![]() |
#1521 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 04 02 2007
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Eoda
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 75
Poziom mag.: 60
|
![]() Jak podejżewam Barzim też gra jakis "Newbie" spójżcie na jego Deathlist!
3x w jeden dzien Hydra w next day Dragon i dzis Ancient scarab? Wniosek New Owner w dodatku jakis dzieciak. Kyrą żądzą dzieci! |
![]() |
|
![]() |
#1522 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 06 12 2006
Lokacja: Gliwice
Profesja: Elder Druid
Świat: Kyra?
|
![]() @apox
Dobrze myslisz, poniewaz Barzi zostal wystawiony na allegro ok. 2 tygodnie temu. I nie trafil mu sie ten 1 na 10 glupich, dobry owner. Za niedlugo straci szacunek i pk team uformowany z 20-30 lvl go zabije ![]() Hail Allegro.pl! |
![]() |
![]() |
#1523 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 02 2006
Lokacja: Kraków
Imię: Azeris
Profesja: Elite Knight
Gildia: Family Guys
Świat: Kyra
Poziom: 131
Skille: 91/87
Poziom mag.: 7
|
![]() Policja jak sie do tego przyczepi to sprzedawcy prędzej kolegium. Policja musiała by się skontaktować z właścicielem produktu - Cip Soft a jak wiadomo sprzedarz postaci jest niedozwolona.
#1524 |
Guest
|
![]() Wiecie Policja co moze zrobic w tej sporawie nic ;P Bo sprzedajesz cos virtualnego to nie istnieje wiec wiecie ;P
|
![]() |
#1525 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 12 2006
Lokacja: Kraków
Imię: Princes Keaya
Gildia: Way It Was
Poziom: 125
Skille: 96/93
Poziom mag.: 8
|
![]() Prawo gry zabrania sprzedawanie kont
![]() Prawo Polskie zezwala na sprzedawanie gier, o ile zaplacisz podatek ![]() Co do pricelisty to mam to gdzies jaka jest i co na niej pisze nie pisze na trade ostnio wcale. Bo raz nie chce mi sie 2 jeszcze ktos mnie bedzie straszyl ze nie przestrzegam pricelisty itp. Eq trzymam w domku. Czasem jak ktos do mnie pisze to sprzedaja po cenie jaka uwazam za sluszna. Tak to all do djinnow i z tego zyje. Nie mam czasu na pisanie na trade i bieganie do nobow zeby sprzedac bohy za 35k jak moge sprzedac u djinna za 30k a za czas co mialbym stracic na droge i pisanie na trade ide cos poexpic i jeszcze wiecej zarobi niz te 5k ;>. Moim zdaniem cenami powinien zadzic rynek tak jak jest na swiecie. Wiecie co to Popyt a co to Podaż???? Ostatnio edytowany przez Princes - 06-02-2007 o 13:40. |
![]() |
![]() |
#1526 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 10 2006
Lokacja: UK
Stan: Na Emeryturze
Imię: Unnamed
Świat: Aldora/Kyra
Poziom: 129
Skille: 21
Poziom mag.: 70
|
![]() Dlaczego mój post został usunięty ?
![]() //Signed //Iks~ |
![]() |
![]() |
#1528 |
Użytkownik Forum
|
![]() Sprzedajesz nie zadne itemki czy pixeli ale fizyczny dostep do konta czyli wlasciwy numer i haslo, zas zgodnie z zasadami allegro caly towar powinien byc zgodny z tym za co zaplacilismy. Odwolujac sie do Allegro byc moze pomoglo by nam w sprawie z policja. Pamiętajcie ze zakup na aukcji internetowej to de facto podpisanie umowy kupno/sprzedaż. Tak wiec umowa jest zgodna z prawem polskim i na miejscu twojego kolegi poszedlbym z tym na policje, biorac pod uwage ze w gre wchodza z pewnoscia nie male pieniadze. Majac dowody gosc bedzie musial nie tylko zwrocic kase ale moze go dotknac odpowiedzialnosc cywilna (odszkodowanie), albo nawet karna (nie jestem pewien, chociaz jest to swego rodzaju kradziez pieniedzy za przedmiot, bez jego dostarczenia).
#1529 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 07 2005
Lokacja: Gdańsk/Jasień
Profesja: Master Sorcerer
![]() |
![]() Ja slyszalem tym Piotrku
![]() a tak btw xd ![]() |
![]() |
![]() |
#1531 |
Użytkownik Forum
|
![]() huja ci zrobi policja , allegro i inne pizdy . mowisz hacked i tyle . norma
#1532 |
Użytkownik Forum
|
![]() W zasadzie dla prostego chlopaczka ze wsi nie znajacego sie na przepisach, prawie i swoich przywilejach, to tak. Masz racje, tobie policja by nie pomogla.
#1533 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 06 12 2006
Lokacja: Gliwice
Profesja: Elder Druid
Świat: Kyra?
|
![]() Wracajac do tematu Allegro i dzieci kupujacych postacie.. Dzisiaj w Thais 19 druid sprzedawal Demon Helmet (180k) jakies Demon shieldy i wiecej rare/drogich itemkow. Jezeli h-lvl'e nie boja sie odpowiedzialnosci zwiazanej z nie przestrzeganiem price listy to dlaczego sprzedaja takie itemy noob charami??
|
![]() |
![]() |
#1534 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 01 02 2007
|
![]() To był normalny dzień robienia sobie chara na Kyrze....
Zaczeło się to wszystko w pewnym czasie dokładnie o godzinie 18.20 gdzy ktoś zaczoł biegać po mieście i krzyczeć "Help" miałem go żecz jasna w dupie bo pewnie chce wiedzieć jak robi się trade albo jak używa się liny czy łopaty. No takich to nOObów jest już pełno na tym świecie ![]() Stwierdziłem , że fajnie będzie zrobić Mino Hell quest. Po moim wielkim zdziwieniu cały quest był przesolowany - fajnie ![]() Ale kiedy doszedłem do schodów prowadzących do final rooma zauważyłem pełno ludzi wołających "Bloknijcie minosy plx" - ale to najpierw ale pużniej po pojawieniu sie 26 lvl byla fala pytań "Jaki loot ? !" ![]() Apprentice Sheng - (wyglądający ja mino mag tyle że troche słabszy ) został zabity ![]() GRATULACJE DLA TAJEMNICZEGO POLAKA NA 26 LVL ![]() |
![]() |
![]() |
#1535 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
po 2 jakos nie mam przypalu przez te wasze allegro.pl jak w huja ludzi robie po 3 SSAJ
![]() |
#1536 | |
WIDZEWIAK
Data dołączenia: 26 06 2005
Lokacja: Carlin
Stan: Na Emeryturze
Imię: Awer Fast
Poziom: 104
Skille: 89/82
Poziom mag.: 7
|
![]() Cytuj:
![]() Retired ![]() Od Lozecza az po Grob w moim sercu Widzew Lodz Tibia .. ssie Twoja dusze gdy biegniesz po lvl i loot..Zaslania Ci oczy na swiat, otworzy dopiero gdy stracisz kogos bardzo bliskiego. Nie używaj tych slów , bo naprawde Go zranisz , a potem zatracisz samego siebie.Wracasz do niej bo jest rozrywka ale co jest jej celem ? 100 lat zycze Wam ! bo przez Tibie tracisz dziecinstwo. |
|
![]() |
![]() |
#1537 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 01 02 2007
|
![]() To był normalny wesoły dzień expienia na Rookgardzie ale to się skończyło inaczej......
![]() Jak mowilem to byl normalny dzień expienia na Rookgardzie. Expilem sobie spokojnie nowym druide do robienia UHów , aż ktoś zaczął wołać "Help" ale miałem go gdzieś bo to byłby pewnie jakiś nOOb chcący się dowiedzieć jak używa się liny czy coś w tym rodaju ( no cuż już takie nOOby są ![]() Ale się myliłem... Pomyślałem , że fajnie będzie jak będe miał Carlin sworda... Trochę się zdziwiłem jak zobaczyłem zmasakrowany cały Mino Hell... I myśle sobie "Fajnie mino hell rozwalony ![]() Jak się okazało byl BOSS NA ROOKU ![]() Ale krzyki się zmieniły gdy pojawil się tajemniczy 26 lvl i rozwalił bosa a mianowicie na "JAKI LOOT ! " BRAWA DLA TAJEMNICZEGO 26 LVL KTORY BYL POLAKIEM ![]() |
![]() |
![]() |
#1538 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 12 2006
Lokacja: Wrocław
Stan: Usunięty
Profesja: Royal Paladin
Świat: Aldora
|
![]() Skonczcie pierdolic o priceliscie, zacznijcie wkoncu o rzeczach istotnych, wojna jest, Way It Was vs. No fear, tak przynajmniej ja slyszalem.
Jesli chodzi o wczsniej wpsominanego Barzi'ego, to bardzo sie co do neigo mylicie, nie jests jakims tam dzieckiem, ale ma za soba wiele lat gry, a to, ze padal to jego wina, ale z przyczyn bardzo blachyh, ale i niestety glupich. Wiem, ze czseto padal po wielogodzinnych huntach, gdy zasypial przed kompem. szczerze mowiac to 3 deady na hdyrach nie sa jego, ale jeszcze jakiegos innego own. takze pada, ale odrabia swoje stracone "procenty", tak wiec moim zdaniem Bedzie mial on sporo fragow na wojnie, mysle tak nawet po tym, ze ejst fraejrem, bo sie z nim poklocilem. Mozecie mi wiezyc na temat Barziego, bo znag z rl.
#1539 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 11 2006
Stan: Początkujący
Imię: Noga Irenka
Profesja: Sorcerer
Świat: Saphira
Poziom: 12
Poziom mag.: 10
|
![]() @up
Źle słyszałeś o wojnie. Nie ma wojny a Garl~ po zrobieniu nowej guidi Way It Was powiedział Abowi że nie chce wojny, ale moim zdaniem wojana jest nieunikniona, ponieważ jest już bardzo dużo napiętych sytuacji między tymi dwoma guildiami. Way It Was narazie za dużych szans nie ma na wygranie wojny ponieważ dużo osób kluczowych doszło do NF. Pozdrowienia ![]()
#1540 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 09 2006
|
![]() Cytuj: