną tibie". Trzecia postać to był (do dzisiaj) znowu sorc, zaszpanowałem wtedy kupiłem sobie pacca i zrobiłem go na Premii . Narobiłem troche gnoju na serwerze, więc postanowiłem zmienić profesje, zrobiłem palka (na tym samym koncie i świecie, ale go ukryłem więc związku między nimi nie było widać). Dzisiaj wbiłem 17lvl (rano). Chciałem mieć pare HMMów wrazie gdyby mi się amunicja skończyła więc zalogowałem się na sorca, robiąc HMMy napisał do mnie gościu że ktoś mnie obraża na forum (myślałem że jest to związane z tym gnojem co narobiłem), oczywiście ja głupi skopiowałem link wszedłem na niego i wyskoczyła mi prośba o zalogowanie się, ja jeszcze bardziej głupi to zrobiłem, i nic wyskoczył błąd, klikam na pasek tibii i patrze że jestem wylogowany, próbuje się zalogować i zobaczyłem ten mój kochany napis "Accoun number is not correct" (czy jakoś tak). Serce mi do gardła podskoczyło, patrze na tibia.com moja postać jest zalogowana . Lece po kartke z Recover Keyem. Zanim się przebiłem przez całą procedurę Account Lost, a robiłem to na czuja bo angielskiego dobrze nie znam, hacker miał jakieś dobre 10 minut na wywalenie/wysłanie moich żeczy, a i jeszcze zanim się procedura skończyła musiałem stworzyć nowego Emaila. Loguje się na sorca nic nie zostało , miałem nadzieje że na palku zostało moje całe eq ale nie . Łącznie straciłem: Eq (B robe, Knight legi, C hel, Vamp shield), Ze 3000 strzał, Kase (18k była w banku),98 Iron Ores, 24 Henharded Bones, 2 Bast Skirt, Santa Doll, santa hat, 76 Christmas Token, 7 BP HMMs, 2 BP GFB, BP UH i wiele innych cennych żeczy. Teraz znowu daje sobie postanowienie że nie będe już grał w tibie, nie wydam przynajmniej kasy na kolejnego pacca i nie zawale drugiego półrocza tak jak pierwsze. Konto dam koledze (może se kupi pacca).

Zachowałem się jak totalny newbie wchodząc na ten link

Zaprawde powiadam wam kochani gracze tibii nie kopiujcie żadnych jeb..ych linków jakie wam podadzą!!!!!!!!!

To ten link: http://xxx.xxx.xx.xx/forum/?action=t...readid=xxxxxxx dałem te ixy żeby nikt nie pokusił się na wejście na niego, zamiast nich były cyfry.

Pozdrawiam i gratuluje jeśli chciało ci się to przeczytać

Mam jedno głupie pytanko czy po samym wejściu na stronke morzna złapać keyloga lub inny syf? Bo nie wiem czy warto skanować dyski.

Na moje to lepiej sformatuj komputer.

Kind regards,
Carker

Kyra 4ever.

Alea iacta est.

I got a dream, that I'ma look deep within' myself.

Proud Member Of Oldschool's Maniacs
Proud Member Of Manga & Anime Otaku.

Yours,
[CHAR]Carker[/CHAR].
Carkerek jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 03-02-2007, 11:49   #458
aerone
Użytkownik forum

Data dołączenia: 22 06 2005

Domyślny Hack

No dobra piszecie tutaj o swoich charach bardzo sie dolujecie to posluchajcie. Mialem 81 royala oraz 59 ek na Nebuli gralem sobie zadowolony questy porobione itd. No i tak jak w tytule byl hack 2 charow . Ogółem poszło jebac sie jakies 800 k tzn ( 3x k legs 6 x v shield 2 x gs 2 x c armor Rh G-armor B-robe C legs 4 tower shield okolo bp WOI 2x boh okolo 60 bp hmm 20 bp uh d lance ELM STREET 2 itemy na addony - summoner , assasin i beggar , 2 p ammy w chuj ozdób i okolo 5 bp sd ) nie pamietam wszystkiego ale ten hack byl bardzo bolesny ;/ od tamtego czasu nie bardzo gram w tibie bo nie wiadomo co bedzie ;d
aerone jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 03-02-2007, 18:52   #459
X-Zero
Użytkownik Forum

X-Zero's Avatar

Data dołączenia: 26 01 2006
Wpisy bloga: 12

Stan: Niegrający
Imię: b.d.
Domyślny

Mnie też kiedyś haknął koleś, ale to moja głupota...

Tera nie dawno cudem odzyskałem swoją postać
A mój kolega zaliczył haka...

<Post został edytowany z przyczyn @down>

Ostatnio edytowany przez X-Zero - 04-02-2007 o 00:17.
X-Zero jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 03-02-2007, 21:17   #460
XIII
Zbanowany

XIII's Avatar

Domyślny

@up
Cala Twoja wypowiedz stanowi dla mnie zagadkowy oksymoron, tyle ze w tym przypadku calkowicie pozbawiony metaforycznej glebi - co za tym idzie jakiegokolwiek sensu.
Odpowiedz

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania