|
Notki |
Fake'i Zdjęcia troche inne od normalnych... przerobione mniej lub bardziej. Tutaj je znajdziesz. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#22 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 11 2006
|
![]() Jeszcze dzisiaj, ale trochę później jeśli będzie po tym poście choć 1 koment.
Mam takie pytanie czy wolicie częściej mieć, ale krótsze czy rzadziej, ale dłuższe, a i zastrzegam sobie prawo do zmiany niektórych outfitów po jakimś czasie, wiecie trudy podróży ![]() @Down Ja mam honor muchy bym nie skrzywdził, ale komara tak ;p. OTS ME to nie jest. @Edit Robie teraz ostatni obrazek na, którym będzie pustynia więc tylko podłoże, żadnych ozdóbek tylko parę tekstów powiem wam, że mam nowe "ł'. Ostatnio edytowany przez mati8dwa - 05-02-2007 o 21:54. |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Guest
|
![]() Śmierdzi mu tu troche OTSME. Wiecie wszystko jest za "cacy". Jeżeli nie jest to OTSME to:
Moja ocena: 8/10 Jeżeli to OTSME totemat do delete i moja ocena to 2/10. |
![]() |
![]() |
#24 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 01 2007
|
![]() Wole czesciej krótkie i mam nadzieje ze mi stroju nie zniszczysz. To by było niezgodne z opisiem Zivilina on troche naduzywa mocy uwaza sie za potege swiata wiec nie czai sie w krzakach tylko je niszczy
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 09 2005
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Songo of Astera
Profesja: Sorcerer
Gildia: Aktualnie brak :(
Świat: Astera
Poziom: 25
Skille: 10/21
Poziom mag.: 35
![]() ![]() |
![]() Popieram, next part, next part~skadnują tłumy~
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Guest
|
![]() A mi się bardzo podoba. Wszystko takie wciągające. Muszę pochwalić wykonanie
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Użytkownik Forum
|
![]() I jest 2 odcinek, tylko 4 obrazki gdyż na każdym staram się umieścić jak najwięcej, a nie zaśmiecać forum :
7. ![]() 8. ![]() 9. ![]() 10. ![]() Co powiedział Mistrz Kaniek? Co planowała część naszej ekipy? Czego obawiał się Aceb? Tego dowiecie się w następnym odcinku ![]() Komcić ![]() PS W tym baraku tak pusto dlatego, że się dopiero wprowadzili, z czasem tam będzie pełno śmieci. Ostatnio edytowany przez mati8dwa - 05-02-2007 o 22:56. |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 12 2006
Lokacja: Rybnik
![]() |
![]() fajne 7/10 ładnie ci to wyszlo no ale w morde za krotkie
|
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Użytkownik Forum
|
![]() @Up
To powiedz czy wolisz często, krótkie czy wolisz trochę, rzadziej długie, a cha i ten odcinek nie miał na celu nikogo ośmieszyć tylko, że zrobiłem tak z lekkim humorem, gdyż mam dzisiaj dobry dzień. Ostatnio edytowany przez mati8dwa - 05-02-2007 o 23:03. |
![]() |
![]() |
![]() |
#31 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 11 2006
Lokacja: Lublin
Stan: Niegrający
Imię: Ostatni druidus
Profesja: Druid
Świat: Grimera
Poziom: 27
|
![]() 10/10 czasem rob dlugie czasem krotkie ;]
interesujace pierwszy raz sie czegos obawiam xD |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Użytkownik Forum
|
![]() Jutro jak wstanę chce tu widzieć jakieś komentarze. Nie obchodzi mnie czy wam babcia zachorowała. Jak na razie są tylko 2
![]() ten kto nie skomentuje, a występuje zginie w najbliższym odcinku, a tak na poważnie to smutno mi. Jutro mnie od południa nie ma. Może jak wstanę porobię parę obrazków jak będę miał motywacje oczywiście. |
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 10 2006
|
![]() No fake fajny składny ok yo spoko morze być?? co??
<----------<a tak na serio>-----------> Fake ładnie poszklejany ja czekam na cos ..... Niezle mam nadzieje ze next bedzie lepszy ![]()
![]() |
![]() |
#34 |
Użytkownik Forum
|
![]() Za krótkie... I Kerasil w JPG jest zapisany...
I niepodoba mi się w ostatnim obrazku wspomnienie o "Macku"... Odległych krain ? To oni nie są w średniowieczu ??
![]() Ostatnio edytowany przez Sezowaty - 06-02-2007 o 08:43. |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 09 2005
Lokacja: Białystok.
![]() |
![]() No w sumie moze byc. Masz 6/10. Mozesz robic dluzsze ale rzadziej.
![]() |
#36 |
Użytkownik Forum
|
![]() Dzięki za komenty.
@Sezu Po pierwsze w przedostatnim ![]() ![]() Dostałem Kerasila w .jpg i tak zostało ![]() @Cloy Następny będzie miał z 10 obrazków i jeszcze 1 wkroczy Drakon. W tym temacie pisali już mistrzowie w robieniu fake: Glaves Sezu KalasantyX Cloy Veruis Dołącz do nich i ty! Ostatnio edytowany przez mati8dwa - 06-02-2007 o 11:28. |
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 11 2006
Lokacja: Lublin
Imię: Ostatni druidus
Profesja: Druid
Świat: Grimera
Poziom: 27
|
![]() A ty z tymi mistrzami zajmij sie robótką a nie xD
|
![]() |
![]() |
![]() |
#38 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 08 2005
Lokacja: Rabka-Zdrój
![]() |
![]() Cytuj:
Cytuj:
A fake fajny ![]() 7/10
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 01 2007
|
![]() Gościu 8/10 te minusy to fabuła i nie stosowanie się do instrukcji xD Dlaczego to kurwy nędzy ja poszedłem do woja??? I co z tą selekcja "ten mag ten to" wg. ogólnych praw fantasy Magiem trzeba się urodzić z tymi uszami to mam nadzieje na drugiego maga.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 08 2005
Lokacja: Rabka-Zdrój
![]() |
![]() @up
Wiesz... wkurzasz mnie swoimi postami ;D Do tego wulgaryzm. I nic nie rozumiem co ty napisałeś na końcu ![]()
![]() |