|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu
![]() |
![]() |
#1 |
Zbanowany
Data dołączenia: 10 01 2007
Lokacja: Lidzbark
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Elder Druid
Gildia: Polish Warriors
Świat: Luminera
Poziom: 51
Skille: 71/70
Poziom mag.: 49
|
![]() Siema mam pytanie.A więc to było tak poszedłem do kumpla no i on mi mówi że kupił kase do tibi z allegro ale co w tym ciekawego ten kto mu sprzedawał podał swoją ksywke na tibi(nie powiem jej teraz) I moje pytanie brzmi co z tym zrobić wydać tego kolesia???Czy dostanie on za to jakąś nagrode??Ma też zapisane rozmowy z nim.Odp
|
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
|
![]() Nie bawcie sie w policje. Nie ma sensu. A, no i na dragon scale legi nie liczcie.
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 09 2005
Lokacja: Białystok.
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Wez sformuluj drugi raz ten tekst bo zrozumialem ze chcecie go wydac zeby dostal nagrode. I niby co zrobil ze chcecie go wydac.
#4 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 12 2004
Lokacja: Dziura nieopodal Thais
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Adamrosz
Profesja: Druid
Świat: Harmonia
Poziom: 42
Poziom mag.: 55
|
![]() Cytuj:
Muuusk... Zombie zjadło twój "muuuusk"... Zrozumcie, ludzie wreszcie, że jeżeli na napiszę coś takiego: "12:23 NickPostaci [222]: Bleble.", to nie będzie to żadnym dowodem.
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]() A ja proponuje na wszystkich policyjnych/tibijnych forach opisać zaistniałą sytuację, dołączyć 2kB swoich danych personalnych. Nie zaszkodzi jeszcze rozesłanie spamu (poczta i email) z tym.
|
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
|
![]() Yyy... ciężko cokolwiek z tej wypowiedzi zrozumiec. Dostałeś ten nick i co? Nieznam żadnego sposobu na przekazanie Tibijskich pieniędzy bez ujawniania swego nicka, w dzisiejszych czasach to nawet podpisu na labelach wymagają.
![]()
#7 |
Guest
|
![]() Haha, skillować się wam nie chciało.
![]() |
![]() |
#8 |
Zbanowany
Data dołączenia: 11 09 2006
Stan: Na Emeryturze
Imię: Amura Tao
Profesja: Elite Knight
Gildia: After Life
Świat: Fortera
Poziom: 106
|
![]() Zapisy z rozmów nie są dowodem możesz jedynie na Forum.Tibia.com napisać że istnieje taka sytuacja a h-lvl może się nim zajmą
|
![]() |