![]() |
#4862 |
Użytkownik Forum
|
![]() @Neo
A ja ? ![]()
#4863 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 01 2007
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Royal Paladin
|
![]() @Katarzyna
Ty katarzynko nie grasz w tibie xD @Wedolina No i po co tu piszesz? Lubisz jak 90% ludzi na ciebie wrzuca? Powyzywaj swoja stara, starego rodzenstwo albo powkurzaj troche sasiadow i nauczycieli. Napewno beda na ciebie zli i ci naublizaja, jak tak to lubisz. ;~~ |
![]() |
![]() |
#4864 |
Zbanowany
Data dołączenia: 07 07 2006
Lokacja: Łodź
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 65
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4865 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 01 2006
Lokacja: Szamotuły
|
![]() @Neo
![]() wiesz....ja sie na tobie zawiodlem, nie ty na mnie....no ale oki...
#4866 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 01 2007
Profesja: Royal Paladin
|
![]() Wiesz dlaczego cie nie wymienilem? Po tym co powiedziales na GG nie jestem w stanie, wiesz o co chodzi...
@Menda Ty rzeczywiscie nie umeisz czytac xD |
![]() |
![]() |
#4867 | |
Zbanowany
|
![]() Cytuj:
Nie mow w liczbie mnogiej, jesli mowisz do 2-3 osob ;] Tylko moze podaj ich nicki... ;] |
|
![]() |
![]() |
#4868 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 07 2005
|
![]() Nie muszę podawać nicków jeśli wiadomo o co chodzi...
#4869 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 09 2005
Lokacja: Szczecin
Imię: Dawergo
Profesja: Druid
Gildia: Poland Team
Świat: Eonar
Poziom: 80
|
![]() Cytuj:
Prawie nowy rekord. 62 KB w podpisie. Wald~ http://www.cda.pl/gry-online/g/f_toya2.htm ![]() http://www.toya.net.pl/~qqraczy/lekcja1.swf ![]() Ostatnio edytowany przez Dawergo - 03-02-2007 o 22:11. |
|
![]() |
![]() |
#4870 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 07 2005
|
![]() Dawergo@
Jest to możliwe że grał tyle bo on w tibi śpi, pożywia się, chodzi do szkoły i co najważniejsze w tibi ma kumpli... przykre... spędzać w tibi większość swojego życia...
#4871 | |
Zbanowany
|
![]() Cytuj:
chyba 600+ a ja siedzialem 200h, tak wiem nie mam zycie sharuje konto z siostra jej chlopakiem, moj kot siedzi na hydrach a moja stara robi hmm, na expa nie ruszam sie bez tibia auto i wogule nie mam zycia rl!! Jestescie zajebisci!!! Codzinnie daje nocke na hmm No to mi poprawiliscie humor... ;] @Dawerg, kilka-nascie razy mialem red hp ;s Ostatnio edytowany przez Kasztaniaczek - 03-02-2007 o 23:27. |
|
![]() |
![]() |
#4872 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 02 2006
Imię: Royal Michael
Profesja: Paladin
Świat: Silvera
Poziom: 66
Skille: 92/66
Poziom mag.: 17
|
![]() @Up
Takie teksty sie strzela jak sie nie wie co powiedziec ![]() Grudzien ma 31 dni, siedziac 203h przez caly miech daje to srednia +6,5h na dzien. ![]()
"Gdy walczymy, możemy przegrać. Gdy nie walczymy, jesteśmy przegrani." Silvera WAR part #1 http://www.youtube.com/watch?v=QNDh0m7n9f0 Silvera WAR part #2 http://www.youtube.com/watch?v=-hJvilsCxKM |
![]() |
![]() |
#4873 | |
Zbanowany
|
![]() Cytuj:
Jasne nie wiem co powiedziec, bo sobie pogralem w tibie 200h w miechu i jestem booter sharer i nie wiadomo co jeszcze... Oki...ja botowalem 1 miecha, a ty 2 ;] Czerwiec i kwiecien 2006 ;] Boze.. czlowiek sobie usiadzie pograc to zaraz jakis noobek dorwie sie do stronki i ci mowi ze jedziesz na botach...gz.... edit: 23:16 You advanced from Level 63 to Level 64. ;] Gdyby nie moj cavebot to bym tego nie zrobil! Ostatnio edytowany przez Kasztaniaczek - 04-02-2007 o 00:32. |
|
![]() |
![]() |
#4874 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 04 02 2007
Lokacja: W domu
Imię: Saint Angerr
Profesja: Elite Knight
Poziom: 21
|
![]() Cytuj:
Ostatnio edytowany przez Saint_Trooper - 04-02-2007 o 01:57. |
|
![]() |
![]() |
#4875 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 11 2005
Lokacja: Szczecin
Imię: Jeriax
Świat: Candia
Poziom: 263
|
![]() @Markizek
Czy Ty kiedykolwiek umiałeś się przyznać do błędu ?? Zadałem Ci (kilkanaście postów temu) kilka prostych pytań, a Ty jak zwykle "atakujesz" w swoich wypowiedziach wszystkich na około, wogóle nie czytając co ktoś do ciebie pisze. Więc jeśli uważasz, że zabicie komuś potworka jest świetną zabawą (niestety chyba tylko dla ciebie) lub walenie sobie test hitów w osoby, które sobie tego nie życzą też jest świetną zabawą (znów chyba tylko dla ciebie) to faktycznie ktoś musi Cie ubić kilka razy. ![]() Nigdy do Ciebie nic nie miałem, ale z tego co widzę (czytam w postach o twoim zachowaniu) troszkę się zmieniłeś i choć, wielu ludzi ci to mówi to jednak do ciebie nic nie dociera ![]() Nie będzie to dla ciebie strata (jeśli cię ubiją) ponieważ nie grasz tu (Silvera) ale może w końcu coś do ciebie dotrze ![]() Pozdrawiam all
____________ "...siła to ostateczność, do której uciekają się nieudolni..." Ostatnio edytowany przez Lenidas - 04-02-2007 o 03:35. |
![]() |
![]() |
#4876 | |
Zbanowany
|
![]() Cytuj:
Leo, ile razy mam pisac, ze jak zabilem(rzot nie skilowal to sobie trocge go atakowalem) to powiedzialem sorry i oddalem mfy na nowego, a ty teraz mnie atakujesz o cos za co przeprosilem i oddalem mfy... Tak bardzo zalzy ci na tych odpowiedziach? Zawarlem je juz w wielu innych postach...ale... No to prosze: 1:Nie chcialem im zabic, zrobilem zle(zabijajac) i oddalem mfy na nowego, a nawet na 2 ![]() 2:Nikt go nie atakowal, to nic nie stalo na przeszkodzie zeby go chwile poatakowac i zobaczyc jakie mi hity wlaza.. niestety zabilem i... patrz punkt 1.... 3:Wcale nie mialem zamiaru ich w*****ac, wiele razy oni inni i ja tak robilismy... wiele razy rzot tez zabijal mojego monka i nie mialem mu tego za zle.... 4: Patrz punkt 1 5:Ja sieje ferment? :O :O :O :O Ostatnio edytowany przez Kasztaniaczek - 04-02-2007 o 10:57. |
|
![]() |
![]() |
#4877 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 11 2006
Lokacja: Wieliszew
Imię: Vegeta of Silvera
Gildia: Ultimate Evolved
Poziom: 100
Skille: 89/84
Poziom mag.: 7
![]() |
![]() A musicie się k**** kłócić, od tych wszystkich kłótni źle się forum czyta, a jak macie jakieś sprawy to załatwcie je w tibi, a nie spamujecie forum.
22:23 You advanced from Level 99 to Level 100. |
![]() |
![]() |
#4878 |
Użytkownik Forum
Skille: 89/84
Poziom mag.: 7
![]() |
![]() A co to tam leży???
![]()
22:23 You advanced from Level 99 to Level 100. |
![]() |
![]() |
#4879 |
Guest
|
![]() Biedny kotek o imieniu Wieslaw, a pies to Lowey.
![]() ![]() ![]() Joke;d |
![]() |
#4880 |
Użytkownik Forum