|
Notki |
Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 08 2006
|
![]() Witam. Użyłem opcji szukaj, wpisałem "Vampire" i znalazło mi 2 strony wyników... w których nie było nic o dojściu do wampirów. Więc zadaję pytanie: Czy dojdę na 34. levelu (master sorc) do Vampirów i gdzie? Proszę o jak najdokładniejszy opis dojścia, a najlepiej jakieś screeny lub filmik. Z góry dzięki
Ostatnio edytowany przez Rufus1988 - 04-02-2007 o 22:17. |
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
|
![]() Hmmmm jedynym legalnym tutaj opisem drogi do vampa bedzie droga na pohu xD bo tak : na pohu jest na powierzchni wiec zaden spoil itp jak spojrzysz na mape spawnu tego miejsca to bedzie tam zaznaczony punkt cmentarz. tam respi sie 1 vamp. zeby nie trafic na gsa idz najpierw przez ot camp a pozniej przy dark cathedral idz troche w dol i w prawo jak pojdziesz za daleko/wysoko masz double spawn gs xD
aha na tym lvlu spokojnie dojdziesz na pohu, a jesli chodzi o spawny pod pustynia ankh do ktorych drogi tutaj nie moge ci powiedziec to spokojnie mozesz na nich expic z dsami/monkami pomagajac z woi + vis ^^ sry ze cie zawiodlem ale tutaj niby nie moge spoilowac bo nie moge ale xD http://tibia.erig.net/Tomb tutaj jak wejdziesz masz do wyboru tombow 7 ;P i "tarpit tomb" to miejsce gdzie bez scarab coinow mozesz isc na vampy, jest to material spoilowy oczywiscie opatrzony napisem " Warning: This article contains quest spoiling information. Read at your own risk. "
![]() Ostatnio edytowany przez Oskar111 - 04-02-2007 o 22:15. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 07 2005
Lokacja: De Gie ;]
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Elder Druid
Poziom: 185
Poziom mag.: 75
![]() |
![]() obawiam się że w tibi nieznajdziesz takiego potwora jak "wampir"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 07 2004
Stan: Aktywny gracz
![]() |
![]() Idziesz na -3 w Stone Tombie i tam masz spore respy Vampów. Najlepiej bić je z Vis'a - szybko podają i opłacalny exp. Musisz mieć trochę GFB na wszelki wypadek i najważniejsze - nie panikować jak za dużo ich leci i umieć się leczyć w odpowiednim momencie.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 09 2006
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Knight
Poziom: 115
|
![]() Oaza tomb -2 za tp .tylko oczywiscie jesli chcesz dla sportu to tam schodzisz w dol po schodkach i tylko bije te ktore sa blisko wejscia bo wiem ze tam dalej sa green djiny i jakis inny shit bo prawie tam na 34 nie padlem ;]
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 12 2006
Lokacja: Oj,za spozywczym.
Stan: Niegrający
|
![]() Woow. Od zawsze zadawalem sobie to pytanie, az wreszcie znalazlem szukajac!!. Przyblize Ci mnie wiecej droge, tak po wiejsku ok?
No wiec tak- Wyruszajac z Ankrahmun idizesz prosto potem w prawo potem na dol potem kopiesz potem a potem schodzisz 4 poziomy na dol i juz masz pare vampirkow. Mam nadzieje ze pomoglem. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 10 2005
Lokacja: Silesia Inferior
Imię: Xevezq
Gildia: Polish Nobility
Świat: Pacera
Poziom: 166
Skille: 96/90
Poziom mag.: 8
|
![]() @up
Nie pomogłeś @topic Myśle, że żeby troche vampów wybić dla przyjemności, nie dla hunta, to proponuje pojedynczy resp na południowej drefi(i?). Jeśli chcesz na nich expić, to polecam Tar Tomb -3 ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#8 |
Zbanowany
Data dołączenia: 26 11 2005
Lokacja: Dzierzoniow
Stan: Początkujący
Imię: Siup Wand'master
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Witchers
Świat: Candia
Poziom: 55
Poziom mag.: 49
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 04 2005
Lokacja: Częstochowa
Stan: Aktywny gracz
Imię: Following Avyabix
Profesja: Elite Knight
Gildia: Era Zero
Świat: Astera
Poziom: 63
Skille: 78/75
Poziom mag.: 6
![]() |
![]() Idź do tombów na vapiry jak chcesz. Bo na Vampire hell(chyba tak to sie nazywa) na darashi to raczej napewno na tym lvl nie dasz rady.
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 06 2006
Lokacja: Ankrahmun
Imię: Cami firo
Profesja: Elder Druid
Gildia: Legendary friends
Świat: Harmonia
Poziom: 56
Poziom mag.: 58
![]() |
![]() Wbij z 40lv i morzesz zacząć powoli expać na bw-3
![]() |
#11 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 08 2006
|
![]() Dzięki za wszystkie odpowiedzi. Pójdę sobie do tombów. Na początek do Tar Tomba
![]() LOL! Huahuahuahuahua. Przecież wiem, że w grze wampiry mają nazwę "Vampire", bo to jest angielskojęzyczna gra, ale w Polsce powinno się pisać po polsku. Z resztą w pierwszym poście napisałem wampir po angielsku...
Ostatnio edytowany przez Rufus1988 - 05-02-2007 o 15:51. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 10 2005
Lokacja: Silesia Inferior
Imię: Xevezq
Gildia: Polish Nobility
Świat: Pacera
Poziom: 166
Skille: 96/90
Poziom mag.: 8
|
![]() @up
Hehe, tu bym sie nie zgodził, mówisz np.: Wielki Pająk, zamaiast Giant Spider? albio Terroryzujący Ptak, zamiast Terror Bird?
![]() |
![]() |
#13 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 02 2006
Imię: Wood Ka
Świat: Mythera
Poziom: 34
![]() |
![]() Cytuj:
a swoją drogą chwała tym, którzy ostatkiem sił bronią jeszcze języka polskiego i starają się z niego korzystać także w przypadku Tibii.. pozdro
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 04 02 2007
|
![]() Sorrry ale nieodnośnie tematu widzisz swój cytat !!!!!!!!! ty wredny polipie to były moje słowa a oprócz tego zmieniłeś ortografie cepie
![]() Ostatnio edytowany przez Jaracz_marichuany - 05-02-2007 o 19:32. |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 02 2007
Lokacja: Na planecie Ziemia
Stan: Niegrający
Profesja: Druid
Świat: Secura
|
![]() jeden resp vanpira można spotkać pod ghostlandem a podrodze chyba troche banashee i gs ale nie jestem pewień
![]() |
![]() |
![]() |