|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#41 |
Użytkownik Forum
|
![]() Matek, przeciwne bieguny Ziemi i Słońca się zetkną.
Titaniax, szatańskość zakłada wyuzdanie seksualne, to takie synonimiczne się robi, szczególnie w moherlandzie.
![]() |
#42 | |
Satyryk
Data dołączenia: 22 08 2005
Lokacja: Tu i tam
Wpisy bloga: 2
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Taa, cali ludzie. Nie można zaprzeczyć, że ludzkość jako gatunek uwielbia wizje katastroficzne oraz robienia z siebie męczenników... Wystarczy pójść do kina i zobaczyć co leci, same końce świata...
Co do tego jak ludzkość wyginie, jest wiele możliwości, od katastrof naturalnych, przez planetoidy, ataki kosmitów, wojny atomowe, aż po ataki wściekłych mrówek, czy też zmutowanych owiec ludojadów... XD Ludziom po prostu podoba się wizja końca świata... (A cwaniaczki się na naiwniakach bogacą...) Cytuj:
Modzie! Wpisz się do księgi! Ostatnio edytowany przez Quezacoatl - 04-02-2007 o 16:32. |
|
![]() |
![]() |
#43 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 12 2006
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Druid
Świat: Guardia
Poziom: 33
Poziom mag.: 35
|
![]() Cytuj:
Prędzej wygram kilka milionów w totolotku niż człowiek zapowie prawdziwy koniec świata.
![]() |
#44 |
Zbanowany
|
![]() w sumie to nie wiadomo kiedy. Ale wg. mnie to nie będzie bum i po sprawie, po prostu takie tsunami jak jebnie to nie będzie czego zbierac u nas w Polsce pojawiac się będą jakieś huragany. Katrila będzie pare razy silniejsza wszystko wraz z upływem lat stanie się silniejsze,każdy kataklizm . i pomyslec że sami do tego doprowadzamy
|
![]() |
![]() |
#45 |
Zbanowany
|
![]() nie chce nic mowic!!!!! ale moj kalendarz kieszonkowy konczy sie 31 grudnia 2k7!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! : < wszyscy umrzemy : <
<btw. ten w komie tez 2k69: p> |
![]() |
![]() |
#46 | ||
Tibiaspy.com
Data dołączenia: 10 11 2003
Lokacja: Wrocław
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() @Teoria z wikipedii : hahahahahhahahah. @Teoria globalnego ocieplenia : hehehehe, sorry, ale wg tej mysli juz dawno ludzi powinno nie byc (vide ostatnia epoka lodowcowa). Teraz juz NIE MA mozliwosci, aby czynniki pogodowe nas zniszczyly - mamy zbyt zaawansowana technologie. @Teoria wielkiej planetoidy - zabawne jest to, ze Ziemia ma juz ponad 4 MLD lat, i jeszcze nie trafila na 100km planetoidy. My to mamy pecha, akurat na nas wpadnie ![]() Btw wszyscy wstapmy do Kosciola Latajacego Potwora Spaghetti! Cytuj:
![]() |
#47 |
Guest
|
![]() To ja myślałem, że świat skończył się 6.06.2006r. Chyba będziemy musieli poczekać na 6.06.2666r.(koniec panowania Kaczoruff).
Down: Buahuahauhahuua! ![]() Ostatnio edytowany przez TomGorz - 04-02-2007 o 16:42. |
![]() |
#48 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
Katrila coś ostatnio nie exp'i ![]() |
|
![]() |
#49 | |
Zbanowany
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#50 |
Guest
|
![]() |
![]() |
#51 |
Guest
|
![]() ja nie wiem, po co wy marnujecie czas siedząc przy tych komputerach, ja już nakupowałam konserw w albercie, spakowana jestem i mam dres na wierzchu na wypadek, gdyby trzeba było się ewakuować!
|
![]() |
#52 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
A frytkownica i słonik skarbonka ? : o @Topic: takich tez, że nastąpi koniec swiata jest maaaasa. Mozna to zbagatelizowac albo srac ze strachu jak kto woli, jak dla mnie jest to kolejna propaganda- olać, otworzyć coca-colę i pooglądać dobry film w ciepłych kalesonach, koniec kropka. ![]()
![]() |
#53 |
Guest
|
![]() Ja szukam krypty 13 xD zaloze na siebie pancerz wspomagania , mp3 ze slipknotem i bede zyc jak karaluchamy xD na planecie Tibia xD
Ostatnio edytowany przez Titaniax_RookGaarD - 04-02-2007 o 21:36. |
![]() |
#54 |
Zbanowany
Data dołączenia: 23 09 2004
Wpisy bloga: 3
Imię: RC-1262
Gildia: Twoja Stara słucha metalkoru
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 06 2004
Stan: Niegrający
|
![]() Ryłeczek, nie masochista. To Kowal. Mój chłopak i razem się wozimy po mieście w dresach.
|
![]() |
![]() |
#56 |
Guest
|
![]() Joey, on też bierze omkę na przeczyszczenie?
|
![]() |
#57 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 09 2004
Lokacja: Węgorzewo/Gdańsk
![]() |
![]() Cytuj:
otwieram puszeczke, wyciagam koreczka i co widzie..... WLOS!!!! Jeden z jezdzcow apokalipsy - zaraza - juz jest na ziemi... i dziala...
![]() |
#58 |
Guest
|
![]() Omke na przeczyszczenie? Joey ku*va nie jestem gejem i mam Koval a nie Kowal
|
![]() |
#59 |
Guest
|
![]() Mmm... Koval. Jak jakiś transwestyta.
|
![]() |
#60 |
Użytkownik Forum
|
![]() Może Kovval? Tak jest teraz sexy.