![]() |
#141 |
Użytkownik Forum
|
![]() @ Sza i Razzi~
Zgadzam sie z wami 100%. Amilod to jakies nieporozumienie jest. Nawija cos ciagle ze do 40 dista i exp. Mowiłes ze sie zwraca bez zbierania lootu. Razzi Ci to pokazal ze tak nie jest a Ty po nim pocisneles zeby czytal ze zrozumieniem no to on pokazal Ci co napisales a ty gadasz ze sie pomyliles. Huj co sie pomyliles. Walisz glupoty i sie przyznac nie umiesz. Koles jaki ty wogole miales best lvl w tibi ? Gowno sie znasz i udajesz specjaliste. Nie slyszalem zeby jakis sorc expil solo z ue na demonach .... chyba na ots sie nagrales za duzo ^^ Masz knighta nie umiesz nim grac i nawijasz tylko to ble tamto tez -.- I odejdz wkoncu od kompa a nie co 30 sec sprawdzasz czy ktos napisal nowy post. Co do mnie to mysle tak. Sorc/drut - zostawic jak jest ewentualnie bardzo lekko cos dla druta Pall/knight - dodac ![]() elo !
![]() |
#142 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 10 2006
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Elite Knight
|
![]() ale ty nie jako pall nie maz puffa
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#143 | |||||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 07 2005
Stan: Na Emeryturze
Poziom: 60
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Joł! EDIT: Cytuj:
Cytuj:
"21.24 Nie ma lepszego dziennikarza sportowego od Rafała Patyry. "Artur, używając terminologii bokserskiej zostaliście znokautowani zanim zdążyliście założyć rękawice". Używając terminologii stoczniowej - ukradli wam statek, zanim odpaliliście spawarkę, a używając terminologii dziennikarskiej: powinni wyłączyć kamerę zanim zdążycie zadać jakiekolwiek pytanie." Ostatnio edytowany przez P0nury - 05-02-2007 o 02:01. |
|||||
![]() |
![]() |
#144 |
Użytkownik Forum
|
![]() @up
ale jak masz 200lvl+ to nie oplaca ci sie na expa na demce zabierac blokera bo to za przeproszeniem tylko wrzod na dupie stracisz tlyko przez to czas ![]() to samo jak widze czasem na refugii ludzie chodza na zolwie ze siocherem...jak dla mnie to delikatnie mowiac glupie ![]() ale coz rozne sa metody a propo tych co sie o skile kloca ![]() moj kolega ma knighta 40 lvl NIGDY nie skilowal i ma skile tak zalosne ze ja bym sie wstydzil na 20 lvl takie miec... 59/53 ![]() ale przeciez pall taki pokrzwdzony ![]() fakt ze musi najpierw do tego 40 dista dobic ale pozniej malo kto skiluje bo skill ladnie leci |
![]() |
![]() |
#145 |
Użytkownik Forum
|
![]() Na demce może nie. Na lurowanie 8 behe to raczej lepszy bloker. Chodzenie na żółwie z sio jest jak dla mnie po prostu śmieszne. Gość po prostu sam sobie odbiera przyspieszony wzrost mlvl'a. Kiedyś myślałem o braniu sio na scaraby, jak jeszcze miałem skille koło 65/65. Nie wypaliło. Zresztą pomysł był bezsensowny.
IMHO skillowanie do 60/60 to jest w sumie bardzo rozsądne rozwiązanie. Takowe skille miałem na 20 lvl'u i od biedy dalszy trening mogłem olać. Z drobną pomocą koło 40 lvl'a wpadło 70/70, na 51 mam 75/73, ale wziąłem się trochę sensowniej za trening. Może za jakieś 100h wpadnie mi 80-tka fightingu, jak dobrze pójdzie oczywiście. Jak to żałośnie wygląda na tle paladyna, którym przy szczątkowym treningu 76 dista osiągnąłem na 45 lvl'u...
"21.24 Nie ma lepszego dziennikarza sportowego od Rafała Patyry. "Artur, używając terminologii bokserskiej zostaliście znokautowani zanim zdążyliście założyć rękawice". Używając terminologii stoczniowej - ukradli wam statek, zanim odpaliliście spawarkę, a używając terminologii dziennikarskiej: powinni wyłączyć kamerę zanim zdążycie zadać jakiekolwiek pytanie." |
![]() |
![]() |
#146 | ||||||
Guest
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
![]() Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
||||||
![]() |
#147 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 04 02 2007
Imię: Sea warrier
Profesja: Royal Paladin
Świat: Malvera
Poziom: 62
Skille: 86/70
Poziom mag.: 19
|
![]() Cytuj:
Nie wszyscy skillują na bocie. Na przykład ja tego nie robie. Więc nie mów że wszyscy paladyni to robią. Ty jesteś taki cwany bo grasz sorcem na 97 lvl więc tobie nic juz teraz nie przeszkadza, a jak sądze nigdy paladynem nie grałeś, a jeżeli juz to zapewne na bocie. ![]() \mi juz nawet nie przeszkadzaja znikające speary/small stones (ciekawe jak by sorce jęczały jak by im Wand co kilka k many znikał ![]() Zgodze sie że rycerze mają cięzko i że coś można by w tym celu zrobić, ale na każdym serwerze zdecydowana połowa postaci to rycerze. Ci co chcą radzą sobie na tych dragach i dl`ach a reszta zaczyna grać sorcami ![]() |
|
![]() |
![]() |
#148 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
Ostatnio edytowany przez amilold - 05-02-2007 o 10:52. |
|
![]() |
#149 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 27 12 2006
Lokacja: Kotowice
Stan: Początkujący
Imię: Underek
Profesja: Knight
Świat: Zanera
Poziom: 21
Poziom mag.: 3
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#150 |
Użytkownik Forum
|
![]() @up
tylko ze wbicie tego skila na mainie to 30 min roboty |
![]() |
![]() |
#151 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
![]() Na mainie wbijesz 17 dista w ciągu 10 minut. ![]() 3 godziny a 10 minut to chyba jednak jest roznica. ![]() Ostatnio edytowany przez amilold - 05-02-2007 o 12:52. |
|
![]() |
#152 |
Użytkownik forum
Lokacja: Barlinek
Imię: Ultar Graf
Świat: Harmonia
Poziom: 18
Skille: 67/66
Poziom mag.: 4
|
![]() Ludzieeee jacy wy jestescie ograniczeni
![]() Nie wiem czy sie smiac czy plakac. Czy dla was 40 skille to jest jakas granica po ktorej zyjesz jak w raji i expisz w oszalamiającym tępie?? 40 dysta to jest nic.prawie jak zero. Tym bardziej ze u palka skille dosłownie zapieprzają w porownaniu z knightem. te skille 70 to jest minimum bo wtedy mozna powiedziec o dobrym i szybkim expie palkiem. |
![]() |
![]() |
#153 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Od 40 dista zaczyna się po prostu zwracać choćby na rotwormach na Edron z lootbagiem. A skoro się zwraca z expa, to na cholerę ślęczeć nad treningiem, przy którym nie dość, że dist leci wolniej, to jeszcze wydajemy kasę, która nam się nie zwraca?
"21.24 Nie ma lepszego dziennikarza sportowego od Rafała Patyry. "Artur, używając terminologii bokserskiej zostaliście znokautowani zanim zdążyliście założyć rękawice". Używając terminologii stoczniowej - ukradli wam statek, zanim odpaliliście spawarkę, a używając terminologii dziennikarskiej: powinni wyłączyć kamerę zanim zdążycie zadać jakiekolwiek pytanie." |
|
![]() |
![]() |
#154 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() tak samo jakbym ja zaczal tutaj mowic jak to zle jest grac druidem, sic! |
|
![]() |
![]() |
#155 |
Użytkownik forum
|
![]() Dobra przesadzilem z tym 70 distem jestescie bardziej doswiadczenie ale i tak do 50 skilla bym posiedzial to jest kilka godzin wiecej a róznica w hitach jest jest duza.
sry ![]() |
![]() |
![]() |
#156 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ano, to jest parę godzin, tylko po cholere je marnować na trenowanie, skoro można ten dist SZYBCIEJ wbić podczas expa? A zawsze wpadnie też parę k expa, jak i trochę kasy.
![]() |
![]() |
#157 |
Użytkownik forum
|
![]() Kasa moze i sie zwraca.
Ale wyobraz sobie noobka pierwsza postac zero eq zero kasy i jest palkiem po pierwsze musi na eq uzbierac i jeszcze kase na bolty czy chociazby strzały. tymbardziej na facc.Z pacc to inna bajka. wiec zrozum innych.I kazdy ma inne zdanie. |
![]() |
![]() |
#158 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
#159 |
Użytkownik forum
|
![]() Palek treni na trollach a z nich lecą speary wiec po co ma kupowac??
|
![]() |
![]() |
#160 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Btw., powiedz mi, jak ten newbie, pierwsza postać, zero eq, zero kasy ma kufa trenować? A raczej czym i na czym? Kase na allegro ma kupić na te speary? Wyżebrać? Poza tym nie wszyscy grają na pvp, żeby mieć monka do skillowania, ergo nie mają na tych pvp kumpli do stawiania monka (co jest kosztowną zabawą. Na pewno nie będzie stać low lvl newbie na zakup monka.) @up - jak paladyn ma jeszcze latać na trolle po speary do treningu, to ten trenujący łukiem na rotach osiąga jeszcze większą przewagę. Odjeżdża Ci w lvl'u i diście. A Ty nie potrafisz mu nawet w diście odjechać.
"21.24 Nie ma lepszego dziennikarza sportowego od Rafała Patyry. "Artur, używając terminologii bokserskiej zostaliście znokautowani zanim zdążyliście założyć rękawice". Używając terminologii stoczniowej - ukradli wam statek, zanim odpaliliście spawarkę, a używając terminologii dziennikarskiej: powinni wyłączyć kamerę zanim zdążycie zadać jakiekolwiek pytanie." Ostatnio edytowany przez P0nury - 05-02-2007 o 13:57. |
|
![]() |