![]() |
#1701 |
Zbanowany
Data dołączenia: 30 08 2006
Lokacja: Bydgoszcz
Stan: Niegrający
Imię: ګګ۞۞۞
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Iridia
Skille: ۞
|
![]() nie wiem co się stało ale gdzieś wcięło :> mojego posta z gratzami dla Rastafariansa ...
Ale mniejsza z tym ;d GRATZ DLA CIEBIE RASTAFARIANS , ![]() ![]() ![]() pozatym więcie coś może Mimm sprzedawał bp of rotkiw - chciał 5k za jedną sztuke , i mówił że to questowy item -.^ (mówił że amulet). Wie ktoś co to jest ? Czy też kolejny wałek ![]() |
![]() |
|
![]() |
#1702 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
#1703 |
Guest
|
![]() Nie ma pojencia co to jest ale wydaje mi sie ze to walek jakis
![]() Ale wiem jedno na 100% ze Yamahati to ruzowa Q***a Nigdy sie tego nie wypre,a widzieliscie jego ryj na rl poprostu masakra Jak bym mial taka morda to bym bal sie na ulice wysc. ![]() |
![]() |
#1704 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 07 2005
Lokacja: Nisko
Stan: Na emeryturze
Imię: Evuller
Profesja: Knight
Skille: 70
|
![]() Cytuj:
Btw... LOTH JOVEN HACKED ![]() NIE ZOSTAWIAJ NAS!!!
CO NIE TAK BYŁO Z MOIM AVATARKIEM? Jeden mach Jestem w snach Słodkich tak, że chciałbym tu zostać Łatwo jak piach jest je rozwiać Jeśli tylko prawde chcesz poznać... _________________________ 01:08 Everanor [110]: bo Ty jestes taki relikt iridii 01:08 Evuller [8]: ![]() 01:08 Everanor [110]: Mistrz Yoda 01:09 Everanor [110]: maly levelem duzy duchem 01:09 Everanor [110]: xD Ostatnio edytowany przez Massior - 05-02-2007 o 00:12. |
|
![]() |
![]() |
#1705 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 06 2005
Stan: Usunięty
Świat: Danubia/Iridia
Poziom: 108
Skille: 99/81
|
![]() legends never die
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1706 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 07 2005
Lokacja: Nisko
Stan: Na emeryturze
Imię: Evuller
Profesja: Knight
Skille: 70
|
![]() Ja pierdole dlaczego akurat Ty?
![]() zacytuje Pimola: 23:10 Veremus [46]: wez se te pierodlone itemy 23:10 Veremus [46]: ale lv zostaw... Wracaj szybko! ![]()
CO NIE TAK BYŁO Z MOIM AVATARKIEM? Jeden mach Jestem w snach Słodkich tak, że chciałbym tu zostać Łatwo jak piach jest je rozwiać Jeśli tylko prawde chcesz poznać... _________________________ 01:08 Everanor [110]: bo Ty jestes taki relikt iridii 01:08 Evuller [8]: ![]() 01:08 Everanor [110]: Mistrz Yoda 01:09 Everanor [110]: maly levelem duzy duchem 01:09 Everanor [110]: xD |
![]() |
![]() |
#1707 |
Użytkownik forum
|
![]() Odezwal sie Piękny....
|
![]() |
![]() |
#1708 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 02 2006
Lokacja: Białystok
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Bo a wiem. Normalna twarz,czego ty chcesz? Pokaz swoja fotke to my sie posmiejemy.
#1709 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 09 2006
Lokacja: B3
Stan: Niegrający
Gildia: Power-Rangers
|
![]() To wyjdz i pokaz swoja, chetnie sie z Toba spotkam w rl i "porozmawiam"
/Kisia
||
![]() |
![]() |
#1711 |
Guest
|
![]() ...............................................
Ostatnio edytowany przez White_Power - 05-02-2007 o 22:38. |
![]() |
#1712 |
Guest
|
![]() Powiem tak:,,Porozmawiasz ze man w rl" nie chcial bys ta rozmowa nie chcial bys ale i tak utrzymoje ze yamahati wyglonda jak debil i nikt mi nie powie ze to nie jest rozowa Q***a bo pamientam jak przyleciaj po mnie jak mialem noob harem 25 lvl zal i sie jara ze zabija low lvle zal.
Ciota i nic po zatym nabija rs na 20 lvl i mysli ze swieci ja tego kolesia nie trawie a wy jako jego koledzy bendziecie go bronic ale taki ryj miec to wstyd |
![]() |
#1713 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Nie wiem jak Yama wygla i mnie to je~~~ ale kur~~ uzyj worda albo cos bo tego sie kur~~ czytac nie da! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#1714 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 06 2006
Lokacja: Bydgoszcz
Imię: Kielek Master
Profesja: Elite Knight
Poziom: 115
Skille: 92/89
Poziom mag.: 7
![]() |
![]() z powodu lotha? ;<
#1716 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 09 2006
Lokacja: Białystok
Stan: Początkujący
Profesja: Paladin
Gildia: Violence
Poziom: 135
|
![]() Dzis mamy 1wszy dzien po feriach ;-) venore lair wolne bylo ;]
#1717 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Eh znalazl sie nostradamus, ktory wszystko wie. Zimn ci podal taki reason ? czy urwales sie z choinki :| ? juz sporo po swietach. Bede bardzo wdzieczy jezeli ktos mi wytlumaczy skad sie biora takie pierdoly jak pisza polacy ? Z calym szacunkiem no ale ku*** skad wy biery takie bajki ?! Nie wiem kim jestes i nie chcem wiedziec, ale powinienes zdobyc jakies fakty zanim wystawisz posta, albo czytaj te forum wnikliwie < podpowiedz page 142 < 1 of reasons, ale to dla wtajemniczonych ![]() /Miniek |
|
![]() |
![]() |
#1718 |
Użytkownik Forum
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1719 |
Guest
|
![]() @my last post
skasowany, sorry ;p |
![]() |
#1720 | |
Użytkownik forum
|
![]() Cytuj:
lol heh Ty sie Od Rozowego Kolorku trzymaj Zdala Lolq I se Mozesz potwierdzic ... za to tymasz ryj jak by ci mama zelaskiem po twarzy przejechala xD |
|
![]() |