![]() |
#1681 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
a tak btw czuje ktos kupe? Siedzi tu taki gosc na forum i chyba narobil w portki. To wiele wyjasnia czemu typ ma "Gowniana polska" |
|
|
![]() |
#1682 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 07 01 2007
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Nebula
|
![]() A co z Vanum. Rozpada sie? Jakies nowe gildie? Chca nowa liste fragow? Jakies dwa fronty? Dziwne....
|
![]() |
![]() |
#1684 |
Użytkownik forum
|
![]() Na forum tibia.com niestety nic nie pisze o koncu wojny
|
![]() |
![]() |
#1685 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 09 2005
Lokacja: Dębica
Stan: Aktywny gracz
|
![]() przyszedl z kyry
a nastepny a ja slyszalem ze Duskiness przenosza sie z furory na nebule i komputerkowo zniszcza cale Vu i Vanum bo na furorze nie moga grac bo ich imargam z kolegami gonia btw zen caly jestes jak prabobly jak nie znasz angielskiego bo grasz w tibie zamiast chodzic na lekcje to polecam Dobry slownik zanim cos napiszesz xDDDDD pozdor ![]() dla nie kumatych z duskiness i furora zartowalem
Poniekąd nie ma głupich pytań... Są tylko głupie odpowiedzi... Nie jest tak głupota wszędzie siedzi... Ostatnio edytowany przez djmtv - 08-02-2007 o 17:07. |
![]() |
![]() |
#1686 |
Użytkownik forum
|
![]() Spoko
![]() |
![]() |
![]() |
#1687 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 06 2006
Lokacja: Kraków
|
![]() moze i potrwa ale chyba w troszke innej formie. vu expi ostro vanum stoi w miejscu wiec w niedlugim czasie vanum moze sprobowac jeszcze raz swoich sil w openie (jesli beda mieli all members online), jak znowu przewala to niektorzy poszukaja swoich sil na inncyh serwach, inni zacznal polowac na pojedyncze fragi, jeszcze inni sprzedadza swoje chary i tak to jakos bedzie
![]() |
![]() |
![]() |
#1688 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
ty didżeju hahaha kurwa na kytrze sie zrokowalem i na nebuli gram od ponad pol roku, wogole to na nebuli gralem od poczatku serwa pajacu a co do slowa "prabobly" tak zawsze nas uczyla nuczycielka w szkole. Nie gram non stop w tibie w przeciwienstwie dociebie, posiadam swojje rl life i nie wymadrzam si na jebanym forum w ktorym wszyscy cie maja w dupie, bo co mozesz na forum i w tibi jestes wielki kozak bo siedzisz w domq a jak juz ci sie cos stanie to najwyzej zginie wirtualna postac. Pewnie siedzisz w domu przed kompem caly czas czytajac to forum. tobie to jedyne co si emoze stac na rl'u to hemoroidy )ktore ci juz dupe zjadly od siedzenia przed tibia). I nastepnym razem na mnie nie naskakuj frajerze bez powodu. Pozdrawiam cie serdecznie. P.S. fakt ze mam przerwe w grze na nebuli dosc dlugi czas, to nie powod zeby sie ze mni wysmiewac ze napisalem ze prawdopodobnie wojna si ekonczyla bo z tego co widze to sytuacja na to wskazuje. Pzdrawiam ci didzeju haha |
|
![]() |
![]() |
#1689 | |||||||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 03 2006
Lokacja: Nie wiem
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Rookstayer
Świat: Premia
Poziom: 33
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
,,We lost war, it's end now". Wojna trwa, nazwałbym to raczej krótką przerwą w wymianie ognia ![]() Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Podsumowując: - Defroy come back to kyra blx0rrrrrrrrrrr - Vanum ma kryzys i nie wiadomo czy sie podniesie z niego - VU poki co korzysta i expi - Bitew nie ma - Defroy idz stad /Lovah, signed with the urine
![]() |
#1690 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 08 2004
Lokacja: Białystok
Stan: Na Emeryturze
Imię: Friida
|
![]() @up
Całe szczęście, że to są tylko twoje przypuszczenia, bo nie zawsze człowiek co ma dostęp do bardzo ogólnych i znanych z poczty pantoflowej informacji wytypuje trafnie co się tak naprawde dzieje. Dziękuje. |
![]() |
![]() |
#1691 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 03 2006
Lokacja: Nie wiem
Profesja: Rookstayer
Poziom: 33
|
![]() Ale wszystkie informacje w moim poscie sa pewne i sprawdzone
![]()
#1692 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 08 2005
Lokacja: Szydłowiec
Profesja: Knight
Świat: Harmonia
Poziom: 5*
Skille: 7*/7*
Poziom mag.: 6
|
![]() Stonnes zawsze Ci bardzo szanowalem bo byles spoko graczem,po co mialby lord Ciebie haczyc jak ma duzo kasy i czemu nie mogl poczekac az zrobic d helmet i ani jakby juz Cie mial haknac.
ps.jarus stracil mms ![]() /GL old mi'ni
Tibia .. ssie Twoja dusze gdy biegniesz po lvl i loot. Zaslania Ci oczy na swiat, otworzy dopiero gdy stracisz kogos bardzo bliskiego. Nie u¿ywaj tych slów . bo naprawde Go zranisz , a potem zatracisz samego siebie. Wracasz do niej bo jest rozrywka ale co jest jej celem ? 100 lat zycze Wam ! bo przez Tibie tracisz dziecinstwo. |
![]() |
![]() |
#1693 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 12 2005
Lokacja: Noobcave called Poland
Stan: Niegrający
Poziom mag.: 99
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1694 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 09 2005
Stan: Aktywny gracz
|
![]() Cytuj:
po 2 nie siedze caly dzien przed kompem a juz napewno nie przed tibia xD po 3 tez tu gram od poczatku ;D po 4 nie kozacze w tibii a ni rl`u jestem raczej pokojowo nastawionym czlowiekiem wiesz slucham reggae nie techno (pozdor dla dropsiarzy ![]() po 5 co do tego tematu maja twoje przypuszczenia co mi sie moze stac na rl ? jak da sie zauwazyc to ty tu jestes kozak x bo nie grasz na nebuli ale sie ostro wypowiadasz na temat ktorego kompletnie nie znasz ochlon ![]() EOT wracajac do tematu to vanum ma glebszy kryzys xD ale wojna niby jeszcze trwa xD ciekawe czy dlugo skoro sie ludzie wylamuja co jak co ale Vu z papa xaemusem na czele daje rade pozdor ![]()
![]() |
#1695 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 08 2004
Imię: Byakuya Ralh
|
![]() Cytuj:
1. Tylko on mial passy (i 1 qmpel z rl ale on tego napewno nie zrobil...) 2. Kompa mam czystego, sprawdzane wiele razy, a w dodatku inne konto z 88 pallem nie zostalo zhackowane, mimo ze sie na nie logowalem. A czemu nie poczekal? W sumie proste. Domyslal sie chyba ze zmienie passy w okoloicy 95 lvl, jak mialem zamiar zrobic. Proponuje zakonczyc temat, to juz zamierzchla przeszlosc jest dla mnie. A zreszta to tylko gra, czasami sie traci czasami zyskuje... Bywa. |
|
![]() |
![]() |
#1696 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Zdaje ci sie. Nawet nie wiesz kim tu gram gralem itp itd. mozliwe ze moje info sa bledne to co pisze wynika z moich info. Po co mam wraca na kyre jak nie mam tam chara? Wole sie tu poklocic razem z wami bo kazdy na kazdego tu najezdza. Nastepnym razem sprawdze info dokladnie Powiedz mi jak sie pisze poprawnie prawdopodobnie" i przekaze to mojej nauczycielce (glupia zdzira) Tez jestem pokojowo nastawiony, lubie reggae i techno tez (pozdro dla ciebie) pozdroo. |
|
![]() |
![]() |
#1697 |
Użytkownik Forum
|
![]() Stonnes twój kumpel skanowal kompa? Jak to bylo dales lordowi passy i na 2 dzien czy jak?
Tibia .. ssie Twoja dusze gdy biegniesz po lvl i loot. Zaslania Ci oczy na swiat, otworzy dopiero gdy stracisz kogos bardzo bliskiego. Nie u¿ywaj tych slów . bo naprawde Go zranisz , a potem zatracisz samego siebie. Wracasz do niej bo jest rozrywka ale co jest jej celem ? 100 lat zycze Wam ! bo przez Tibie tracisz dziecinstwo. |
![]() |
![]() |
#1698 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 08 2004
Imię: Byakuya Ralh
|
![]() @up
Zapewniam cie ze zrobilem wszystko zeby moc oczyscic Lorda z zarzutow, ale nic sie nie zmienilo. Na serio nie chce ciagnac tego tematu dalej. Stalo sie i tyle. |
![]() |
![]() |
#1699 |
Zbanowany
Data dołączenia: 26 08 2006
Lokacja: Port Hope
Stan: Zbanowany
Imię: Zrywna Szkapa
Gildia: Almost
Świat: Nerana
Poziom: 36
Skille: Wypas;p
Poziom mag.: 40
![]() |
![]() @ kilka up
Prawdopodobnie po angielsku brzmi: "probably", przynajmniej tak mi sie zdaje ![]() |
![]() |
![]() |
#1700 |
Użytkownik Forum
|
![]() wiec stonnes przykro mi z tego powodu zycze gl w rl life :*
![]() |