|
Notki |
Furora Wydarzenia ze świata Furora Moderowanie nowych tematów na tym forum zostało włączone. Proszę pilnie czekać na akceptację tematu. Moderowanie postów w niektórych tematach zostanie włączone. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#3322 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
P0zdrawiam. |
|
![]() |
#3323 |
Zbanowany
|
![]() Dzisiaj bylo w Edron DP spotkanie w sprawie wojny Ds i przedstawicieli jeszcze innej gildii, postawnowiono wtedy ze DS sa w wojnie i tak mialo byc. Dopiero pozniej Dreamhaxor rozmawial z Ariusem i uzgodnili ze jednak nic z tego.
EDITED: 18:55 Poison panter [54]: narrow 18:55 Poison panter [54]: I thought we hadn't war 18:55 Poison panter [54]: but it jsut happened 18:56 Poison panter [54]: Harcesh decalred it 18:56 Poison panter [54]: If you stil want to help us contact arius nightrage 18:58 Narrow [46]: k I kto ma zle informacje ciolku? ![]() Ostatnio edytowany przez NarroweQ - 08-02-2007 o 20:00. |
![]() |
![]() |
#3324 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
![]() P0zdrawiam. |
|
![]() |
#3325 |
Zbanowany
|
![]() Omg, bylo spotkanie na Edron, ustalili ze jest wojna. Pozniej lognal sie Arius i stwierdzili ze jej jednak nie ma. Teraz Harcesh napisal na forum ze wypowiadaja wojne. Czyli JEST wojna. Tak jak pisalem juz xxx postow temu. Trudne?
|
![]() |
![]() |
#3326 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 02 2007
Lokacja: Pomorze
Stan: Na Emeryturze
Imię: Vive La Vida
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Bound
|
![]() Cytuj:
muahahaha komu bys pomogl?? ds czy nw?? bo ja nie wiedze sensu w tej wojnie...tylko ds by musialo placic ;] i co to ten caly twoj przewrot? ![]()
"Każdy człowiek żyje końcem jakiejś drogi. To tylko szczegół jak żył i jak umarł, który rozróżnia człowieka od innych ludzi" - Ernest Hemingway Ostatnio edytowany przez Cyrillus - 08-02-2007 o 20:41. Powód: literowka |
|
![]() |
![]() |
#3327 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
![]() P0zdrawiam. |
|
![]() |
#3328 |
Zbanowany
Data dołączenia: 15 09 2006
Lokacja: Ino
Imię: Zili Zelin
Profesja: Elite Knight
Gildia: Cze
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3329 | ||
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
To ty wprowadziłeś zamieszanie Narrow, kto Ci pozwolil wypowiadać wojnę mimo iż nie jestes liderem DS? Cytuj:
![]() |
#3330 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]()
![]() |
#3331 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 04 2006
Stan: Usunięty
Świat: Furora
|
![]() @up
i nie jestes w tym odosobniony p0zdrawiam hahaha
#3332 |
Zbanowany
|
![]() Khazul, lubię Cię ale stwierdzam że niestety jesteś typem chorągiewki. W którą stronę wieje wiatr, w tą się uginasz. Kiedy Duski panowali nad servem, chwaliłeś się ciągle, że jesteś uhmakerem Fenixa i masz u niego pro za to. Teraz odwracasz się od starych znajomych i starasz się tak wymanewrować środowiskiem dookoła Ciebie, żeby tylko nikomu nie podpaść, kto mógłby Ci zaszkodzić. Zdecyduj się może w końcu, po której jesteś stronie. Bo ze wszystkimi być nie można. =/
Ostatnio edytowany przez NarroweQ - 08-02-2007 o 21:16. |
![]() |
![]() |
#3333 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 08 2006
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() A co do wojny ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Fefin - 08-02-2007 o 21:22. |
|
![]() |
![]() |
#3334 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Pozdrawiam Cię Narrowq ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() wycofuje się z forum bo za dużo zamieszania tutaj cya
yoo Ostatnio edytowany przez Khazul - 08-02-2007 o 21:33. |
|
![]() |
![]() |
#3335 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 09 2005
|
![]() Narrow, wez juz sobie daj spokoj ze swoimi tajemniczymi wiadomosciami co do Furory, bo udajesz ze cos wiesz, a wiesz cale g*wno...
#3336 |
Zbanowany
|
![]() @ Fefin
Nie chodzi o zmienność, wszyscy się zmieniamy. Chodzi o coś zupełnie innego. Obrazowo Ci to przedstawie: Kasia jest fajna to wszystkie dziewczyny z klasy pożyczają od niej ołówki, przyjaźnią się z nią i są dla niej miłe. Po miesiącu Kasia się znudziła ale za to fajna jest teraz Zosia. Wszystkie dziewczynki zaczynają kolegować się z Zosią. Bo jak się kolegują z tymi, którzy są fajni, w naszym wypadku którzy coś znaczą i aktualnie są w najlepszej pozycji na servie, to też będą fajni. Tłumaczę to jak dzieciom żebyście to pojęli. A i tak zaraz będzie kilkanaście postów bo zawsze ktoś nie zrozumie. I zawsze każdy chce tu najechać na kogoś, bez względu czy ma rację czy nie. Zanim się ktoś wypowie jednak, niech pomyśli, czy zna Khazula czy jednak nie bardzo. Widziałem już wiele jego zagrywek, nie raz strzelał na mnie lub innych ludzi mi znajomych "focha". Jeżeli go nie znacie i nie wiecie jaki jest, nie piszcie proszę. btw kto mi wytłumaczy, co to znaczy "Spoiluj"? : P |
![]() |
![]() |
#3337 |
Użytkownik Forum
|
![]() @Tarinek
Odwiedzasz stadion na Traugutta?;> ![]() powiedzcie mi plx kto kiedy spiewa w vision-powrot xD fajnie wam to wyszlo;D kuerwa,ile osob czyta ten temat ;D
#3338 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 09 2005
|
![]() Spoil-cos takiego jak zepsuc, zmarnowac cos ^^ w tym wypadku element zaskoczenia
![]()
#3340 |
Zbanowany
|
![]() Omg to forum już mnie męczy... Co jeden to mądrzejszy...
Nabuziomku, myślisz, że jak na mnie wjedziesz to będziesz fajny? Że wtedy wyjdziesz na mądrego? Tylko głupi tak sądzi... |
![]() |