|
Notki |
Profesje Rycerz, paladyn, czarodziej czy może druid? Wszelkie wywody na temat profesji znajdziesz w tym dziale. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Zbanowany
Data dołączenia: 16 09 2005
Lokacja: Forum
|
![]() Mam 30 level royal paladin i kolega mi powiedzial (60 rp) abym expil na Cyclopolis -1 z arrowsami, on sam tam expil na moim levelu. Mam 67 dista.
Czy to sie oplaca? Czy paladin da tam rade? I czy ktos wie ile moze byc tam przecietnie expa/h ? Dzieki z gory |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 07 2005
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elite Knight
Poziom: 60
|
![]() Próbowałem 40 RP z 71 dista. Nie arrowsy, a bolty. Wychodziło średnio koło 22k/h. Radzę nosić na wypadek wypadku stealth ringa na wejście - nierzadko spotykałem 3-4 lurnięte cyce na wejście. Przeważnie wpadałem wtedy knightem i waliłem exori, ale nie każdy ma taką możliwość
![]()
"21.24 Nie ma lepszego dziennikarza sportowego od Rafała Patyry. "Artur, używając terminologii bokserskiej zostaliście znokautowani zanim zdążyliście założyć rękawice". Używając terminologii stoczniowej - ukradli wam statek, zanim odpaliliście spawarkę, a używając terminologii dziennikarskiej: powinni wyłączyć kamerę zanim zdążycie zadać jakiekolwiek pytanie." |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zbanowany
Data dołączenia: 16 09 2005
Lokacja: Forum
|
![]() @up
Dzieki, skorzystam z tego info ![]() @topic Ktos jeszcze cos napisze na ten temat? Ostatnio edytowany przez Krakers - 05-02-2007 o 23:02. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 16 05 2006
Stan: Aktywny gracz
Świat: Arcania
|
![]() Dobre miejsce do expienia dla paladyna, weź bolty możesz kilka gfb w razie czego i trochę manasów. Exp jest około 20-30 k\h. Zależy co będziesz bić. Najszybszy exp będzie jeśli będziesz chodził na guardy i tam wybijał cały resp a potem do góry tam gdzie jest arcanist i zerki i tak w kółko, lecz obawiam się że z arcanistem na twoich skilach nie dasz rady gdyż leczy się on dobrze, a od zerka możesz nie uciec chyba że bohy i utani hur. Więc zamiast na zerki w tym czasie gdy guardy się będą respić pozabijaj inne potwory np. cyklopy tam na prawo, dopiero jak będziesz miał 40 lvl i skile 75+ możesz chodzić tam na zerki, zawsze jakaś halabarda poleci i się zwróci. Acha i na zerkach jest skrzynka postmanowa więc zawsze można wysłać sobie loot.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
|
![]() Tya, wdupiajcie sie knightowi na jedno z jego nielicznych, dobrych expowisk..
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 07 2006
Profesja: Paladin
|
![]() up shut up ;D
mam 40 RP, 74 dist. Do jakich poziomow moglbym tam schodzic samemu? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 07 2005
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elite Knight
Poziom: 60
|
![]() IMHO -1 i -2. Na -3 są już AFAIK FE. Wyboru sporego zatem nie ma.
"21.24 Nie ma lepszego dziennikarza sportowego od Rafała Patyry. "Artur, używając terminologii bokserskiej zostaliście znokautowani zanim zdążyliście założyć rękawice". Używając terminologii stoczniowej - ukradli wam statek, zanim odpaliliście spawarkę, a używając terminologii dziennikarskiej: powinni wyłączyć kamerę zanim zdążycie zadać jakiekolwiek pytanie." |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]() Cyclo~ palem raczej malo oplacalne i nie ma zbyt wiele miejsca do uciekania. Idz tylko jesli jestes doswiadczonym graczem, bo jak masz się wbijać w respy 4 cyców na raz i uciekać wpadając na kolejne to już bardziej na rotach ci się opłaci.
![]() |
![]() |