|
Notki |
Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu
![]() |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 01 01 2007
Lokacja: Poznań
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Wiesniaak od Siary
Profesja: Elder Druid
Gildia: Shadows of Sanity
Świat: Iridia
Poziom: 120
Skille: 10/26
Poziom mag.: 66
![]() |
![]() chciałem sie zapytać czy potwór ten występuje tylko na terenach dla Pacc(na Tiquandzie)?? chciałem wylootować bast skirty do Obsidian Knife Questa bo nikt na serwerze tego nie sprzedaje:/
|
![]() |
|
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 08 2005
Imię: Allaris
Profesja: Elder Druid
Świat: Refugia
Poziom: 63
|
![]() Tylko dla PACC...
Takie jest życie... wszystko, co dobre - kosztuje ![]() Ale tak na serio i tak trudno by ci było wylootować bast skirta. Ja swego czasu próbowalem polować na dworcach i nic nie wypadło... |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 01 2006
Lokacja: Chorzow
Stan: Niegrający
Imię: Co ci do tego?
Profesja: Knight
Poziom: 58
Skille: 79/79
Poziom mag.: 6
![]() |
![]() Kapitalizm jest okrutny ale trzeba jakoś przezyć w tym świecie ktorym nazywamy domem Nikt tego nie sprzedaje bo to rzadki rare jesli chcesz kupic to za 1-2k
Powrócilem teraz mam nowe zasady ![]() http://www.wirtualny-swiat.com/index...=28&ref=Guuggo WWW.PAJACYK.PL wspomóż glodne dzieci ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Voodoomaster - 06-02-2007 o 21:20. |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 04 2005
Lokacja: Częstochowa
Stan: Aktywny gracz
Imię: Following Avyabix
Profesja: Elite Knight
Gildia: Era Zero
Świat: Astera
Poziom: 63
Skille: 78/75
Poziom mag.: 6
![]() |
![]() Tylko Tiqu na południe od port hope. A co do lootowania bast skirtów to zależy ostatnio mój kumpel w 2h wylotował 2 skirty więc nie można sie konretnie wypowiedzieć jak szybko wylootujesz
#6 |
Zbanowany
Data dołączenia: 26 11 2005
Lokacja: Dzierzoniow
Stan: Początkujący
Imię: Siup Wand'master
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Witchers
Świat: Candia
Poziom: 55
Poziom mag.: 49
|
![]() Krzysiek, to twoj kolega zrobil to raczej szybko. Ja chodzilem 2 dni, nie wyleciala zadna sukieneczka wiec sie zrazilem. Moj kolega wylootowal je w miesiac!
A co do obsidiana, napewno ktos zamieni Ci surowce. Na Candii na przyklad pomaga wszystkim [CHAR]Elektryczna Elektra[/CHAR] |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 30 01 2007
|
![]() hmm ja weszlem z 20 min i jusz jest
![]() ![]() |
![]() |