|
|||||||
| Notki |
| O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
|
Opcje tematu |
|
|
#1 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 10 2006
Lokacja: Legnica
Stan: Niegrający
|
Chyba zaslyne to jako osoba zakladajac glupie i nie lubiane tematy... wczoraszy zniknal szybciej niz sie pojawil choc wydawalo sie ze cieszyl sie mala popularnoscia, ale coz
Jak wiecie zblizaja sie Walentynki [14 luty] z tej okazji wpadlem na pomysl, zebyscie proponowali jak mozna i jak wy planujecie zaskoczyc swoich partnerow/partnerki w ten dzien.. Wiem ze wielu osobom moze to pomoc Tak wiec piszcie ...Prosze o nie komentowanie - wes wyjdz itp... nie podoba Ci sie? przemilcz to i wyjdz sam, bo to jest moj temat nie musze wychodzic No to powodzenia. No powieniem zaczac tylko ze ja wlasnie sam nie jestem do konca pewny co mam kupic dziewczynie i gdzie ja zabrac. Mysle nad takim ładnym kubeczkiem jaki jej sie podobal i wyjsciu do kina na cos fajnego ale znajac moze szczescie nic nie bedzie lecialo -.^ ![]() |
|
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Użytkownik Forum
|
Kupić bukiet czerwonych róż ( CZERWONYCH ! ) przyjść do niej do domu nie spodziewanie i powiedzieć jej ~> Kocham Cię <~. Wręczyć róże po czym pocałować ją , po czym wyciągnąć dwa bilety do kina na jakieś romansidło ( koniecznie romansidło
). Spędzić milutki i sympatyczny wieczorek. Na 100% będzie wzruszona i szczęśliwa. ![]() Pozdrawiam. ![]()
![]() Signed, Arfyd. ___________________________________________ Ostatnio edytowany przez Arfyd - 06-02-2007 o 20:18. |
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 06 2004
Lokacja: 19°58'E 50°05'N
Stan: Na Emeryturze
Imię: Komandor Tarkin
Świat: Secura
|
Cytuj:
Walentynki to siłą zaadaptowane święto z USA, po upadku komuny, jak Halloween. Polska ma już od stuleci swój odpowiednik tego święta, który został zepchnięty na drugi plan - Noc Świętojańska, zwaną czasami inaczej, która ma miejsce w dzień przesilenia letniego. PS: Najszczersze życzenia dla wszystkich chorych psychicznie. |
|
|
|
|
|
|
#5 | |
|
Użytkownik Forum
|
Cytuj:
] |
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 04 2004
|
Ja chcialbym dostac cieplego kloca wprost na moja klatke piersiowa.
Ogolnie to najlepsze w walentynki sa roze, bizuteria i wspolny wypad do kina/kolacja w jakiejs restauracji. Ostatnio edytowany przez NORMALY OBYWATEL RP - 06-02-2007 o 20:46. |
|
|
|
|
|
#7 | |
|
Użytkownik Forum
|
Cytuj:
Chociaz znam angielski na poziomie gimnazjum ;oooo Więc spadaj : PP
|
|
|
|
#8 | |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 08 2005
|
Fakt, spłodziłeś świetne opowiadanie Slay, aż miło było sobie ponownie przeczytać przed walentynkami.
@NORMALNY OBYWATEL RP: Cytuj:
Ostatnio edytowany przez styku - 06-02-2007 o 20:48. |
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 03 2005
|
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 07 2004
Lokacja: Bydgoszcz
|
@Vepertoon no tak... wejscie w profil i klikneicie w pokaz tematu uzytkownika to istny hardcore...
@ontop, won z tym swiętem
Gakh Nazgi Golug durub-uuri lata-nuut, Udu takob-ishiz gund-ob Gazat-shakh-uuri, Krith Shara-uuri matuurz matat duumpuga, Ash tug Shakhbuurz-uur Uliima-tab-ishi za, Uzg-Mordor-ishi amal fauthut burguuli. Ash nazg durbatuluuk, ash nazg gimbatul, Ash nazg thrakatuluuk, agh burzum-ishi krimpatul Uzg-Mordor-ishi amal fauthut burguuli. Ostatnio edytowany przez Nosferatu - 06-02-2007 o 20:54. |
|
|
|
|
|
#11 | |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 06 2004
Lokacja: 19°58'E 50°05'N
Imię: Komandor Tarkin
Świat: Secura
|
Cytuj:
A wracając do tematu - dzięki obserwacji zyskałem przekonanie, że w Walentynki warto pamiętać też o przyjaciołach, a że każdy chyba lubi dostawać szczere podziękowania za miłość/przyjaźń, z pewnością takowe wyślę, najwyżej jednej osobie. |
|
|
|
|
|
|
#12 |
|
Fallen Angel
|
Mam nadzieje że moja ulubiona knajpa w Krakowie będzie strefą wolną od tych różowych choler z łukami itd.
|
|
|
#13 | |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 08 2005
|
Cytuj:
@down: Mam na myśli to, że gdyby mi dano Twoje niepodpisane opowiadanie, podejrzewam, że byłbym w stanie rozpoznać autora. Choć może to tylko złudzenie, wywołane sporym rozbujaniem poziomu opowiadań w Twórczości. Ostatnio edytowany przez styku - 06-02-2007 o 21:13. |
|
|
|
|
|
|
#14 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 03 2005
|
.. zamiast ... byly celowe. Styl? Nie sadze. Tym bardziej, ze przez ten rok, nieskromnie mowiac, ewoluowalem literacko.
|
|
|
|
|
|
#15 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 09 2005
Lokacja: Dębica
|
Walentynki? ee... co w tym dni takiego świetnego?
Świat staje się jaśniejszy? woda kosztuje taniej? Politycy nie gadają bzdur? Raczej nie... dzień jak każdy inny, kolejne 24 godziny, wschód i zachód słońca, może gwiazdy... i... no właśnie sklepowa mania, róże, serduszka i inne czerwone pierdułki. Jeśli czekacie cały rok i odliczacie sekundy do tego dnia, aby powiedzieć "kocham Cie" i dać róże to sukces w miłości gwarantowany!. Bez okazji to prezentu i paru miłych słów powiedzieć nie można... hmm... precz z "świętami".
|
|
|
#16 |
|
Użytkownik Forum
|
Ta, a po kryjomu marzysz o wielkim, włochatym serduszku z herbem Dromowładnego wyrytym w środku i napisem "ajlawju". Kłamczuch.
|
|
|
#17 |
|
Użytkownik Forum
|
Heh widze temat przypadl do gustu chociaz troszQe
)Sam osobiscie uwazam, jak to juz ktos wyzej napisal, ze nie potrzebne swieto by powiedziec drugiej osobie "kocham Cie" lub "lubie Cie", ale takie swieto to taka mila odmiana kazdy w tym dniu okazuje swoja uczucia publicznie [no prawie kazdy], bo niestety zapracowani ludzie spychaja zycie towarzyskie na drugi plan, a szkoda =( |
|
|
|
|
|
#18 | |
|
Tibiaspy.com
Data dołączenia: 10 11 2003
Lokacja: Wrocław
|
Cytuj:
![]()
|
|
|
|
#19 |
|
Zbanowany
|
http://www.happytreefriends.com/watc...valentine.html
po obejrzeniu tego za pierwszym razem z głosem to dosłownie leżałem na podłodze ![]() co do walentynek...fajne święto do nabijania kasy (znaczy dla większosc z nas do stracenia jej ) |
|
|
|
|
|
#20 |
|
Zbanowany
Data dołączenia: 27 01 2006
Lokacja: Daaaaaleko....
Imię: Azin Therano
Profesja: Rookstayer
Gildia: Rozpadła się :/
Świat: Lucera
Poziom: 10
Skille: 18/18
Poziom mag.: Bd
|
Ta u mnie to nawet na poczcie są te "rooshoffe" kur... cholerstwa...
|
|
|
|