![]() |
#604 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
Tomek jest super ziom i pozdro dla niego Kto grał kiedyś na chimerze za czasów starej ekipy to wie i te wasze dziecinne pojechanki są n/c ![]() Według mnie przesadzacie-.- Lawah |
|
![]() |
![]() |
#605 |
Użytkownik Forum
|
![]() sry Lawah ale to nie ja zaczalem.. =p
zaczelo sie to jak jeszcze bylem w osg (w dzien mojego kicka) gdzie tomcio walnal focha o jakies zarty i dal mi kicka (odrazu za mna odszedl kamilss) z guild chociaz nie byl liderem (byl vice) nie uzgadniajac tego z liderem ani z nikim innym (taki mial kaprys) Jeszcze tego samego dnia moglem wrocic wraz z kamilem do gildii ale nie chcialem. wraz z kamilem poszlismy do nokautu. do tamtego momentu tez uznawalem go za kogos "wporzadku". ahh chyba nie zdarzyles zauwazyc jego komentarza na moje ssy. jego posta jak i moja odpowiedz (+cos co tam pozniej dopisal, czego nie zdarzylem przeczytac) usnunal mod'ek =p. pomysl ja daje ssy, a on komentuje ze sa do dupy wogole jestem smieszny bo zrobilem sobie ssa w demon armie kumpla i napisalem ze jestem kazak hahaha xD ja to traktuje z dystansem, ale lubie go w*****ac xD .. on chyba mnie tez. na koniec dam jeszcze jakiegos "nie swojego ssa w cudzym eq" <co sie stalo sie?> ![]() ssa zostawie bez komentarza xD za duzo by pisac.. edited: @down nie ma wojny. nazgull wpadl nie mowiac nic nikomu po osobe z mafii chim i za to padl. troche niezrozumialem zachowanie z jego strony =p
![]() Ss'y PROSTO. z Chimery <- kliknij, jezeli jestes zainteresowany (odnosnik do forum.tibia.pl). ![]() Ostatnio edytowany przez Bartss - 06-02-2007 o 01:23. |
![]() |
![]() |
![]() |
#606 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 11 2006
Lokacja: Bdg
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Roz'zerc
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Behemots Lair
Świat: Chimera
Poziom: 43
Poziom mag.: 44
|
![]() Może jednak coś o tym napiszesz? ;]
@edit to frag z wojny czy coś zbroił? xD Ostatnio edytowany przez Roz'z - 06-02-2007 o 01:18. |
![]() |
![]() |
![]() |
#608 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 04 2006
Lokacja: Bydgoszcz
Stan: Na Emeryturze
Imię: Rookero de'Master
Profesja: Rookstayer
Świat: Xerena
Poziom: 100
|
![]() http://img131.imageshack.us/img131/685/domrooksz7.jpg
Chce wam powiedziec ze gildia ktora znajduje sie na Chimerskim Rooku jest najlepsza gildia z wszystkich istniejacych gildi na wszystkich swiatach mamy lacznie ponad 21,952,100+ expa i ta liczba rosnie =DD , w Gildi jest 51 osów z czego 11 ma pacc a reszta facc osoba ktora zrobiła gildie nosi nick Lord'Luster i jest najlepszym Rookerem na naszym serverze obecnie ma 76lvl ![]() Moze tez kiedys bede miał taki lvl ![]() Pozdro... Ostatnio edytowany przez Mega_RobalXXL - 06-02-2007 o 18:52. |
![]() |
![]() |
![]() |
#609 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#610 |
Użytkownik Forum
|
![]() tomcio moj ziomku hahaha moze 17-18 latek jest dla ciebie dzieciakiem dziadku :- )
jebie mnie to co ty sobie myslisz =p do nokautu poszedlem bo kamilss tam psozedl i napewno nie dla tego zebys ty cos sobie myslal jak sam twierdzisz... co do osg to jej zaproszenie do gildii bylo po rozmowie z toba i do chwili obecnej mam z nia bardzo dobre stosunki ^^ i skonczmy na tym nasze rozmowy bo nie chce zamkniecia tematu x,x pozdro! jak chuj xD @topic 89 sworda =D ![]() 103lvl ![]() aol na anihilatora xD! ![]() jakis warlordzik ![]() ![]() @down nie masz prawa mowic kogo ona by wybrala.. tylko jezeli to by mialo miejsce moglbys sie chwalic =p (ahh i nie "mnie" tylko "nas" mnie i kamila mam na mysli..)
![]() Ss'y PROSTO. z Chimery <- kliknij, jezeli jestes zainteresowany (odnosnik do forum.tibia.pl). ![]() Ostatnio edytowany przez Bartss - 06-02-2007 o 22:18. |
![]() |
![]() |
![]() |
#611 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#612 |
Użytkownik Forum
|
![]() @Bartss
Ziomek, skoncz rozmowe z nim, nikomu nie musisz sie tlumaczyc =p @Tomyt Hah, troche mnie tym rozj**ales xD Za wysoko sie chyba cenisz x) @Topic Mowilem, ze dodam ss'a xD ![]() ...a i tak btw. do Tomyt'a: jak chcesz jeszcze cos wyjasnic, to pisz w tibii, nie zasmiecajmy tego tematu :s (mozesz zalozyc temat w "Wydarzenia ze swiatow" jak ci sie nudzi xD)
Playing just for fun... ^^ Ostatnio edytowany przez Kamilss - 19-02-2007 o 00:27. Powód: dodalem ss'a |
![]() |
![]() |
![]() |
#613 |
Użytkownik Forum
|
![]() ja tez bez ss, bo z dru nei bede wkleal...
wiec pare slow odemnie... @BArtss barti plx olej pana T ![]() @Tomyt Tomycie, Ty slawna legendo z 9 lvl na mein wyszedles srr, ze wypominam, ale troche to smieszne zreszta nvm, po co prowokujesz do kłotni ;/ jak mi sie czyjes ss nie podobaja milcze, wiec móglbsy robic to samo. Nie lubicie sie hmm ok nie kazdego mzoan lubic. Jestescie dwa Polaczki ![]() ![]() ![]() ![]() to tyle ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#614 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 03 2005
Lokacja: Dębica
Profesja: Elder Druid
Gildia: Blade
Poziom: 60
Poziom mag.: 55
|
![]() @klotnia
Zgadzam sie z pOta. Tomy staraj sie nie zwracać uwagi na Barta. Bart nie zwaracaj uwagi na Tomyta i wszyscy beda zyli w zgodzie bo po co sie klocic @ss nie wiem czy je dawalem ale raczej nie MLVL http://img404.imageshack.us/my.php?image=uo0040wa8.jpg LVL http://img404.imageshack.us/my.php?image=uo0039uc9.jpg |
![]() |
![]() |
![]() |
#615 |
Użytkownik Forum
|
![]() Zeby nie bylo... odrazu mowie, ze kilka ssow jest robionych z filmiku (nie ja krecilem, wiec z cudzego chara sa zrobione tak jakby, ale przeze mnie)
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() btw. co do filmiku: (wiem, ze to nie ten dzial, ale jak juz robie posta o anni to dam linka) http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/18326 (oficjalna strona tibicams, zeby nie bylo, ze chce kogos hacknac xD) Enjoy! ![]()
![]() Ss'y PROSTO. z Chimery <- kliknij, jezeli jestes zainteresowany (odnosnik do forum.tibia.pl). ![]() Ostatnio edytowany przez Bartss - 08-02-2007 o 01:19. |
![]() |
![]() |
![]() |
#617 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 04 2006
Lokacja: Bydgoszcz
Stan: Na Emeryturze
Imię: Rookero de'Master
Profesja: Rookstayer
Świat: Xerena
Poziom: 100
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#618 |
Użytkownik Forum
|
![]() Dzisiaj pierwszy raz w zyciu padlem na kicku main charem... jak to ktos powiedzial "nie padl na anni, a jebnal na kicku~.." xD
![]() ![]() ale ziomki nie zalamka... to mnie zmobilizuje do PG xD
![]() |
#619 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 11 2005
Imię: Konrad Knightcik
Profesja: Elite Knight
Gildia: Resistance
Poziom: 115
Poziom mag.: 8
|
![]() Jeszcze ci nie gratulowalem annihilatora
Gratz ziomek !! A tu dzisiejszy adv ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#620 |
Użytkownik Forum
|
![]() Bart, dajesz pg dajesz xD
A tu odemnie, w koncu 143 lv, mam nadzieje, ze ostatni raz go wbilem XD ![]()