![]() |
#1 |
Guest
|
![]() http://www.youtube.com/watch?v=Zi-jC...elated&search=
pewnie byl juz tu 100 razy ale walic.. Mam takie pytanie czy to sa prawdziwe zdjecia ? Taifuna etc ? http://www.youtube.com/watch?v=yvCr-g6aRw8&NR 2 filmik bardyo ciekawy ![]() Ostatnio edytowany przez Elmo'Kath - 08-02-2007 o 19:32. |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Zbanowany
Data dołączenia: 11 11 2006
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Knight
Świat: Calmera
![]() |
![]() Tak.To są prawdziwe mordy dussków.
Temat do zamknięcia ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 08 2006
Lokacja: Kozienice
Imię: Van'Er
Profesja: Knight
Gildia: Teleubiski
Świat: Candia
Poziom: 18
Skille: 50+/50+
Poziom mag.: 3
|
![]() Najlepsza ta fotka tych 2 gostków xD i słowa "Ivony"
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() "Co do tych ludzi na pierwszej fotce są oni pożądnymi obywatelami naszego kraju. Płaca podatki i pracują legalnie, ale chuj tam dajmy spokój normalnym obywatelom i przejdźmy do chorych projekcji ludzi którzy grają w Tibie. (respect XD) Otóż te kurwy które zobaczymy na nastepnym foto. Są to balasy z okręgu 13 ****i, którzy lubią fajne imprezy, ruchanie, narkotyki oraz spuszczanie wpierdolu slabszym. Tylko szkoda ze w wirtualnym swiecie te kasztany są takimi kozakami. Wielu ludzi chcialo by wiedziec gdzie mieszka ta kurwa na pierwszym miejscu (Mowa o Taifunie i jego foto ;]), a wtedy by mu sie dobrali do czarnego dupska, bo kurwa kozak to on moze jest na policji. No dobrze dzieci teraz zobaczycie jak wygladaja najpaskudniejsze chlory z Furory." _- FOTOSIKI NASZYCH CFELI XD -_ Tera kawalek ktory mnie normalnie zabil ![]() ![]() ![]() "Mi sie najbardziej podoba ten ogalek Malenstwo. Jestes zajebistą swinką. Chodzą plotki ze cie tego dnia w 12 obrocili, a po stosunku Taifun ci wylizaj psioche. Saniol, Magrami, Magik Jakapush(??) i Mastah, wy skiepszczone szmaty przez rodzicow. Taifun kiełbacho jebana (ROTFL XD) Obyś w plecy zaliczyl jak Barles Karste ja bede ci dzis zyczyl. Vision spierdoli Dusskines z prosta. Pozdrowienia od konika." I znowu fotka Taifuna ![]() Widac ze tworca filmu sie boi dac swojego glosu skoro uzywa Lektora ![]() PozrO ![]() @down a tak Sorry Barles ![]() Ostatnio edytowany przez Sceaux - 08-02-2007 o 13:37. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]() @up
oki nie obraziłem się ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Borut - 08-02-2007 o 17:03. |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 10 2006
Lokacja: Białystok
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Luminera
Poziom: 73
Skille: ~/31
Poziom mag.: 52
![]() |
![]() Taifun ma hunta bo twarzowego nieplaci
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 07 01 2007
Lokacja: Polska
Profesja: Master Sorcerer
|
![]() Boze ktory to juz raz? A jak ja to dodalem kiedys to mi odrazu na nastepny dzien temat skasowali.... Ale film fajny
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Guest
|
![]() Naprawde taifun jej wylizal
![]() ![]() @edit Cytuj:
![]() Ostatnio edytowany przez DratrisDxx - 08-02-2007 o 19:24. |
|
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 01 2005
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elite Knight
Świat: Eternia
Poziom: 79
Poziom mag.: 7
|
![]() Ahuehueehue
![]() Świetny "film" xD A te teksty.... To już w ogóle ![]()
![]() --------------------------------------------------- ~*>†††<*~ In the name of God, impure souls of the living dead shall be banished into eternal damnation. Amen. ~*>†††<*~ --------------------------------------------------- ![]() |
![]() |
![]() |