|
Notki |
Profesje Rycerz, paladyn, czarodziej czy może druid? Wszelkie wywody na temat profesji znajdziesz w tym dziale. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 |
Guest
|
![]() Ja sie z nikim nie kloce i nie bede klocil na temat profesji. Kazda jest tak samo dobra. Chcialem tylko udowodnic dzieciom neo ze knight nawet na bardzo dobrych skillach ma srednia tylko ~100 w dragi bo jak wczesniej to pisalem to mnie marciniek skuty ryc i inni "eksperci" mieszali z blotem wiec teraz macie dowód nooby!
|
|
![]() |
#22 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 08 2006
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Eternia
|
![]() @up
Ale przeciez o tym juz bylo od dawna wiadomo i jest to raczej oczywiste... |
![]() |
![]() |
#23 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() |
|
![]() |
#24 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 08 2004
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() To pospamuj Vilowi na PW jak musisz mu coś udowodnić, bo n-ty temat "knight saxz1!1!!1!onejeden" jest już nudny.
|
![]() |
![]() |
#25 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 09 2006
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Knight
Poziom: 115
|
![]() Cytuj:
dobra dobra knight sux ivul sorc powah pogodzmy sie z tym -.- ale po co robic 34956349875623487 tematow? niestety ludzie patrza na srednia hitow knighta i nawet nie probuja dostrzec jego zalet... kthxbye POzdr. |
|
![]() |
![]() |
#26 |
Guest
|
![]() Ja nie twierdze ze knight sux tylko ze sredni hit melee wynosi ~100 hp a to jest roznica.
@maszter321 Wlasnie po to jest ten temat zeby udowodnic ze srednia jest ~100 hp bo taki "pro" jak masztercośtamcośtam bedzie sie smial z kazdego ktory napisze ze ma srednia 100 lub mniej a taka wlasnie prawda i najwyzszy czas zeby ludzie sie o tym dowiedzieli na wlasne oczy z filmow. Ostatnio edytowany przez amilold - 06-02-2007 o 15:20. |
![]() |
#27 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 08 2006
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Eternia
|
![]() No to sie wszyscy juz dowiedzieli. Moze przyklejmy ten topic, to sie jeszcze wiecej osob dowie. Super! Udowodniles nam to, w co nie potrafilismy uwierzyc!
|
![]() |
![]() |
#28 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 09 2006
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Knight
Poziom: 115
|
![]() Cytuj:
nie chce mi sie pisac w tym temacie ;s kthxbye Pzdr. |
|
![]() |
![]() |
#29 |
eX Moderator
Data dołączenia: 13 11 2004
Lokacja: Helsinki
![]() |
![]() Idz z tym do TVN zeby wszyscy zobaczyli.