![]() |
#521 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
#522 |
Guest
|
![]() Moze byscie cos w koncu wyjasnili bo takto to jest bezsensowne pisanie albo zamknijcie temat..
|
![]() |
#523 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() A może Ty coś wyjaśnisz jak to bardzo chcesz, my przynjamniej próbujemy, czegoś się dowiedzieć od tych co wiedzą jak zrobić, żeby SoF zniknął. PS. Jak masz takie rzeczy pisać, to w ogóle nie pisz. Ostatnio edytowany przez -Per- - 04-02-2007 o 00:22. |
|
![]() |
![]() |
#524 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 10 2005
Lokacja: Suwałki
Stan: Na emeryturze
Imię: Fummo
Profesja: Elite Knight
Świat: Kyra
![]() |
![]() ![]() a jednak mopsmaster mowil prawde dal mi to zdjecie pozwolil wkleic tylko kawalek zbanowali go za darmo... Widac jakie fajne fansite... Moderatorzy przekrenty robia dostaja za to pochwaly a Mops mowi prawde i ladnie bana mu wlepili... |
![]() |
![]() |
#525 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 04 02 2007
Lokacja: chernobyl
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Xaonek
Profesja: Rookstayer
Gildia: Rook Warriors
Świat: Astera
Poziom: 25
Skille: 21/26
|
![]() Ja oczywiscie niewieze ze zdobyto spike sworda
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#526 |
Guest
|
![]() Moppy, fajny fake... Ciekawe czemu postać jest z brzegu ekranu? Bo mi się wydawało, że zawsze jest na środku ~.~
|
![]() |
#527 |
Użytkownik Forum
|
![]() |
![]() |
![]() |
#528 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ta... ciekawe tylko co to za problem tam pojsc i wkleic napis -.^, nie pokazal spika BO GO TAM NIE BYLO!
|
![]() |
![]() |
#529 |
Użytkownik forum
|
![]() Ten filmik od ktorego zaczal sie temat to jeden wielki przekret
![]() ![]() Na rooku niemam moze duzego lvlu ale wiem o tym bardzo duzo i juz kombinowalem na wiele sposobow. Wiec tak dam wam kilka pomyslow do zrealizowania: 1. W pomieszczeniu na doublet quest jest pewna potargana kartka na scianie textu na niej niepamietam ale jest dziwny chyba po jezyku orcow. 2. W podziemiach z trollami na ziemi jest wyrzezbiona ryba z blota i nikt mi niewmowi ze to przypadek ![]() 3. Kojaze ze bylo kiedys glosno o quescie z blind orciem , trzeba bylo zdobyc 100 piece of iron , to takie male kawalki zelaza ja mam ich narazie 18 ![]() To wszystko. Ostatnio edytowany przez Dark_Almeys - 04-02-2007 o 14:50. |
![]() |
![]() |
#530 |
Użytkownik forum
Imię: Magirgor
Profesja: Druid
Świat: Kyra
Poziom: 8
Poziom mag.: 1
|
![]() Wiecie co? Gdyby ona naprawde zdobyła spike sworda to napewno pokazalaby go komuś na trade, to że spike zniknął nieznaczy że ona go ma
Ehh... porobić sie daliście ![]() |
![]() |
![]() |
#531 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 06 2006
Lokacja: Karton se zrobiłem IQ: 4
![]() |
![]() Rozumiem, że teraz przez następne 10 stron będziecie udowadniać sobie nawzajem, że to fake, nie zważając na to, że już każdy o tym wie. Choć nikt się na to nie nabrał będziecie się świadomie śmiać z tych wymyślonych idiotów i wypominać nie wiadomo po co (bo dostał bana inteligent) temu komuś kłamstwa. A ja na to...
Ukryty tekst:
#532 |
Użytkownik Forum
|
![]() @up
I dletego, już dawno powinni zamknąć temat.
#533 | |
Książe Cieni
Data dołączenia: 03 06 2004
Lokacja: Suwałki / Wrocław
Stan: Na Emeryturze
Imię: Rothes Tavelon
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Tranquilibrium
Świat: Guardia
Poziom: 130
Skille: 22/29
Poziom mag.: 73
|
![]() Cytuj:
9 pkt za zupełny brak kultury w tym temacie (bardzo obraźliwy post z wulgaryzmami) 1 pkt ode mnie za double posting Zanim następnym razem bezpodstawnie oskarżysz o coś moderatorów to dowiedz się jak wygląda sytuacja...
![]() |
#534 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
@Dark_Almeys 1. Ta kartka nie ma z SoF'em żadnego związku. 2. A co ryba ma z tym związanego? 3. Skąd na rooku piece of iron? A tak w ogóle, to o co Ci chodziło z tymi pomysłami do zrealizowania (jak już cos to są wskazówki), do czego one miały być potrzebne? |
|
![]() |
![]() |
#536 |
Użytkownik forum
|
![]() -Per-
Niewiem niestety do czego one byly potrzebne ale niepowiesz mi ze zrobienie ryby i wody (fal) pod nia z blota bylo przypadkiem. Ta kartka to pewnie jezyk orkow , moze trzeba porozmawiac z blind orkiem o tym nniepytaj mnie bo ja tego niewymyslilem ![]() A "piece of iron" mozna znalezc w kilku zakatkach podziemi rooka i na wiezy z trollami gdzie u samej gory jest ork z owcami. |
![]() |
![]() |
#538 |
Użytkownik Forum
|
![]() |
![]() |
![]() |
#540 |
Użytkownik Forum
|
![]() |