|
Notki |
Filmy Gdy zdjęcia to za mało do akcji wkraczają filmy. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#22 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 07 2005
|
![]() Cytuj:
Zostali w nocy i nieprzygotowani bo zaspani musieli walczyc z wami ktorzy czekaja kazde noce... Nie mow ze Taifun ma duzo hp bo ma ich tyle co 96ek a wy skladacie 150ek~ wiec co to za problem? Po prostu sra na was :> |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 12 2006
Lokacja: Gdańsk
Stan: Niegrający
Imię: kiedys Tarrin Kerrax
Świat: Furora
|
![]() H@H@H@H@ Zaspani byli ? Wyjdz niedojebi3 i sie nie odzywaj bo 10 sekund po zabiciu Magiq zalogowali i mysleli ze nas pokaraja. A tu peszek cos nie wypaliło bo od nas zalogowało jeszcze wiecej osobek. Dziwni sa ludzie ktorzy pierdol@ a tak naprawde nic nie wiedza usłyszą coś od kolegi w szkole bo tego kolegi kolega to ril znajomego kogos z Vision i pozniej zasmiecają forum. Takich ludzi trzeba wiesz@ć bo innego wyjscia dla nich juz nie ma.
![]() |
![]() |
#24 |
Użytkownik Forum
|
![]() dokladnie, duski byli pewni swego ale dostali. Co z tego ze maja lvle skoro maja lame leadera ktory nie potrafi porzadnej akcji z organizowac??
i tu klania sie kolejny respect dla katrili za perfekcyjne zaplanowanie akcji dodam jescze ze na filmie predkosc logowania zostala przyspieszona tylko podwojnie wiec sami widzicie jak sie logneli tyle ze nie spodziewali sie ze my jestesmy w gotowosci ^^ i tak jak napisal tarin - nie odzywaj sie jezeli nie wiesz jak jest wewnatrz, sluchasz plot ze szkoly czy z podworka a jak jest wewnatrz to nie zdajesz sobie z tego sprawy. @edit ops tego na filmie nie widac ale dodam tylko ze jak padal magiq zaden z duskow nie byl online a u nas tylko Ci co lali magiqa, potem nastapil mass log 2 teamow ^^ Ostatnio edytowany przez MarS - 05-02-2007 o 18:08. |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 04 2006
Lokacja: Bydgoszcz
Stan: Na Emeryturze
Świat: Obsidia
|
![]() przewaznie raczej nie komentuje filmikow, jednak teraz zrobie wyjatek.
pozwole sobie wypunktowac ![]() akcje - 7/10 muzyka - 0/10 napisy i reszta - 3/10 za checi kiedy polacy zdadza sobie sprawe z tego, ze pomimo ich ziomale przekonuja ich ze sa fajni, to "fajni" nie sa ![]() ![]()
I wipe it off on tile, the light is brighter this time Everything is 3D blasphemy My eyes are red and gold, the hair is standing straight up This is not the way I pictured me I can't control my shakes How the hell did I get here? Something about this, so very wrong I have to laugh out loud, I wish I didn't like this Is it a dream or a memory? Ostatnio edytowany przez Ptak~ - 05-02-2007 o 19:02. |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Jesli chodzi o wieszanie to powinni to robic z takimi jak Ty którzy nie potrafią zrozumieć przeczytanego tekstu. Wytłumacze Ci to dobitnie... W tej przesłance chodziło o to,że oni w przeciwieństwie do was w nocy śpią,a tej nocy zrobili inaczej i poczekali na was chcąc was dojechac ( co nie wyszlo ofc) Nie trzeba być zaspanym tylko dlatego że sie dopiero z łóżka podniosło ale dlatego że zwykle w tak późnych porach sie spi... Ty pewnie byłbyś zaspany w szkole dlatego że nie jestes do niej przyzwyczajony :> |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 01 2006
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Dark Alexe
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Hunted
Świat: Lucera
Poziom: 170
|
![]() Oglądałem każdy rec Vision.Odpoczątku jestem za Katrilą i jego dream teamem.
@topic Magrami jak zawsze pada ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 01 2007
|
![]() Tarin na kazdym recu mnie rozjebujesz ^^ te twoje texty ahh...
"moja matka sie cieszy ze koniec wojny bo nie bede japy darl" "HAHAHAHAHAHA, Jak karton po muzynkach, Rozjebalo mnie to, HAHAHAHA" "Barles nie zamul z utamo" "Ale mam paruweczki pyszunia" "Parufeczki , Parufeczki" "Kto padl ?!?!?! -Fenix -Ja bylem po grzanki" nic tylko pogratulowac ci xD btw. dzieki endiemu za reca ; d |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Zbanowany
Data dołączenia: 24 08 2005
Lokacja: Kraków
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Royal Paladin
![]() |
![]() rec. plik dajcie, o ile takowy jest
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 03 2006
Profesja: Knight
|
![]() Muzyka 0/10
Akcje 8/10 Napisy itp 2/10 Niezle ta tibia wam pozamiatala w glowach...zeby tworzyc piosenki o bohaterach tej gry...omfg >_< Anyway....Grats fragow ;p
13:19 Hellraiser from Astera [72]: Ahsuahsu, stara mi sie kazala wyszczac do pojemnika na badanie 13:19 Hellraiser from Astera [72]: Dobra wyszczalem sie 13:19 Hellraiser from Astera [72]: Potem patrze, a tam taka sperma plywa - http://www.youtube.com/watch?v=QrpiiNT_6a8 - |
![]() |
![]() |
![]() |
#31 |
Użytkownik Forum
|
![]() błagam was dajcie na czymkolwiek tylko nie na rapidzie... wyobrazcie sobie ze nei wyszyscy maja premium na rapidzie i czekanie jest w*****ajace :/ a jak sie doczekasz to 'your ip adress is already downloading a file'
![]() |
#32 |
Guest
|
![]() czlowieku jedno ci powiem tibia ci weszla zabardzo do glowy jestes jak Azeris looknijcie tego goscia
|
![]() |
![]() |
#33 |
Guest
|
![]() Zeby bylo jasne jestem za Vision choc na furorce nie gram. Wole walic Z hespiosem gadow na nebuli. Jestem pod wrazeniem waszej gry na furorze, ale na milosc boska nie spiewajcie o tym. Ten u(s)twor jest ponizej czegokolwiek.
Sepleniacy slązok nie nadaje sie na Shakin Stevensa. Kiedys za namowa matki poszedlem na kurs tanca. Gosc ktory go prowadzil dal mi po 5 minutach delikatnie znac ze powinienem grac w hokeja. Posluchalem. Teraz wy posluchajcie mnie grajcie jak gracie ale ani mru mru plx. Chlopaki za wasze akcje daje wam 30/10. Za muze 1/10 (za odwage). Film przy wylaczonych glosnikach wart jest 7/10. Pozdrawiam Ostatnio edytowany przez Lucky_Luke - 05-02-2007 o 21:39. |
![]() |
![]() |
#34 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Użytkownik Forum
|
![]() akceptuje krytykę wiec ok ;-)
nie zgadzam sie tylko z Nirtem i powiem to raz, glosno i wyraznie ZAMKNIJ SIE skad Ty wiesz jak wyglada nasz rozklad dnia i spania ??!! sluchasz szkolnych opowiesci a'la Vision nie spi i czaji. Takie bezsensowne pie***** mnie po prostu rozwala -.^ |
![]() |
![]() |
![]() |
#36 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Zdziwilbys sie jak dobrze znam plan dnia niektorych ![]() Spy moze byc spyem na dwa fronty misiu ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 01 2007
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 12 2006
Lokacja: Wrocław
Stan: Usunięty
Profesja: Master Sorcerer
|
![]() Filmik spoko, chociaż jestem za Duskiness od początku
![]() ![]() ![]() ![]() Pozdrawiam
..you can try and live in darkness, but you will never shake the light. Ostatnio edytowany przez Napster - 05-02-2007 o 23:04. |
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Użytkownik Forum
|
![]() Hehe pewnie nie widzieliscie, ze muzyka do filmiku byla zamieszczona jakis tydzien temu i nie macie zielonego pojecia, ze ta nuta byla robiona dla zbity ;]
wiec sie za bardzo nie staralismy ![]() Co do filmu - cieszy mnie widok jak duski spie#$%^ od Vision ![]() Pzdr.
![]() |
#40 |
Użytkownik Forum
|
![]() |
![]() |
![]() |